Biozellin hiusten kesäsuosikit

Yhteistyössä Indiedaysin ja Biozellin kanssa

IMG_9165f

Kuinka moni teistä muistaa, kun kerroin teille maaliskuun loppupuolella Brand New Face-nimisestä mallikilpailusta? Tämän kilpailun Biozellin suosikiksi pääsi ihastuttava Belinda, jota ollaan tämän kilpailun jälkeen nähty niin catwalkeilla kuin myös kuvauksissa. Mä oonkin nyt mukana Indiedaysin ja Biozellin kampanjassa vinkkaamassa teille Belindaan liittyvästä Instagram-arvonnasta. Kerron siitä lisää postauksen lopussa, mutta sitä ennen jaan vähän omia kokemuksia teille Biozellin tuotteista.
Mä tutustuin siis ensimmäisen kerran Biozellin tuotteisiin äidin kautta, joka on jo vuosien ajan käyttänyt kyseisen merkin hiuslakkaa. Nyt sain kotiin paketillisen tuotteita testaukseen ja onnistuin löytämään jopa itselle uusia luottotuotteita Ollaan äidin kanssa nyt molemmat koukussa näihin!

IMG_9177s

Ensimmäisenä esittelyyn paketin isoimmat purkit eli vasemmalta löytyy voimakkaan tuen antava hiuskiinne. Ja syy miksi mä ihastuin tähän äidin jalanjälkiä kulkien on se, että tämä ehkäisee latvojen haaroittumista. Keskellä on tuuheuttava kuivashampoo, joka on ihan ehdoton kuohkean nutturan tekemisessä! Sekä viimeisenä hiuksille ryhtiä antamaan muotovaahto, josta löytyy extrana myös UV-ja lämpökäsittelysuoja.

IMG_9168fgs

Seuraavana vuorossa on mun henkilökohtaiset pelastajat! Eli tuuheuttava suolasuihke, joka soveltuu parhaiten hiusten tyvikohotukseen, tuuheuttamiseen ja viimeistelyyn. Tällä onnistuu vaivattomasti rennon beach-lookin saaminen ja se saa jopa nutturan kestämään paremmin. Vierestä löytyy kosteuttava kiiltosuihke, joka on suunniteltu kampauksen viimeistelyyn. Kiillon tuomisen lisäksi siitä on suoja hiusten ulkoisia rasituksia vastaan.

IMG_9180s

Biozellin yksiä suosituimpia tuotteita on nämä Color Maskit. Niillä voi tehostaa värjättyjen hiusten sävyä ja ylläpitää värin kestoa. Tuoteperheestä löytyy yhteensä 11 sävytettä, mutta niitä pystyy myös yhdistellä keskenään löytääkseen oman lempisävyn! Väri lähtee pois hiuksista riippuen noin 6-8 pesussa.

Belinda Insta_pieni
Nyt siihen skabaan! Eli ideana on arvata mikä on kuvausten kulisseissa Belindan suosikkituote. Seuraamalla Biozellia (@biozell) Instagramissa ja kommentoimalla kisakuvaan voi voittaa upean kesäkampauspaketin, joka sisältää ammattilaisen käyttämän Revolv’it 32 mm keraamisen kihartimen, Biozell Professional tuuheuttavan suolasuihkeen ja kuivashampoon sekä vahvistavan lämpösuihkeen.

Nyt kipin kapin Instan puolelle osallistumaan ja kyseinen skaba päättyy tämän kuun lopussa eli 31.07.2015.

Eikö se mene niin, että tukka hyvin – kaikki hyvin? ;-) Onko teistä kenties kukaan testannut Biozellin tuotteita? Mitäs tykkäsitte?


32 Responses to “Biozellin hiusten kesäsuosikit”

 1. Ansku k sanoo:

  Kiva postaus♥:)
  Ja en oo testannut, mutta vois joskus testata

 2. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ja ihanaa, kun Ansku kommentoit niin aktiivisesti ♥ Hei kokeile ihmeessä! Hiuskiinnettä varsinkin :)

 3. Tykkäsin tästä postauksesta ja mukava nähdä mitä mieltä oot itse näistä ♥ :) Täytyykin testata joskus!

 4. Jenna sanoo:

  En oo kyllä testannut nuita tuotteita, mutta mielessäni on ollut tuollainen maski jolla saisin vähän elvytettyä omaa tukkaan johonkin kuosiin. Kiitos muistutuksesta. :)

 5. Saijis sanoo:

  Jei tosi kiva nähdä sun pitävän kyseisestä postauksesta :) Mä tykkään kertoa omia realistisia mielipiteitä teille niin tiedätte vähän paremmin, että mitä kannattaa testata jne. Suosittelen kyllä ♥ (:

 6. Anonyymi sanoo:

  Onko muuten toi louis vuitton forum finland ryhmä poistettu/salainen, kun sitä ei löydy facebookista?

