Just keep running

IMG_6212www

Nyt tyypit tehdään historiaa täällä blogin puolella, nimittäin mä tulin kirjoittelemaan teille mun liikuntatottumuksista ja erityisesti painottaen juoksuharrastusta. Täältä blogista saattaa aina silloin tällöin bongailla mun heittämiä juttuja lenkille lähdöstä tai takana olevista juoksukilometreistä. Tämä asia on aiheuttanut teissä niin suurta mielenkiintoa, että yli puolet oli kirjoittanut postaustoiveisiin jotain liikuntaan liittyvää. Ja teidän toiveet on jälleen kuultu, joten täältä pesee!

IMG_6182s

IMG_6280s

Rakkaus juoksemiseen syntyi jo ala-asteen juoksukisoissa ja mikä olisikaan ollut parempaa kuin palata kyseisistä kisoista mitali kaulassa. Suurimpina intohimoina oli varsinkin pitkät matkat! Joskus kauppiksen ensimmäisellä luokalla kaiken koulustressin ja kiireiden vuoksi ei enää yhtäkkiä löytynytkään aikaa edes sille puolen tunnin päivittäiselle lenkille. I know, se tyypillinen tekosyy… Tätä nopeaa lopetusta seurasi hyvinkin pian stressi, väsymys, epäsäännölliset ruokailutottumukset sekä huonosti nukutut yöt.

IMG_6350ssz

IMG_6335s

Vasta vuosi sitten kesällä tajusin näiden häiriötekijöiden johtuvan liikunnan lopettamisesta. Ei mennyt kauaa, kun olin takaisin lenkkipoluilla ja sillä tiellä on pysytty. Juoksen puhtaasti hyvän olon, päivittäisen jaksamisen, levollisten yöunien sekä stressittömyyden vuoksi. Eikä ole mulle parempaa tapaa purkaa paineita kuin yksin juokseminen
”Running is the greatest metaphor for life, because you get out of it what you put into it”

IMG_6348d

Siinä olisi pääsyitä miksi haluan löytää monta kertaa viikossa aikaa näinkin yksinkertaiselle harrastukselle tämän blogin lisäksi. Haaveissa olisi joskus päästä juoksemaan puolimaraton, mutta siihen täytyy vielä vähän treenata! 

Mitäs sanotte tämän postausalueen valtauksesta? Avataanko lisää juoksuharrastusta ja muita liikuntajuttuja vai jätetäänkö tämä tähän yhteen kertaan? ;-)


108 Responses to “Just keep running”

 1. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus♡ Monen kilometrii ylensä juokset?:)
  -Jutta

 2. Ilonaah sanoo:

  tosi kiva postaus & kivoja kuvia! ♥ nuo vaatteet on rakkautta & ylipäätään urheiluvaatteet! ♥ toivon, että tekisit lisää urheilupainotteisia postauksia, tykkään niistä paljon! :) itellekkin juokseminen on ollut aina lähellä sydäntä! ♥

 3. Karoliina S sanoo:

  Hei just kiva ku teit tällasta postausta! Urheilujutut on aina kivoja, lisää vaan! :-D

 4. Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon Jutta ♥ Juoksen yleensä noin 6-10 kilometriä :)!

 5. Saijis sanoo:

  Ooh minkä vastaanoton tämä postaus sai, kiiitos ♥ Nuo vaatteet on myös mun suosikit ja rakastan muutenkin kaikkia raikkaita urheiluvaatteita! Hyvä juttu, jos tämän tyyppiset postaukset on jatkossakin tervetulleita. Juoksemisesta riittää nimittäin takuuvarmasti juttua moneenkin eri postaukseen (: ♥

 6. Saijis sanoo:

  Hei jes :-) Ootte te kyllä huippuja, kun innostuitte tästä! Täytyykin siis alkaa jatkossakin kirjoittelemaan kyseisestä aiheesta :p

 7. Anonyymi sanoo:

  Oisit voinu avata enemmän :-D että kuinka usein juokset ja kuinka pitkiä matkoja

 8. Anonyymi sanoo:

  Huippu postaus!! Ehdottomasti lisää tällaisia :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Olipa ihana postaus, heti tuli hinku itsekin päästä kipittelemään! Kuinka monta kertaa viikossa juokset, onko sulla joku määrä minkä pyrit käymään? :)

