Phone recap

Viime viikkoina on tullut reissattua niin Vaasassa, Tampereella kuin myös Kokkolassa. Nämä reissut on pitänyt sisällään shoppailua, hyvää ruokaa, tuttuja ja uusia ihmisiä, blogitapahtumia sekä työjuttuja. Vaikka kamera kulkee menossa mukana niin puhelimeenkin on tallentunut muutamia räpsyjä! Blogin Facebook-sivuja, Instagramia sekä Snapchattia tulee päiviteltyä aktiivisesti blogin ohella Niistä mut löytää tutulla @saijis nimellä. Nyt kuitenkin koosteena mun kuulumiset ja päivien tekemiset:

3


1. Vaasan BikBokissa shoppailua! Harmi vaan, että edessä oleva sininen playsuit oli liian paljastava… 2. Powerparkissa vietetty hurvittelupäivä jatkui rennolla illanvietolla Seinäjoen yöelämässä tämän naisen kanssa 3. Pitkän päivän jälkeen Tukholman reissulta ostettu huppari päälle ja sohvalle koneen kanssa. 4. Kesäisiä herkkuja parin viikon takaa. Nyt tuoreista marjoista saa vain haaveilla ensi kesään asti!

12048655_10206755402954921_1557581572_n

Viikko sitten perjantaina otettiin suunnaksi Vaasan Rewell Center, jossa esiintyi Martin Tungevaag ja Raaban. Ilta oli kyllä hauska ja erilainen!

at3-002


1. Tässä vuorostansa Tampereen BikBokissa. Näistäkään kumpikaan toppi ei iskenyt. Haha lompakko kiittää! 2. Bloggaajatapahtumassa Vilassa. Meidän ilta piti sisällään paljon kuvailua, pientä naposteltavaa, kuplivaa, uusia ja tuttuja bloggaajia, naurua ja shoppailua. 3. Marjaanan kanssa pitkästä aikaa herkuttelemassa Arnoldsissa. Molemmilta löytyi luottokombo = Valkosuklaadonitsi ja latte vanilja siirapilla :D 4. Uudet beibsut. Tuo vihreä oli muuten oikea värivalinta. En kadu pätkän vertaa.

12030924_10206755403554936_1768829759_n

¨

Odotan jo niin innoissani tulevaa kampaajalla käyntiä. Jopa äitikin innostui mun ideasta värjätä hiukset tummemmaksi. Hänen mukaansa näytän kuulemma tummemmalla lookilla enemmän omalta itseltäni. Haha ihana äiti

t3-001

1. Ensimmäisenä Tampereelle päästyä suunnattiin Ikeaan. Mun ja Iriksen kämpät oli vielä molemmat keskeneräisiä, mutta saatiin tällä reissulla kerättyä kärry täyteen tarvittavia juttuja. 2. Mäkkärin uudet Fiesta-salaatit saa meiltä kymmenen pistettä. Jos ette ole testanneet niin hopi hopi! Yksi sana: NAM 3. Töissä kuorman purkamista ja sieltähän paljastui uudet Baby Lipsit, joista lähti heti testaukseen mun odottama Melon Mania. 4. Suukkoja, suukkoja. Blistexin Happy Lips-lentosuukkokisa on edelleen käynnissä Instan puolella.

12033700_10206755402874919_1586656186_n
Meillä oli ennen Vaasan keikalle lähtöä aikaa räpsiä yksiä jos toisiakin yhteiskuvia. Näistä on tullut meille enemmän sääntö kuin poikkeus.

t3-004


1. Lempparit urheiluvaatteet päälle ja positiivisella energialla juoksulenkille. 2. Vaasassa traditioksi on tullut Amarillossa herkuttelu ja vitsit miten hyvältä suosikkiannos voikaan maistua pitkän tauon jälkeen. 3. Mun puhelimesta löytyy lähes 300 samanlaista kuvaa? No mut olihan nämä valoshowt todella onnistuneita! 4. Uudet kreisit arskat Le Specs-merkiltä. Kiva piristys vaikkapa talven aurinkoisille pakkaspäiville.

