February favorites update

Mitää mihin ihmeeseen tämä kaikki aika on kadonnut? Oikeasti talvi on periaatteessa jo mennyttä ja kevät tekee päivä päivältä enemmän tuloaan Maaliskuu on heti heinäkuun jälkeen yksi mun lemppareista ja jotenkin tämä vuodenaika piristää mieltä kummasti synkän talven jälkeen. Aurinkoisten kelien ja kuivien katujen lisäksi tällä kuulla juhlitaan muun muassa mun 21v. synttäreitä, mutta niistä sitten lisää lähempänä. Nyt päivän aiheeseen eli hoksasin tänään aiemmin, että en oo vielä ehtinyt esitellä teille edeltävän kuukauden eli helmikuun suosikkeja!

IMG_7638d

Mä oon aina niin malttamaton kaikissa asioissa ja te tuutte varmasti huomaamaan sen vielä monta kertaa tämän kevään aikana :D Mutta ei, en oo ottanut vielä käyttöön kukkapantoja (vaikka mieli olisikin tehnyt…) vaan etsin ne jo esille. Tai tuon valkoisen mä ostin itse asiassa vasta hetki sitten, mutta vaaleanpunainen on viime kesältä!

IMG_7800o

Se tunne, kun pääsi helmikuun loppupuolella vetämään jalkaan slip on-kengät eikä nilkat paljaana kulkiessa tullut edes kylmä! Kevät on pukeutumisen kannalta ihanaa aikaa, kun ei tarvi enää kerrostaa päälle montaa vaatetta… Mutta erityisesti tykkään, kun kenkien suhteen löytyy vaihtelevasti toisistaan eroavia malleja

IMG_7567,,

Päätettiin Ikean reissulla kiertää elämän ensimmäisen kerran kunnolla Ikean ruokapuoli ja katsoa mitä siellä on myynnissä. Iskettiin välittömästi silmät Ikean ”omaan” muffinssisekoitukseen, jossa olis siis iso purkki täynnä jauhoa. Jauhon sekaan lisättiin vaan kuumaa vettä, jonka jälkeen seos ravisteltiin. Sen jälkeen se kaadettiin muotteihin, paistettiin ja lopputuloksena oli herkullisia suklaanmakuisia muffinsseja – Aika kätevää sanon minä! Loistava keksintö tällaiselle leipomisen ammattilaiselle… Huomatkaa pieni sarkasmi.

IMG_7489s

Näitä mustavalkoisia neuleita alkoi joskus reilu kuukausi sitten ilmestyä kauppoihin ja mä tyhmänä ajattelin, että ostan sellaisen vähän myöhemmin. Jep jep, ei mennytkään ihan niin kuin elokuvissa :D Tällaisista neuleista ei ollut nimittäin missään verkkokaupoissa tai itse liikkeissä kokoja jäljellä. Ehdin jo vajota epätoivoon, kunnes löysin Keskiseltä muutaman kappaleen näitä ja jäljellä oli yksi mun koko!!

IMG_7531s

Tuoreita kukkia, bloggaamista, kuppi kahvia ja ikkunan sälekaihtimista paistava aurinko = Täydellinen vapaapäivä mun makuun Ostin jo helmikuun alussa ensimmäisen kimpun tulppaaneja ja sen jälkeen niitä on tullut kiikutettua kaupasta aina, kun edelliset on kuollut… Tässä kuvassa näkyy Tatulta sunnuntaina naistenpäivän kunniaksi saadut punaiset tulppaanit, jotka on ainakin vielä (kop kop) hyvässä kunnossa!

