Beauty tips – Maybelline Baby Skin

Huomenta ja kivaa launtaita Tänään olisi vuorossa kauneusjuttuja sekä pitkästä aikaa monien toivoma tuotearvostelu! Mutta itse asiaan eli mä tunnetusti rakastan testata uusia trendejä, ruokia, paikkoja, tuotteita ja toimin varsinkin kosmetiikan suhteen suurena mainoksen uhrina. Noh tällä kertaa ei käynyt niin vaan satuin bongaamaan meillä töissä uudet meikit, joita ei ollut vielä ehditty edes mainostaa missään. Mun viikko sitten lisäämän Instagram-kuvan perusteella moni muukin näytti innostuvan näistä uutuuksista, joten ajattelin kertoa teille niistä hieman enemmän!

IMG_5021ss

Tänne Suomeen on lähiaikoina rantautunut viime kesänä saapuneiden Baby Lipsien lisäksi muita kyseisen sarjan tuotteita. Nimittäin Baby Skin heleyttävä voide sekä meikinpohjustusvoide! Nämä on vasta viime aikoina saapumassa Maybellinen meikkejä myyvien kauppojen valikoimaan, mutta tällä hetkellä niitä on ainakin saatavilla jo Sokokselta, Emotionilta sekä Halpa-Hallista.

IMG_5036s

Ensimmäisenä tämä Baby Skin Instant Fatigue Blur, joka toimii heleyttävän voiteen tapaan! Se on suunniteltu väsyneelle iholle ja se lupaa häivyttää iholta hetkessä kaikki epätasaisuudet pois. Koostumus heijastaa valoa, joka saa aikaan blur-efektin. Tätä voi levittää kasvoille normaalisti ennen meikkaamista tai sitten sekoittaa meikkivoiteen joukkoon. Mä oon testaillut tätä ainoastaan jälkimmäiseen tyyliin eli sekoitin tätä kädellä herneen kokoisen (ehkä jopa pienemmän) määrän meikkivoiteen sekaan. Meikkipohjasta tulee tasainen ja kieltämättä sellainen vauvamaisen pehmeä :D

IMG_0641

Kuva

Tästä löytyy kahta eri sävyä, joista Warm Apricot on tarkoitettu lämpimälle ihonsävylle ja Cool Rose taas vähän viileämmälle ihonsävylle. Mä valitsin näistä kahdesta Cool Rosen, joka sopii hyvin varmasti monen suomalaisen vaalealle iholle! Tämä on sävyltään hieman vaaleanpunaista, mutta iholla se mukautuu hyvin meikkivoiteen sekaan. 
+ Kaksi eri sävyä eli löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto
+ Tasainen iho heti levityksen jälkeen
+ Edullinen muihin heleyttäviin voiteisiin verrattuna

– Outo tuoksu
– Löysä koostumus, joten sekoittaessa täytyy olla nopea

IMG_5034ee

Sitten tämä Baby Skin Instant Pore Eraser-primer, joka on silikonipohjainen meikinpohjustusvoide. Tämä on kehitetty häivyttämään ihohuokosten näkyvyyttä ja samalla luoden iholle samettisen lopputuloksen. Geelimäisen koostumuksen ansiosta sitä on uskomattoman helppo levittää kasvoihin. Mä levitän tätä aina sormilla ja levityksen jälkeen myös sormet jää niin mattapintaiseksi, että tekisi mieli vaan siloitella niitä!
+ Helpottaa meikkivoiteen tasaista levitystä
+ Tekee meikkipohjasta kestävän
+ Tuntuu iholla sileältä
+ Edullinen muihin pohjustusvoiteisiin verrattuna

– Tätä laittaa huomaamattaan paljon, joten purkki ei kestä kauaa
Täytyy sanoa, että näiden Maybellinen Baby Lipsien sekä Baby Skinien hehkutus on jättimäistä, mutta kaikki on mun mielestä ollut aina positiivisia yllätyksiä! Nämä kaksi tuotetta saa ainakin allekirjoittaneen meikkipussista pysyvän paikan
Kertokaa ihmeessä mitä olitte mieltä tästä tuotearvostelusta? Entä lähteekö siellä nämä kyseiset tuotteet testaukseen?


