Hotelliyöpymistä parhaimmillaan

radisson blu

radisson blu plaza helsinki room

Lisää Helsinkiin liittyviä postauksia ja nyt olisikin tulossa kunnon kuvamaratoni Ootteko valmiita? Otettiin siis pieni rentoutumisbreikki ja lähdettiin viettämään hauskaa viikonloppua, johon kuului shoppailua tai pääsääntöisesti joululahjaostoksia, blogijuttuja, hyvää ruokaa ja hotelliyöpyminen. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan kansainvälistä Radisson Blu Plaza-nimistä hotellia, joka tarjoaa upean yhdistelmän uutta ja vanhaa keskellä Helsinkiä.

IDKUVA

radisson blu plaza blog

Ensimmäisenä hotellille päästyämme kirjauduttiin sisälle, ajettiin auto hotellin omaan maan alla toimivaan parkkihalliin ja suunnattiin hotellihuoneeseen. Pienen kierroksen ja laukkujen aloille asettamisen jälkeen oveen koputettiin. Siellä oli iloinen hotellin työntekijä, joka kertoi toimittavansa mulle yllätyksen. Huoneeseen sisälle tarjoiltiin pullo jääkylmää skumppaa, tuoreita mansikoita, suklaata ja tervehdys henkilökunnalta. Hotellielämys sai mitä ihanimman aloituksen!

bath

radisson blu plaza helsinki hotel

Hetken niitä nautittuaan siirryttiin kävellen keskustaan, jonka tekemisistä kerron lisää seuraavassa osassa. Ilalla pitkän päivän ja monien shoppaillessa käveltyjen kilometrien jälkeen palattiin hotellille, jolloin oli vaahtokylvyn aika. Tällaisena marmorikuosin suurena fanina voin kertoa, että tuollainen kylpyhuone oli enemmän kuin mun mieleen. Rentouduin siellä niin paljon, että viihdyin kylvyssä reilun tunnin ajan, jonka jälkeen olin valmis nukkumaan pitkät yöunet hotellin pehmeissä lakanoissa. Kaikki sängyt on varustettu korkeatasoisilla muotoutuvilla Magic Bed-patjoilla, joissa jokainen nukkuu yönsä varmasti levollisin mielin.

radisson blu plaza breakfast

hotel plaza

Aamulla oli vuorossa yksi odotetuimmista jutuista – nimittäin päivän tärkein ateria eli aamiainen Radisson Blu-hotelliketju uudistaa kaikkien hotelliensa aamiaisen ympäri maailmaa. Ensimmäisenä tämä Super Breakfast-niminen julkaistiin 30.10 juuri täällä Helsingin Plazassa. Se on kehitetty asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuulemalla sekä aamiaiseen ja ateriointiin liittyviä trendejä analysoimalla.

radisson blu plaza brekkie

radisson blu plaza breakfast picture

Tulokseksi tuli kokonaisuus, jossa korostuvat korkealaatuiset tuoreet ruoka-aineet, sesongit, terveellisyys, paikalliset erikoisuudet sekä yksilöllinen esillepano. Uudessa konseptissa korostuu erityisesti aisteilla syöminen. Suurin muutos aamiaisissa on tapahtunut esillepanossa. Kuten kuvista saattaa huomata niin buffet muistuttaa suloista maalaistoria tai Deli-markettia.

orange juice

radisson helsinki breakfast

Kahvit tulee suoraan pöytään ja sen lisäksi tarjoilija tarjoilee myös pieneen snapsilasiin jokaiselle marjaisan vitamiinishotin. Tämä oli ihanan kirpeän raikas aloitus päivään! Asiakkailla on myös mahdollisuus puristaa oman appelsiinimehunsa itse tai tilata valmiita tuoremehuja suoraan koskettamalla iPadia, jolloin mehu tulee lasiin. Aika mieletöntä, eikö??

radisson blu plaza helsinki 1

breakfast

Tarjolla on muun muassa erilaista tuoretta leipää, croissantia, leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, niin tuoreita kuin keitettyjä vihanneksia, kananmunia, amerikkalaisia pannukakkuja (päälle aitoa vaahterasiirappia tai vadelmahilloa), kaurapuuroa eri lisukkeilla, pekonia, lihapullia, nakkeja, smoothieta, jugurttia, muroja, jälkiruokia ja huh, lista jatkuisi loputtomiin.

hotel breakfast

radisson blu plazaa

Aamiainen on mun mielestä yksi ratkaiseva tekijä hotellin valinnassa ja täällä se kannattaa ehdottomasti ottaa huoneen lisäksi. Saa multa ainakin täydet 5/5 pistettä! Voi, kun tuollaiseen tarjoiluun saisi herätä joka aamu…

radisson blu1

hotel plaza blog

Kiitos Radisson Blu Plaza Tuun varmasti vierailemaan teille uudelleen ja uudelleen xx