  – Jenni

 10. Pihla R sanoo:

  Oli kiva postaus!! :) juuriki samoista syistä liikun mäki! Ja tekstistä j kuvista kyllä huomaa, että nautit liikunnasta :)

 11. Henna sanoo:

  Todella kiva postaus! Itse ainakin lukisin mielelläni enemmänkin tällaisia liikuntapostauksia. :)

 12. Noora sanoo:

  Tosi mielenkiintoinen oli!! :) Mä en vaan kauheasti tykkää pitkistä matkoista, mutta nyt taas tuli ihanasti motivaatiota, kiitos sulle! <3

 13. sanni sanoo:

  Ihana postaus♥ täällä yksi jolla ei "ikinä" riitä aikaa juoksemiselle

 14. Anonyymi sanoo:

  Huippu postaus!:) Lisää vaan, ja musta ois tosi kiva lueskella siitä, mistä saat motivaatiota lenkille lähtöön vaikka ilma on kauhea ja väsyttää ja pitkä päivä töissä takana jajaja:"D

 15. Saijis sanoo:

  Tämä oli vasta tällainen "lämmittelypostaus" uudelle aihealueelle ja ajattelin kirjoittaa tarkemmin sitten, jos tästä tykätään! Mutta näyttäisi siltä, että lisää on tulossa :')

 16. Saijis sanoo:

  Super kiva kuulla teidän innostuvan tästä! Taidan siis kirjoitella jatkossakin lisää liikunta-aiheisia postauksia :p

 17. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihanat kuvat❤️
  Lisää vaan postauksia sun urheiluista:)
  T. Meri

 18. Todellakin tekisi mieli kuulla lisää tästä juoksuharrastuksesta! Niin moni blogi joiden kautta juoksujuttuja olen seurannut on lopettanut/lopettanut näiden postausten tekemisen siirtyessä puntin puolelle :( Juoksu on kyllä hieno laji, mua vähän jännittää kuitenkin lähteä etsimään omaa uutta reittiä kun muutettiin vasta äsken. EIköhän se kuitenkin tästä, päässäni olen reitin jo suunnitellut mutta toteutus on jäänyt!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 19. Essipauliina sanoo:

  Ehdottomasti lisää liikuntajuttuja! :) Jo jonkin aikaa on tullut blogiasi seurattua, mutta en ole tainnut kommentoida vielä kertaakaan, pahoittelut siitä!

 20. Anonyymi sanoo:

  Lisää tälläisiä postauksia :)

 21. Noora sanoo:

  Ihanat housut. Mistä oot löytänyt? Vieläköhän noita löytyis?

 22. Anonyymi sanoo:

  Hei! Rakastan sun blogia, se on ihan mahtava ja sä olet mahtava! :) Ootko mitä mieltä tai ootko aikonut muuten hankkia longboardia tai cruiseria? :) Onko sulla mitään ennakkoluuloja rullailusta tai ootko kenties antamassa mahdollisuuden ees kokeiluun? :)

 23. Anonyymi sanoo:

  Lisää tälläsiä postauksia!:) ps. Mistä oot ostanu noi vaatteet?

 24. Anonyymi sanoo:

  Oli kiva postaus!! Mitä olet muuten opiskellut peruskoulun jlk? :)

 25. Emilia sanoo:

  Hih hyvää motivaatiota sä toit ainakin mulle tällä postauksella, pakko napata juoksuvaatteet päälle kun pääsee töistä ja lähteä vähän luonno keskelle, niin rauhoittavaa ♥ ihana pirtee paita sulla, motivoi lähtemään hyvin kun on väriä päällä ;) oot sä kyllä ihan uskomattoman hyvässä kunnossa ja niin hyvä fiilis tulee kun sä oikeesti kirjotat siitä, että juokseminen on sulle keino parantaa unta ja lopettaa stressi :) yleensä kun toitotetaan vaan niitä lihaksia ja hikitreeniä ja vatsalihaksia ja…. argh… joskus sitä liikuntaa voi harrastaa vain sen oman jaksamisen kannalta kuin että tavoittelis jotain fitness kisoja !