112 Responses to “Beauty tips – Maybelline Baby Skin”

 1. sanni sanoo:

  Saat ton kuulostamaan tosi hyvältä! Taidan napata seuraavan kerran kaupassa käydessä ton instant fatigue blurin :)

 2. Anonyymi sanoo:

  Kuulostaa kyllä tosi hyvälle! Ainakin tuo sininen lähtee testaukseen :-) oon jo kauan ettinyt meikinpohjustusvoidetta. Sanoit molemmille plussaksi halpa hinta joten paljonko noilla oli hintaa? :-)♡

 3. Reetta sanoo:

  Kuulostaa kyllä ehdottomasti testailun arvoisilta tuotteilta. Tuntuu vaan aika epätodelliselta että voiko tosiaan tulla niin tasainen tulos mutta testaamalla omallekin iholle se selviää. Kiitos, tästä postauksesta oli paljon hyötyä. Mukavaa lauantaita :)

 4. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsi, enpä ole vielä itse huomannut noita kaupoissa. Täytyy kyllä testata ainakin tuota meikinpohjustajaa! Ihana postaus taas kerran ja täytyy sanoa että nautin katsella noita kuvia sun postauksissa kun niissä on todella hyvä valostus ja niin hyvä laatusia kuvia♥♥

 5. Sofi sanoo:

  Oi, kiitos tästä! Täytyy kyllä ehdottomasti ottaa testaukseen :)

 6. Anonyymi sanoo:

  Ihania! Minkä hintaisia nämä ovat? :)

 7. Karoliina S sanoo:

  sun tuotearvostelut on aina kivoja ja nämäkin menee ehdottomasti testaukseen! :) paljon nämä maksaa suurinpiirtein?

 8. Jäin kans pohtimaan noiden ostoa sun ig-kuvan jälkeen! Pakko varmaan käydä ostamassa :P

 9. Saara sanoo:

  Eikä, eilen just näitä kuolasin halpahallin hyllyillä :) Jätin sitte kuitenki ostamatta ku en uskaltanut, mutta nyt täytyy kyllä hakea. Jos ne ihan oikeesti sitten toimiiki.

 10. Taru Ojalehto sanoo:

  En ole tuollaisia vielä nähnytkään :D Voisi kyllä kokeilla ainakin tuota jälkimmäistä :) Mulla on kaksi Babylipsiä ja ne olla mulle kyllä aika negatiivinen kokemus :( Ne on tosi nätin värisiä ja kivan näköisiä ja tuoksuu hyvältä, mutta ainakaan tuo Mint Fresh ja Pinky Bunch ei kosteuta juuri yhtään …. Tuntuu että ne vaan kuivattaa huulet. En tiedä olenko väärässä mutta itse en kyllä hirveästi tykännyt. Voisi kyllä vielä kokeilla jotain toisia noista ;) En sitten tiedä niistä uusista Babylipseistä :D Mutta pitää varmaan kokeilla tuota voidetta ;)
  Mulla on nimittäin aika tyhjä meikkipussi joten sinne voisi jotain lisäillä ;)

 11. Anonyymi sanoo:

  Mitä nämä maksoivat? :)

 12. Anonyymi sanoo:

  Voisin kokeilla noita kyllä :-) Hei muuten voitko kertoa tarkemmin miten muutat blogin kuvat samankokoisiksi.. Se oli Flickr.com, mutta silleen tarkemmin vielä :-) Kiitos:)

 13. Selma sanoo:

  Noi on päässyt mulla(kin) jo nyt päivittäiseen käyttöön, eli ihan mahtavia! :-)
  Kirjottelin kans muuten blogiin juttua mun mielipiteestä! :p

 14. mjai sanoo:

  Ois kiva jos näissä tuotearvosteluissa olisi kuvat myös in action eli esim ennen ja jälkeen kuvat kasvoista, kun kuva nyt vaan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

 15. Taru sanoo:

  Voisi lähteäkin nuo testaukseen :) Ainakin Baby Lipsit oli aivan huikean hyviä, joten ehkäpä nämäkin toimisivat yhtä hyvin ♥

 16. Hei mistä olet ostanut ne teidän pinkit leivontakulhot, jotka näkyvät tässäkin postauksessa:
  http://saijis.blogspot.fi/2014/11/white-chocolate-cookies-with-candy.html
  Itelläni on siniset, mutta alkavat pikkuhiljaa olla jo parhaat päivänsä nähneet ja pinkit himmottaisi kovasti .-) ei vain tunnu löytyvän juurikaan mistään.

