Never too many sneakers

IMG_3337k

IMG_3349.kd

Varmaan joka kolmas nainen voi sanoa tykkäävänsä tai jopa keräilevänsä joko kenkiä tai laukkuja. Mä kuljin pienenä äidin jälkiä ja kiinnostuin jo ala-asteella laukuista. Niitä tuli kerättyä niin iso kokoelma, että olisin voinut nukkua sen kasan päällä… Luulin olevani aina ”laukkunaisia”, kunnes reilu vuosi sitten aloinkin yhtäkkiä kiinnittää huomiota kenkiin. Huomasin miettiväni tarkkaan jokaisen parin hankintaa, vaadin hyvää laatua sekä ennen kaikkea istuvia malleja Kengät alkoi yhtäkkiä kiinnostamaan laukkuja enemmän! Se oli sellainen huomaamaton vaihto kategoriasta toiseen :-D

IMG_3351s

IMG_3343j

Vuoden sisällä on tullut myytyä enemmän vanhempia kenkiä kuin koskaan aikaisemmin, mutta myös ostettua muutamat parit. Mun suurena haaveena on jonain päivänä omistaa täydellinen kenkäkokoelma ja jälleen kerran ollaan lähempänä sitä – Nimittäin saanko esitellä tuoreimman parin: Niken Air Max Theat I know, valkoisia kenkiä löytyy jo entuudestaan… Mutta sanotaan näin, että se on ehdottomasti yksi (niistä ainoista) väreistä, jotka toimii kengissä kuin kengissä!

IMG_3375sh

Nämä on sellaiset kengät, jotka voisin ottaa kaikissa maailman väreissä ja kuoseissa! Ehkä kuitenkin nämä valkoiset on käytännöllisimmät ja mulla on jo mielessä vaikka mitä asujan näiden kanssa. Odotankin innolla, että pääsen esittelemään ne myös teille! Niin ja tilasin kyseiset kengät Zalandolta hintaan 129€.

Mitäs sanotte mun uusista tulokkaista? Entä ootteko te kiinnostuneita enemmän kengistä, laukuista vai jostain aivan muusta?93 Responses to “Never too many sneakers”

 1. On kyllä tosi kivat kengät!❤ itekki ostin just tollaset mutta mustat! Määki kerään kenkiä, mutta aina jotenki tuntuu siltä, että niitä on vaan liian vähän ;)

 2. Anne H sanoo:

  Ihanan keveän ja freshin näköiset! Ja valkoista ei voi olla koskaan liikaa ;)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 3. On kyllä tosi kivat kengät!❤ itekki ostin just tollaset mutta mustat! Määki kerään kenkiä, mutta aina jotenki tuntuu siltä, että niitä on vaan liian vähän ;)

 4. Jasmin sanoo:

  Heh hauska sattuma, juuri tänään yritin jynssätä omiani puhtaaksi :D Valkoinen on ihana väri kengissä, mutta tällaisellä sottapytylle ne ei ehkä ole se paras vaihtoehto :D Toivottavasti sulla pysyy paremmin puhtaana :)

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

 5. Anonyymi sanoo:

  Ihanat on kengät, mutta edelleen suuresti ihmettelen millä sä elät, koska koko tota sun shoppailua⪙ämäntyyliä ei vaatekaupassa työskentelyllä makseta.

 6. Anonyymi sanoo:

  Itselläni on samaiset kengät olleet jo jokin 2kk ja niin älyttömän hyvät jalassa etten enää muita kenkiä tai nikejä pidäkään!!!<3 miinuksena ainoastaan että mun käytössä ne suttaantuu niin helposti :D

 7. Maria sanoo:

  air maxien hankkiminen kyllä houkuttelis aika paljon :)

  https://by-mmaria.blogspot.com

 8. Anonyymi sanoo:

  Niin älyttömän ihanat kengät! Itelläni on ollut kyseiset kengät samassa värissä vielä niin 2kk ja niin mukavat jalass ja tyylikkäöt ettei mitään muita kenkiä ole tullut juurikaan pidettyä! Aino miinus on mun käytössä että liikaantuvat niin helposti :D<3

