Kolmen parin verran uutuuksia

IMG_5540s

Kuten eilen lupailin niin tänään puhutaan vähän kengistä eikä mistä tahansa vaan tulevan kesän uutuuksista Kirjoittelin teille mun erään lukijan sanoja lainaten kenkäfriikkeydestä ja huomasinkin hyvin pian, että teidän seuraajien joukosta löytyy monia saman kategorian kannattajia! Mulle käy harvoin niin, että kirjaimellisesti sekoan kenkien kohdalla… Mutta nyt tapahtui poikkeus, kun eksyin eräänä iltana Nellyn sivuille. En tiedä johtuiko se siitä, että kärsin silloin kovasta kuumeesta vai mistä, mutta mulla oli yhdessä välissä ostoskorissa seitsemät kengät :D Heh heh. En kuitenkaan niin montaa vienyt maksuun asti vaan karsin ne kolmeen pariin.

IMG_5516sIMG_5503s

Ensimmäisenä paljon kyselyitä saaneet Nellyn kukkakuosiset korkkarit, joista löytyy noin 7,5 sentin korko sekä nilkkaremmi. Nämä taitaa olla mun ensimmäiset kuviolliset korkkarit koskaan ja hieman jännitin, että miltä nämä näyttää luonnossa… Mutta oon jo mielessäni suunnitellut yhden juhla-asun, johon kuuluu muun muassa nämä + valkoinen naruolkainmekko. Ja nämä maksoi 44.95€.

IMG_5485s

IMG_5476z

Olin jo varma, että näistä kaunokaisista on kaikki koot myyty loppuun. En löytänyt niitä aluksi Nellyltä, mutta löysin toisen tuotteen kautta tien näiden sivulle ja ilokseni huomasin, että siellä oli vielä hyvin kokoja jäljellä Michael Korsin sandaalit, jotka on kultaista laattaa lukuunottamatta aika simppelit. Vielä, kun lämpötilat kohoaisi niin ei tarvisi ihastella näitä sisällä jalassa vaan ne pääsisi kunnolla käyttöön! Hintaa sandaaleilla oli 129.95€

IMG_5456s

IMG_5454h

Vielä viimeiset alesta bongatut korkkarit, joille jäi hintaa alle parikymppiä eli noin 19.98€. Nyt, kun oon alkanut käyttämään kuoseja enemmän kengissä niin näille leopardikuosisille tulee varmasti myös käyttöä – Hillitty mekko ja laukku kaveriksi niin asu ei muuta kaipaa! Tai no miksei näitä voisi käyttää myös arkena.

Mikäs on teidän tuomio näille? Entä löytyykö näistä kolmesta parista kenties omaa suosikkia?


93 Responses to “Kolmen parin verran uutuuksia”

 1. Anonyymi sanoo:

  En tienny että tykkäisin noista kukkakorkkareista, mutta ne on oikeesti tosi ihanan näköset! Raikkaat ja kauniit! :)

 2. Sara sanoo:

  Noi Korsit on I H A N A T!! <3

 3. Ansku k sanoo:

  Vähänkö ihania:)
  Ja ja no ehkä jos ois pakko päättää nii nuo 2 ois mun suosikit!

 4. Anonyymi sanoo:

  Ihania kenkiä!! Mitkä mahtoivat olla noitten hinnat? :-)

 5. sanni sanoo:

  Noi ekat on ihan täydelliset! <3 Paljonko makso?

 6. Anonyymi sanoo:

  paljonko nämä kengät maksoivat? :-)

 7. Clivia A sanoo:

  Oi nättejä kenkiä kaikki <3 Eniten pidän kukkakuosi korkkareista :) Millainen niillä on kävellä? Olen joskus omistanut korkkarit missä on paksumpi korko ja en osannut kävellä niillä samalla tavalla kuin ohuempi korkoisilla.

