Mitä Joulupukki toi tänä vuonna?

Täällä ollaan tankattu viimeiset jouluruuat ja iltaa vietetään sohvalla rentoutuen samalla, kun jännitetään pyörivää jääkiekko-ottelua. Kyselin eilen teidän kiinnostusta perinteiselle lahjapostaukselle ja idealle näytettiin sen verran paljon vihreää valoa, että ajattelin tulla toteuttamaan tämän samantien! En ollut tosiaan toivonut mitään erityistä, mutta pukki toi erittäin mieluisia juttuja. Lahjapaperien takaa paljastui muun muassa lahjakortteja, rahaa, suklaata jne. En kuitenkaan kaikkia esittele vaan nämä hieman erikoisemmat jutut, että saisitte postauksesta mahdollisesti enemmän irti. Toivottavasti tykkäätte

by malene birger

Ah, ensimmäisenä tämä kaunokainen! Ihmettelin hetken aikaa paketin muotoa: suorakulmainen neliö, litteä ja paljon lahjapaperia päällä. Haha, äidillä on varmasti ollut vaikeuksia paketoida tämä. En kuitenkaan osannut odottaa, että sieltä paljastuisi tämä By Malene Birgerin mustavalkoinen graaffista kuosia oleva laukku. Tykkään älyttömästi tämän mallisista laukuista Mulla on ollut kohta parisen vuotta jo aktiivisessa käytössä MK:n Jet Setit, joten tämä tulee varmasti lunastamaan yhden käytetyimmän laukun paikan.

by malene birger bag

Oon täällä blogissa monesti kertonutkin pohtivani laukun ostoa. Jotenkin tuo laukun kuosi miellyttää mun silmää! Äiti oli selvästi kuunnellut mun puheita kyseisestä laukusta, koska hän osasi ostaa sen juuri oikeassa koossa. Laukun alareunassa oleva logo sekä muut yksityiskohdat ovat kultaiset.

by malene birger1

Laukussa ei ole vetoketjua, mutta siinä on keskellä nappi ja siitä laukun saa tarvittaessa suljettua. Sisällä on monia sivutaskuja, joissa sitten taas on vetoketjut.

anastasia contour kit

Meikkikokoelma sai täydennystä kaivattujen juttujen osalta: Anastasian Contour Kit, jonka ostamista oon itse asiassa jo hetken suunnitellut. Innostuin tästä lahjasta niin paljon, että joulupäivä meni meikkileikkien parissa. Meikkaamista helpottamaan tuli Real Techniquesin Bold Metals Collectionin kiiltävät ja kauniin väriset siveltimet.

iittala kastehelmi kirkas

Kerään kahta eri astiastoa, jotka yhdistyy hyvin keskenään. Eli Iittalan valkoista Teemaa sekä Kastehelmen kirkasta. Näistä jälkimmäisen keräys on vielä alkuvaiheissa, joten täydennystä tuli senkin edestä. Paketeista paljastui blogin toivelistaankin kirjoittamani lasiset purkit kahdessa eri koossa. Sen lisäksi 6 kpl pieniä jälkiruokakulhoja ja uusi tämän talven muumimuki.

marc jacobs laptop case

Moni blogia pidemmän aikaa seurannut on saattanut törmätä tähän pinkkiin yksilöön erilaisissa toivekollaaseissa ja ostoslistoissa. Aina, kun olin ostamassa/tilaamassa tätä jostain niin se oli loppuunmyyty… Onneksi näitä oli ennen joulua ilmestynyt varastoon ja nyt mun Macbookkia suojaa kuljetuksessa Marc by Marc Jacobsin läppäripussukka.

christmas gifts

Seuraavaksi kavereilta saadut lahjat, joista allekirjoittanut kiittää Irikseltä sain taivaallisen herkullista Kalev-merkkistä mustikka-valkosuklaata sekä kultaisen kaulakorun. Marjaanalta puolestansa kans paljon herkkuja sekä pehmeän beigen Gantin käsipyyhkeen. Mun maku tunnetaan selvästi, pyyhe oli nimittäin kuulemma heti mun näköinen.

ananas sisustus

Kauniita sisustusjuttuja: muun muassa suloinen koristeananas sekä saman muotoinen säilytyspurkki. Saunajuttuja sekä upeat kultaiset aterimet. Oon katsellut tällaisia aterimia monesti, joten voitte vaan kuvitella mun innostumisen paketin avattua. Näistä taitaa tulla sellaiset juhlallisemmat versiot.
Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen ja kiitollinen kaikista ihanista lahjoista. Miltäs nämä näyttää teidän mielestä? 

108 Responses to “Mitä Joulupukki toi tänä vuonna?”

 1. Tiia sanoo:

  Voi vitsit miten ihania lahjoja! Voisin ottaa itselleni noista ihan jokaisen! :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 2. Nea sanoo:

  Toi Marc Jacobsin pinkki läppärilaukku on kyllä tosi ihana! :) ja tosi kiva, että sait nyt ton laukun jota oot niin kauan himoinnut :)

 3. Mella sanoo:

  Ihania juttuja ja hehkutan Anastasia paletin nimeen! Meikkipäivien pelastus. <3
  xoxo Mella

 4. Henna sanoo:

  Ihania lahjoja! Osaatko sanoa mistä tuo läppäri pussi on löytynyt :)?