12021961_10206755413795192_888268489_n

Viikko sitten tiistaina vietin käytännössä koko päivän töistä koulutuspäivillä Kokkolassa. Lähdettiin aamulla ennen seiskaa matkaan ja kotona oon ollut illalla kuuden maissa. Raskas, mutta hauska päivä!

-003


1. Viimeistä kertaa kesällä nauttimassa auringosta, jäälatesta ja Coffee Housen terassista Iriksen kanssa Jäälatte kuuluu mun mielestä kesään, vaikka sitä tulee välillä talvellakin hörpittyä. 2. Team black! Ja on muuten maailman parhaimmat nahkahousut. Voisin nukkuakin nuo päällä. 3. Vanha selfie kesän alusta löytyi puhelimen kansiosta kuvia poistellessa. 4. Sunnuntai on pizzapäivä. Tämä uutuus ei ainakaan tuottanut pettymystä vaan päinvastoin.

12047764_10206758209745089_157165590_n

Ja tältä näyttää mun suunnitelmat tällä hetkellä. Kotona hengailua oloasussa, kynttilöiden polttamista, telkkaria ja kommentteihin vastailua. PS. kaikille blogikirppiksellä eniten huutaneille on nyt laitettu spostia!


58 Responses to “Phone recap”

 1. Ansku k sanoo:

  Kivoja kuvia oot ottanut! Ja huippu postaus jälleen kerran:)

 2. Taru Ojalehto sanoo:

  Ihana postaus taas :) Rakastan tuota sun kodin sisustusta ♡♡♡♡♡

 3. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus!:) Kuvat on aina piristävää kateltavaa. Mulla ois kysymys vähän muihin juttuihin liittyen, kiinnostais nimittäin tietää että miten olet pärjännyt eron jälkeen? Ootko onnellinen tän hetkisessä tilanteessa? Käyn parhaillaan läpi vaikeaa eroa ja haluisin kuulla miten muut ovat selvinneet yli vaikeista ajoista. Olisin kiitollinen vastauksista mutta mmärrän jos et halua kommentoida asiaa!:)

 4. Sirpale sanoo:

  Piristävä postaus!

 5. Anonyymi sanoo:

  Tää sun blogi on vaan niin mielettömän ihana<3 Saako sulle tulla snäppäämään? :)

 6. Tykkään,tykkään,tykkään<3. Nää on niin kivoja postaiksia♥ sulla on kyllä aivan mielettömän ihkuja sisustus juttuja♥ sun uutta hius lookkia odotellessa.

 7. Saijis sanoo:

  Mieltä ilahduttavaa palautetta :) Hyvä juttu, että postaus oli mieluinen. Tykkään itsekin näistä paljon! Kiitti sulle :')

 8. Saijis sanoo:

  Se on tosi kiva, että te pidätte tämän tyyppisistä postauksista =) Ja vau! Kiitos, sisustus on kyllä saanut positiivisen vastaanoton niin Instagramissa kuin täällä blogissa <3

 9. Roosa sanoo:

  Ihana postaus, nää puhelinkuvapäivitykset on niin kivoja :-)

 10. Anonyymi sanoo:

  Kannattaa sit repästä ihan kunnolla kampaajalla, koska voit yllättyä postiivisesti ja se on ihan sairaan jännää. Nim. kokeilin :D

 11. Anonyymi sanoo:

  Moikka Saija! Oon sun ahkera ja tunnollinen lukija jo vuoden takaa, ootan aina innolla sun postauksia ja sun tyyli on ihan täsmälleen 1 yhteen mun tyylin kanssa, on ihan parasta aina lukea sun postauksia! :-) mut yhdestä jutusta haluaisin "huomauttaa", en mitenkään todellakaan halua sanoo tätä pahalla, mutta mun mielestä, sun kasvot sais niin freshimmän ja siistimmän lookin kun et laittais alaripsiin ripsiväriä, ainakaan noin paljoa! Katoin sun instagramin kuvia vuosien takaa ja siellä näin susta kuvia ilman ripsiväriä ja voi että kuinka nätiltä näytit! En tiedä laitatko ehkä vähän turhan paljon sitä alaripsiin kun se näyttää niin rajulta ja ehkä jopa inasen epäsiistiltä eikä sun kasvot pääse oikeuksiinsa niin. Toivottavasti oikeasti otit tän vaan vinkkinä koska missään nimessä en pahalla halunnut sanoa. Oot paras!!!!!