 9. Sofi sanoo:

  Mulla on itellä kans noi mustina, ja on kyllä huiput! Tosin tän postauksen jälkeen alkoi ikävästi kutkuttelemaan, että oisko sittenkin pitänyt ostaa valkoiset..;D No anyways, ihanat on! :)

 10. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihanat kengät! :) <3

 11. Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva, että säkin pidät näistä :) Niin myös mä! Oii ne musta on myös kauniit ♥ Mietin itsekin niiden ostamista… Ja sanos muuta – Kenkiä ei vaan voi olla koskaan liikaa ;>

 12. Anonyymi sanoo:

  Mä oon ehkä enemmän kenkäihminen? Tykkään panostaa kengissä laatuun, merkkiin ja mukavuuteen, en niinkään määrään! :-) Itse ostin täsmälleen samanlaiset air max theat ehkä kuukausi sitten, mutta vielä ne odottelevat puhtaanvalkoisina laatikoissaan kuivempia ja keväisempää kelejä. En vaan millään malta odottaa että pääsen kohta yhdistelemään kyseiset kengät kaikkiin kivoihin asuihin! Onko sulla mitään vinkkejä miten noi saisi pidettyä valkoisina mahdollisimman pitkään? :'D

 13. Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit :p Nämä on aivan täydellit kuiville kaduille! Ei niin eikä varsinkaan kengissä ;-)

 14. Anonyymi sanoo:

  Ei nyt liity postaukseen, mutta pakko sanoa että muistutat kasvoiltas Michelle Lewiniä! Semmonen upea fitnesstypy, googlailemalla löytyy jos ei muuten nimi herätä. :)

 15. On kyl tosi hienot ja kivat kengät :). Haluisin itekki ostaa noi mutta sitä rahaa pitäs olla..ja mä kerään nykyään kumpaakin: laukkuja sekä kenkiä. Niitä ei voi olla koskaan liikaa ❤.

 16. Ansku k sanoo:

  Oi ihanat kengät!♡
  Millo tulee taas niitä in/out postauksia?:)

 17. Oona sanoo:

  Mä keräilen laukkuja ja kenkiä nykyään paljon vähemmän kuin ennen (tajusin vasta nyt :o) Nykyään listan kärjessä on korut, meikit ja vaatteet. Kenkiä ja laukkuja ostan vain silloin, kun tarvitsen (eli menee rikki tms) tai muuten vain kyllästyn ja haluan vaihtelua. Nyt vasta itseasiassa hokasin, etten enää ole laukkujen ja kenkien perään niin paljon kuin ala-asteella. Yksi syy siihen voi olla, ettei ne mitäön ilmaisia ole ja maksaa (ainakin mun) vähintään 40€. Mulla on (varmaan) yhtä iso laukkukasa kun sulla. Kun luin ton kohdan, niin tuli heti oma laukkuvarasto mieleen. Pitäisi varmaan myydä/antaa, niitä laukkuja joita ei tarvitse. Sillä rahalle on aina tarvetta, ja myymisellä sitä saa!:)

 18. Clivia A sanoo:

  Nämä on vain niin ihanat. Mulla on samanlaiset valkoisena ja pinkkeinä ja olen täysin myyty :)

 19. Taru Ojalehto sanoo:

  Tosi upeat ja kivan pirteän keväisen väriset kengät :) Pitäisi varmaan itsekkin hankkia vastaavanlaiset :)

 20. sanni sanoo:

  Ihanat ♡

 21. Noora sanoo:

  Nämä on niiin täydelliset! Ja sitten kun vielä niken kengät joustaa jaloissa niin.. <3 Musta tuntuu että ennen aika moni ihminen ei niinkään ostellut valkosia kenkiä sen takia et ne menee likaiseksi mutta tänä päivänä se on ihan tosin! :D

