Vuokkosista inspiraation lähteeksi

Yhteistyössä Indiedays ja Vuokkoset

Syksyn myötä vaihtelu virkistää ja sen tietää myös Vuokkoset, joiden uudella ilmeellä varustetut pakkaukset saapui mulle kotiin testattavksi. Meille muutamille bloggaajille heitettiin haasteeksi luoda tyyli näistä pakkauksista inspiroituneena. Kuulostaa jännittävältä vai mitä? En ole ikinä lähtenyt hakemaan inspistä asuun näin erikoisesta lähteestä. joten voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olin kuulleesani tämän…

Vuokkoset

Nämä Vuokkosten uudet trendikkäät pakkaukset ilman tuttuja kukkasia voi nyt bongailla myös kauppojen hyllyiltä. Kyseessä ei ole pelkästänsä uudistunut pakkaus vaan itse asiassa kyseiset tuotteetkin ovat täysin uusia. Vuokkoset käyttää tuotekehittelyssä suuressa roolissa ihoystävällisyyttä, joka edistää mukavuutta ja puhtautta.

vuokkoset ultra light

Omaksi suosikiksi kaikista neljästä eri tarkoitukseen suunnitellusta pakkauksesta päätyi pinkki Ultra Light. Ensimmäisenä silmään pisti suloisen tyttömäinen väri! Ylellisen ohut ja taipuisa pikkuhousunsuoja on tarkoitettu käytettäväksi kaiken mallisten alushousujen kanssa. Paketissa on myös näppärä avaussysteemi, joten se helpottaa pakkauksen mukana kuljettamista.

nike air max outfits

Lähdin hakemaan tästä suosikista inspiraatiota sadepäivän asuun. Mielestäni tämä haaste sopi hyvin tällaiseen harmaaseen päivään tuomaan piristystä raikkailla kirkkailla väreillä.

leather pants

Nike Air Max

Heti pinkkiä pakkausta katsoessani tuli mieleen mun Niken Air Maxit. Niissä yhdistyy pinkin värin lisäksi myös muissa pakkauksissa näkyvät valkoinen ja hieman violettiin taittava väri. Muuten päälle pääsi nahkahousut, musta takki, jättimäinen harmaa huivi ja ettei väriä olisi vaan kengissä niin sipaisin myös huuliin pinkkiä. Pois mukavuusalueelta, mutta toimi hyvin!

uudet vuokkoset

Tuotteita katsoessa saattaa huomata, että niistä löytyy allergia- ja astmaliiton merkit. Allergiatunnuksen yksi tärkein tehtävä on edunvalvonnallinen. Sen tehtävä on parantaa allergiasta ja astmasta kärsivien elämänlaatua. Tavoitteena on vaikuttaa teollisuuteen niin, että tuotekehittelyssä otettaisiin nämä hyvin huomioon. Nämä uudet pikkuhousunsuojat eivät sisällä yleisesti herkistäviä aineita, lisättyjä kemikaaleja tai mitään hajusteita. Tuotteet hengittää, antaa mukavan tunteen ja ovat muutenkin ihoystävällisiä. Pehmeyttä unohtamatta, joka on mun mielestä tärkeä juttu.

Lisää näihin tuotteisiin voi käydä tutustumassa täällä. Vuokkoset löytyy myös somesta Facebookista sekä Instagramista

Mitäs mieltä olitte hieman erilaisesta tyylihaasteesta? Entä aiotteko te testailla kyseisiä tuotteita?


28 Responses to “Vuokkosista inspiraation lähteeksi”

 1. Nita sanoo:

  Täytyy kyllä sanoa, että olipas outoa nähdä pikkuhousunsuojia blogimaailmassa :D Ja oli kyllä erittäin erilainen tyylihaaste!

 2. Saijis sanoo:

  Kieltämättä erikoinen aihe, mutta hyvällä tapaa! On kiva, että erilaisista aiheista pystytään blogeissa puhumaan :) Tätä oli mielenkiintoinen toteuttaa ja vaati hieman enemmän ajattelua asun suhteen :-)

 3. Anne H sanoo:

  Itsekin sain messuilta kyseisiä tuotteita testiin ja ihan kivan näköiset olivat uudistuneet pakkauksetkin! :) Kiva asu, vaikkakin tosiaankin erikoinen inspiraation lähde :D

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 4. Nea sanoo:

  Mun mielestä tää on tosi hyvä idea! Sunkin blogia lukevat varmasti monet nuoret tytöt ja tästä hekin saa hyvän esimerkin siihen, ettei kuukautiset ja siteet ole mikään tabu tai nolo asia. Asukin on tosi hyvännäköinen! :)