 26. Mella sanoo:

  Itse en tykkää urheilusta yhtään ja skippaan yleensä tällaiset postaukset kaikilta, mutta tämä oli jotenkin niin ihan raikas postaus. Tosi liikunnallisia kuvia oikeessa ympäristössä eikä semmosta peruspönötystä ja sopivasti tekstiä. :) Jatkossakin varmaan luen sun liikuntatottumuksista! :)
  xoxo Mella

 27. Helka sanoo:

  Kiva postaus! :) Juokseminen on mullekin tosi tärkee harratus, mutta jalkavaiva jota kukaan ei pysty korjaamaan vie jonkin verran motivaatiota.. :( kesällä ois kuitenkin tarkoitus juosta puolimaraton, vaikka treenailut on jääny vähän vähemmälle :D Ilmoittaudu säkin sinne vaan rohkeasti, innoittaa ainakin mua lähtemään juokseen vaikka oliskin jalka vähän kipee! ;)

 28. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi juoksupaita on? Onko siitä kauan kun oot ostanu sen?

 29. Anonyymi sanoo:

  Juoksetko roshe runeilla?:) ite oon aatellu et ne on enemmä vapaa ajan kengät kuin ns lenkkarit koska oon aina aatellu ettei niissä oo ihan nii hyvät pehmusteet pohjas just säännöllisee lenkkeilyy mut voin olla vääräski :-D

 30. Saijis sanoo:

  Niinkö :o Vautsi! Tästä postauksesta oli sitten todella konkreettista hyötyä :) Mä juoksen yleensä sellaisia 6-10 kilometrin lenkkejä ja noin 3-4 kertaa viikossa. Aina ei ehdi niin montaa, mutta pyrin pitämään juoksun mahdollisimman säännöllisenä (:

 31. Saijis sanoo:

  Tuhat kiitosta sulle :) Oi kiva, ei ole olemassa parempaa syytä liikkua! Sen jälkeinen hyvä olo ja energia on sellaista, jota ei osaa edes kuvitella. Ilo nähdä, että mun liikkumisen ilo välittyi sinne :)

 32. Saijis sanoo:

  Huippua, että näin moni on tykännyt :') Ja taidan muuten kirjoitella jatkossakin näistä liikunpostauksia – Näitä on nimittäin älyttömän kiva myös toteuttaa!:)

 33. Saijis sanoo:

  Vau kiitos!! Pyrin tekemään tästä mahdollisimman mielenkiintoisen ja sopivan pitkän, joten kiva nähdä onnistuneeni siinä :) Mahtavaa, jos mä sain tartutettua suhun motivaatiota. Pitkän matkan juokseminen vaatii totuttelua, mutta siihen jää nopeasti koukkuun :p Kiitos paljon myös sulle tästä kommentista…<3

 34. Saijis sanoo:

  ♥ Kiitti Sanni :) Eii, noin ei saa sanoa! Sitä tuli itsekin käytettyä tekosyynä, mutta jostain pystyy yllättävän helposti ottaa esimerkiksi puoli tuntia aikaa juoksemiselle :)

 35. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon (: Hei hyvä idea! Mä olin kans ennen se pahin tekosyiden keksijä, joten tästä aiheesta saisi kirjoitettua laajan postauksen. Täytyy kirjoittaa tämä idea heti itselle ylös :-)

 36. Saijis sanoo:

  Ooh kiitti kovasti ♥ Te ootte ottanut tämän postauksen niin positiviisella mielellä vastaan, että taidan kirjoitella jatkossakin samasta aiheesta :))

 37. Saijis sanoo:

  Jes, vitsit oon innoissani teidän kommentteista :) Mä nimittäin tykkään itsekin lukea postauksia kyseisestä aiheesta ja olisikin kiva päästä jakamaan lisää mielipiteitä/ajatuksia tästä teille. Voi eikä :o Mä en niin innostu tuosta salilla käymisestä vaan tykkään varsinkin kesäisin viettää aikaa pihalla. Ja rohkeasti vaan testaamaan :) Mulla meni kans hetki löytää tämän asuinalueen hyvät lenkkipolut, mutta kyllä ne sieltä tulee vastaan kun pari kertaa kiertelee :)!