 22. Minna sanoo:

  Ai vitsi noi on täydelliset!! <3 Haluan myös!! :D

 23. Venla Karhu sanoo:

  Noi on niin hienot <3 Oon kuolannu ton tyyppisiä jo aika kauan, mutta lompakko ei anna ostaa ;)

 24. Anonyymi sanoo:

  Kivat kengät<3
  T. Meri

 25. Emilia sanoo:

  Ah aivan täydelliset kevääseen!!! :)<33 oon haaveillut noista myös :D joten pienoinen kenkäkateus havaittavissa ;)

 26. Sarita sanoo:

  Oi, ihanat! <3

 27. Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että sä tykkäät :) Voi mä kans pohdin näiden valkoisten ja mustien välillä kauan, mutta päädyin sitten valkoiseen – Vaikka ne mustat on myös kivat! Kenkien kerääminen on kyllä kivaa ja niitä tulee käytettyä niin paljon enemmän kuin laukkuja:) Haha oon niin samaa mieltä, kenkiä tuntuu olevan aina liian vähän :p

 28. Saijis sanoo:

  Eikää :D Onnistuiko? Ajattelin, että kuinka vaikea näitä on saada puhtaaksi :/ Mä oon onnistunut yllättävän hyvin pitämään kaikki valkoiset kengät puhtaana ja toivotaan, että niin käy myös näiden kanssa! :-)

 29. Saijis sanoo:

  Mäki tykkään paljon :) En ole vaatekaupassa töissä, mutta samalla alalla kuitenkin! Mä elän ihan normaalisti. Saan suht hyvän palkan, josta menee rahaa vuokraan, laskuihin, ruokaan, säästöön sekä hieman "ylimääräistä", jolla pystyy rahoittaa shoppailuja. Sen lisäksi saan tästä blogista tuloja :)

 30. Anonyymi sanoo:

  Yksi kenkäfriikki (äiti sanoo aina noin…) ilmoittautuu. :D mä samanlailla ku sinäkin panostan mielummin laatuun ja siksi ne "halpis kengät" jätän mielummin kauppaan ja panostan kunnon popottimiin. Nimittäin kerran eräät kengät olivat käytössä alle kaksi kuukautta ku pohja oli puhki. Loppupeleissä tulee halvemmaksi ostaa kunnon kengät useammaksi vuodeksi kuin joka kuukausi ne "parin kympin tennarit".

 31. Saijis sanoo:

  Onko! Super kiva nähdä sun tykkäävän näistä :) Mä kans jo testailin näitä ja käveleminen vaikuttaa ihanan kevyeltä eikä nämä ole yhtään epämiellyttävät jalassa! Mä oon kans niin vannoutunut Niken fani, että en omista pian varmaan muita kenkiä <3 Mä kans pelkään tuota – Oon varmaan aluksi hieman varovainen ja sen jälkeen lipsun niin kengät on mustat :-D

 32. Saijis sanoo:

  Mulla on myös Air Maxit ja oon tykännyt niistä paljon :) Ne on kirkkaissa väreissä, mutta siitä huolimatta on tullut pidettyä ja paljon! Voin kyllä suositella ja pohja on niissä niin mukavan tuntuinen, että käveleminen onnistuu helposti (:

 33. Saijis sanoo:

  Hei sun kommentti tuli näköjään kaksi kertaa tai ainakin näyttäisi olevan sama :o Blogger heittelee näitä tänne nykyään aina monta kertaa! Äärgh :D Mutta mä vastasin sulle tuohon pari kommenttia ylemmäs :)

 34. Saijis sanoo:

  Haha eikä ihana :D Mä pohdin kans kauan näiden ja mustien välilä, mutta päädyin valkoisiin ja en ole onneksi ainakaan vielä katunut! Mutta molemmat on kivoja, joten se voisin kummatkin kuvitella jalkaan ;-)

 35. Saijis sanoo:

  Vitsit on piristävää nähdä näiden olevan monelle mieluisat :) En malttaisi odottaa, että pääsen pukemaan nämä myös asukuviin <3!