IMG_7481d

Odotin innolla tämän kevään H&M;:n mallistoa, mutta yllätyin enemmänkin H&M; Home-osaston valikoimasta. Raikkaita värejä, kivoja kuoseja ja pehmeitä materiaaleja! Tilasin meille helmikuun alussa kukkakuosiset pussilakanat, jotka ei oo mun makuun liian huomiota herättävät vaan simppelin kauniit.

vat-001

Housut? Niin nahkahousut… Ei tainnut mun jalassa viime kuulla näkyä muita, haha! Ostin kyseiset housut jo joskus reilu 1,5 vuotta sitten ja mulla oli varmaan sellainen puolen vuoden väli, kun en käyttänyt niitä lainkaan. Nyt sitten päätin vetäistä ne pitkästä aikaa jalkaan ja olin aivan unohtanut miten hyvät ne onkaan jalassa! Yksinkertaiset, mutta tuo asuihin enemmän sitä jotain verrattuna perus mustiin farkkuihin.

IMG_7584k

Oon jo vuoden ajan käyttänyt pelkästänsä Batisten kuivashampoota ja merkistä en oo edelleenkään luopumassa. Kicksissä käydessäni huomasin tällaisen ison pullon uutta kukkaistuoksulla varustettua kuivashampoota ja päätin ostaa sen testaukseen. Shampoota usein käyttäessä sitä aina kyllästyy sen tuoksuun, joten tämän kohdalla todellakin vaihtelu virkisti. Ja katsokaa miten suloinen tuo purkki on

Laittakaa ihmeessä kommenttia, että mitäs piditte mun kuukauden suosikeista?

64 Responses to “February favorites update”

 1. sanni sanoo:

  Ihanat nahkahousut ja ompa toi muffinipussi kätevän kuulonen, vähän niinku se poksauteytava croisanttipurkki ;-)

 2. Sofi sanoo:

  Ihanat noi lakanat! :)

 3. Saijis sanoo:

  Ne on niiiin mukavat jalassa vaikka ei siltä aivan heti näytäkkään :D Totta! Se on myös niin kätevä, että osaa jopa tällainen epäammatilainen valmistaa niitä ;>

 4. Anonyymi sanoo:

  Monesko päivä sulla on synttärit?:) ja toi asu on aivan sairaan upee❤ munki mielestä maaliskuu on yks lemppareista koska yleensä alkaa jo tuntuu keväältä! Mut joo ihana postaus taas kerran!❤

 5. Jutta sanoo:

  Oii noi H&M;:n lakanat! <3 Rakkautta kyllä ensisilmäyksellä, vaikkakin näin kuvasta katsottuna :D. Ihanan keväisiä suosikkeja kyllä kaikki :) Tai ainakin tänne välittyi tosi keväinen ja positiivinen fiilis.
  Siellä näyttää kuvien perusteella olevn kevät jo pitkällä. Voi kun täälläkin saisi pian vaihtaa talvikengät vähän kevyempiin versioihin… :)

 6. Anonyymi sanoo:

  ihania suosikkeja sulla ja tosi hienosti kuvattu :)! tästä postauksesta tuli jotenkin tosi keväinen fiilis <3

 7. Saijis sanoo:

  Hei kiva, että pidät! Mä kans ihastuin heti, kun näin ne siellä sivuilla :')

 8. Anonyymi sanoo:

  et laittanu ton paidan hintaa nii minkä hintanen se oli? :)

 9. Saijis sanoo:

  Mulla on 30 päivä :) Oi oi kiitos kovasti ❤ Mukava nähdä sen olevan sun mieleen :) Ja maaliskuu on niin kivaa aikaa! Silloin alkaa tuntua keväältä ja juhlitaan jo pääsiäistä mikä on taas lähempänä kesää :) ❤

 10. Tiiti sanoo:

  Maaliskuu on kyllä kiva kun alkaa tuntumaan keväältä! Ja ai että kaikki sun kuvat on aina niin ihania! Yksi syy miksi blogisi kuuluu lempiblogeihini ;) arvostelin muuten sun blogin viikon blogihaasteessa:
  http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi/2015/03/blogeja-blogeja-ja-viela-kerran-blogeja.html?m=1

 11. Mirror sanoo:

  Noi tekonahkahousut on kyllä niin kivat! Muistan kun viime keväänäkin niitä hehkutit eikä se rakkaus oo tainnu laantua mihinkään? Sun blogi on mun lemppari, mutta se huono puoli siinä on että kaikki sun ihanat ostokset ja asukuvat saa mut haluamaan samanlaisia vaatteita! Varsinkin just silloin kun mulla ei ole rahaa… :D

 12. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi sängyn pääty on ostettu?