 38. Aada sanoo:

  Vau mitä kuvia ! <3 Ja todellakin lisää urheilupostauksia :)

 39. Saijis sanoo:

  Oi oi mä aion varmasti tehdä :p Niin kiva nähdä teidän innostuvan! Voi ei se haittaa – Oon otettu siitä, että nyt päätit tulla kommentoimaan ja tuu ihmeessä joskus toistekin. Nämä piristää niin paljon päivää :)

 40. Anonyymi sanoo:

  jos piakoin teet uuden postauksen, voisitko kertoa esim, miten kauaa kävelet tai miten muuten lämmittelet ennen juoksua, ja miten vetryttelet juoksun jälkeen.. :)

 41. Saijis sanoo:

  Varmasti teen jatkossakin lisää, kun niin moni näyttää peukkua ylöspäin, jes! :)

 42. Anonyymi sanoo:

  Ihan kiva. Mutta toivon ettei sun blogi mee liikaa liikunta painotteiseks.. Sitä on jo kaikkialla :(

 43. Saijis sanoo:

  Mä tykkään kans tuosta kuosista ja materiaali on ihanan pehmeää :) Oon ostanut ne Ginalta! Netistä on ainakin loppuunmyyty, mutta liikkeestä voi vielä löytää :>

 44. Anonyymi sanoo:

  Ei HITTO mikä kroppa, sinuna en varmaan käyttäis vaatteita! Oot upee!

 45. Saijis sanoo:

  Mikä ihana piristys päivään :) Wau kiitos tästä!! En ole koskaan ajatellut asiaa, kun tykkään enemmän juosta. Mutta tuollaista olisi kyllä hauska testata, kun on ihan tuntematon. Oon ainakin tänä kesänä aikomassa hankkia rullaluistimet enkä malttaisi odottaa, että pääsen testaamaan sitä lajia :p

 46. Saijis sanoo:

  Voi vitsit taidan kyllä kirjoitella :) Ootte näyttänyt niin suuren kiinnostuksen tällaisia postauksia kohtaan! Vaatteet on ostettu kaikki Ginalta (:

 47. Saijis sanoo:

  Kiitän :) Oon opiskellut liiketaloutta kolme vuotta ja valmistuin merkonomiksi. Nyt tänä keväänä hain jatko-opiskelemaan :)!

 48. Anonyymi sanoo:

  Etkai juokse roshe runeissa? Ei ole juoksuun tarkoitettu! t. urheilumyyjä

 49. Anonyymi sanoo:

  Hyvä kun oivalsit liikunnan tärkeyden! Kuvittele,jos et olisikaan tajunnut stressin yms. Syyn olevan liikunnan puutteesta. Ja mielestäni se puolentunnin lenkki on parempi kuin ei mitään! Ja mikä parasta, ihanat treenivaatteet saa motivaatiota :))

 50. Anonyymi sanoo:

  Mahtavaa jos saadaan kuulla enemmänsun urheilutottumuksista yms! :-) Voisitko joskus tegdä postauksen urheiluvaatteisiin liittyen? Eli millaisia suosittelet vaikka juoksemiseek ja sitten esittelisit omat vaatteet? :-)

 51. Emilia sanoo:

  Tosi kiva postaus! Tuli heti kova into päästä lenkille pitkästä aikaa, olisi ihana jos tekisit lisää urheilu tyyppisiä postauksia :))

 52. Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti lisää liikuntajuttuja ja jos avaisit tosiaan sun juoksuharrastusta viel enemmän ni en yhtään laittais vastaan! :-D Mä aina jaksan ihmetellä, miten sun kuvat on jostain muotilehdestä/sisustuslehdestä/we <3 heartista yms. paikoista. Mutta sää vaan onnistut niin hyvin!!! Minne hait jatko-opiskelee? :)

 53. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus, montako kertaa yleensä juokset viikossa? tarkkailetko jotenkin syömistäsi ja millanen ruokavalio sulla on? :) täällä kans yks juoksuun hurahtanut, ei oo parempaa nyt etenkin kun alkaa kesä <3