 36. Saijis sanoo:

  Kuulostaa hyvältä :) Mä oon kans alkanut kiinnittää huomiota enemmän laatuun kuin määrään! Pidemmällä ajattelutavalla se on paljon järkevämpää, kun omistaa ajattomia ja kestäviä pareja (: Ostitko! Hei tosi kiva ja tuo on fiksua – Itse en nimittäin millään malttanut odottaa :p Mä kans odotan, että tulee kuivemmat ja puhtaammat kadut niin pääsee käyttämään vielä enemmän. Nämä voisi varmaan suojata jollain aineella, mutta en ole vielä perehtynyt niihin :) Täytyisi kyllä! Mutta putsaaminen onnistuu ymmärtääkseni myös helposti, joten se lohduttaa vähän :'D

 37. Saijis sanoo:

  Niinkö? Oli aivan pakko heti googletella ja katsoa, että minkä näköinen typy on kyseessä :) Pelottavaa! Koska kieltämättä hänen sivuprofiilinsa on samanlainen kuin mulla :D

 38. Saijis sanoo:

  Eikö :o Voi mä taas rakastan niitä! Mutta se on kyllä niin makuasia :)!

 39. Anonyymi sanoo:

  Hei! Sulla on aivan täydellinen blogi, jossa on upeita kuvia! ja vaikutat kaiken päälle vielä super ihanalta ihmiseltä :) olenkin miettinyt, että onko sun lähipiirissä tai puolitutuissa yms menestyksesi herättänyt kateutta niin kuin esim ilkeänä selän takana puhumisena tai vastaavana?

 40. Saijis sanoo:

  Vitsit mä oon niin innoissani näistä! Voisin pitää koko ajan jalassa :) Joo nämä Niken kengät on kyllä inhottavan arvokkaita :s Oih sanos muuta, niitä ei vaan voi olla liikaa… ♥

 41. Saijis sanoo:

  Huippua nähdä sun tykkäävän :p Mulla kävi mielessä eräänä päivänä sen toteuttaminen! Siihen puuttuu vielä vähän materiaalia, joten sitten kun ne löytyy niin julkaisen sen :')

 42. Jozella K sanoo:

  Ooooh aivan ihanat kenkulit!♥ Mun on kans aivan pakko saada kokovalkoiset tennarit! :)

 43. Taru sanoo:

  Ihanat kengät♥ Mulla tuollaiset ei kyllä valkoisina pysyisi :D

 44. Huikeen upeet kengät! Itselläni vaan menisi nopeasti likaiseksi :D Niken kengät on nyt kyllä noussut pinnalle, itsekin omistan!

 45. emmi sanoo:

  Vähänkö upeet popot!!❤ Nyt kyllä himottaisi hankkua itse samanlaiset, mutta ehkä eri värissä kun mulla ei pysy minkään väriset kengät puhtaana :D Minä en taida olla laukku-tai kenkäihmisiä, ehkä ratsastushousuihminen, kun niitä löytyy kaapista useammat kappaleet :p

 46. Anonyymi sanoo:

  Hei, ku sulla on toi h&m;:n vaaleanpunainen pitkä takki, niin onko se enemmän väljää vai normaalia vai pientä kokoa niinku verrattuna muihin h&m;:n takkeihin? :D Tilasin tuon mustana ku sattu olemaan yhtä kokoa saatavilla ja yleensä mullon ollu h&m;:n takeis kokona 40 mut nyt tilasin 38 koon ja jännittää onkohan se liian pieni :( Mun on pakko saada sellanen! :D

 47. Riikka sanoo:

  Ihanat! Mä olen ehdottomasti ennemmin kenkäfriikki, laukkuja omistan ehkä alle 5 ja jumitan aina käyttämään samoja hyväksi havaittuja (tai kangaskasseja:D).