 13. Emilia sanoo:

  Oi vitsi sentään, mä en kestä miten ihanat noi nahka housut oikein onkaan *-* mun on pakko saada itellekkin tollaset !! En oo niistä ennen tykännyt mutta oon jo niin kauan täällä sun blogissa niitä kuolannut että pakko :D

 14. Saijis sanoo:

  Täydelliset..<3 Ja niissä on niin pehmeä nukkua :) Vitsit, että on mukava huomata sun Jutta olevan tuota mieltä! Pyrin välittämään keväisen fiiliksen myös teille, joten ilo nähdä mun onnistuneen siinä :) Joo täällä on jo niin keväistä ja kivasti kaikki lumet sulanut! Toivottavasti myös siellä suunnalla alkaa lumet lähtemään ja pääset vaihtamaan talvikengät pois:p

 15. Saijis sanoo:

  Ohoh vau! Ihana nähdä sun pitävän mun kuvista :) Ja super kiva kuulla, että tästä välittyi sellainen fiilis! Kevät saisi jo tulla <3

 16. Saijis sanoo:

  Joo en, kun ajattelin esitellä sen myöhemmin vielä paremmin. Mutta se oli 29.95€ :')

 17. Anonyymi sanoo:

  Hei oli ihan pakko tulla kommentoimaan että sait uuden lukijan näin anonyyminä;) Aivan tosi ihana blogi ja ihana sinä☺ Oot ihan huippu positiivinen ja se huokuu jopa postauksissa! Tosi hyviä ja ennenkaikkea paljon laadukkaita, "kirkkaita" kuvia:D Siitä iso plussa;) On myös mahtavaa ku postailet nii tiheään ja silti postaukset ei oo ikinä samanlaisia:) Aina päivän yks kohokohdista tulla sun blogiin ku aina piristyy.

  Täällä kans on saanu kaivaa kaapista kevät vaatteet ja kengät!:) Niin ihanaa!

  Hyvää kevättä ja kesän odotusta sulle!:D

 18. Emilia sanoo:

  Oii ihanat luo lakanat :)<33 ja kuuvashamppoo on kyllä pelastus!! Kovasti tykkäsin tästäkin postauksesta <33!! Mun on pakko alkaa ettiin samanlaisia tennarikenkiä! Siis miks mää en omista ku korkeapohjasia nilkkureita? :00 apua!!

 19. Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo valkoinen kukkapanta on? :)

 20. Anonyymi sanoo:

  Hei mistä oot ostanut noi kukkapannat :)? ja paljon maksoi

 21. Anonyymi sanoo:

  Hei, mistä oot mahtanut ostaa noi kukkapannat ja paljon on maksanut? :)

 22. Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo ihana valkoinen kukkapanta on? :)

 23. Anonyymi sanoo:

  heii mitkä farkut sulla on tossa kuvassa missä sulla on toi valko-musta neule ja slip-onit? :)

 24. Anonyymi sanoo:

  Super kiva postaus;)
  Jälleen kerran ihania kuvia Saija❤️❤️❤️

  T. Meri

 25. Sonja sanoo:

  Oii ihanat toi h&m;:n pussilakanasetti! :) Ja nahkahousut on itelläniki ollut kovassa käytössä! Ne tuo niin kivan säväyksen asuihin! :D

 26. Saijis sanoo:

  Sanos muuta! Jotenkin tähän aikaan sitä tajuaa, että kevät sekä kesä on aivan pian :) Aw iso kiitos sulle, niin mieltä piristävää kuulla tällaista palautetta kuvista sekä blogista <3 Heii vähän kiva! Mä käyn heti lukemassa sen :)

 27. Saijis sanoo:

  Ei oo!! Voisin hehkuttaa näitä vaikka kuinka kauan :-D Haha tuskin tuun koskaan kyllästymäänkään :p Eii ihana! Moni on sanonut, että tällä on vaarallinen vaikutus ostoksiin sekä nälkään :D Mutta toisaalta se on kiva, että te lukijat saatte tästä inspiraatiota omiin hankintoihin, asuihin jne. :')

 28. Saijis sanoo:

  Se on tilattu Hobby Hallilta (:

 29. Anni sanoo:

  Mistä noi nahkahousut on? :) Ja toi trenssi, aivan ihana, mistä sen oot löytänyt?