 54. Anonyymi sanoo:

  Teetkö koskaan aamulenkkejä tyhjällä vatsalla ennen aamupalaa? :)

 55. Anonyymi sanoo:

  Hei mistä noi juoksuhousut ovat?! Ihan sairaan kivat!:) Ja oliko kalliit?:D mahtaisikohan vielä löytyä tuollaisia

 56. Ehdottomasti lisää näitä :) Osallistuin tänään itte ekaa kertaa yritysmaratonille eli juostiin duuniporukan kanssa yhteensä se 42km. Aika oli yht. 3h27min ja oma osuus 2.2km taittu aikaan 11min20sek eli voi olla tyytyväinen. Täst kuitenkin lähetään parantaan!

 57. Saijis sanoo:

  Eii miten ihana nähdä Emilia sun sanovan noin ♥ Mahtavaa, jos mä pystyin tuomaan sulle motivaatiota tällä postauksella! Toivottavasti myös jatkossa näillä aiheilla :) Tuo paita on kyllä ihanan pirteä väripilkku ja mua ainakin motivoi kivat urheiluvaatteet. Ikinä ei malta odottaa, että pääsee jo testaamaan kaikkia vaatteita :) Tuo on muuten totta! Mä en liiku minkään lihasten kasvun, laihdutuksen yms. takia vaan puhtaasti hyvän olon vuoksi. Oon huomannut, että saan sata kertaa enemmän asioita aikaiseksi, kun liikun :) Ja mikä tärkeintä niin pysyn terveenä! Kiitos sulle tästä ajatuksia herättävästä kommentista ♥

 58. Saijis sanoo:

  Ohoh oon otettu! Super mukava saada tällaisesta postauksesta näin hyvää palautetta, kun en ole aikaisemmin liikunnasta kirjoitellut :) Mä tykkäsin kans paljon tuosta ympäristöstä ja tuolla onkin tullut juostua monet lenkit. Kiitos sulle Mella ja hyvä juttu, jos jatkossakin kiinnostaa lukea liikuntapostauksia (:

 59. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Eiii… Voin vaan kuvitella kuinka se ärsyttää ja vie motivaatiota :s Mutta voithan sä silti kokeilla puolimaratonia, ei tiedä vaikka sun kaikki harjoittelut olisi tuottanut tulosta :) Täytyisi kans varmaan ilmoittautua! Olisi huippua kokea se ja siitä tulisi varmasti entistä enemmän lisää motivaatiota juoksuun ;-)

 60. Saijis sanoo:

  Se tuli itse asiassa juuri postissa eli oon tilannut se viikko sitten Ginalta :)

 61. Saijis sanoo:

  En juokse :) Ne oli vain väliaikaisesti parin lenkin ajan jalassa, kun pesin mun Niken Free 5.0-kengät eli juoksen niillä. Joo kuten sanoit niin Roshe Runeja ei ole suunniteltu juoksuun vaan enemmänkin vapaa-aikaan. Eli kyllä oot aivan oikeassa!:)

 62. Saijis sanoo:

  <3 Kiitos ihana Aada! Taidan toteuttaa näitä jatkossakin, kun suurin osa näyttää pitävän =)

 63. Saijis sanoo:

  Kyllä voisin :) Tuo oli hyvä idea! Taidan kirjoitella näitä ylös ja tehdä seuraavasta juoksupostauksesta mahdollisimman laajan. Kiitti paljon tästä (:

 64. Saijis sanoo:

  Ei ole pelkoa siitä :) En nimittäin itsekään tykkää lukea aiheesta jatkuvasti vaan silloin tällöin. Kiva kuitenkin, kun tulit kertomaan tämän ja aion pitää huolen siitä, että täältä löytyy tuttuun tapaan mahdollisimman monipuolisesti kaikkea :)

 65. Saijis sanoo:

  Eii ihana sinä<3 Mutta höpö höpö, ei nyt sentäs! Kiitos sulle kuitenkin tästä kivasta perjantain piristyksestä :)

 66. Saijis sanoo:

  En juokse, ei hätää! Mun Nike Free 5.0-kengät oli pesussa tuolloin, joten noi toimi vain väliaikaisena ratkaisuna :)

 67. Saijis sanoo:

  En voisi olla kyllä onnellisempi, kun syy tälle kaikelle löytyi näinkin pienestä asiasta :) Kyllä se liikunta vain on tarpeellista! Ja juoksu varsinkin lievittää tosi hyvin stressiä :) Puolen tunnin lenkki on munkin mielestä jo parempi kuin ei mitään ja samasta aiheesta mä saan myös lisää motivaatiota. Yleensä käy vielä niin, että en millään malta odottaa treenivaatteiden testailua ja sitten täytyykin jo lähteä lenkille kovaa vauhtia :p!