 48. Anonyymi sanoo:

  Onko h&m;:n kengät muka laadukkaita :D, kun sulla niitä näyttää olevan ja sanot et ostat vaan laadukkaita kenkiä.

 49. Ihanat kengät! Mua vaan valkoisissa kengissä harmittaa se kun ne likaantuu niin helposti. Siksi luonnonvalkoisia kenkiä tulee tuollaisia ihan puhtaanvalkoisia kenkiä enemmän suosittua :)

 50. Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta :) Kertakaikkiaan niin ihanat ja hyvät jalassa! Ne pinkit olisi kyllä myös ihanan värikkäät kevääksi :p

 51. Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä sellaiset kengät, joita tulee varmasti pidettyä paljon :) Suosittelen! Varsinkin Niken kengät miellyttää mua paljon :')

 52. Saijis sanoo:

  Simppelit, mutta silti niin kivat :-) Pakko pukea tänäänkin jalkaan <3

 53. Saijis sanoo:

  Eikö!! Vitsit miten voikaan tykätä yksistä kengistä näin paljon? Ja tuo on totta, Niken kengät on niin mukavaa ja pehmeää materiaalia <3 Se voi olla! Mäkin pelkään näiden likaantumista, mutta en niin paljon että jättäisin ostamatta :-D

 54. Saijis sanoo:

  Äää niin on!! Ja kaiken lisäksi myös niin hyvät jalassa

 55. Saijis sanoo:

  Voi Venla mä oon sun kanssa niin samoilla linjoilla ;-) Aivan upeat <3 Voi ei… Nämä on kyllä inhottavan arvokkaat :/

 56. Saijis sanoo:

  Huippua, että näin moni näyttää pitävän kyseisistä kengistä :p Mä voisin nimittäin hehkuttaa näitä vaikka kuinka paljon <3

 57. Saijis sanoo:

  Emilia sanopa muuta

 58. Saijis sanoo:

  Word!! Pääsee kyllä lenkkareiden suosikkien kärkeen.. <3

 59. Anonyymi sanoo:

  Ompas kivat kengät! Itse tykkään eniten kaikenlaisista ballerinoista ja "niiden variaatioista" ;D tekisitkö joskus jonkun paitaesittelyn joistain kivoista ja tyylikkäistä paidoista esim. Kouluun sopiviksi? :) ja tähän loppuun vielä kysymys: tykkäätkö kissoista? :3

 60. Saijis sanoo:

  Ohoh sä oot sitten vaihtanut kategoriaa kunnolla :o Mutta tosi kiva, että oot innostunut myös enemmän koruista, meikeistä ja vaatteista :) Niihinkin kannattaa panostaa! Se voi olla, kun on vuosia ollut kiinnostunut jostain niin sitten sitä kyllästyy ja jos vähänkin kiinnittää laukuissa huomiota laatuun niin ne on heti arvokkaampia :/ Haha voi ei :D Sun täytyy myydä laukkuvarastosta niitä eteenpäin! Kokemuksella voin sanoa, että se kannattaa ja samalla, kun laukkuvarasto pienenee niin tienaat rahaa. Sitten on tilaa ja varaa hankkia uusia ;-))

 61. Saijis sanoo:

  Kiva nimitys :D Mäkin oon sitten kenkäfriikki :p Se on hyvä juttu! Mun mielestä panostaminen kannattaa ja varsinkin, kun kenkien laaduissa on isoja eroja :) Voi ei! Sillon jos kengät kestää vain pari kuukautta niin laatu ei ole voinut olla hyvä :/ Inhottavaa, jos joutuu pettymään kenkiin noin pienen ajan jälkeen. Se on kyllä paljon ekologisempaa ja kannattavampaa panostaa enemmän laatuun kuin määrään :)!