 17. Anonyymi sanoo:

  Hei tiiätkö paljonkos nuo maksaa ? :)

 18. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus;) tykkään tosi paljon lukea sun blogia, ja se on mukavaa kun vastaat aina❤️
  Oot tosi kaunis<3
  T. Meri

 19. Anonyymi sanoo:

  Toi pore eraser on huippu!!
  Noissa heleyttäjissä täytyy huomioida ihon sävy,
  koska myös keltapohjainen iho voi olla vaalea (ilmesesti tarkoitit lämpimällä juuri keltapohjaista ihoa). Monet suomalaiset käyttää väärän väristä meikkivoidetta kun ottaa aina vain vaaleimman sävyn, eivätkä tunnista onko kelta- vai punapohjainen iho. Ja juuri nuo punapohjaiset näyttää monilla tosi kauheelta jos muutenkin punottaa naama :)
  Oli pakko avautua, kun näkee monilla niin väärän väristä meikkiä liian usein, hups :)
  Hauskaa viikonloppua sulle!

 20. Saijis sanoo:

  Nämä on ehdottomasti testaamisen arvoisia :) Tykkään erityisesti molempien pehmeästä lopputuloksesta! Voi oon varma, että tuut tykkäämään siitä :')

 21. Saijis sanoo:

  Vitsit nämä on kyllä molemmat hyviä ja yllätyin itsekin lopputuloksesta <3 Jos vähänkin miettii pohjustusvoidetta niin tuo sininen on hyvä valinta! Ou nou unohdin kokonaan hinnan :D Eli kummatkin maksaa ostopaikasta riippuen 7.90-8.90€ :)

 22. Emilia sanoo:

  Aivan mielettömän hyvä postaus, vau ! Kyllä mun on pakko laittaa testiin noi molemmat sillä niin kattavan ja hyvän esitelmän niistä oot kirjottanut, että ei pysty tästä heti valkkaan :) ois kyllä ihana saada meikkivoide kestään iholla vähän paremmin koko päivän eikä tietysti pahitteeks olis sellanen vauvan silkkinen iho naamalla koko päivän ;) hyvä postaus, ehdottomasti vaan lisää tälläsiä !!

 23. Anonyymi sanoo:

  Pitääpäs harkita jospa molemmat kävisi hakemassa :D Mikä oli hinta? Mitä meikkivoidetta käytät, onko sinulla joku meikkivoide jota suosittelet? :-) Oot vaan edelleen mun lemppari blogaaja :)

 24. Anonyymi sanoo:

  Käytätkö päivittäin meikinpohjustajaa? :)

 25. Anonyymi sanoo:

  Rakastan näitä sun testailupostauksia! Ehkäpä nämä päätyvät vielä mun meikkipussiin…

 26. Liida sanoo:

  oon jo pitkään havitellut näitä, ihanaa että tuli suomeen myyntiin! ajattelin ostaa vain toisen näistä tuotteista ainakin aluksi, ja on kyllä vaikea valita näitten välillä kumman ottaisin! :D tosi monissa blogeissa ollaan suositeltu näitä, joten noi vaikuttaa kyllä hyviltä hintaansa nähden! :-)

 27. Julia sanoo:

  Voi vitsi näitä oonkin oottanu! ♥ Yritin jo kurkistella Keskisellä, että olisko sinne tullut näitä mutta ei vielä. :/ Hyvältä kuulostaa ja noi on kyllä ulkonäöltäänkin tosi söpöjä!

 28. Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa, että säkin Reetta innostuit näistä :) Ja sepä! Mä en itsekään odottanut, että lopputulos olisi näin tasainen ja pehmeä <3 Testaamalla se selviää ja oon varma, että sä tuut tykkäämään näistä. Hyvä juttu, että postaus oli mieluinen ja kiitos samoin :)!

 29. Anonyymi sanoo:

  Noi on aivan surkeita, eikä auta mitään. Ihan turhaa hehkutusta, myös sinulta.