57 Responses to “Hotelliyöpymistä parhaimmillaan”

 1. Oi miten ihanaa! ♥

 2. Anonyymi sanoo:

  Kenen kanssa olit tuolla? Minkähintainen on yö kyseisessä hotellissa? Aika mielettömän hyvän kuulonen, varmasti nauttii :-)

 3. Taru Ojalehto sanoo:

  Omg mikä hotelli ♡♡♡ Ja aivan täydellisen näköinen aamiainen !♡ Olisipa kiva päästä tuollaiseen yöpymään joskus ;)

 4. Peppi sanoo:

  Oi että näyttää niin ihanalta! Hotellissa yöpyminen on niiiiiiin parasta ♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 5. Anonyymi sanoo:

  Oliko tämä yhteistyöpostaus?:) ja kenen kanssa olit reissussa?

 6. Anonyymi sanoo:

  Eikö ollutkin se sun matkakaveri joku poika :3 minusta kyllä vähän tuntuu siltä… :)

 7. Mirror sanoo:

  Minkä hintainen tuo hotelli on yhdeltä yöltä? Toi aamupala on niin houkuttelevan näköinen että tekisi mieli varata huone tuolta seuraavan Helsingin reissun ajaksi vain sen takia, mutta toisaalta ihan äärettömän paljon ei olisi varaa maksaa… :/

 8. Saijis sanoo:

  Ää niinpä! Hotellissa vietettyä viikonloppua on vaikea minkään muun voittaa :) <3

 9. Saijis sanoo:

  Hintaa on esimerkiksi Hotels.comin kautta 107€ eli ei ollenkaan paha näin korkeatasoisesta huoneesta :) Sitä tämä kyllä oli – ylitti kaikki odotukset. Tuonne palaan varmasti uudelleen :-)

 10. Saijis sanoo:

  Tämä on kyllä hotelli juuri mun makuun <3 Puhumattakaan aamupalasta, nam! Suosittelen, et varmasti tuu pettymään :p

 11. Anonyymi sanoo:

  Onpa outoa, mikset kerro kenen kanssa tuolla olit? :) Yleensä vastaat suoraan etkä kiertele… Oliko kyseessä joku poika? ;) <3

  Näyttää aivan ihanalta hotelli ja varsinkin tuo aamupala!! (sydänsilmäemoji)

  Ihanaa joulua Saija! <3

 12. Anonyymi sanoo:

  Kenen kanssa olit tuolla? Tuo aamupala näyttää mielettömän hyvältä! <3

 13. Ansku k sanoo:

  Vau! Varmasti on ollut aivan huippu hotelli!:)♥

 14. Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä kaikin puolin mieluinen hotelli :) Niinpä! Täytyy alkaa toteuttamaan hotelliöitä useammin, kun niistä tulee näin hyvä fiilis <3

 15. Saijis sanoo:

  Joo oli :-) Se lukee postauksen aivan alussa ja on myös merkittynä tageilla postauksen lopussa. Miespuolisen ystävän kanssa olin :)

 16. Saijis sanoo:

  Se on Hotels.comin sivuilla 107€ ilman aamupalaa, mutta en muista mitä se maksaa sen kanssa :) Eli ei yhtään pahan hintainen muihin hotelleihin verrattuna, joten kyllä lämpimästi suosittelen tätä. Tästä on pieni matka keskustaan ostoksille, joten ei tarvitse käyttää autoa liikkumiseen :)!

 17. Saijis sanoo:

  Tämä asia näyttää kiinnostavan paljon :p Oikeassa oot! Kyllä se oli miespuolinen matkakaveri :-)

 18. Saijis sanoo:

  Normaalisti kyllä kertoisin, mutta kun kyse ei ole pelkästään musta niin en viitsi asiasta täällä tarkemmin puhua. Toivottavasti ymmärrät :) Mutta matkakaveri oli miespuolinen henkilö. Voi sitä se oli :') Paras hotelli, jossa oon koskaan vieraillut. Niin huoneiden, henkilökunnan kuin aamiaisen osalta! Kiitos paljon ja samoin sulle <3

 19. Saijis sanoo:

  Kaverini kanssa :) Sitä se oli! Herkullista, terveellistä ja täyttävää<3

 20. Saijis sanoo:

  Kieltämättä odotukset ylittävä :) Tuonne palaan mielelläni uudelleen <3

 21. Anonyymi sanoo:

  Oliko sulla oma huone, hihih? ;)

 22. Anonyymi sanoo:

  Voikohan tonne mennä pelkästään aamupalalle ? :-D naurattaa toi kysymyskin, mutta oi jos voiskin…

 23. Tiia sanoo:

  Vau! Ihan mielettömän näköistä! Kelpaisi kyllä yöpyä tuolla :)

 24. Saijis sanoo:

  Meinasin itse asiassa kirjoittaakin tekstiin, että tuolla voi käydä myös pelkästään aamupalalla. Se on auki esimerkiksi viikonloppuisin 11 asti eli menee myös vaikka brunssista :p

 25. Aada sanoo:

  Oi kuinka ihana huone! Ja toi aamupala, huh huh ku tonne pääsis :-)!! Ootko miettiny teetkö ostospostausta? Ois tosi kiva :-)!