 12. Emilia sanoo:

  Voi kaunistus miten ihana tuo sun koti onkaan ♥♥ jäin vaan ihastelemaan tuota viimeistä kuvaa, että ei kyllä mikään ihme että viihdyt kotona :') onko nuo sun nahkahousut mistä ostettu ? Oon ettinyt just tollasia housuja nyt vihdoin ja voin luottaa kyllä siihen, että nuo on kaiken tuon sun hehkuttamisen arvoiset ja tulisivat varmasti kovaan käyttöön ;D

 13. Anonyymi sanoo:

  Nam, tässä postauksessa oli taas ihan liikaa herkullisen näköisiä ruokakuvia :D tää ei oo hyväksi just ennen lounasta! toivon että itekin tulisi otettua puhelimella enemmän kuvia, mutta jostain syystä se aina jää.. niitä on nimittäin tosi kiva katella ja muistella myöhemmin!
  – Aliisa

 14. Anonyymi sanoo:

  Mikä toi sun amarillon suosikkiannos on?:D

 15. Anonyymi sanoo:

  Mistä noi nahkahousut on? :) ne on tosi kivat!

 16. Anonyymi sanoo:

  Mistä noi nahkahousut on? :) ne on tosi kivat!

 17. Sini sanoo:

  Voi, tää postaus oli tosi kiva ! :-) Haha, tosin ei kyllä ois kannattanu nälkäsenä kattoa noita ihania ruokakuvia.. :-D

 18. Essi sanoo:

  Mä en kestä tota sun kotia! Miten osaat sisustaa sen noin ihanasti? Ihan täydellinen, nyyh :<

  essi-bltn.blogspot.fi

 19. Anonyymi sanoo:

  Anteeks, ei liity nyt postaukseen mut tuli mieleen että jos olit lukiossa ni tanssitko vanhoja sillon? :-)

 20. Anonyymi sanoo:

  Mistä mahtaa olla nuo nahkapöksyt? :)

 21. Anonyymi sanoo:

  Jälleen kerran tosi kiva postaus!!<3

 22. Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia :) ja olkkarisi sisustus sopii täydellisesti varsinkin pimeneviin syysiltoihin <3
  Voisitkohan tehdä joskus vaatekaappi postauksen ? :D olisi kiva nähdä miten oot järjestänyt ja laittanut vaatteet ja muut esille vaatekaappiisi. Voisi saada inspistä oman kaapin järkkäämiseen. :)

 23. Anonyymi sanoo:

  Mist oot ostanut sen sun mustan nyöripaidan, mikä näkyy/näkyi sun snäpin mystoryssa? :) Kiitti jos vastaat!!

 24. Anonyymi sanoo:

  Aiheesta toiseen, onko sulla vinkkejä hiusten kasvatukseen?:)

 25. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus jälleen kerran :) mistä sun nahkapökät on ostettu, mulla ollu pitkään hakusessa sellaset!

 26. Anonyymi sanoo:

  Tuliks sun sheinsiden paketit postiin/siwaan tms vai suoraa kotiovelle? Ja joa kotiin nion mistä sen tietää milloin on tulossa?:D terkuin tilasin ekaa kertaa sieltä…

 27. Anonyymi sanoo:

  Millon sisustuspostaus on tulossa? :)

 28. Anonyymi sanoo:

  Hei asunnon esittely olisi kiva! En kyllä tiedä oletko jo tehnyt… (siis en löytänyt)

  Ja vielä: Sisustat tosi kivasti!