 30. Anonyymi sanoo:

  Olen kauan miettinyt että jonkinlainen pohjustustuote pitäisi ostaa, mutta en ole niinkään kerinnyt asiaan enemmän perehtymään. Pohjustusvoide siis ainakin tulee testaukseen! Ja tuo toinen tuote kuulosti vain niin hyvältä että kai sekin on pakko ostaa testaukseen:D

 31. Heidi ㅤ sanoo:

  Sait nuo tuotteet kuulostamaan niin kokeilemisen arvoisilta, että katsotaan lähteekö sellaiset ensi kerralla kyliltä mukaan :) Nuo sun kuvat on ihanan värikkäitä ja raikkaita ne saa sun postaukset näyttään niin upeilta. Mukavia viikonloppuja sulle!:)

 32. Noora sanoo:

  Varmaan täytyy testata ainakin tota jälkimmäistä :) Tosi kiva postaus <3

 33. Anonyymi sanoo:

  Paljonko noilla on hintaa? :)

 34. Emilia sanoo:

  Oiii!!! Pakko testata!!<33 ihanaa kun täältä sun blogista saa aina niin hyviä vinkkejä!! <3 kiitos siis tästäkin :*

 35. Meinasin näitä tosiaan Ranskasta jo ostaa, mutta jostain syystä jäi silloin vielä hyllyyn. Heleyttäjä tulee aivan varmasti kyllä löytämään tiensä myös mun meikkipussiin. Babylipsitkin minulta löytyy tosiaan jokaisessa värissä, joten eiköhän pohjustajakin löydy piakkoin :D

 36. Anonyymi sanoo:

  Tää ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta aattelin kysyä sulta että onko noi sun nike roshe runit hyvät? Kun oon ite miettinyt että ostaisin mustavalkeet sellaset tai sitten nike free 5.0, niin olis kiva kuulla sun mielipide. :)

 37. Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti pitää muistaa hankkia kokeiltavaksi itsellekin!

 38. Julia sanoo:

  Minkä hintaisia ne on ? Kuulostaa hyvältä – kokeilen :-) ja sun blogi on niin inspiroida ja sun tekemisiä ja ostoksia on ilo seurata! :)

  Julia

 39. Jenna sanoo:

  Kuulostaa aivan liian hyvälle. :o Pakko käyä hakee testiin nuo molemmat, kiitos vinkistä. Oli tosi ihana postaus ♥

 40. Anonyymi sanoo:

  Olisi kiva jos laitaisit kuvia ihan konkreettisesti miltä näyttää iholla :) että vinkinä jatkoon jos teet muita testaus postauksia :))

 41. Anni sanoo:

  Vaikuttaa hyviltä tuotteilta, pitää joskus testata! Ja kivoja kuvia! Mitä meikinpoistoainetta muuten käytät? :-)

 42. Anni Suvisuo sanoo:

  Itselläni on ollut tuota Instant Pore Eraseia tai on vieläkin :) Ja yhdyn kyllä tohon kommenttiin, et ei huomaa paljonko sitä tuotetta oikeesti käyttää. Mut muuten aivan loistava.

 43. sadenh sanoo:

  Mä tilasin tuon meikinpohjustusvoiteen jo ennen joulua ulkomailta. Sitä tosiaan tulee laitettua kasvoille tosi paljon kerralla, jotenkin tuo geeli on sen verran paksua että sitä ei saa vähemmällä määrällä leviämään koko kasvoille kunnolla. Onhan tuo edullinen tuote, mutta edullisuus vähän kumoutuu kun tuota kuluu kerralla paljon enemmän kuin vähän kalliimpia tuotteita. :/

 44. Saijis sanoo:

  Super kiva kuulla, että tästä postauksesta on konkreettisesti hyötyä! Kiitos itsellesi kommentista (:

 45. Saijis sanoo:

  Eikö olekin :) Ja niin suloisia purkkeja! Nämä on 7.90€-8.90€ riippuen ostopaikasta :-)

 46. Saijis sanoo:

  Ooh kiitos paljon Karoliina :) Vitsit on ollut mukava huomata, että nämä arvostelut saa näin hyvän vastaanoton! Hintaa on ostopaikasta riippuen noin 7.90-8.90€ :)

 47. Saijis sanoo:

  Jäitkö! Hei ehdottomasti kannattaa :) Mä ainakin tykkäsin paljon ja tuun varmasti käyttämään jatkossakin :p

 48. Kellen sanoo:

  Meikinpohjustusvoide jäi kiinnostamaan. Harmi vain kun näyttää niin pieneltä purkilta :o Pitää varmaan ostaa kaksi kerralla, haha :D

 49. Anonyymi sanoo:

  Niin söpöt tuubit! :-D

 50. Nelli sanoo:

  Kyllä munkin täytyy varmaan näitä kokeilla :-) kuulostaa nimittäin aika hyviltä tuotteilta :) paljon näillä on hintaa?