 5. Ansku k sanoo:

  Tosi kivoja lahjoja!:)

 6. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Tiia :) Oon itsekin niin tyytyväinen! Kyllä mun maku selvästi tunnetaan :p

 7. Anonyymi sanoo:

  Minkä kokoselle läppärille toi laukku on? :) Herkku!

 8. Oona H sanoo:

  Voi että miten ihana laukku! Täällä yksi joka on huokaillut jo hetken ajan tuon yksilön perään, ehkä mäkin vielä joskus sen saan kotiutettua itselleni :-)

 9. Saijis sanoo:

  Oi kiva nähdä, että säkin pidät siitä :) Sanos muuta! Tuo laukku on ollut himotuslistalla jo sen verran kauan, että oon niin innoissani käyttämässä sitä joka päivä :')

 10. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania lahjoja oot saanut! Noita kultaisia aterimia oon itsekin etsinyt, tiedätkö mistä ne on hankittu? :) Sinulla on todella inspiroiva ja ihanan tyttömäinen blogi, odotan aina innolla uutta postausta :)

 11. Peppi sanoo:

  Niin kivoja juttuja! Tollasia just tarpeellisia eikä mitään turhia. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 12. Anonyymi sanoo:

  näyttää siltä, että oot hemmoteltu kakara kun saat aikuisenakin noin paljon rojua (eikä mistään halvimmasta päästä) lahjaks. naurettavaa lähes. ei aikuiset ihmiset tartte enää materiaa lahjaks, mutta toisaalta, tässähän sitä kertoo samalla onko aikuinen vai ei.
  terveisin, ei kateellinen ihminen (älä kuvittelekaan, että kadehtisin jotain sinun kaltaistasi yksilöä!)

 13. Anonyymi sanoo:

  Mulle on pienestä lähtien opetettu että vain muutama lahja kerrotaan / näytetään muille, sillä kaikki eivät välttämättä saa ollenkaan paketteja ja sitten tulee paha mieli :-( että ihan vaan vinkkinä jatkoa myöden että ihan kaikkea ei tarvitse kertoa. Kiva laukku muuten ;-)

 14. Anniina sanoo:

  Ihania lahjoja!!♥ Toi laukku varsinkin on ihan super ihana, ehkä mäkin sen joskus vielä saan hankittua :) Se on kyllä ihan sun tyylinen! Multa löytyy myös pari kappaletta noit RT.n bold metals siveltimiä, itseasiassa just toi contour sivellin, ja se on kyllä ihan huippu! Olis kiva kuulla sun mielipidettä tosta toisesta :)
  http://anskisss.blogspot.fi/

 15. Anonyymi sanoo:

  Vau, näyttää tosi hyviltä! Kelpuuttaisin kaikki nuo, mutta erityisesti läppäripussukka kiinnittää huomion :) Oon kattellut tuota mustana ja iPadin kokoisena, mutta ah toi pinkki on ihanan pirteä :)

  En oo myöskään ajatellut, että noinkin erilaisia astiastoja vois yhdistellä! Meillä on myös kaapit täynnä valkoista Teemaa, täytyykin ruveta vähän kurkkimaan Kastehelmeäkin sillä silmällä :)

 16. Iina Jasmin sanoo:

  Oiii ihania lahjoja! <3 Mulle olisi kelvannut kanssa jokainen!Etenkin toi läppärilaukku :P <3

 17. Oi aivan ihania lahjoja! Tekis mieli tilata noi Real Techniquesin siveltimet <3

 18. Nelli sanoo:

  nätit nuo kultaiset aterimet ♥ ja ihana laukku! :)

 19. Anni sanoo:

  Ihania lahjoja, just sellaisia mitä olisin voinut itsekin toivoa! Tosi kivoja postauksia muutenkin sulla, vaikka en olekaan ehtinyt pitkään aikaan kommentoida :) Hyvää loppuvuotta sulle!

 20. Anonyymi sanoo:

  Ihania lahjoja! Mistä nuo hopeiset kynttilänjalat muuten ovat? Olen etsinyt tuon tyylisiä, yksinkertaisia kynttilänjalkoja jo vähän aikaa, mutta mistään ei ole löytynyt (tai itseasiassa on, mutta Anttilassa kävi varsin klassisesti kun jäljellä oli tasan yksi kappale..:D)

 21. Ani sanoo:

  Ihania lahjoja! Varmasti tarpeellisia, varsinkin tuo Anastasian contour kit, josta itsekin olen haaveillut :) En vaan tajunnut pyytää sitä joululahjaksi, sillä mielessä oli monta muuta juttua. :( Ehkä ostan sen itselleni pian ;) Olisi kiva kuulla sun mielipiteen siitä! Olen nimittäin kuullut että vaaleita sävyjä on liian vähän ja ne ei riitä hyvään korostukseen. Pitääköhän paikkaansa..

  http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

 22. Emilia sanoo:

  Voi tuo laukku on ihana ♥_♥ tollasella kuosilla voisi kyllä joskus katsoa myös itselle laukkua, niin klassinen ja tyylikäs ! Eikä nuo muutkaan lahjat ole yhtään pahoja, oot kyllä saanut ihania lahjoja ja mikä ihaninta; sun toiveita on kuultu ;)

 23. Anonyymi sanoo:

  Oi teit tän postauksen jo nyt, oottelinkin jo innolla! Ihania lahjoja oot saanu, voisin ilomielin ottaa ittelleni samat :D Sain kyllä tosiaan noi samat Iittalan purkit kun sulla, vielä molemmat kootkin! Niistä on tullu jo parin päivän aikana ihan mun lempparit, niin yksinkertaset mutta tosi kauniit :) Ja loppuun vielä, sitten kun oot rauhassa testaillu tuota Contour Kittiä, olis kiva saada siitä jotain postausta :)

