#KATUMUOTIVIIKOT

Yhteistyössä Indiedaysin ja Olympuksen kanssa

IMG_7601s

ULRIIKKA || VIMPELI
Hei kuten otsikosta saattaa päätellä niin mä pääsin mukaan tähän aivan mahtavaan Indiedaysin ja Olympuksen #katumuotiviikot-kampanjaan. Muistan ihailleeni viime vuonna kyseistä kampanjaa ja olikin suuri ilo olla toteuttamassa tätä tänä vuonna Eli meille bloggaajille heitettiin tehtäväksi bongailla erilaisia tyylejä ja asuja kaduilta sekä kuvata ne. Erilainen ja jännittävä kokemus!

IMG_7579s

IRIS || SEINÄJOKI

Tänä vuonna Katumuotiviikoille pystyy osallistua kaikki ja blogien lisäksi tämä kampanja valtaa nyt myös Instagramin. Eli te kaikki siellä ruudun toisella puolella pystytte osallistua omilla kuvilla. Lisää vain asukuva itsestäsi Instagramiin ja liitä siihen mukaan hastagit #katumuotiviikot sekä @olympussuomi.

IMG_7596l

JENNI || SEINÄJOKI
Kampanjaan osallistuminen kannattaa – Nimittäin Instagramissa käydään kilpailua, jossa jaossa on kolme Olympuksen tuotepakettia. Tämä paketti pitää sisällään Olympus PEN E-PL7 -kameran sekä 25 mm kitin.
1. Palkinto lähtee bloggaajalle/lukijalle, jonka kuva kerää Instagramissa eniten tykkäyksiä

2. Palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvan julkaisseiden kesken

3. Palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvia tykänneiden kesken.
Lisäksi kaikki katumuotikuvat nostetaan myös #katumuotiviikkojen kampanjasivulle, josta löytyy myös tarkemmat ohjeet kilpailuun.

kamera

Jaossa on siis tällainen Olympus PEN E-PL7 kaunokainen En pistäisi ainakaan yhtään pahikseni, jos tuollaisen voittaisin! Oon itse asiassa harkinnut kyseisen kameran ostamista jo muutaman kuukauden ja mitä enemmän siihen tutustun niin sitä houkuttelevalta se tuntuu. Jo pelkkä kameran ulkonäkö tekee lyömättömän vaikutuksen: Keinonahalla päällystetty, valkoinen, siro ja pienikokoinen. Kuin koru!

kuva2

Kamerasta löytyy 180 astetta kääntyvä näyttö, joka helpottaa huomattavasti kuvaamista! Mua itseä kuitenkin eniten kiinnostava ominaisuus on helppo Wi-Fi-jako, joka mahdollistaa kuvien siirtämisen puhelimeen ilman tietokonetta ja muita piuhoja. Voit ottaa missä tahansa laadukkaan kuvan, lähettää sen puhelimeen ja jakaa vaikka Instagramissa. Värivaihtoehtoina on hopea, valkoinen sekä musta. 
Tässä postauksessa näkyi esimakua mun räpsimistä asukuvista, mutta loput löytyy Instagramista nimimerkillä @saijis. Käykää tykkäilemässä niistä kuvista tai lisätkää omat katumuotikuvat niin olette arvonnassa mukana!


15 Responses to “#KATUMUOTIVIIKOT”

 1. Ansku k sanoo:

  Kuulostaa kivalta kampanjalta!")
  Harmi ku en voi osalistua tohon arvontaan koska mulla on yksityinen instagram tili:(
  mutta siis ai jos tykkäää siitä sun kuvasta nii osalistuu myös arvontaan vai häh älysinkö väärin?

 2. Saijis sanoo:

  Tämä on kyllä yksin hauskin ja erilainen kampanja, johon on osallistunut :) Ja ymmärsit oikein! Pelkällä kuvasta/kuvista tykkäämällä osallistuu arvontaan :p

 3. Anonyymi sanoo:

  Ei liity kauheesti aiheeseen, muttta miten sait ensimmäisen yhteistyön johonkin blogin avulla? Tai miten muut yhteistyöt on toimineet? Onko sulta tultu kysymään vai ootko itse laittanut viestiä johonkin? Kiitos jos osaat vastata:)

 4. Ursula sanoo:

  Toi kamera ois kyl aika unelma! :DD Olympus kiiinnostaa mutta ihan helposti Canonin leiristä ei lähdetä

 5. Nelli sanoo:

  tää on tosi kiva kampanja ja on ollu ilo katella näitä asukuvia niin sun kuin muidenkin bloggaajien instagram profiileista :) ♥

 6. Anonyymi sanoo:

  onko siinä kilpailussa jokaisella yksi arpa vai saako niitä useampia mitä enemmän tykkäilee kuvista tai lisää omia kuvia? esim jos tykkää viidestä kuvasta niin onko sitten mukana viidellä arvalla? toivottavasti ymmärsit mitä tarkotan :D

 7. Saijis sanoo:

  Ensimmäinen yhteistyö oli sellainen, että sain eräältä yritykseltä yhteydenoton sähköpostiin :) Mutta oon myös itse sen jälkeen kysellyt mielenkiintoisista paikoista! Kaikkiin yhteistöihin en lähde mukaan, mutta ajattelee sen niin että mikä itseä kiinnostaa niin kiinnostaa myös lukijoita. Jos haluat ottaa yhteistyöhön jonkun yrityksen kanssa niin rohkeasti vaan yhteyttä sähköpostilla tai jollain muulla yhteydenottolomakkeella :) Kerrot vähän itsestäsi ja blogistasi sekä lisäät linkin sinne niin he sitten vastailevat. Tsemppiä :')!

 8. Saijis sanoo:

  Niin olisi :D Voisin ottaa vaikka heti sen <3 Mulla on kans vähän sama: Canonin nimeen on tullut vannottua jo kolme vuotta niin olisi vaikea vaihtaa merkkiä :'D

 9. Saijis sanoo:

  Ooh vau tosi kiva, että sä oot pitänyt tästä :) Mä oon kans itse mielenkiinnolla seurannut muiden ottamia asukuvia! Ihanan erilainen kampanja :p ♥

 10. Anonyymi sanoo:

  Wwaaauuuu, toi takki!!! ❤ mistä ja minkä hintainen? :)

 11. Anonyymi sanoo:

  keltainen takki siiis :)

 12. Saijis sanoo:

  Mitä enemmän tykkäilee ja lisäilee niin sitä enemmän on arpoja :) Voit vaikka tykätä jokaisesta kilpailun kuvasta niin sulla on isommat mahdollisuudet voittaa! Ja kannattaakin tykkäillä, koska nuo kamerapalkinnot on huikeat :p

 13. Saijis sanoo:

  En tiedä, kun se ei ole mun :/ Mutta oon ihastellut samaa muistaakseni joskus ja se oli Zarasta ♥

 14. Saijis sanoo:

  Vastasin tuohon ylempään :)^

 15. Saijis sanoo:

  Eikö! Mä oon kans niin rakastunut siihen :) Ja se olisi kyllä ehdottomasti kamera, jonka hankkisin seuraavaksi ♥

Kommentoi