 8. Anonyymi sanoo:

  Ompa ihania kenkiä❤ Noi kukkakuosiset korkkarit on kyllä mun lempparit…

 9. Janni sanoo:

  Voi jestas noi kukalliset on aivan täydelliset… ♥ Siis aivan ihanat, oi vitsit! :D Käy kesään paremmin kuin hyvin, noita jään kyllä pahasti nyt kuolaamaan! :)

 10. Anne H sanoo:

  Oi ihania, ihania, ihania kaikki! En osaa valita lempparia, kaikki tosi kivoja ja voin kuvitella ne sun tyyliin sopivaksi. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 11. Kiia sanoo:

  Ihanat nuo kukikkaat! Valkoisen mekon kanssa ihan täydellinen combo :)

 12. Anonyymi sanoo:

  Hinnat ois postaukseen kivat :)

 13. Noi kukkakuosiset korkkarit on niin ihanat! ♥

 14. Anonyymi sanoo:

  Omat suosikit on kyllä noi michael korsin kengät! :) ja noista leopardi kuosisista en kyllä tykkää yhtään. :D

 15. Mia Maria sanoo:

  Aiva äly ihania kaikki! <3<3 Tosi vaikee sanoa suosikkia, kaikki näyttää niin kivoilta! :)

 16. Anonyymi sanoo:

  Hinnat kiitos?

 17. Anonyymi sanoo:

  Paljon maksoi noi ensimmäiset korkkarit?

 18. Anonyymi sanoo:

  Noi kukkakuosiset on IHANAT! ♡ Taisin just rakastua tuollasiin, kukkakuosi on niin kivan kesäinen, että tekisi mieli ostaa kesäksi jotkut sen kuvioiset kengät :D Korkkareita en kyllä tosin käytä, mutta jotkut muut. Kahdet muutkin kengät on kyllä kivoja, sinä aina onnistut bongaamaan kaikkia kivoja ostoksia. :)

 19. Ei jestas nuo ekat :o <3!!!! Ihan liian ihanat, onko linkkiä?

 20. Vilma sanoo:

  Ihania kenkiä! Varsinkin nuo ensimmäiset, ihanat! Haluaisin kysyä kun en ole ennen nellyltä tilannut kenkiä, että kuinka hyvin ne vastaa oikeeta jalan kokoja? Esim. mun jalka on 38 ja kaikki esim. H&M; kengät kokoa 38 on täysin sopivia, onko nellyn kengissä sama juttu sun mielestä :)?

 21. Emmi sanoo:

  Niiin ihania kenkiä ♥ Oon täällä Meksikossa ostellu niin paljon kaikkii korkkareita etten tiedä miten saan ne Suomeen… Meksikolaiset vaan tykkää laittautuu enemmän…

 22. Viivi sanoo:

  Oi kun ihania! Kukkakorkkarit olisivat täydelliset omaan kaappiinkin, tai ees ballerinat, ne siis ehdottomat lempparit! Kun aloin lukea tätä sun blogia, en ollut mitenkään erityisen hurmioitunut, mutta kyllä tästä on tullut lemppariblogi pitkältikin sun postaustesi laadukkuuden ja paljouden takia. Tykkään ja paljon!!!

 23. Anonyymi sanoo:

  Oijoi mitä kenkiä olet löytänyt!! Toi toisen ja kolmannen kuvan värimaailma pisti jotenki heti silmää, ihanat värit! Tuli ihan mieleen joku karkkirasia!;D

 24. Noora sanoo:

  Noi kukkakuosiset korkkarit on aivan jäätävän ihanat!! :o <3 Tosi kiva postaus!:)

 25. Venla Karhu sanoo:

  Äääääääähh! Ihanat nuo Michaelit ;D

 26. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihania kenkiä❤️
  Mun lemppari kenkäpari oli varmaan nuo sandaalit<3
  T. Meri

 27. Jenna sanoo:

  Voisin haluta mm. nuo kaikki! Mun sydän jätti yhen lyönnin välistä kun näin nuo ekat kengät. Miten sä löydät aina näin kivoja juttuja. Onneksi löydät, niin mun ei tarvi kaivella niitä kivien alta. Vitsi, vähänkö sulta saa paljon inspistä ♥

 28. Anonyymi sanoo:

  Paljon maksoi noi ensimmäiset kengät?