 24. Emilia sanoo:

  Oiii!!! Sä sait kyllä vaikka mitä ihanaa!!! Voisin ottaa noista jokaisen itelle! Etenkin siveltimet ja noi ananaspurkit !! Ah <3 mä
  kerään kans noita molempia astioita ;)

 25. Eve sanoo:

  Oi miten ihania lahjoja oot saanu! Toi Marc Jacobsin pinkki läppärilaukku on kyllä sellanen mitä olen monesti katellu ja haaveillu kun macbookin omistan itsekin, mutta en ole viitsinyt ostaa kun vanha nahkainen on vielä ehjä ja käyttökunnossa. Ehkä saan sen sitten joskus vielä hankittua! ;-)

 26. Emzi sanoo:

  ihania lahjoja! voi että!

 27. Anonyymi sanoo:

  ihania lahjoja❤️
  T. Meri

 28. Anonyymi sanoo:

  Hei, upeita kuvia ja ihana blogi! :)
  Mitä mieltä olet nykyajan "merkkikeskeisyydestä"? Usein blogit täyttyvät kuvista, joista joka ainoassa tuotteessa on jokin kallis merkki esim. Mulberry tai Coco Chanel, ellei sitten jossain meikkipostauksessa vilahda muutama markettituote, joihin sitten vedotaan kun merkkikeskeisyydestä puhutaan. Luultavasti tällaiset merkkituotteiden esittelyt eivät tee yhtäkään nuorta ainakaan tuntemaan oloaan yhtään paremmaksi, kun tulee painetta olla parempi sen normaalin arjen ja niiden ruskeiden tai tummien tavaroiden tai keltaisen "ruman" lampun valaistuksessa (joita nämä bloggaajat eivät missään nimessä kuvaa) ja ihmisille saattaa tulla vääristynyt kuva, ihan oikeasti, vääristynyt kuva maailmasta. Ootko samaa mieltä tästä asiasta tai onko sulla ajatuksia tästä? Useinhan sanotaan, että ne blogit kasvattavat inspiraatiota ja tottahan se on, mutta rajansa kaikella, kun ne esittelevät vain niitä kalliimpia tuotteita studiovalaistuksessa. Mitä hyvää kalliit tuotteet/niiden esittely tuovat maailmalle, saavatko ne lukijoissa todella aikaan pelkkää inspiraatiota vai jotain negatiivista? Täähän on tärkeä aihe, sillä on kova juttu olla lukijoiden ihailema ihminen ja ohjailla ihmisten elämää ja kulutusta tietyllä tavalla, kuten nämä suuret blogit! Itse koen että juuri hauskat ja iloiset, samaistuttavat esim. vlogit on niitä parhaimpia, ne tuovat iloa arkeen, sillä totuushan on ettei kenenkään elämä ole vain niitä mallikuvauksia ja brunsseja matkoilla :-D Oma mielipiteeni on, että kauniit kuvat ovat inspiroivia ja tuovat iloa elämään kunhan muistaa nuo edellämainitut asiat. Musta olis tosi ihana kuulla mitä mieltä oot tästä ja miten itse koet kun luet muiden blogeja nämä asiat? :3

 29. Roosa sanoo:

  Ihania ja käytännöllisiä lahjoja olet kyllä saanut! Haha kerään itsekin muuten juurikin noita samaisia astiastoja, joten ne olivat kyllä parhaita paketeista paljastuneita lahjoja :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 30. Anonyymi sanoo:

  Sori, ei liity tähän postaukseen mutta tuli tosta laukusta vaan mieleen, että ku sulla on muistaakseni parikin Michael Korsin laukkua niin ootko irrottanu/koittanu irrottaa niistä sitä pyöreetä MK- killutinta? Ite haluisin vähän vaihtelua omaan laukkuuni irrottamalla sen roikkuvan jutskan, mutta en vaan tajua että miten sen saa pois vai saako sitä pois :D

 31. Laura Annika sanoo:

  Aivan ihania lahjoja! Ja käytännöllisiä kaikki vielä sen lisäksi :)

 32. Tosi ihania lahjoja♥♥. Toi by Malene birgerin laukku on kyllä tosi kaunis!

 33. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Mella :) Tosi kiva, että sulla on siitä positiivisia kokemuksia! Se vaikutti kyllä ensimmäisen käyttökerran jälkeen tosi hyvältä <3

 34. Saijis sanoo:

  Tykkään kans älyttömästi :') Se on tilattu Nellyltä! Ja näitä on varmaan vieläkin jäljellä varastossa :p

 35. Saijis sanoo:

  Oii kiitti hurjasti Anksu! Oon kans itse niin kiitollinen ja otettu kaikista lahjoista :)

 36. Saijis sanoo:

  Hyvin kuvailtu, sitä se on! Ja se on 13' tuumaiselle, mutta näitä löytyy eri kokoina :)

 37. Tiina Eliisa sanoo:

  Ihania joululahjoja olet saanut ❤ olen ihan lääpällää myös Kastehelmi- sarjaan lääääh ❤

 38. Saijis sanoo:

  Se on niin upea…:) Voii! En yhtään ihmettele, että oot huokaillut – mäki katselin tuota pitkän aikaa. Tuossa miellyttää kuosi, malli, materiaali jne. On se vaan niin ihana :) Hei toivottavasti säkin saat pian omasi <3