 7. Tiia sanoo:

  Mä oon nyt ihan rakastunut Biozellin hopeatuotteisiin. Etenkin hoitoaine sopii ihan äärettömän hyvin just mun hiuksille!

 8. Anonyymi sanoo:

  Itselläni on käytössä biozell kuivashampoo ja color mask. Molempiin oon ollu tyytyväinen :) Oon myös harkinnu tuota hiuskiinteen ostamista ja nyt sain varmuutta ostaa sen :D

 9. sanni sanoo:

  Oon kokeillut tota color maskia ja todennut sen hyväksi :) toi suolasuihke kuulostaa hyvältä!

 10. Anonyymi sanoo:

  Näin kampaajana pakko korjata tuo Biozellin väittämä; hiuslakka ei voi korjata vaurioituneita latvoja. Sen sisältämä pantenoli toki poistaa sähköisyyttä ja kosteuttaa, mutta noilla ominaisuuksilla ei ole mitään tekemistä latvojen korjaantumisen kanssa :) Harmi sinänsä, tuollainen tuotelupaus kuulostaa paremmalta kuin hyvältä!

 11. Nelli sanoo:

  Olipa kiva postaus – kerroit monipuolisesti tuotteista ja esittelit jokaisen hyvin yksitellen ♥ Mä oon itse käyttänyt tota biozellin kuivashampoota joskus ja oon myös kuullut paljon kehuja noista colormaskeista, mutta nyt alkoi houkuttamaan tuon kiiltosuihkeen ostaminen, hmm :)

 12. Anonyymi sanoo:

  missä vaiheessa laitat tuota suolasuihketta nutturaa tehdessäsi? :)

 13. Anonyymi sanoo:

  Teit joskus postauksen kun olit ostant niitä seinään kiinnitettäviä teippijutskia millä laitoit muistaakseni sen peilin kiinni. Onko ne teipit&peili; kestänyt miten hyvin seinällä?
  Ja jääkö niistä miten ikävät jäljet seinään?:/

  Ihana blogi ja ihania kuvia :*

 14. Anonyymi sanoo:

  kiva postaus:) En tiiä ootko koskaan maininnut tai onko joku toinen jo kysynyt mutta kuinka muokkaat kuvias jos muokkaat? :) Sulla on tosi ihana blogi <3

 15. Saijis sanoo:

  Hei hyvä juttu, että musta oli apua :) Tuollaiset maskit on kyllä käteviä ja nopeita tapoja hiusten värin pelastuksessa! Kiitos itsellesi kommentista (:

 16. Saijis sanoo:

  Se muuttui vähän aikaa sitten salaiseksi :-/ Ilmeisesti vain ryhmässä jäsenenä oleva voi kutsua uusia jäseniä mukaan. Ja heidän täytyy olla keskenään Facebook-kavereita:)

 17. Saijis sanoo:

  Mä en ole testannut niitä, mutta oon kuullut kyllä paljon positiivista palautetta :) Oi vähän kiva! Täytyy pistää vinkki korvan taakse =)

 18. Saijis sanoo:

  Huippua, että säkin oot ollut tyytyväinen näihin :) Mun yksi lemppari on ehdottomasti tuo hiuskiinne! Eli kyllä kannattaa testailla myös sitä :p

 19. Saijis sanoo:

  Color Mask on kyllä selvästi monen lemppari :) Sitä se on! Niin kätevä rennomman lookin tai nutturan tekemiseen :>

 20. Saijis sanoo:

  Ohoh! Kiitos sulle, kun tulit kommentoimaan tämän :) Tosi jännää, että sellainen ns. luvataan kuitenkin purkissa :o Voisko olla, että kosteutus auttaa siinä että latvat eivät tunnu niin kuivilta. Mutta käytännössä ei silti korjaudu kokonaan? Niin kuulostaa, mutta hyvä tietää nyt vähän tarkemmin :)!