 68. Saijis sanoo:

  Jee!! Oon niin iloinen, että multa löytyy näin innokkaita ja tsemppaavia lukijoita :) Kyllä voisin tehdä, mä nimittäin rakastan urheiluvaatteita <3 Tuo idea voisi olla kiva ja varsinkin nyt, kun pihalla saa kuvattua hyvin aurinkoisten kelien ansiosta :-)

 69. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti:) Niin mieltä lämmittävää nähdä, että mun postaus kasvatti intoa lähteä lenkille. Täytyykin ottaa tehtäväksi kirjoitella tästä aiheesta lisää, kun teistä on niin moni innostunut mun uudesta aluevaltauksesta :))

 70. Saijis sanoo:

  Nämä liikuntajutut näyttäisi iskevän tosi moneen, joten täytyy avata harrastusta entistä enemmän tulevaisuudessa :) Eii ihana Ano! Oon niin otettu kaikesta palautteesta ja varsinkin näin positiivinen palaute kuvista ilahduttaa suunnattomasti :) Kiiitos <3 Hain tänne Seinäjoen Ammattikorkeaan tradenomiksi ja kulttuurituottajaksi (:

 71. Saijis sanoo:

  Suuri kiitos sulle :) Pyrin juoksemaan vähintään 3-4 kertaa, mutta joskus myös enemmän. Kyllä mä vähän katson mitä suuhun laitan ja pyrin syömään terveellisesti. Ruokavalio painottuu perus terveellisistä annoksista, mutta voisin joskus kuvailla tänne ruokapäiväkirjaa. Oi oi vähän kiva :) Ja en voisi olla enempää samaa mieltä – Ihana kesä! <3

 72. Saijis sanoo:

  Joo teen! Jos lähden aamulla aikaisin lenkille niin juon vaan vettä, mutta tykkään eniten juosta vähän aamupalan jälkeen :)

 73. Emilia sanoo:

  Upeita kuvia <33 ja miten hoikassa kunnossa olet! Oot sä melkonen pakkaus <3_<3 juokseminen on kyllä niin parasta!!

 74. Saijis sanoo:

  Ne on ostettu joskus reilu kuukausi sitten Ginasta :) Ja oliskohan ollut 24-95€? Ne on ainakin netistä loppuunmyyty, mutta kannattaa käydä katsomassa liikkeistä :')

 75. Saijis sanoo:

  Jooo!! Voisin kyllä laittaa lisää tällaisia postauksia toteutukseen :) Oi kuulostaa hauskalta ja sulla oli kyllä huippu aika. Vau :o Tuosta on hyvä lähteä parantamaan ja varmasti oman ajan näkeminen tsemppaa entistä enemmän :)

 76. Oo tää oli kiva postaus, lisää vaan tulemaan urheiluun liittyviä postauksia!!❤
  Mä harrastin ennen myös juoksua, ja rakastin sitä yli kaiken, mutta sit mä sairastuin, enkä voi enää juosta niitä ihania pitkiä matkoja!!! D': Voin tehdä enintään kerran viikossa lyhyen kävelylenkin:'(
  Jos kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa mun blogia, jossa kerron tästä lisää: moonikakristiina.blogspot.fi

  Ja ois kiva saada varsinkin uusille lukijoille sellanen postaus, jossa ihan vaan kerrot itsestäs, ikä, työpaikka, millanen oot, mitä harrastat, mistä pidät jne…. :) Ja ois myös kiva saada postaus siitä, miten sulla riittää aikaa blogille niin paljon, että postaat lähes päivittäin, ja että kuinka kauan sulla menee aikaa yhteen postaukseen, muokkaatko kuvia yms… :) OOT IHAN HUIPPU BLOGGAAJA ❤