 39. Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos Ano! Ihana kommentti :) En ole varma, mutta epäilisin niiden olevan Ellokselta tai Jotexilta. Tämä oli niin mukava kuulla. Ilahduttaa aina nähdä, että lukija odottelee uutta postausta :')

 40. Saijis sanoo:

  Super kiva nähdä sun tykkäävän kans :-) Sepä! Näistä pääsee kyllä kaikki ahkeraan käyttöön eikä tarvitse lahjojen antajien pelätä, että ne pääsee kaappiin pölyttymään :D

 41. Emma sanoo:

  Ihania, hyödyllisiä ja varmasti myös tarpeellisiakin lahjoja oot saanut :3 Iittalan esimerkiks on aina hyvä lahjavaihtoehto, koska aina löytyy käyttöä :–) ja toi läppärilaukku on tosi ihanan silmäänpistävän värinen ja kaunis! ♥

 42. Saijis sanoo:

  Meillä ei porukat tai läheiset osallistu mun elättämiseen vuoden aikana oikeastansa ollenkaan. Ihan itse kahdella työllä tienaan elantoni. Se, että kerran vuodessa perhe haluaa ostaa lahjoja ei tee musta hemmoteltua kakaraa vaan enemmänkin kiitollisen. Joissakin perheissä ostetaan lahjoja ja joissakin ei. Oli kummin päin tahansa niin sen ei pitäisi olla keneltäkään pois :o Mun mielestä on kohtuuntonta väittää, että jos saan lahjoja niin en ole aikuinen? Tuskin kukaan kehtaa lahjoista koskaan kieltäytyäkään. Ihmisillä on eri lähtökohdat käyttää rahaa sekä muistaa läheisiään. Osa antaa rahaa tai auttaa muuten vuoden aikana, osa taas muistaa jouluna ja osa ei ollenkaan. Jokainen perhe on erilainen, mutta asiaa kannattaa katsoa laajemmalta kannalta eikä kenenkään raha-asioita mun mielestä kuulu arvostella. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :)

 43. Saijis sanoo:

  Ymmärrän sen, että kaikki eivät saa lahjoja. Mä oon monesti sanonut näissä lahjapostauksissa, että mun perhe ei auta mua rahallisesti vuoden aikana vaan jouluisin saatetaan muistaa sitten ns. enemmän :) Lukijat kuitenkin aina haluavat nähdä kaiken niin yksityiskohtaisesti, mutta ymmärrän pointtisi. Pidän jatkossa mielessä. Kiitos! Ja se on kyllä mustakin niin kaunis yksilö :p

 44. Saijis sanoo:

  ♥ Kiitos! Oli mukava nähdä näin iloinen kommentti :) Toivotaan, tämä laukku on kyllä hankkimisen arvoinen! Mahtavaa, että sulla on noin hyviä palautteita noista siveltimistä – en ole vielä kumpaakaan testannut, mutta aion varmasti pian. Katsotaan, jos kirjoittaisin tänne jotain mielipidettä niistä :') Kiitos vielä ♥

 45. Saijis sanoo:

  Oih kiitoksia suuresti (: Läppäripussukka on kyllä käytännöllinen! Mä kuljetan konetta mukana oikeastaan viikottain johonkin, joten suojaus tulee tarpeeseen. Se musta on myös kaunis väri :)

  Joo voi! Teeman ja Kastehelmen yhdistelmä on pettämätön, kannattaa alkaa katselemaan. Tuut varmasti tykkäämään yhdistelmästä <3

 46. Saijis sanoo:

  Kiiiiitos <3 Hihi ihana! Läppärilaukku on niin käytännöllinen mulla, kun kuljetan konetta mukana usein eikä mulla ole ollut sille mitään suojaa. Ja pinkki on raikas väri, joka sopii siihen

 47. Saijis sanoo:

  Citi sulle Janina:) Jotenkin niin iloinen kommentti! En ole vielä testannut noita, mutta uskon niiden olevan yhtä hyviä kuin muutkin RT:n siveltimet eli ei kuin tilamaan ;) <3

 48. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä kauniit! Ja luulen vähän, että käytän niitä seuraavat viikot putkeen :D Ilo kuulla, että sä pidät tuosta laukusta -se on kyllä upea ♥

 49. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että sä Anni pidit:) Kiitos! Piristävää saada tällaista palautetta – motivaatio blogin suhteen nousee vaan. Ei se haittaa, ymmärrän. Kommentoi silloin, kun ehdit :) Hyvää loppuvuotta myös sullekin <3

 50. Anonyymi sanoo:

  Miksi et hyväksyny kommenttiani :( liitty sun tukholman reissuun

 51. Saijis sanoo:

  Kiitos Ano :) Ne on ostettu Ikeasta! Voi eii :D Perus, että aina jäljelle jää yksi kappale. Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa Ikeasta, siellä on vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja noista kynttilänjaloista :)

 52. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Tykkään kans itse niin paljon! Oi se oli mullekin haaveissa pidemmän aikaa ja nyt sain. Voi ei, mutta ehkä sä voit ostaa sen itsellesi myöhäisenä joululahjana ;> Mä oon kerran testaillut ja joo tuntui, että vaaleita sävyjä olisi saanut olla yksi tai kaksi enemmän. Mutta käyttämällä tummia "ohuesti" kasvoihin, sain lopputuloksesta onnistuneen. Laadukas paletti, joka on mun mielestä ainakin hankkimisen arvoinen. Katsotaan, jos kirjoittelisin siitä myöhemmin lisää mielipiteitä tänne blogiin:)