 29. Annn sanoo:

  Vau, upeita kenkiä! Nuo värit <3

 30. Sarita sanoo:

  Aivan ihania kaikki! :) Voisin ottaa omaan käyttöön jokaisen! Mut nykyään en vaan osaa käyttää korkokenkiä, joten noi Michael Korsit menee käytännöllisyytensä takia etusijalle ;)

 31. Anonyymi sanoo:

  hienoja kenkiä! oma suosikki ehdottomasti Michael Korsin sandaalit :)

 32. Reetta sanoo:

  Aivan ihania kenkiä! Mun suosikit on nuo kukkakuvioiset, koska ne on niin kesäiset ♥

 33. Anonyymi sanoo:

  Mikset enään laita näihin hintoja, vaikka yhdessä vaiheessa sanoit että alat laittamaan -.-

 34. Anonyymi sanoo:

  Mitä nuo maksoivat?
  Tykkään eniten kukkakorkkareista ja toisena tulee korsit! Lepard kuvioisista en tykkää mutta pääasia että sää pidät! :-) jos vaan voisit linkata nuo kukkakorkkarit niin kävisin ostaan ne pikkusiskon ylppäreihin itelle. <3 ihanat!

 35. Anonyymi sanoo:

  Mikä on sun kuppikoko?
  Ja paljonko painat?

 36. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus :) T. Mari

 37. Taru Ojalehto sanoo:

  Olisi ollut kiva saada noista kuvia sun jalassa :) Mullakaan ei oikeastaan ole ollut tuollaisia kuosi kenkiä niin en oikein osaa sanoa mitä tykkään :D Mutta nuo ensimmäiset on ainakin pirteän väriset ;)

 38. Tinpsu sanoo:

  Upeita kenkiä! :) Onko noissa kukkakuvioillisissa kengissä normaali mitoitus eli kannattaako ottaa se koko, jota yleensä kengissä käyttää? :)

 39. Saijis sanoo:

  Sama! Ensin ajattelin, että onpas jännät korkkarit… Sitten rakastuin <3 Kuten sanoit niin ihanan raikkaat kengät ja tosi hyvät kesäksi :')

 40. Saijis sanoo:

  NIINPÄ <3 Veit sanat suusta! Vitsit kesä + mekko + nuo kengät :p

 41. Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva nähdä sun pitävän näistä (: Ja nuo toisena olevat Korsin kengät on kyllä niin unelmat! Haluaisin jo päästä pukemaan ne jalkaan…<3

 42. Saijis sanoo:

  <3 En voisi olla enempää samaa mieltä! Hintaa niillä oli 44.95€ :)

 43. Saijis sanoo:

  Niin joo hinnat unohtui, täytyy lisätä ne tekstiin :) Mutta siis kukkakuosiset oli 44.95€, Michael Korsin omat 129.95€ ja leopardikuosiset 19.98€ :-)

 44. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla sun tykkäävän näistä <3 Mäki tykkään niistä tosi paljon ja itse asiassa noilla on älyttömän helppo kävellä:) Omistan jo entuudestaan kahdet korkkarit samanlaisella korolla ja ne on tosi tukevat. Luulen, että suurin syy näiden mukavuuteen on nilkkaremmi, joka helpottaa paljon kävelyä. Kannattaa joskus testata tällaisia, joissa on tuo remmi :)

 45. Melinda sanoo:

  Leopardikuosi asusteissa ei petä koskaan :) joten nuo viimeset on kyllä ihanimmat :3

 46. Saijis sanoo:

  Jeii ♥ Huippua, että te tykkäätte kans näistä! Ja täytyy kyllä myöntää, että nuo kukkakuosiset pääsee myös mun lemppareiksi ;>

 47. Saijis sanoo:

  Ihana Janni ♥ Niin mukava kuulla sunkin tykkäävän juuri niistä :) Ne on kyllä niin herkullisen väriset ja jotenkin raikkaat korkkarit. Eikä ole muuten yhtään hassumpi kävellä nillä! Sun täytyy mennä äkkiä Nellyn sivuille klikkaamaan omat ostoskoriin ;-)