 77. Saijis sanoo:

  Emilia…<3 Voi ei! Pyh pah, mutta kiitos tästä kivasta kohteliaisuudesta :) Ja voin samaistua tuohon, juokseminen on kyllä koukuttavaa <3

 78. Anonyymi sanoo:

  voi tää aihealue on niiiiiin lähellä sydäntä ihan superkiva et aloitat tämmösen aihealueen nyt sun blogi on täydellistäkin täydellisempi! Upea sä upee blogi ja hei noi urheilutrikoot on perfect täytyy käydä hakees itsellenikin:-)

 79. Oi niin ihana postaus! Lisää vain tämmösiä! ❤ Sulla on ylipäätään tosi huippu blogi ja kiinnostavat postaus aiheet.

 80. Anonyymi sanoo:

  Ihanat noi juoksuhousut <3 mistä ne on? :)

 81. Anonyymi sanoo:

  ooi, ompa ihanan kesäisiä kuvia <3 oot tosi upea! Voisitko tehä postauksen liittyen valokuvaukseen: miten otat kuvia, millä asetuksilla ja miten käsittelet kuvia jälkeen päin? Sitä ois tosi mukava lukea.

 82. Jenna sanoo:

  Ompa ihanat vaatteet♥ Ja ois kiva jos avaisit vähän enemmän tätä harrastusta tai muita liikuntatottumuuksia mitä teet useimmiten. :)

 83. Jenna sanoo:

  En jaksanut lukea kaikkia kommentteja läpi, mutta piti van kysyä, että et kai noissa kengissä juokse? :D En suosittelisi ainakaan.. :)

 84. Anonyymi sanoo:

  kannattais syödäkin sen mukaan mitä kuluttaa.. Oot ihan järkyn laiha nykyään. Tosi ikävä näköstä kun jaloissa ja pepussa ei oo mitään muotoa :(

 85. Saijis sanoo:

  Jes!! Superia kuulla tämän olevan mieluinen aihealue ja on hienoa, jos tämä tekee mun blogista mielenkiintoisemman :) Tulin niin hyvälle mielelle sun kommentista, että huh huh<3 Kiitos tuhannesti tästä :-)

 86. Saijis sanoo:

  Oi oi kiitti Roosa :) Ihana saada näin positiivista palautetta! Mä pyrin tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia postauksia, joten tämä palaute ilahdutti mua paljon ♥ :)

 87. Saijis sanoo:

  Ne lukeutuu mun lemppareihin…<3 Oon tilannut ne Ginan nettisivuilta :)

 88. Saijis sanoo:

  Ihana nähdä sun tykkäävän :) Ja kiitos hirmuisesti <3 Mä oon itse asiassa tehnyt hetki sitten tästä aiheesta postauksen :) Jos et ole sitä vielä lukenut niin se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/03/kuvaamisen-muokkaamisen-abc.html

 89. Saijis sanoo:

  ♥ Nämä on kyllä sellaisetkin motivaation kasvattajat :) Ihanan räväkät! Joo voisin kyllä avata, kun näytitte innostuvan tästä. Täytyykin alkaa jo kehitellä postausideoita tähän aiheeseen liittyen ;-)

 90. Saijis sanoo:

  Eii en juokse :) Mä juoksen aina mun Niken Free 5.0-kengillä, mutta ne oli nyt poikkeuksellisesti pesussa eli sen takia käytin Roshe Runeja :)

 91. Saijis sanoo:

  Ikävä kuulla tämä :( Mä en ole mielestäni mitenkään erityisen laiha ja kyllä muotoja löytyy… Painoa on vähän tippunut alkuvuodesta, mutta edelleen syön normaalisti :)

 92. Nelli sanoo:

  tää postaus sattu kyllä just oikeaan aikaan, nimittäin näin kesän tullessa kun ilmat lämpenee niin treenimotivaatiokin nousee :) ja nyt tämän postauksen myötä tuli semmonen fiilis että täytyy käydä heittämässä pitkä juoksulenkki :) eli siis täällä ainakin kannatetaan lisää liikuntatyyppisiä postauksia ♥

 93. Saijis sanoo:

  Moonika ihana sinä ♥ Oon niin iloinen, että tämä aihe miellyttää näin monia :) Eii! Ikävä kuulla, että sulle on käynyt noin :o Rakkaasta harrastuksesta luopuminen ei ole kivaa :/ Mä kiinnostuin asiasta, joten käyn katsomassa blogisi!