 53. Saijis sanoo:

  Samaa mieltä =) Sä sanoit hyvin! Klassinen ja tyylikäs – sitä se on ♥ Suosittelen kyllä jo pelkästänsä kuosinsa ja mallinsa puolesta, vaikka en ole sitä vielä kauaa käytössä kokeillut. Hihi niinpä, toiveita oltiin selvästi kuultu. Kaikki on käytännöllisiä ja haluttuja :)

 54. Saijis sanoo:

  Jeii, niin ihana nähdä sun jo odottaneen tätä :) Kiitos paljon! Niin on, nuo purkit on älyttömän kauniit ja yksinkertaiset. Mä oon mielessäni jo pyöritellyt vaikka mitä vaihtoehtoja niiden sisälle – saa nähdä mitä keksin. Mitä sä meinaat säilyttää niissä vai jätätkö tyhjilleen koristeeksi? Katsotaan, jos kirjoittelisin Contour Kitistä oman postauksen tai ainakin jotain mielipiteitä tänne. Kiitti vinkistä :>

 55. Saijis sanoo:

  Ihana! Oon kyllä kiitollinen kaikista :) Ananaspurkit on jotenkin tosi suloisia ja sopii hyvin sisustukseen <3 Oi keräätkö – meillä on sitten sama maku astioiden suhteen ;-) Nuo molemmat sarjat sopii tosi hyvin yhteen!

 56. Saijis sanoo:

  Kiitän:) Tykkään kans niin paljon! Voi tuo Macbookille niin suloinen laukku. Mutta vanha kannattaa tietysti ns. käyttää loppuun, jos sellainen löytyy. Mulla ei ollut mitään laukkua tai pussia läppärille, vaikka se kulkee mukana joka paikassa melkein viikottain. Nyt sitä on suojaamassa tämä pinkki kaunokainen, hah ;-)

 57. Saijis sanoo:

  Kuinka mukava nähdä sun tykkäävän, oon itsekin näistä niin iloinen ja kiitollinen :)

 58. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle Meri jälleen piristävästä kommentista :) <3

 59. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva kun esittelit sun lahjat! Ei se oo muilta pois vaikka saisit enemmän lahjoja, joten kiva että esittelit enemmän kuin vaan muutaman :)

 60. Anonyymi sanoo:

  Laitoin pienempään koruja ja isompi on vielä tyhjillään kun en oo keksiny mitään laitettavaa :) mutta okei, kiva kuulla! :)

 61. Anonyymi sanoo:

  Oi niin ihania paketteja! Hei kysyisin sinun ripsipidennyksistä/-tuuhennuksista (Tiedän ettei kysymys liity ajankohtaisiin postauksiisi :D ) Postasit ajat sitten niistä ja kysyisin vieläkö olet pitänyt pidennyksiä? Ovatko omat ripset ok kunnossa yhä? Itselläni on kova hinku hankkia moiset mutta pelottaa omien ripsien kohtalo.

 62. Anonyymi sanoo:

  Ihmiset, jotka valittavat tälläisten postauksien julkaisusta: Miksi sitten luette näitä jos teitä noin kovasti se harmittaa ? Otsikostahan sen jo voi päätellä mitä on tulossa..
  Mutta olet saanut aivan ihania ja hyödyllisiä lahjoja ♥!

 63. Jenni R sanoo:

  Toi laukku näyttää kyllä niin hyvältä, täytyykin kattoa oisko se jossain alennuksessa ;)

  http://www.kenkafriikki.com

 64. Anonyymi sanoo:

  Ja mää taas en ymmärrä sitä että miks ei vois näyttää kaikkia lahjoja. jotkut saa enemmän lahjoja ja jotkut vähemmän. Niin se vaan menee.

 65. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania lahjoja kaikki! :)
  Saanko udella mistä tuo upea laukku on ostettu? En ainakaan huomannut, että aikaisemmissa kommenteissa kukaan olisi kysynyt mistä laukku on :)
  Ihana kun jaksat päivittäin kirjoitella tänne ja vastailla jokaiseen kommenttiin erikseen! :)

  -Teija

 66. Anonyymi sanoo:

  Siis naurettavaa että Saijan pitäis kuvata vaan osa lahjoista ettei kukaan pahastu tai loukkaannu.. Välillä mietin et minkä ikäset Saijan blogia lukee ku jokasesta asiasta pitää pahastua :D että Saija anna vaa palaa!! Ne ketkä ei kestä katsoa muiden lahjapostauksia ni jättäkööt kattomatta…

 67. Anonyymi sanoo:

  Oi, anonyymi, oot kyllä niiin kateellinen – miksi muuten kirjoitit sellaisen kommentin? Miksi aikuiset eivät voi saada lahjoja? Itse olen 32 v ja saan paljon lahjoja ja teen myös paljon lahjoja – esim- äidille 5 lahjaa, miehelle 7 lahjaa etc. Ja kyllä Saija varmasti teki lahjat myös itse isälle ja äidille. Hei Saija, voisitko tehdä postauksen siitä, mitä annoit lahjoiksi itse – se olisi tosi hauska ja kiva! kannattaa tosiaan muistaa, että jokainen perhe on erilainen. Tosi ikävä,anonyymi, että oot nyt niin katkera – koita kuitenkin tulevaisuudessa opettaa omille lapsille, että lahjoja pitää tehdä – sitten saat lahjoja heiltä ja et ole enää niin rikki. Poikani on 11 v ja ostaa omasta pikkurahasta lahjat minulle ja isälle ja mummolle – minusta se on kohteliasta. Hemmotteltu kakara on juuri se, joka EI TEE lahjoja ja arvaa, että aikuinen niitä ei tarvitse. Kyllä lahjoista tulee hyvä mieli ja saa paljon iloa.