 51. Nelli Kivisto sanoo:

  Mistä olet löytänyt tuon läpinäkyvän "pidikkeen"? Olen yrittänyt etsiä, mutta mistään en ole vielä löytänyt :)

 52. Saijis sanoo:

  Eii olisit ostanut :D Näitä ei kannata jättää testaamatta! Ihosta tulee pehmeä eikä ihohuokoset näy ollenkaan. Joooh kannattaa :)!

 53. Saijis sanoo:

  Hinta vaihtelee vähän kaupasta riippuen, mutta noin 7.90€-8.90€ :)!

 54. Saijis sanoo:

  Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :) Joo eli mä rajaan kuvat ensin samankokoisiksi Picasalla ja sitten lataan ne Flickriin. Sieltä valitsen kuvan Jaa-napista vielä haluamani valmiin leveyden ja korkeuden, jonka jälkeen liitän sen blogiin html-koodin puolelle :) Tätä on vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsit ja kysy ihmeessä, jos on vielä epäselvyyttä niin autan mielelläni (:

 55. Nää oli siis kalliimpia Ranskassa, siellä maksoi n. 12 € :)

 56. Saijis sanoo:

  Oii vähän kiva, että sä oot kans tykännyt :) Näistä tuli kyllä lemppareita! Heii täytyy käydä lukemassa myös sun mielipide paremmin näistä :')

 57. Saijis sanoo:

  Tuo on hyvä idea :) Ja mun oli alunperin tarkoitus ottaa näistä sellaiset kuvat, mutta nämä ei näy kasvoilla vaan tuntuu :/ Eli kuvat ei olisi selventänyt näitä vaan lopputuloksen tuntee parhaiten, kun kokeilee kasvoja ja meikkaa. Mutta ensi kertaa varten hyvä kehitysidea – Kiitos sulle tästä :)!

 58. Saijis sanoo:

  Jos vähänkin mietit kokeilemista niin voin sanoa, että kannattaa :) Nämä oli jopa yllättävän hyviä! Mä oon ollut tosi tyytyväinen näihin Baby-tuotteisiin ♥ :)

 59. Saijis sanoo:

  Joo nämä ilmestyy varmaan lähiviikkoina kaikkiin kauppoihin :) Sitä kannattaa ainakin kokeilla! Meikkipohjasta tulee luonnollinen ja ennen kaikkea kestävä :) Voi sä et tiedäkään miten paljon tällainen palaute piristää mua! Varsinkin, kun se on näin positiivista – Suuret kiitokset sulle Anonyymi ♥

 60. Saijis sanoo:

  Ne on ostettu muistaakseni Prismasta :) Samanlaisia on näkynyt myös Minimanissa ja niitä myydään sellaisissa pakkauksissa, joissa on kolme eri kokoista kulhoa. Voi eikä :/ Kannattaa käydä katsomassa noista ja mä pidän peukut pystyssä, että löydät :)

 61. Saijis sanoo:

  Joo nämä on noin 7.90€-8.90€ kappale :)!

 62. Saijis sanoo:

  Voi mikä päivän piristys :) Oon kyllä niin iloinen, kun jaksat kommentoida päivittäin ja ehdottomasti haluan vastata kaikkiin kommentteihin :) Hurjasti kiitoksia Meri <3!

 63. Saijis sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa – Et tuu pettymään :p Hintaa näillä on 7.90€-8.90€. Riippuu vähän, että mistä ostaa! Mä käytän Maybellinen Dream Satin Liquid-nimistä meikkivoidetta ja välillä myös Lumenen CC-voidetta :-) Voin suositella niitä ainakin lämpimästi. Kummatkin peittää sopivasti ja kestää iholla. Aww ihana sinä! Kiiiitos tästä <3

 64. Saijis sanoo:

  Kiireisinä aamuina se jää kokonaan välistä, mutta muuten pyrin käyttämään aina kun meikkaan! (:

 65. Saijis sanoo:

  Niinkö :o Ihana nähdä näiden olevan mieluisia postauksia! Ei yhtään hassumpi idea, nämä on kyllä ostamisen arvoisia :p

 66. Saijis sanoo:

  Niin samaa mieltä! On hyvä, että saadaan tänne Suomeenkin tällaisia tuotteita myyntiin :) Kannattaa ja varsinkin tuo meikinpohjustusvoide on sellainen, jota tulee varmasti käytettyä ympäri vuoden ja tykkään siitä lopputuloksesta, jonka se jättää :) Totta! Näitä ei olla todellakaan hinnalla pilattu :-)