  Ja ei yhtään hassumpi idea! Voisin kehitellä vaikka jonkun 50 faktaa minusta, josta näkisi kaikki tarpeelliset faktat ja vähän enemmänkin :) Bloggaamiseen liittyviä postauksia löytyy muutama, mutta katsotaan jo tekisin uudestan jonkun tähän liittyvän kirjoituksen :) Kiitos tuhannesti tästä päivän piristyksestä! Mun inspiraatio tätä blogia kohtaan lähti heti nousuun – Oot itse huippu positiivinen ♥

 94. Saijis sanoo:

  Mielettömän mukavaa saada tästä näin hyvää palautetta :) Mä aion varmasti kirjoitella jatkossakin, koska mulla nousee kans motivaatio liikkumisen suhteen näiden aurinkoisten päivien myötä. Eli tästä aiheesta tullaan varmasti kuulemaan myös jatkossa :) Kiitti sulle Nelli ♥

 95. Anonyymi sanoo:

  Tuli juoksemisesta mieleen että oletko ajatellut osallistuvasi joskus väriestejuoksuun tai johonkin muuhun juoksutapahtumaan? :)

 96. Anonyymi sanoo:

  hehe pakko oli kommentoida mutta tuskin ne maksoi 24-95euroa vaan ehkäpä 24.95 ;) en millään tavalla kuittaile, hauska ja silmäänpistävä "moka" vaan :')

 97. Hihi jeejee❤❤❤

 98. Saijis sanoo:

  Voi tuollainen väriestejuoksu olisi mielenkiintoinen tapahtuma :) Ja aion varmasti osallistua muihinkin erilaisiin tapahtumiin, kun alan treenaamaan entistä ahkerammin. Sellaiset näyttää ja kuulostaa aina niin hauskoilta :p

 99. Saijis sanoo:

  Ohoh xD Haha voi ei! Noo eiköhän tuosta ymmärrä mitä tarkoitan, mutta aika hauska virhe kuitenkin ;-)

 100. Anonyymi sanoo:

  normaalipainoisen näköinen minun mielestäni.

 101. JuliaMimosa sanoo:

  Miten jaksat juosta niin monta kilsaa:o Mulle kilsaki on yhtä tuskaa:D

 102. Aino sanoo:

  Mulla on ollu vähä oma liikuntamotivaatio hukassa tässä lähiaikoina, kun on vaa ollu helppoo jäädä kotiin ja olla vaan, mutta nyt ku alko ajatteleen, niin tul

 103. Aino sanoo:

  Hups toi kommentti jäi vahingossa kesken. :D Mutta siis ku ajattelee, nii kyllä siittä liikunnasta tulee aina tosi hyvä fiilis. Tuli motivaatiooki lisää ku luki tätä. <3 Ja jos vaan haluut nii olis kiva lukee lisää tälläsiä treenipostauksia.

 104. Saijis sanoo:

  Tämä kommentti taisi jäädä kesken :o Tai sitten Blogger vaan sekoilee! Mutta jos huomaat niin laita ihmeessä uudelleen :)

 105. Saijis sanoo:

  Mä ajattelinkin, että se varmaan jäi kesken :D Niin tulee! Sitä fiilistä ei voita mikään ja mulla kans motivaatio vaan nousee <3 Mä ajattelin, että voisin kirjoittaa jatkossakin näitä postauksia – Niin moni on tästä aiheesta pitänyt :)!

 106. Saijis sanoo:

  Sitä myös olen! Kiitos sulle Anonyymi :)

 107. Saijis sanoo:

  Eikä :s Harjoittelemalla ahkerasti! Pikkuhiljaa juoksemalla oon pidentänyt matkaa ja tuo on sellainen kilometri määrä, jota tulee juostua eniten :)

Kommentoi