 29. Saijis sanoo:

  Kiitoksia :) Ja ihana nähdä sun pitävän niistä! Kyllä mä haluan tästä asiasta puhua avoimesti, koska uskon sen auttavan monia :) Eli mä viihdyn tässä tilanteessa tosi hyvin. Päätös oli varmasti oikea ja pitkiin, pitkiin aikoihin mä oon oma itseni ja oon alkanut nauttimaan elämästä. Ihan niistä pienistäkin arjen jutuista ja elämä on muutenkin positiivisempaa, kun ei häiritse mieltä mitkään ahditukset eroamisesta yms. Neljä vuotta oli pitkä aika seurustella, mutta kun tahtoa ja voimaa löytyy niin kaikesta pääsee yli! Mä oon ajatellut asian myös niin, että kaikki tapahtuu tarkoituksella ja se on auttanut – oon huomattavasti onnellisempi ja iloisempi :) Tsemppiä sulle<3 Käyt vaikeaa vaihetta läpi, mutta voin sanoa että muutaman kuukauden päästä oot helpottunut ja onnellinen :)

 30. Saijis sanoo:

  Ja sulta piristävä kommentti :) Tällaiset pienet ja ytimekkäät kommentit ilahduttaa aina! Kiitos siitä :')

 31. Saijis sanoo:

  Aw voi kiitos :) Se oli mukavasti sanottu <3 Ja totta kai saa! Se on niin koukuttava sovellus, että mielellämi snäppäilen takaisinkin (:

 32. Saijis sanoo:

  Superia kuulla tämä =) Mä nimittäin tykkään kuvata sellaisia arkisia hetkiä puhelimella ja näissä postauksista pääsee kätevästi tarkastelemaan, että mitä kaikkea mä oon tehnyt. Hihi kiitos :) Sisustuspostaus on tulossa aivan pian. Ja uusi hiuslookki houkuttelee mullakin jo mielessä – ensi viikolla muutos tapahtuu :p ♥

 33. Saijis sanoo:

  Kiitän :) Jes, mä oon iloinen teidän palautteista! Näitä on nimittäin ihan huippu myös toteutella, joten mielellän teen jatkossakin lisää :-)

 34. Saijis sanoo:

  Joo tummaksi värjääminen on multa kunnon repäisy :D Saa nähdä jäänkö muistelemaan itku kurkussa vaaleita latvoja, mutta annetaan nyt palaa kerrankin! Hyvä juttu, että sulla oli ilmeisesti positiivisia kokemuksia kunnon repäisystä :p

 35. Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiiitos :) Ja rakentava yms. muu tällainen palaute on aina tervetullutta! Ei hätää, en osa sitä mitenkään pahalla :) Mutta kiitos vinkistä. Mulle on tullut ripsarin sutaisusta alaripsiin tapa enkä ole asiaa edes ajatellut noin. Nyt, kun sanoit niin kieltämättä se näyttää ehkä vähän rajulta, varsinkin nyt kun mulla on ripsienpidennykset. Täytyykin tänään jättää laittamatta ja katsoa miltä näyttäisi ilman :-) Nyt varsinkin, kun oon värjäämässä hiukset tummaksi niin fresmpi meikki on tervetullut. Kiitos vielä kerran ja hyvä, että tulit rohkeasti kommentoimaan :)

 36. Saijis sanoo:

  Äää kiitos ♥ Mä viihdyn tosi hyvin kotona ja varsinkin näin syksyllä! Kotona on tunnelmallista polttaa kynttilöitä ja katsoa sarjoja viltin alta :) Nahkahousut lähti mukaan Vilasta. Kannattaa mennä kokeilemaan, nämä on sellaista joustavaa nahkaa. Ei mitään paksua ja ns. tönkköä. Mahtavaa, jos voit luottaa mun makuun! Et tuu pettymään vaan jäät koukkuun niin kuin mä ;-)

 37. Saijis sanoo:

  Tuo on niin paha :D Mä katson itsekin näitä täällä nälissäni, haha! Ei saisi ikinä avata tätä mun blogia nälkäisenä ;> Voi ei… Kannattaa yrittää muistaa se, koska sillä saa otettua kivoja muistoja hetkistä, jolloin ei ole kameraa lähettyvillä (:

 38. Saijis sanoo:

  Se on Chicken Pocket – aivan tajuttoman hyvää! Nyt alkoi munkin tehdä mieli sitä :D

 39. Saijis sanoo:

  Ostin ne vähän aikaa sitten Vilasta! Suosittelen käydä testaamassa, ne joustaa nimittäin älyttömästi :p