 67. Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva :) Eikö ollut vielä? Sinne yleensä ilmestyy kaikki uutuudet ajoissa :o Mutta toivotaan, että näitä saa pian sieltä! Sanos muuta, niin suloinen ulkonäkö ja laadukas tuote ♥

 68. Saijis sanoo:

  Ootko testannut molempia :o? Mä en suosittele mun blogissa mitään mikä ei ole sen arvoinen. Ja mun mielestä nämä on molemmat tämän postauksen sanojen arvoisia :)!

 69. Anonyymi sanoo:

  Voisiks tehdä postauksen sun bloggaus historiasta? Miten alotit? Koska aloit menestymään? Miten mainostit blogiasi alussa? Mikä oli ensimmäinen yhteistyö? Jne. Semmoista postausta haluaisin lukea :)

 70. Ansku k sanoo:

  Kiva postaus!♥
  Ja arvostelit hyvin nuo
  En aio kokeilla:)

 71. Saijis sanoo:

  Sitten tämä postaus tuli kuin tilauksesta :) Tässä on nimittäin sulle tosi hyvä vaihtoehto! Tekee sen mitä pitää ja vielä hyvin. Haha eikä :D Mutta se on kiva, että sä kiinnostuit näistä ja mä oon varma, että tuut pitämään näistä molemmista :)

 72. Saijis sanoo:

  Oi oi kannattaa :-) Et tuu pettymään! Mä olin vähän aluksi skeptinen näiden suhteen, mutta lopulta yllätyin positiivisesti. Olipas se kauniisti sanottu :) Kiitos tuhannesti tästä ja samoin myös sulle <3

 73. Saijis sanoo:

  Jos vähänkin miettii sen kokeilemista niin kyllä kannattaa :) Sen jättämä lopputulos on niin samettisen pehmeä! Kiitos hirmuisesti Noora ja niin kiva nähdä sun pitävän tästä <3

 74. Saijis sanoo:

  Näiden hinta vaihtelee vähän ostopaikan suhteen, mutta noin 7.90€-8.90€ :)!

 75. Saijis sanoo:

  Voi sinne ne on ilmestynyt varmaan paljon aikaisemmin :) Suomi tulee aina myöhässä! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;-) Tuo heleyttäjä tekee kyllä niin raikkaan lopputuloksen, että sitä pystyy käyttää kesällä vaikka ilman meikkivoidetta. Ja sama täällä – Babylipseistä löytyy jokainen väri ja koukussa ollaan :'D

 76. Saijis sanoo:

  On! Jos miettii mukavien kenkien ostamista, joilla haluaa kävellä pitkiäkin matkoja niin ne on siihen tarkoitukseen kuin tehty :) Mä juoksen Free 5.0-kengillä, mutta vapaa-ajalla käytän Roshe Runeja. Roshe Runit on myös kevyet ja ne miellyttää mun omaa silmää vielä enemmän kuin Freet eli voin suositella lämpimästi. Siinä on kengät, jotka maksaa itsensä käytöllä takaisin :)!

 77. Saijis sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Mä en kadu hetkeäkään, että olin mainosten uhri koska nämä oli molemmat niin hyviä :)

 78. Saijis sanoo:

  Nämä maksaa noin 7.90€-8.90 kappale :) Ihana Julia! Juuri tällainen palaute ilahduttaa eniten ja tästä saa aivan uutta inspiraatiota tulevien postausten varalle. Kiitos kovasti :')

 79. Saijis sanoo:

  Sitä ne on :) Näiden tekemä meikkipohja on niin tasainen ja pehmeä, että on paljon miellyttävämpi jopa levittää meikkivoide. Kiitos itsellesi tästä kommentista ja huippua, jos tästä oli apua ♥!