 68. Anonyymi sanoo:

  Kaikki kelpais itelle myös :) noi kastehelmipurkit on upeet varsinkin ☺ minkä merkin tai valmistajan on toi ananas :))

 69. Anonyymi sanoo:

  Eikai jessus sentään kenenkään blogeja tartte lukea, jos tulee automaattisesti paha mieli siitä, mitä ja paljonko muut ovat lahjoja saaneet! Saa kai sitä nyt lahjansa esitellä blogissaan miten haluaa, ja varmasti lahjojen antajatkin tykkäätävät kun esittelet ja kehut heidän antamiaan lahjoja blogissasi! :) Nämä arvostelevat kommentit kertovat aika paljon enemmän niiden kirjoittajista kuin sinusta Saija! En ymmärrä miten pystyt noin asiallisesti kaikkiin näihin kommentteihin edes vastaamaan! Sulla on hyvä blogi, jatka samaan malliin! :)

 70. Lotta sanoo:

  Ekan anonyymin kommentti oli kyllä harvinaisen törkeä. Vaikka tuota mieltä olisikin niin vähän eri muodossa voisi kirjoittaa. Ja en ymmärrä miksi aikuiset eivät tarvitse mitään. Itse olen 14 vuotta ja ainakin yritän ostaa/tehdä joululahjat joka joulu lahjat vanhemmille ja isovanhemmille, välillä muillekin sukulaisille.

 71. Lotta sanoo:

  Täytyy sanoa, että olet älyttömän ystävällinen ihminen, kun noin rauhallisesti ja kohteliaasti osaat vastata aina kommentteihin! Täällä tuli taas vastaan pari kommenttia, joihin en ehkä itse pystyisi vastaamaan yhtä mukavasti. Mutta bloggaajana oot varmaan tottunut.
  Kiva postaus taas :) Itsekin sain tänä jouluna mukavia lahjoja (mun isovanhemmat nimittäin panostaa määrään eikä laatuun ja jokaisella lapsella ja lapsenlapsella täytyy olla näin ja näin monta pakettia, kaikilla yhtä paljon. Ihan sama mitä ne sisältävät, kunhan on paljon. Joten saan usein paljon turhaa krääsää…)

 72. Taru Ojalehto sanoo:

  Wow ! Oot saanu upeita lahjoja :) Tuo laukku on kyllä todella kivan näköinen ;)

 73. Emilia sanoo:

  Pakko tulla vielä kommentoimaan että multa löytyy tuo anastasian paletti ja se on kyllä ihan rakkautta<3 ja toiseksi, osaisitko kertoa mistä noita koriste ananaspurkkeja mahdollisesti vois saada? Alko niin houkuttaan :D

 74. Milla G sanoo:

  Ensimmäiselle anolle: Aikuiset ihmiset eivät myöskään kirjoittele noin törkeitä ja ilkeitä kommentteja kenellekään!

  Tosi kivat nuo kultaiset aterimet, vaude :-)

 75. Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon :) Mielenkiintoinen kommentti! Onhan merkit kieltämättä todella paljon esillä blogissa, mutta mä näen sen ns. hyvänä juttuna. Blogeista haetaan paljon inspiraatiota, mutta myös paljon vinkkejä. Kuten esimerkiksi vaatteiden, laukkujen, kenkien, meikkien, jopa ruuan yms. suhteen. Mä mielelläni kerron tuotteista omat rehelliset mielipiteet ja toivon niiden auttavan samalla lukijoita. Osa saattaa innostua testaamaan samoja tuotteita ja näin ollen päästä ns. helpommalla, kun ei tarvitse itse käydä miljoonia tuotteita läpi löytääkseen sen hyvän. Mä esittelen kaikenlaisia tuotteita, hinnasta riippumatta. Mun mielestä merkkituotteita tai marketista ostettuja juttuja voi ihan samalla tavalla esitellä :) En kuitenkaan ymmärrä blogeja, joissa kaikki tavarat ja jopa ruuat on ns. kalliimpia merkkijuttuja… Blogit eivät anna sitä todellista kuvaa elämästä, mutta uskon monen tietävän tämän. Blogit ovat niin pieni osa kirjoittajien elämää. Kyllä mäki kuljen räjähtäneenä kaupassa olohousuissa ja voivottelen tyhjää jääkaappia, kun en jaksa lähteä kauppaan. Ihmisiä mekin vaan ollaan. Mutta mun mielipide on, että merkkejä voi kyllä esitellä, mutta eihän elämä vaan niistä koostu eli täytyy näyttää myös pintaa syvemmältä. En tiedä saitko mun kirjoituksesta mitään selvää, mutta toivottavasti ymmärsit pointtini :)

 76. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Roosa sun kommentista:) Oot aina niin ihanan aktiivinen! Oi vähän kiva, että säkin sait näitä. On nämä niin kauniita ja ajattomia :')