 48. Saijis sanoo:

  Eikö!! Voi musta on niin ihana nähdä jonkun sanovan, että sopii mun tyyliin :) Te lukijat tiedätte jo niin hyvin, että mikä on "mun näköistä" <3 Nämä tullaan varmasti bongaamaan täältä kesän aikana parikin kertaa :)

 49. Saijis sanoo:

  Kiia älä muuta sano :) Mä näen jo silmissäni tuon kyseisen yhdistelmän! Ajattelin pukea sen päälle hyvinkin pian ystävän valmistujaisissa (:

 50. Saijis sanoo:

  Pahoittelut, unohdin ne aivan! Lisäilen ne nyt jälkikäteen :)

 51. Saijis sanoo:

  Agree ♥!! Mä himoitsin niitä jo hetken aikaa ja nyt oli pakko lopulta tilata ne – Enkä kadu yhtään vaan päinvastoin odotan jo, että ne saisi ottaa käyttöön :p

 52. Saijis sanoo:

  Nuo MK:n sandaalit kiinnitti heti kans mun huomion, kun näin ne ensimmäisen kerran Instagramissa :) Niin suloiset! Ää voi eikä :D Toki se on sellainen kuosi, joka jakaa paljon mielipiteitä… Mutta se on vähän makuasia :)

 53. Saijis sanoo:

  Äää niin on…<3 Oli vaikea valita itsekin, että mitkä kengät laitan tilaukseen ja lopulta päädyin näihin! Valinta meni kyllä aivan nappiin :')

 54. Saijis sanoo:

  Pahoittelut, ne jäi kokonaan tästä postauksesta! Mutta lisään ne nyt vähän myöhässä siihen (:

 55. Saijis sanoo:

  Ne maksoi muistaakseni 44.95€ :)!

 56. Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä niistä :) Sepä! Kukkakuosista tulee heti mieleen kesä ja nuo kengät varsinkin saa heti kesäfiiliksen nousemaan :) Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta – Kuosiset kengät on selvästi suosittuja tänä kesänä ja niitä on onneksi ilmestynyt paljon kauppojen valikoimaan. Oi se oli kivasti sanottu, kiitti sulle Anonyymi (:

 57. Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti Vilma :) Hyvä juttu, jos kengät on sun mieleen! Tosi hyvin vastaa kokoja – Mä oon yleensä aina tilannut ihan oman koon enkä ole tajunnut edes ajatella, että mitä jos ne ei olekaan sopivat :s Mutta aina on ollut! Eli rohkeasti voit tilata koon 38 noista kengistä :)

 58. Saijis sanoo:

  ♥ Vähän kiva, että nämä oli sun mieleen :) Eikä! Voin vaan kuvitella kateellisena täällä, että miten ihania kenkiä siellä onkaan… Toivottavasti saat kaikki kuljetettua Suomeen asti ;-D

 59. Saijis sanoo:

  Viivi mä voin samaistua sun reaktioon :) Kaikki on ihan liian ihania! Voi nämä olisi kyllä ihan unelmat myös balleriinoina. Wau – Se oli ihanasti sanottu :) Juuri tällainen palaute piristää ja paljon! Ihana nähdä teidän kommentoivan aktiivisesti ja juuri tämä kommentoiminen saa mut innostumaan entistä enemmän ahkerammasta postaustahdista :p

 60. Saijis sanoo:

  Oli kyllä huippu löytöjä jokainen pari!! Heh tuo on muuten totta :D Kiva, kun oon alkanut käyttämään enemmän värejä ja kuoseja kengissä. Ne piristää niin paljon yksinkertaisia asujakin :)

 61. Anonyymi sanoo:

  Kaikki kengät on aivan ihania mut kyllä voiton vie noi kukkakuosiset! ♡ Tää blogien lukeminen on kyllä muutenkin niin kauheeta kun tulee aina kehitettyä itelle sellasia tarpeita mitä ei olis muuten keksinyt! :D Onneks mulla ei oo entuudestaan mitään valkosta mekkoo, koska muuten olis ehkä pakko hankkia noi kengät… Ja kiitos muuten avusta (kun kyselin tuossa yhdessä postauksessa niistä kanafileistä mekon alla), päädyin nyt hankkimaan samaisesta mekosta punasen version ja kesän juhlien asukriisi on selätetty!