 21. Saijis sanoo:

  Ihana Nelli :) Kiitos tuhannesti tästä ♥ Color Maskit on tosi suosittuja ja tiedän monta, jotka käyttää niitä. Kiiltosuihke pääsee mun omien lemppareiden mukaan ja on kyllä testaamisen arvoinen. Sillä saa viimeisteltyä niin monta erilaista kampausta ja hiukset näyttää terveellisen kiiltäviltä:)

 22. Saijis sanoo:

  Harjaan ensin hiukset, sen jälkeen suihkutan suolasuihketta, vähän käsillä "hieron" tukkaa kuohkeammaksi ja alan tehdä nutturaa :')

 23. Saijis sanoo:

  Joo laitoin :) On kestänyt! Peili on nyt ollut noin puoli vuotta seinällä eikä minkäänlaista irtoamista ole näkynyt. En ole peiliä irrottanut vielä, mutta oon käyttänyt samoja tarroja tauluihin eikä niistä ole ainakaan jäänyt mitään jälkeä eli toimii tosi hyvin :)

  Ilo kuulla sun pitävän, kiitos paljon :)<3

 24. Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon Ano :) Kiva kuulla sun pitävän tästä blogista <3 Joo muokkaan kuvat Picasalla :) Oon tehnyt siitä postauksen, jossa kerron tarkemmin miten muokkaan – Postaus löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/03/kuvaamisen-muokkaamisen-abc.html

 25. Mimmu sanoo:

  En ole testannut näitä ennen. Kuinka käytät tuota tuuheuttavaa kuivashampoota? :)

 26. Laura Annika sanoo:

  Tarkennan :). Ryhmään pääsee mukaan toisen ryhmän jäsenen suosituksella. Eli ensin suositukset ylläpitäjille, tilin tarkistus ja sitten harkitsevat ottavatko jäseneksi :):)

 27. Saijis sanoo:

  Kannattaa joskus testata, jos kiinnostuit :) Mä suihkutan sitä huonoina hiuspäivinä sekä silloin, kun teen nutturan niin hiusten tyveen. "Hieron" vähän hiuksia ja muotoilen normaaliin tapaan :)!

 28. Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa! Kiitos sulle tarkennuksesta :) Nyt tiedän itsekin tarkemmin, että miten asia menee jos tulee vastaan tällaisia tilanteita (:

 29. Anonyymi sanoo:

  Itse käytän biozellin sävytettä sillä minulla on aika vaaleat hiukset (värjätty) ja sävytetyn käyttäminen saa vaalean värin kirkastumaan ja kellertävyyttäkään en ole huomannut. Sävytteen jälkeen tuntuu kuin olisi käynyt värjäämässä hiuksensa sillä sävyte tekee hiuksista niin ihanan tuntuiset! Olen kyllä ihan koukussa.

  Ainoa huono puoli on ehkä se että suosituksista huolimatta en käytä hanskoja levityksessä joten sormeni saattavat saada violettia väriä :D tämä tietenkin oma moka kun en hanskoja käytä. En siis periaatteessa ole löytänyt mitään huonoa puolta tuotteesta.

  Minulla on pitkät hiukset (yli puolen selän) ja kyllä sävyte mielestäni on riittoisaa. Purkissa lukee että kestää noin 2-3 pesua mutta minusta tämä kyllä riittää kauemmin. Itse olen käyttänyt 4-5 kertaa ja reilusti jäljellä ja jokaisella kerralla olen käsitellyt kaikki hiukseni ja tulos on näkynyt aina. En tiedä paljon sitten heidän mielestään tuotetta pitäisi kerralla käyttää, mutta itse käytän suuri piirtein saman verran kuin shamppoota/hoitoainetta.

 30. Olivia sanoo:

  Kyllä Biozell on itellenikin mieluinen sarja! Toi kuivashampoo on loistava tuomaan tuuheutta. Batisten kuivashampoot mulla onkin sitten taltuttamaan likaisia hiuksia, jos ei ehdi käydä suihkussa. Biozellin kuivashampoo ei siinä hommassa toimi mutta hiustenlaitossa tosi hyvä. Tuota suolasuihketta on kyllä kokeiltava!
  Ja noi color maskit on itellä ollu tosi kovassa käytössä, niissä on ihan sikana pigmenttiä ja mä ainakin oon tehny niillä itelle pastellivärjäyksiä, tosi paljo hoitoainetta sekaan niin saa ihanan pastellisävyn tukkaan. :) Ja tietenki sellasenaanki jos käyttää niin saa kyllä todella pigmenttisen lopputuloksen. Ja riittääkin pitkäksi aikaa yks color mask-purkki, varsinkin jos sekottelee hoitoaineen kanssa. En todellakaan suosittele ostamaan kampaamosta mitään kalliita color maskeja, markettiin vaan Biozell-hyllylle!

 31. Anonyymi sanoo:

  Eli siis tuohon ryhmään ei voi liittyä ellei tunne sieltä ketään entuudestaan? Aika kätevä systeemi.

 32. En vois enää elää ilman Biozellin suolasuihketta, mulla on aika lyhyt tukka niin sitä suihkimalla saa helposti kivan lookin! :)

Kommentoi