 40. Saijis sanoo:

  Hitsit tämä Blogger takkuaa koko ajan näiden kommenttien kanssa :s Heittää näitä tänne yhden, jos toisenkin kerran! Mutta vastailin tuohon ylempään :)

 41. Saijis sanoo:

  Hih kiitos Sini :) Tulinpas kivalle tuulelle sun kommentista heti aamulla! Haha ou nou… Se on niin vaarallista, nimimerkillä itsekin täällä nälissäni tällä hetkellä katsomassa tätä postausta :'D

 42. Saijis sanoo:

  Ihana oot! Voi että miten kivasti sanottu ja täytyy sanoa, että hymy nousi huuliin. Kiiitos :)

 43. Saijis sanoo:

  Ne on Vilasta ja ostettu ihan muutama viikko sitten eli pitäisi löytyä vielä! :-)

 44. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle Anonyymi:) Nämä kommentit motivoi toteuttamaan jatkossakin tällaisia postauksia <3!

 45. Saijis sanoo:

  Thanks :) Tuo on muuten totta <3 Syksyllä varsinkin mä viihdyn tosi paljon kotona ja silloin myös sisustusinspiraati on ihan uudella levelillä. Jooo voisin. Mä itse asiassa juuri lisäilin snäppiin kuvan mun säilytysratkaisuista ja uskon, että tämä aihe kiinnostaa monia. Kiitos postausideasta ja kommentista (:

 46. Saijis sanoo:

  Mä syön tällä hetkellä hiusten hyvinvointiin ja kasvatukseen Evonia-nimistä kasvutuotetta. Se on ainakin mulla auttanut tosi paljon ja lisännyt parempaa yleiskuntoa hiuksissa, suosittelen:)!

 47. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle (: Ne on Vilasta! Jos vähänkin on etsinnässä tällaiset pöksyt niin kannattaa kokeilla näitä. Niin joustavaa materiaalia ja miellyttävämmät päällä kuin normaalit farkut ;-)

 48. Saijis sanoo:

  UPS toimittaa ne suoraan kotiovelle, mutta jos et parin käyntikerran aikana ole kotona niin sitten lähimpään postiin :> Joo siitä ei taida olla mainintaa siellä niin hyvä, kun kysyit. Ne yleensä soittelee UPS:ltä, että koska oot kotona niin voit vaikuttaa siihen koska paketti tulee :)

 49. Saijis sanoo:

  Itse asiassa vielä tällä viikolla! Pysy ihmeessä kuulolla :p

 50. Saijis sanoo:

  Vanhoja postauksia löytyy, mutta tästä uudesta sisustuksesta yms. en ole vielä tehnyt :) Teen sen heti, kun saan kämpän kokonaan valmiiksi. Ja kiitos tästä – ilo nähdä sun tykkäävän mun sisustustyylistä :')

 51. Saijis sanoo:

  Se tuli juuri eilen Ginan paketista eli sieltä verkkokaupasta. Pitäisi ainakin vielä olla saatavilla :)

 52. Saijis sanoo:

  En käynyt lukiota, joten en valitettavasti päässyt tanssimaan niitä… Olisi kyllä ollut kiva kokemus :-)

 53. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus:)
  T. Meri

 54. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus:)
  T. Meri

 55. Saijis sanoo:

  Kiitos ihanainen! Oot niin huippu, kun kommentoit usein :')

 56. Saijis sanoo:

  Sun kommentti tuli kaksi kertaa niin vastailin tuonne ylempään:)

 57. Johanna sanoo:

  tykkään kun laitat nykyään erilaisempiakin kuvia <3 olis kiva joskus nähdä kuva sun äitistä :o ymmärrän toki jos hän ei halua kuvaa tänne itsestään tai muuta..:-D ja ihana tuo hupparikuva! reissujen jälkeen on vaa niiana aa olla<3

 58. Saijis sanoo:

  Voi kiitos ihana <3 Mä oon alkanut ottamaan paljon erilaisia kuvia ja se näkyy täällä blogissa selvästi :) Katsotaan, jos äiti joskus innostuisi. Ei ainakaan vielä :) Sanos muuta – tuohon on ihana käpertyä pitkän päivän jälkeen <3

Kommentoi