 80. Saijis sanoo:

  Mä itse asiassa ajattelin laittaa tähän postaukseen kuvat siitä miltä se näyttää kasvoilla, mutta nämä ei erotu kasvoista mitenkään. Nämä huomaa parhaiten kasvoja koskemalla ja meikkivoidetta levittämällä eli kuvaa ei olisi saanut :s Mutta jatkoa ajatellen tämä on hyvä idea ja aion varmasti tehdä niin ensi kerralla! :)

 81. Saijis sanoo:

  Nämä on molemmat sellaisia, että en aio lopettaa käyttämistä :) Mä käytän Garnierin Micellar Cleansing Wateria. Siitä löytyy itse asiassa tarkempi tuotearvostelu täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/05/garnier-micellar-cleansing-water.html

 82. Saijis sanoo:

  Onko! Niin mukava nähdä, että muutkin on tykännyt tästä :) Joo sitä tulee laitettua huomaamattaan vähän liikaa… Mutta muuten kyllä ihan loistava tuote :>

 83. Saijis sanoo:

  Joo nämä "leviää" ympäri kauppoja varmaan ihan lähiaikoina :) Tuo jälkimmäinen pohjustusvoide on kyllä huippu! Eikä… Musta ne taas kosteuttaa tosi hyvin :o Voisikohan se johtua huulten koostumuksesta tai jostain tällaisesta. Multa löytyy kans nuo kyseiset huulirasvat ja varsinkin tuo Mint Fresh on lemppari :) Mutta toivottavasti innostut testaamaan näitä ja mä pidän peukut pystyssä, että löydät myös kosteuttavan Baby Lipsin :)!

 84. Saijis sanoo:

  Yhdyn näihin sanoihin :) Niin positiivinen yllätys! Joo tarkoitin juuri tuota keltapohjaista ihoa ja oon huomannut kans saman. Täytyy olla tarkka, että minkä sävyinen oma iho on :) Jos tätä sekoittaa oman sävyiseen meikkivoiteeseen niin silloin ei näy niin "suurena" se mahdollinen sävyero, mutta pelkästänsä käyttäessä sen huomaa paremmin. Testeriä kokeilemalla saa hyvin selville, että kumpiko sävy on parempi (: Ei haittaa yhtään, kyllä täällä saa sanoa oman mielipiteensä! Kiitos paljon ja sulle myös =)

 85. Saijis sanoo:

  Ihana Emilia!! Kiitos <3 Mä pyrin tekemään tästä mahdollisimman monipuolisen ja laajan postauksen :) Tuo meikinpohjustusvoide saa mulla ainakin meikkipohjan pysymään kauemmin vasta laitetun näköisenä ja muutenkin ihosta tulee jotenkin freshimpi :) Tuut varmasti pitämään näistä molemmista ja saaman vauvan silkkisen ihon :p

 86. Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva :) Oot sitten päässyt testaamaan tätä muita aikaisemmin! Niin tulee :s Sitä tulee purkista niin vähän kerralla, että pakko ottaa koko ajan lisää… Oot kyllä aivan oikeassa. Tuota ei saa laitettua pienemmällä määrällä kasvoihin :s Edullisuus vähän kumoutuu, mutta muuten oivallinen tuote :)!

 87. Saijis sanoo:

  Tuo on valitettavan pieni purkki ja sitä tulee käytettyä paljon kerralla :/ Mutta muuten loisto tuote! Haha ei muuten yhtään hullumpi idea ;-D

 88. Saijis sanoo:

  Niinpä:D Mä kans kiinnitin ensimmäisenä huomiota noihin houkutteleviin purkkeihin – Niin söpön värisiä :)!

 89. Saijis sanoo:

  Jooo!! Oon jo 100%:sen varma, että sä Nelli ihastut näihin :) Niin hyviä ja edullisia, nimittäin hintaa on vaan 7.90€-8.90€ :>

 90. Saijis sanoo:

  Oon tilannut sen Nellyltä ja löytyy nimellä Cosmetics Organizer. Mä kans etsin kauan ja sattumalta onneksi löysin tuolta :)!

 91. Saijis sanoo:

  Kuulostaa kivalta idealta ja mä kirjoitan tämän itselleni ylös :) Ootko käynyt lukemassa jo mun vastauspostauksen bloggaamiseen liittyvistä kysymyksistä? Se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/01/kaikki-mita-halusit-tietaa.html

 92. Ootko electroja jo kokeillu? Ite hommasin sen oranssin kun siitä ei tuu niin rajua väriä ja se tuoksu tosi hyvält :) Kesällä on kyllä ihanan helppoo, kun riittää pelkkä luonnollinen rusketus naamassa ripsienpidennysten kanssa!