 5. Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva :) Mä oon samaa mieltä! Uudet pakkaukset on hyvännäköisiä ja trendikkäitä. Oli erilainen lähde, mutta kivan haastava myös :p

 6. Nelli sanoo:

  Hyvännäkönen asu ja osasit hyvin kertoa tästä, vaikka inspiraation lähde asuun olikin tosi erilainen :)

 7. Saijis sanoo:

  Niin hyvin sanottu Nea!! Aivan totta :) Munkin mielestä on hienoa puhua avoimesti jokaisen naisen elämään kuuluvista jutuista. Tällaiset eivät saa olla häpeän aiheita. Suuri kiitos sulle:)

 8. Saijis sanoo:

  Vau kiitos paljon :> Oon otettu tällaisesta palautteesta! Inspiraation lähde oli erilainen ja täytyy sanoa, että tätä oli hauska toteuttaa (:

 9. Sonvas sanoo:

  Tosi kivan asun loit! :)

 10. Ansku k sanoo:

  Vähän kiva tällänen erilainen yhteistyöpostaus!:)
  ja ihana tuo asu♥

 11. Peppi sanoo:

  Hei vitsit niin kiva postaus! Välillä on hauska inspiroitua mitä ihmeellisimmistä asioista. :-D Mistä toi takki on ostettu btw? :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 12. Saijis sanoo:

  Oi kiitos hirmuisesti! Haastetta oli, mutta onnistuin näköjään :)

 13. Saijis sanoo:

  Super piristävää nähdä, että erilaiset postaukset on teidän mieleen =) Kiitos Ansku <3!

 14. Saijis sanoo:

  Hihi kiitos :) Sanos muuta! Yllätyin kyllä positiivisesti tästä. Täytyy näköjään joskus kokeilla uudestaan inspiroitua erikoisimmista jutuista. Takki on ostettu H&M;:stä:)

 15. Anniina sanoo:

  Erilainen postaus, mutta Tosi kiva, ja ja jep isolla T.llä :D Inspistä voi kyllä saada vaikka minkälaisista asioista!

 16. Anonyymi sanoo:

  Menkoista olis muutenkin kiva kuulla jossain toisessakin postauksessa… :)

 17. Saijis sanoo:

  Haha ihana :D Kiitos! Mä yllätyin paljon, kun tajusin että inspistä voi saada näinkin erikoisesta jutusta :p

 18. Saijis sanoo:

  Mitäs sä haluaisit niistä kuulla? Luonnollinen juttu, mutta en näe niistä postaukseen aihetta kuitenkaan :)

 19. Taru Ojalehto sanoo:

  Vähänkö oli kiva tällainen erilainen postaus :) Erikoinen aihe mutta luonnollinen juttu nuo pikkuhousunsuojat ;) Ihana asu ♡ Ja sun Airmaxit luo kivan väripilkun asuun ♡

 20. Emilia sanoo:

  Olipa hauska erilainen postusidea :)<3 ja noi sun kengät!! Aivan täydelliset<3

 21. Saijis sanoo:

  Mieltä lämmittävää kuulla, että tämä otettiin näin hyvin vastaan :) Sepä! Luonnollinen juttu, josta ei mun mielestä kannata vaieta. Nuo Air Maxit on kyllä kunnon piristysruiskeet hieman synkempään asuun =) <3

 22. Saijis sanoo:

  Superia, että piditi:) Älä muuta sano! Pitkästä aikaa laitoin ne jalkaan ja toimi kieltämättä tosi hyvin tuomassa raikkautta asuun <3

 23. Tosi hauska postausidea ja toi asu kyl mätsäs pakkauksen teemaan hyvin :)

  Toi anonyymi varmaan viittaa siihen, et vloggaaja Papananaama teki videota yhteistyössä jonkun terveysside/pikkuhousunsuojafirman kanssa jossa keroi jotain menkkoihin liittyvää, en enää tarkalleen muista videon sanomaa :)

 24. Saijis sanoo:

  Hihi kiitoksia :) Ihana nähdä, että oot asusta ja itse postauksesta tuota mieltä! En olekaan kuullut sellaisesta :o Kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyykin käydä tutustumassa kyseiseen videoon vaikka heti. Kiva, että kerroit :)

 25. Anonyymi sanoo:

  Esim. Soikku on tehny menkoista videoo, jotain sen tyyppistä… :)

 26. Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo huivi on? :)

 27. Saijis sanoo:

  Aivan! Mä katson senkin, kiitos vinkistä :)

 28. Saijis sanoo:

  Se on House of Brandonilta :)

Kommentoi