 77. Saijis sanoo:

  Jooo on :) En ole mistään irrottanut, mutta oon monesti meinannut! En ole koskaan oikeastansa katsonut, että miten se on kiinni :o Voiskohan olla mahdollista, että sitä ei sitten saa ollenkaan irti kuin saumoista leikkaamalla? :s

 78. Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit! Aivan totta, jokainen näistä pääsee aktiiviseen käyttöön tai no osa on jo päässytkin :)

 79. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon :) Ootko? Niin mäki – ne on aivan ihania astioita ja niin ajattomia, ah <3

 80. Anonyymi sanoo:

  Ihania lahjoja❤️ Mietin tuosta laukusta että onko se jonkun tietyn mallinen. Katselin nettisivulta ja siellä oli pariakin eri kokoa. Sulla tuo näyttää just sopivan kokoiselta, ei liian isolta tai liian pieneltä. Joten onko sulla mitään tietoa tuosta mallista?

 81. Saijis sanoo:

  Kiitti Emma:) Joo kaikki lahjat ovat kyllä tarpeellisia ja sellaisia, jotka pääsevät käyttöön. Iittalat toimii aina – niin ajattomia astioita! Eikös olekin suloinen läppärilaukku, niin piristävä ja huomiota herättävä väri :) ♥

 82. Saijis sanoo:

  Kuulostaa kivalta! Korut on kyllä hyviä vaihtoehtoja, en vaan tiedä vielä mitä itse laittaisin :)

 83. Saijis sanoo:

  Tarkoitatko kysymystä koskien Hollisteria ja Victoria's Secrettiä? Kirjoitit sen edelliseen postaukseen ja vastailin sinne :)

 84. Saijis sanoo:

  Niin on! Tätä ei monessa paikkaa myydä, mutta Prismassa näin hetki sitten :) Kiitti sulle Ano…<3

 85. Saijis sanoo:

  Ihana nähdä sun ajattelevan noin :) Niinpä! Mä kysyin edellisessä postauksessa, että onko täällä innokkaita näkemään mun lahjat eikä kukaan tullut kommentoimaan, että ei. Eli tämä postaus on toteutettu ns. lukijoiden toiveesta (:

 86. Saijis sanoo:

  Hih kiitti :) Kyllä pidän! Siitä lähtien ne on ollut mulla ja joka 3-4 viikon välein käyn huoltamassa. Omat ripset ovat ok. Ne on kuulemma laadultansa todella paksut, joten se auttaa myös ripsienpidennyksien pysymisessä. Omien ripsien ei kuuluisi kärsiä pidennyksistä yhtään ja jos teknikko osaa laittaa ne oikein niin silloin ne eivät kärsi. Jos teknikko ei osaa niin omat ripset saattavat katkeilla ja kärsiä pahastikin :s Eli kannattaa etsiä luotettava teknikko. Kokeile vaikka kysellä, että olisiko kenelläkään ketään suositella. Mutta rohkeasti vaan, kyllä nämä helpottavat niin paljon elämää :)!

 87. Saijis sanoo:

  Se on totta :s Mä kyselin edellisessä postauksessa, että löytyykö ketään lahjojen näkemisestä kiinnostuneita ja kaikki vastasivat, että heitä kiinnostaa. Jos lahjapostaus ei olisi kiinnostanut niin kommentin olisi voinut laittaa tai suosiolla skipata nämä :/ Kiitoksia hirmuisesti ♥ :)

 88. Saijis sanoo:

  Se on vaan niin i-h-a-n-a!! Oi joo, toivottavasti löytyy :p

 89. Saijis sanoo:

  Kiitos Teija :) Epäilisin laukun olevan Nellyltä! Siellä niitä on ainakin myynnissä, mutta myös Zalandolla on näitä ollut jossain vaiheessa. Ehdottomasti – bloggaaminen on suuri intohimo, johon käytän mielelläni aikaa ja haluan aina vastailla jokaiselle henkilökohtaisesti :')

 90. Saijis sanoo:

  Oi nämä on sitten mieluisia, jos ottaisit itsellesikin :) Ne on! Tuollaiset kirkkaat astiat on niin mun mieleen. Hopea ananas on ostettu Halpa-Hallista ja kyselin äidiltä valkoisen ananaksen perään – se on tilattu Jotexilta :>

 91. Saijis sanoo:

  Kiitos :) Joo oon tottunut ja blogin perustamisesta lähtien oon ottanut sen asenteen, että en ota negatiivisiä sanoja koskaan itseeni sekä pysyn rauhallisena. Haluan vastata jokaiselle ystävällisesti, oli kommentti sitten mikä tahansa. Haluaisin pitää blogin ilmapiirin ystävällisenä, vaikka se ei selvästikään aina onnistu :/ Mutta omalta osaltani pyrin parhaaseen. Niin mukava nähdä, että tykkäsit! Joo tästä sen huomaa, että jokainen perhe on erilainen. Joissakin ostellaan lahjoja ja joissakin ei :)

 92. Saijis sanoo:

  Vautsi kiitti Taru :) Se on! Ah, niin kaunis ja käytännöllinen. Aatosta lähtien ollut käytössä joka päivä ;-)

 93. Saijis sanoo:

  Kiitän <3 Joo on siitä parikin eri kokoa! Mä totesin, että se isompi on aivan liian iso eli tämä on se ns. keskikoko. Nimeltään Grineeh. Ja tämä olikin juuri sopiva :) Kuten sanoit niin ei liian iso eikä liian pieni :)