 26. elina sanoo:

  Nyt on kyllä sen näkönen aamiainen, että tuonne pitää ehdottomasti päästä käymään! Ilmeisesti oli onnistunut reissu! (:

 27. Essi sanoo:

  Siis voi että miten ihania kuvia! Sellaiset viikonloput on niin parhaita, kun pääsee hotelliin yöpymään ja päiviin kuuluu paljon shoppailua ja rentoutumista<3 Olisi kiva nähdä mitä kaikkea tuolta reissulta lähti mukaan (ainakin jotain Macilta ;))! :)

  essi-bltn.blogspot.fi

 28. Saijis sanoo:

  Eikö olekin:) Niin upea hotelli! Tuolla kyllä kelpaisi viettää yön, jos toisenkin :')

 29. Anonyymi sanoo:

  Haha olin tuolla hotellissa kans lauantaina, kun duunissa oli pikkujoulut ja jäin sinne yöks kaverin kanssa. Odotettiin koko päivä tota aamupalaa, mutta koska krapula vei voiton nii en pystyny syömään tuolla mitään.. Pakko päästä uudestaan! Nyt jälkikätee naurattaa mut sillon ei todellakaan :D onneks sä sait kaiken ilon irti tosta aamupalasta!

 30. Erika sanoo:

  Toi aamupala, namskis! Itekkin olen nähnyt muissa hotelleissa noita "mehuautomaatteja", mutta täytyy sanoa, että ei ole aivan perinteinen hotelliaamupala tarjoilu tuolla! :D hieno!

 31. näyttääpä ja kuullostaapa aivan upealta! ♥ pakko päästä itekkin joskus tulevaisuudessa, haluan! ♥♥

 32. Saijis sanoo:

  Tuo oli niin ihanan lämminhenkinen ja jokainen yksityiskohta oltiin mietitty tarkkaan :) Joo voisin tehdä, jos sellainen vain teitä kiinnostaa. Tuolta tarttui kyllä esittelemisen arvoisia juttuja mukaan :-)

 33. Saijis sanoo:

  Suosittelen x 10 :) Niin herkullista ja jokaiseen makuun jotain! Koko reissu oli tosi onnistunut – tällaisia täytyy selvästi alkaa toteuttamaan useammin :>

 34. Saijis sanoo:

  Ihana Essi <3 Että sun kommentit on sitten ilahduttvasi :) Sä sanoit juuri sen mitä ajattelin! Tuollaiset viikonloput on parhaita ja niitä täytyisi selvästi alkaa toteuttamaan useammi. Hihi joo Macin meikkiosastolla tapahtui hullaantumista ja mukaan tarttui myös muita esittelyyn oivallisia juttuja ;-))

 35. Anonyymi sanoo:

  Voi hotelliaamiaiset! Pitäisi itsekin yrittää nyt pimeyden keskelle varata joku reissu hotelliin ihan vain sen hotellissa rentoutumisen takia. :-)

 36. Nelli sanoo:

  kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä viikonlopulta ♥ tiedätkö yhtään minkä hintaista jos käy pelkästään aamiaisbrunssilla? ♥ on kyllä niin nätisti aseteltukin noi kaikki ruoat ♥

 37. Emilia sanoo:

  Aii että miten ihanalta vaikuttaa <3 nuo huoneet, asiakaspalvelu ja etenkin toi aamupala!!! Määki haluun :'D<3 ja hei teet kyllä sit ostospostausta ;)<333

 38. Näin Instasta, että olit kans käyny heti VS:llä. Mäkin kävin la ja ollaankohan ostettu samoja juttuja, en nimittäin yllättyis :) Toivottavasti oli ihana reissu <3 Harmi ettei vahingossa törmätty!