 62. Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että ajattelen samalla tavalla!! Noita kaunokaisia ei voinut jättää tilaamaatta <3 Kiitos hurjasti sulle Noora :)

 63. Saijis sanoo:

  Täydelliset! Oon katsellut tuollaisia sandaaleja jo viime kesänä, mutta mistään ei löytynyt… Onneksi nyt tärppäsi ;-)

 64. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle tästä kommentista Meri :) Nuo sandaalit on kyllä aivan liian ihanat ja tuo valkoisen sekä konjakinruskean yhdistelmä on pettämätön ♥!

 65. Nelli sanoo:

  oi mitä ihanuuksia ♥ mun lemppareiksi nousi varmaan tuo michael korsin kenkäpari ♥

 66. Saijis sanoo:

  Haha voi sua Jenna :D Eii! Oot sä kyllä ihana ja sun kommentti on kerta toisensa jälkeen niin ihanan iloisia ja positiviisiai :) Mä löydän vähän liian usein kaikkea kivaa :s En pian uskalla enää käydä missään kaupassa tai nettikaupassa :D Mutta ihana kuulla tämä ja hyvä juttu, jos musta on näin konkreettista apua!♥

 67. Saijis sanoo:

  Tarkisin Nellyn sivuilta niin ne oli 44.95€ :')

 68. Saijis sanoo:

  Näitä ihanampia kenkiä ei ole hetkeen tullut vastaan :) Tuo värimaailma on näissä niin kesäisen houkutteleva…<3

 69. Saijis sanoo:

  Mukava kuulla sun Sarita tykkäävän näistä kaikista :) Mulle tuli niin suurin valinnan vaikeus, että en oikein lopulta tiennyt, että mitkä kengät tilaisisin! Mutta nämä oli ehdottomasti kauniimmat ja nuo Michael Korsin sandaalit on tosi käytännölliset niin mallinsa kuin värinsä puolesta :>

 70. Saijis sanoo:

  On ollut piristävää huomata, että näin moni on tykännyt näistä! Ja nuo MK:n sandaalit odottaakin jo kuumeisesti käyttöönottoa :p

 71. Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta :) Noista ensimmäisistä kengistä huokuu niin kivan kesäinen fiilis! Vielä, kun kesä saapuisi tänne…♥

 72. Saijis sanoo:

  Kyllä oon alkanut laittamaan niitä, mutta tästä postauksesta ne unohtui :s Pahoittelut! Lisään ne nyt myös sinne näkyviin :)

 73. Anonyymi sanoo:

  No huhhuh minkä hintasia taas … pakko sandaalienkin olla mk ja maksaa vaan merkistä älyttömiä..laadussakaan mitään hurjia eroja oikeasti ole.. en kyllä sandaaleista maksais yli satasta..:/

 74. Saijis sanoo:

  Lisäilin hinnat postaukseen nyt :) Mutta kukkakuosiset oli 44.95€, Michael Korsin sandaalit 129.95€ ja viimeiset leopardikuosiset korkkarit oli 19.98€. Harmi kuulla, että sä et tykkää niistä :s Mutta niin kuin sanoit, että tärkeintä on että mä tykkään:) Joo totta kai – Nuo on nimittäin mustakin aivan ihanat <3 Tässä linkki:

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nly-shoes-427/criss-cross-toe-sandal-420136-646/

 75. Saijis sanoo:

  En halua kuppikokoani jakaa täällä ja tarkkaa painoa en tiedä :s Mutta noin 50 kilon luokilla se on :)

 76. Saijis sanoo:

  Oo kiitos kovasti sulle! Huippua nähdä tällaisten esittelyiden olevan näin mieluisia (:

 77. Saijis sanoo:

  Tuo on muuten totta :o Mutta nämä tulee varmasti näkymään kesän mittaan täällä blogissa paremmin :) Voih! Mutta kiva kuitenkin, että tykkäät ensimmäisessä kuvassa olevien kenkien väristä – Mustakin ne on ihanan raikkaat :)!