 62. Anonyymi sanoo:

  Ihanat ♡ mäkin himoaisin niken kenkiä, roshe runeja tai free run 5.0! Ehkä tässä keväällä vihdoin kotiutan ;)

 63. Saijis sanoo:

  Kuinka mieltä lämmittävästi sanottu :) Ihana nähdä, että oot saanut tuollaisen kuvan! Kyllä tuohon on valitettavasti tullut törmättyä joskus… Ei onneksi aivan lähipiirissä, mutta puolituttuja löytyy ja se on ikävää, että tämä blogi saa jotain sellaista aikaan :/ Mutta se puhuminen kertoo varmaan enemmän puhujasta kuin itse aiheesta :s

 64. Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että oon aivan samaa mieltä :) Valkoiset tennarit ja lenkkarit on niin tämän kevään must have-juttu :) Suosittelen lämpimästi ostamaan ♥!

 65. Jessica sanoo:

  Haha, arvaa vaan tuliko mulle maanantaina postissa täysin samat kengät pinkkeinä! :D Mistä sä nää tilasit ja paljon maksoi? Oon kyllä niiin tyytyväinen näihin ja oon ihan rakastunu niihin <3 ps. tsekkaa ig direct ;)

 66. Jessica sanoo:

  Voi elämä, pitäis opetella lukemaan :D Kyllähän tuossa luki hinta ja ostopaikka :"D

 67. oona sanoo:

  Haha mulla on käyny toisinpäin ton keräilynsuhteen. Nuorempana mulla oli kymmenittäin kenkäpareja. Nykyään innostus on vaihtunut laukkuihin, tosin sekä kengissä että laukuissa maksan mielummin laadusta kuin määrästä ja siksi laukkukokoelmastakaan ei löydy kuin korsia ja vuittonia:D edelleen kyllä kengät kiinnostaa ja kauniit kengät on ihania (mulla on olohuoneen vitriinissä useampi pari jumalaisia korkokenkiä joita en ikinä voisi laittaa jalkaani), mutta kenkäharrastusta haittaa hieman se että jalka on kokoa 34…..
  Mutta Niket on kyllä huippuja, niitä löytyy minultakin jokunen pari ja on kyllä päivittäisessä käytössä mukavuutensa takia!:)

 68. Jenna sanoo:

  IHANAT! Mulla on melkein samanlaiset niken kengät, mutta musta-neonoranssi väriset. Nuo on niin hyvät jalassa ja näyttää kivalta. :)

 69. Anonyymi sanoo:

  IHANAT. valkoiset kengät on kyllä parhaat<3! maksoitko kengät itse? :)

 70. Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää samaa mieltä :) Täydelliset ♥ Eikä! Nojoo saa nähdä kuinka mulla käy, kun innostun pitämään näitä joka päivä :'D

 71. Saijis sanoo:

  Vautsi on ollut kyllä ilo huomata, että näin moni on pitänyt kyseisistä kengistä :) Niin on! Niken kengistä on tullut tässä vuoden sisällä kunnon hitti, mutta en ihmettele yhtään – Niin kivoja kaikki :p

 72. Saijis sanoo:

  Niinpä ♥ Vitsit voiko sitä olla enempää innoissaan uusista kengistä? Ei ;) Tämä valkoinen väri on kieltämättä hieman arka ja saa kyllä ainakin aluksi varoa, että ei heti likaantuisi :s Noni! Se on hyvä, että sulta löytyy kuitenkin joku oma juttusi, josta oot kiinnostunut :)

 73. Saijis sanoo:

  Hmm se on ehkä hieman pienempää kokoa kuin normaalit :) Mulla on koko 34 ja se istuu ainakin hyvin päälle, mutta on kieltämättä muihin malleihin verrattuna tiukempi. Voi en mä kuitenkaan usko, että se olisi liian pieni! Pidät alla vain ohutta paitaa niin se istuu varmasti hyvin päälle :) Tiedän tunteen – Sitä takkia ei voi missata =D