 93. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti :) On ollut mukava huomata teidän pitävän tästä arvostelusta ♥ Harmi, kun et aio kokeilla :s

 94. Saijis sanoo:

  Ohoh :o Yleensä Suomessa on kalliimpaa kuin muualla, mutta hyvä näin päin :)

 95. Olivia sanoo:

  Siis noi on niin halpojakin että pitänee testata ^^ En oo pahemmin primereita käyttänyt mutta noihan kuulostaa ihan lupaavilta.

 96. Saijis sanoo:

  Totta :) Mä aivan yllätyin tästä hinnasta! Ei yhtään paha hankinta ja varsinkin primer on tosi edullinen muihin merkkeihin verrattuna (:

 97. Saijis sanoo:

  Joo mä ostin juuri kaksi sävyä niistä, mutta en ole ehtinyt vielä testata :) Se oranssi jäi mietityttämään myös mua – Saattaa olla, että käyn hakemassa vielä sen ;) Sanopa! Odotan jo kesää, kun kaikki on niin paljon helpompaa :)

 98. Anonyymi sanoo:

  Kyllä esim baby lips on roska. Heitin roskikseen.

 99. Anonyymi sanoo:

  Moikka! Suosittelisitko jompaakumpaa tai kumpaakaan 16-vuotiaalle tytölle joka ei muuten meikkaa ollenkaan mutta haluaisi tasaisemmalta näyttävän ihon? :-)

 100. Anonyymi sanoo:

  Esim baby lips on roska- ei pysy yhtään huulissa.

 101. Anonyymi sanoo:

  Minkä kokoisiksi rajaat ne picasalla? Sun blogin leveyden mukaan? Flickr ei ainakaan pystynyt muuttaa kokoja..se tarjos ne mistä valita…small, medieum jne.. aika perusleveys taitaa olla 640,.. mut muuttaa aina korkeuden kuvan mukaan

 102. Saijis sanoo:

  Kyllä suosittelen :) Ainakin tuota ensimmäistä! Se tasoittaa kasvoja ja tuo niihin heleyttä eli menee hyvin myös ilman muuta meikkiä (:

 103. Anonyymi sanoo:

  Okei kiitos tosi paljon :) !!

 104. Anonyymi sanoo:

  Moi! Mä ainakin innostuin tosta meikinpohjustustuotteesta! En oo ikinä käyttänyt, joten mulla ois yks kysymys eli pitääkö ton lisäksi laittaa kosteusvoidetta? Ja laitetaanko se ennen vai jälkeen pohjustuksen? Mun iho on normaali, nenä hieman pintakuiva. Kiitti sulle ja täytyy sanoa et sun blogi on ihan älyttömän hyvä! Löysin tän vasta ja tää on huippu :))

 105. Anonyymi sanoo:

  Kumpaa suosittelisit rasvoittuvalle iholle?
  Tosi kiva arvostelu! <3

 106. Saijis sanoo:

  Mahtavaa! Näitä tuotearvosteluja on niin kiva tehdä, kun te innostutte näistä :) Mä laitan aina kosteusvoidetta alle, vaikka käytän kaikkia pohjustusvoiteita. Jos kasvot kuivaa niin silloin ainakin kannattaa, mutta jos sulla ei ole kuivat kasvot niin sitten ei tarvitse :) Tai sitten voit laittaa pelkkään nenään! Ooh kiitti tuhannesti ja hyvä juttu, että löysit tiesi tänne <3

 107. Saijis sanoo:

  Tuota jälkimmäistä :) Se tekee ihosta mattapintaisen ja sileän eli sopii varmasti tosi hyvin rasvoittuvalle iholle! Kiitoksia kovasti Ano<3 :)

 108. Saijis sanoo:

  Ei mitään, hyvä jos oli apua :)!

 109. Anette sanoo:

  Ei vitsi, jes! tuntuu et oisin oottanu ikuisuuden et nää tulee Suomeen. Pitää laittaa ainakin tuo Pore Eraser testaukseen. :) ihana blogi sulla! <3

 110. Anonyymi sanoo:

  Haluaisin saada ihoa vähän tasaisemman näköiseksi, olen aika kalpea ja iho punoittaa helposti. Sopisikohan jompikumpi noista vaikken meikkaa mitenkään muuten? Ihana blogi sinulla! :)

 111. Anonyymi sanoo:

  voiks tota ekaa laittaa myös pelkältään vähän niikun BB-voiteena (en oo mikää meiiki exspertti ja alottelen vasta meikkaamaan joten arvaus voi olla ihan väärin)

Kommentoi