 78. Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa :) Juu on ihan normaali! Mulla on normaalisti 37 ja tilasin näistäkin sen eikä olisi voinut olla parempi koko (:

 79. Saijis sanoo:

  Tuo on muuten totta! Se näyttää niin hyvältä monessakin eri asusteessa :p

 80. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä noussut tämän postauksen myötä suureen suosioon :) Eikä :D Mutta voin yhtyä tuohon sun lauseeseen! Blogit ja Instagram aiheuttaa suuria mielitekoja vähän milloin minkäkin tuotteen suhteen :D Haha vähän hyvä! Varo vaan niin pian oot ostamassa valkoista mekkoa ja sen jälkeen näiden hankkiminen on ehdotonta ;) Heii jee <3 Tosi hyvä juttu, että musta oli apua! Mä oon tykännyt niistä fileistä tosi paljon ja oon varma, että ne on myös sulle oikea ratkaisu mekon kanssa :')

 81. Saijis sanoo:

  Nämä on kaikki niin ihania, että onneksi päätin tilata :) Oih ne on kyllä kauniit! Arkiset, mutta silti kivan erikoiset sandaalit ♥

 82. Saijis sanoo:

  Ää niinpä!! Musta on tullut kenkähullu, mutta eihän näitä voi vastustaa :p <3

 83. Saijis sanoo:

  Ei ole mikään pakko on MK:n vaan nuo sattui kiinnittämään mun huomion jo Instagramissa ennen kuin edes tiesin mikä merkki on kyseessä :) Ja itse asiassa laadussa on suurikin ero! Nämä ei kulu niin nopeasti kuin jotkut sandaaleista ja materiaali vaikuttaa tosi laadukkaalta. Sen lisäksi nämä on ajattomat, mutta se on niin makuasia. Toinen maksaa ja toinen ei :)

 84. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Kukkakuosiset oli 44.95€, MK:n sandaalit 129.95€ ja viimeiset 19.98€ (:

 85. Anonyymi sanoo:

  Totta ja ihmeellistä kulutustahtia taas, kolmet kengät??

 86. Anette sanoo:

  Kaikki oli ihania mutta noitten ekojen värimaailma iski muhun täysin! :) <3

 87. Saijis sanoo:

  En ole mielestäni kovin monia kenkiä tänä vuonna ostanut :o Air Max Theat viime kuulla, mutta muuten niitä ei ole tullut shoppailtua. Ja nämä oli kaikki mulle ainakin tarpeellisia :)

 88. Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä totta :) Noiden ekojen värimaailma erottuu edukseen huomattavasti muihin verrattuna <3!

 89. Ilonaah sanoo:

  aivan ihania kenkiä kaikki! ♥ itekkin oon kyllä semmonen kenkäfriikki että huhhuh, etenkin korkkarien kohdalla tekisi mieli haalia kaupasta jokainen pari! ♥ :D näistä mun lempparit oli ehdottomasti nuo kukalliset korkokengät, ihanat! ♥

 90. Anonyymi sanoo:

  Täydellisiä kenkiä kaikki! Lempparit noi ekat ihanuudet, sopii sulle varmasti täydellisesti :) ps. Vitsit, että sun blogia on aina niin kiva lukea, tulee aina niin hyvälle mielelle. Oot aina näissä kommenteissakin niin symppiksen olonen ja ihana! Kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa kesänodotusta! :)

 91. Saijis sanoo:

  Ihanaa nähdä sun pitävän näistä kaikista ♥ Jeii! Mahtavaa, että sieltä löytyy samanlaisia kenkäfriikkejä – Mä niin rakastan niitä :D Ja samat korkkarit pääsee myös tällä suunnalla lemppareiksi.. Ah ne on täydelliset :) ♥

 92. Saijis sanoo:

  Oih vähän kiva, että sä oot näistä tuota mieltä! Totta <3 Vitsit, kun ne saisi jo pukea jalkaan :p Ooh kiiitos!! Se oli ihanasti sanottu ja juuri tällainen palaute nostattaa inspiraatiota tätä blogia kohtaan. Samoin myös sulle :)

Kommentoi