 39. Anonyymi sanoo:

  Oliko helsingin vs myymälässä millainen hintataso? :)

 40. Saijis sanoo:

  Hahah eii :Dd Ymmärrän hyvin! Siinä olotilassa ei varmaankaan puurot ja marjashotit maistu… Harmi, että sä et saanut kaikkea irti tästä aamupalasta, mutta kyllähän tuonne pääsee aina uudelleen :) Oli täysien pisteiden paikka <3

 41. Saijis sanoo:

  Liian hyvää :p Ootko? Miksi mä en ole ollut sellaisessa hotellissa koskaan, joissa olisi näitä? Ainoastaan vanhanaikaisia automaatteja… Niinpä, tuo on aivan omaa luokkaansa :'D

 42. Saijis sanoo:

  En voi kuin olla samaa mieltä =) Tätä ei kannata jättää testaamatta! Paras hotelli, jossa oon koskaan vieraillut ♥

 43. Saijis sanoo:

  Täydellisiä <3 Jooh! Tosi hyvä idea. Mulla on kans suunnitteilla, että tällaisia viikonlopun tai yhden yön kestäviä reissuja täytyy alkaa toteuttamaan useammin :')

 44. Saijis sanoo:

  ♥ Sitä se oli :) Tuolla on hintaa 25€. Ja on jokaisen pennin arvoinen! Ei löytynyt yhtään mitään, jota olisin jäänyt kaipaamaan :) Niin on, tuohon on selvästi panostettu täysillä ♥

 45. Saijis sanoo:

  Tuo ylitti kaikki korkeatkin odotukset <3 Hotelli, joka oli täysin mun makuun :) Joo voisin kyllä tehdä! Sitä on jo muutama kysellytkin, joten lähtee toteutukseen <3

 46. Saijis sanoo:

  Joo kävin :) Haha ei kyllä olisi mikään ihme! Mä meinasin ostaa body mistejä, mutta niitä on jo sen verran paljon että mukaan lähti kauan etsitty meikkipussi. Reissu oli tosi onnistunut <3 Niinpä, olisi ollut kiva nähdä :)

 47. Saijis sanoo:

  Korkea… Huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi Tukholmassa tai Viking Gracella :/

 48. Hemppe sanoo:

  Nam näyttää todella hyvältä tuo aamiainen ! :p

 49. Miia sanoo:

  Kuulostaa ihanalta! Itsekin olen kerran juurikin tuossa hotellissa yöpynyt ja viihdyin kyllä hyvin! :) Asun kyllä ihan viereisessä kaupungissa mutta pakko oli päästä testaamaan kun vaikutti niin mukavalta hotellilta ja olihan se kiva baari-illan jälkeen kun pääsi ihan kävellen nopeasti nukkumaan :D Nyt ei ookkaan kesän jälkeen tullut oltua hotellissa yötä ja tän postauksen luettua tuli kauhea himo päästä taas pitkästä aikaa! :)

 50. Anonyymi sanoo:

  Itsekin olen ollut tuolla viime vuonna kerran yöpymässä, ja oli kyllä hienoin hotelli jossa olen ollut! :) Oliko siellä vielä pikkolo, joka avasi ulko-oven? Se oli kyllä erilaista täällä Suomessa :D

 51. Jutta sanoo:

  Onpas ihanan näköinen hotelli! Pakko päästä kyllä kokeilemaan vielä joskus :). Voi hitsi vie kun ei satuttu törmäämään! Itsekin pyörin viikonlopun samoissa paikoissa :D.

 52. imlacking sanoo:

  Hotelli- ja laiva-aamiaiset on niin ihania. Oltiin viikonloppuna tosiaan Gracella ja päästiin syömään suht hyvään aikaan, kun aamiaisella ei ollut oikein ketään. Sitten, kun olin lähdössä, ravintola oli jo suht täynnä.

 53. Saijis sanoo:

  Niin hyvää! Ja vielä se, että tuolta löytyi oikeasti aivan kaikkea :p

 54. Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva :) Samaa mieltä! Ei löydy Suomesta toista, jossa olisi näin huippu aamupala. Ei ollut enää :/ Siellä oli iso pyörivä ovi, sellainen kuin Ikeassa :D

 55. Saijis sanoo:

  Niin on <3 Ja nuo huoneet on aivan omaa luokkaansa! Eikä… Olisi ollut kiva törmätä, mutta tuun varmasti liikkumaan siellä suunnalla useammin, joten ehkä vielä joku päivä :)

 56. Saijis sanoo:

  Parhaita :) Laivan buffet on myös koukuttava! Ja varsinkin Gracella tuntuu olevan paljon tarjontaa eri ruokalajeista. Oi vitsit teillä kävi sitten tosi hyvä tuuri (:

 57. Saijis sanoo:

  Oli kyllä ihana hotelli ja koko reissu :) Mahtavaa, että säkin oot tykännyt! Totta, tuo on juuri sopivan kävelymatkan päässä kaikesta :D Nyt vaan äkkiä varaamaan joku hotelliyö. Mäkin ajattelin, että tästä hotellissa yöpymisestä voisi tehdä tradition, jonka toteuttaa pari kertaa vuodessa :p

Kommentoi