 74. Saijis sanoo:

  Hei vähän mukava nähdä sun pitävän :) Sä oot selvästi sitten kenkäfriikki! Mutta mitä sitä hyviä laukkuja vaihtamaan, jos ne miellyttää. Kenkiin pystyy sitten panostamaan laukkujakin enemmän (:

 75. Saijis sanoo:

  Kyllä niitäkin löytyy, mutta sellaiset perus kengät pyrin ostamaan aina laadukkaina. Jotkut erikoiset balleriinat saatan ostaan H&M;:stä, mutta yksinkertaisissa malleissa pyrin panostamaan enemmän laatuun kuin määrään! :)

 76. Saijis sanoo:

  Olipas mukava kuulla sun pitävän :) Se on kyllä valitettavan totta… Varsinkin jos näitä käyttää yhtään huonoilla keleillä niin heti likaantuu :s Luonnonvalkoiset on kyllä siitä hyvät, että niissä lika ei näytä niin pahalta! :)

 77. Saijis sanoo:

  Hih mäki pidän paljon:) Balleriinat on ihan parhaat kengät myös ja mä itse tykkään käyttää niitä melkein päivittäin kesällä! Mä oon itse asiassa lähiaikoina tekemässä jotain inspiraatio-postauksia kevään ja kesän vaatteisiin liittyen :) Katsotaan jos siihen voisi sisällyttää myös paitoja! Kyllä mä tykkään kissoista, meillä on ollut niitä mun kotikotona (:

 78. Saijis sanoo:

  ♥ Sepä :) Mulla on noista molemmat enkä vaihtaisi enää pois! Roshe Runeilla on niin mukava kävellä pitkiäkin matkoja ja Free Run 5.0-kengät on ihan parhaat juoksemiseen – Eli kyllä kannattaa kotiuttaa ;>

 79. Saijis sanoo:

  Eikä :D Sulla on hyvä maku kenkien suhteen! Mä tilasin nämä Zalandolta ja hintaa oli 129.95€ :) Sama täällä – Tulee pääsemään kyllä aktiiviseen käyttöön <3 Mulle ei tuu ilmoituksia noista Direct jutuista, mutta meen heti kurkkaamaan ;-)

 80. Saijis sanoo:

  Haha joo niin lukee :D Mutta kyllä saa erikseen kysyä! Ei sitä aina kaikkea huomaa :)

 81. Saijis sanoo:

  Voi ei meillä on vaihtunut roolit ihan päinvastoin :D Tai kyllä muakin laukut kiinnostaa edelleen ja niitä tulee osteltua, mutta sitäkin enemmän kenkiä. Oih sun vitriinissä on varmasti kauniita kenkäpareja! Itseltäkin löytyy muutamat, joita ei millään malttaisi käyttää :D Voi tuo kengän koko haittaa varmasti paljon :s Mutta onneksi esimerkiksi Nikeltä löytyy samoja kenkiä lapsille niin niissä menee koot 35 asti :) Niinpä! Nämä on niin mukavat kengät, että kaikkien muiden kenkien olemassaolo meinaa ihan unohtua :-)

 82. Saijis sanoo:

  Agree!! Vauu tuo yhdistelmä näyttää varmasti niin hyvältä :o Kivan kirkkaat kevääksi :) Sepä, mä tykkään Niken kengistä sen takia kun ne näyttää hyvältä, mutta tuntuu myös jaloissa miellyttävältä :)

 83. Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä! Niin täydelliset <3 Joo kyllä maksoin (:

 84. Sara Vanhala sanoo:

  Mulla on oikeastaan yhtä suuri pakkomielle molempiin :D Kenkiä taitaa olla suunnilleen 25paria ja laukkuja ainakin se 15 (huom. puoliakaan ei tule käytettyä, muttei niistä halua luopuakkaan) :D Itse olen kyllä seurannut äitiäni, jolla on kans varasto täynnä kenkiä joita voi vielä joskus ehkä käyttää :D