 94. Saijis sanoo:

  Kiitos teille kommenteista :) Oon samaa mieltä. Mun mielestä myös aikuisena voi saada/antaa lahjoja. Ei tietenkään samalla tavalla kuin pienenä, mutta ajatus on kuitenkin tärkein. Mä en ymmärrä sitä, että toisten ihmisen raha-asioita arvostellaan ja vieläpä oman perheen rahankäyttöä. Kuten sanoin niin jokainen perhe on erilainen eikä sille asialle voi mitään :)

 95. Saijis sanoo:

  Oih mahtavaa <3 Mä oon kerran testannut ja vaikuttaa kyllä hyvältä :p Hopea ananas on Halpa-Hallista ja valkoinen on tilattu Jotexilta. Hihi onhan nämä nyt söpöjä, joten ei muuta kuin ostoksille ;-D

 96. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon teille! Ihania kommentteja ja tsemppejä :) <3 Mä kysyin edellisessä postauksessa, että kuinka moni on kiinnostunut lahjojen esittelystä. Postaukseen tuli monia kommentteja, joissa kerrottiin lahjojen kiinnostavan. Kukaan ei vastannut, että ei kiinnosta. Siinä kohtaa on ollut selvillä, että tuun tämän postauksen kirjoittamaan ja jos se aiheuttaa jonkinlaisia negatiivisia tunteita niin ainahan nämä voi skipata. Mä uskon kanssa, että lahjojen antajat vaan tykkäävät ja tietävät onnistuneensa, kun esittelen nämä :)

 97. Anonyymi sanoo:

  Kiitos vastauksestasi! Taidanpa rohkeesti ruveta selvittää hyvää ripsienlaittajaa tuttavilta. Kyllä arjen helpotuksia aina kaipaa :)

 98. Anonyymi sanoo:

  Onko ton laukun hihna sellane että pystyisi kantamaan olalla vai pitääkö sitä kantaa vain tuossa kyynärtaipeessa (jos tiiät mitä kohtaa tarkotan :D) Tykkään kantaa laukkuja enemmän olalla, mutta se näyttää tyhmältä jos hihna on liian lyhyt ja laukku on silleen hassusti pystyssä siinä olalla. Ihania lahjoja, mutta ei muita ihmisiä pitäisi haitata sun lahjojen määrä tai niiden hinta! No mutta ihana ihminen saa ihania lahjoja :) <3

 99. SIIRIT sanoo:

  Todella ihania lahjoja! Voisin jokaikisin ottaa itsellenikin :) Onnelista uutta vuotta sulle!xx

 100. Anonyymi sanoo:

  Moi, sulla on hirmu inspiroiva blogi! Haluaisitko tehä noihin astioihin ja muuhun iittalan juttuihin liittyvää postausta, et mikä kaikkee sulla on. Noi kastehelmen purkit näyttää kyllä tosi kivoilta!

 101. Anonyymi sanoo:

  Missä käyt laittamassa/huoltamassa ripsiä?

 102. Saijis sanoo:

  Tiedän mitä tarkoitat :D Ja kyllä pystyy kantamaan olalla! En ollut itse ajatellut koko asiaa, mutta huomasin kaupassa vahingossa laittavani sen olalle ja hyvin se mahtui. Hihna oli selvästi suunniteltu siihen ja uskon, että tuun laukkua käyttämään olalla paljon enemmän kuin esimerkiksi MK:n omia :) Kiitos kommentistasi! Sepä, en ymmärrä miksi muiden lahjojen määrä saa joissakin tunteet kouhuamaan. Ei niiden pitäisi olla keneltäkään muulta pois :o Hihi <3

 103. Saijis sanoo:

  Wau kiitos paljon :) Nämä oli sitten mieluisia, jos ottaisit itsellesikin kaikki! Hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sinne <3 xx

 104. Saijis sanoo:

  Kiiitos <3 Ihanasti sanottu :) Mielenkiintoinen idea, laitetaan korvan taakse. Astioita on kyllä kertynyt kiitettävä määrä, joten esiteltävää ainakin riittäisi. Purkit on kyllä kauniit, mutta vielä täytyisi päättää, että mitä laitan niihin. Liikaa vaihtoehtoja mielessä :p

 105. Saijis sanoo:

  Käyn eräällä tutullani :)

 106. Saijis sanoo:

  Ei mitään :) Joo kannattaa! Näihin jää koukkuun, koska ripset helpottaa huomattavasti arkea ;-)

 107. Kaisa sanoo:

  Moikka! Kuinka tuo Malene Birger on kestänyt sulla vuosien aikana käyttöä? Onko tullut kulumia, esim hihnat rispaantunut? Harkitsen ostoa, joten osaat varmaan jo sanoa kestävyydestä? :) Kiitos.

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kestänyt jopa yllättävän hyvin :) Ainoat kulumat, jotka laukkuun on tullut ovat pohjan reunat. Eli laukussa ei ole pohjassa mitään ”korokkeita”, jotka nostaisivat sitä ylemmäksi niin pohjat osuu usein maahan. Mutta muuten pelkkää positiivista sanottavaa ja kannattaa tosiaan välttää laukun laskemista maahan. Mielummin vaikka laittaa roikkumaan tuolilta yms. :) Täällä lisää mun mielipiteitä siitä:

   http://saijis.indiedays.com/2018/03/18/laukkukokoelmani-nyt/

Kommentoi