 85. Anonyymi sanoo:

  Ostin just samat kengät mustina. Metsästäny niitäkin viimisen vuoden – aina kaikkialta ollut kyseinen valko pohjanen ja logonen pari loppu! Nyt löysin tukholmasta parin ja keräsin rahat just ja just, koska ostoraja ja nostoraja. Aivan ihanat, ei harmita ees hinta :-)

 86. Anonyymi sanoo:

  Kivan näköiset! Tosin ei valkoiset kengät oo mielestäni kovin käytännölliset, paitsi ehkä just tollain kaupungissa. Täällä landella vaaleat kengät maastoutuu hyvinkin nopsasti, mutta ehkä se on evoluution tulos, suojaväri.;)

 87. Anonyymi sanoo:

  suosittelisitko ottaa näistä saman koon kuin roshe runeista? Free runit ainakin pienempää mitoitusta kuin roshet nii mietin miten näiden kans :)

 88. Saijis sanoo:

  Onko :D Ohoh!! Sulla on sitten kumpiakin paljon :o Tai mulla on kenkiä vielä enemmän, mutta kumpiakin tulee kyllä ostettua :) Kenkiä vaan useammin! Sun äiti on sitten mun äidin vastakohta, kun sillä on taas varasto täynnä laukkuja ja samalla periaatteella mennään: "Ehkä niitä tulee joskus käytettyä" :D

 89. Saijis sanoo:

  Ne mustat on myös tosi kivat :) Voi ei… Tiedän tuon tunteen, kun joutuu metsästämään joitakin kenkiä kauan eikä kokoja tunnu löytyvän mistään :/ Onneksi sä kuitenkin onnistuit saamaan ne itsellesi eikä varmasti harmita yhtään niin pitkän etsinnän jälkeen! :)

 90. Saijis sanoo:

  Nämä on kieltämättä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kivan näköiset :) Ei ne kaikesta käytännöllisemmät ole, mutta yllättävän paljon mun tulee pidettyä kuitenkin valkoisia kenkiä :) Joo totta! Nämä likaantuu helposti, mutta tuleepahan ainakin suojaväri ;-D

 91. Saijis sanoo:

  Joo! Mulla on itse asiassa sama koko kuin Roshe Runeista :) Yleensä mulla on ollut kaikissa Niken malleissa aivan eri koko, mutta nyt sattui olla sama :D Kannattaa ottaa tuo sama kuin Roshe Runeista niin pitäisi olla ainakin sopivat :')

 92. Anonyymi sanoo:

  myöhässä tulee tää kommentti, mutta pitkään saijan blogia seuranneena voi todeta että tyyli on just tässä(kin) asiassa muuttunut. Ennen, ehkä pari vuotta sitten, saija osti paaaaljon enemmän kenkiä H&Mlt;ä kun mitä nykyään! (muistan tän hyvin koska olin niiin kateellinen kaikista niistä kengistä:D) eli jos vertaa parin vuoden takaseen, niin kyllä, hän ostaa laadukkaita kenkiä :-) (ja cmoon, kyllähäm sen huomaa jo useista Niken pareista, Tory Burchin balleriinoista, UGGsta….)

 93. Saijis sanoo:

  Ei haittaa, vaikka tuli myöhässä :) Ilahduttavaa nähdä, että sä oot huomannut eron! Niinpä – Oot aivan oikeassa. H&M;:ltä tulee ostettua sellaisia erikoisempia kenkiä, joita tuskin tulee käytettyä paria vuotta kaueampaa :) Mutta laatuun mä pyrin panostamaan juuri näissä eniten käytössä olevissa kengissä, kuten mustissa balleriinoissa ja UGG-kengissä. Kiitti sulle Ano kommentista, oli ilo huomata jonkun nähneen selvän muutoksen :)!

Kommentoi