 30. Saijis sanoo:

  <3 Niinpä! Ja yllätyin silloin aikoinaan, että miten hyvin ne istuukaan jalkaan :) Jotenkin ajattelisi, että nuo on epämukavat jalassa mut eii ollenkaan :'D Tosi kiva kuulla tämä, mun blogi on sitten selvästi muuttanut sun mielipidettä :p

 31. Saijis sanoo:

  Oi oi miten mukava oli lukea sulta tällainen kommentti :) Super kiva kuulla, että pidät tästä. Mä pyrin koko blogilla sekä postauksilla jakamaan positiivisuutta ja iloisuutta sinne ruudun toiselle puolelle :) Mä haluan pitää postaustahdin aktiivisena ja koska tykkään tästä niin paljon. Kiva nähdä sun ajattelevan noin :)

  Voi kuulostaapa hyvältä :) Kevät on vaan niin ihanaa aikaa! Suuren suuri kiitos sulle tästä kommentista ja kivaa kesän odotusta myös sinne <3

 32. Saijis sanoo:

  Mä kans tykkään älyttömästi niistä <3 Niinpä, en tiedä enää mitä tekisin ilman sitä! Ihana nähdä sun pitävän tästä postauksesta =) Eikä! Sun täytyy nyt käydä katsomassa kenkäkauppojen tarjonta! Niihin on ilmestynyt vaikka mitä kivoja kuoseja ja malleja (: Kiitos paljon Emilia <3

 33. Anonyymi sanoo:

  Oon ollu sun seuraajana ihan alusta saakka, ja täytyy kyllä sanoa et koskaan ei oo tullu vastaan yht postausta josta en ois tykänny! :') oot kasvanu ja muuttunu henkisesti blogin varrella iha sikana! Sun tyyli on aivan upea! <3 ja omistat toosi upeen kropan, oon niin kade! Oot hoikistunu iha törkeeen paljon, miten saat pidettyy ittes noin laihana, syötkö ollenkaa herkkuja taikka hiilihydraattia ?:D

 34. Saijis sanoo:

  Ostin sen pari päivää sitten Glitteristä :)

 35. Saijis sanoo:

  Kummatkin on ostettu Glitteristä ja hintaa niillä oli muistaakseni molemmilla 17.90€/kpl :')

 36. Saijis sanoo:

  Tämä sun kommentti taisi tulla kaksi kertaa, mutta vastasin sulle tuohon ylempään ^ :)

 37. Saijis sanoo:

  Kylläpäs tämä sai suuren suosion :p Se on Glitteristä! Ja maksoi 17.90€ (:

 38. Saijis sanoo:

  Ne on Gina Tricotin Alex Jeans-nimiset farkut! Ja on muuten sitten maailman parhaimmat farkut, joita oon koskaan pitänyt jalassa :)

 39. Saijis sanoo:

  Vaude kiitos sulle hirmuisesti Meri! Ilo nähdä tämän olevan mieluinen postaus ♥ :)

 40. Saijis sanoo:

  Hih ne on kyllä niin raikkaat ja kauniit :) Ooh vähän hyvä! Ja oon sun kanssa täysin samaa mieltä – Piristää kummasti asua kuin asua :'D

 41. Saijis sanoo:

  Nahkahousut on ostettu H&M;:ltä ja vaalea trenssi on Sheinsideltä! Se on kyllä aivan ihana ja täydellinen mihin tahansa säähän :)

 42. Anonyymi sanoo:

  Tuliks niistä muffineista hyviä?:)

 43. Noi nahkahousut on niin kivat! Täytys itekkin ostaa :)

 44. Emilia H sanoo:

  Aivan ihastuttavat lakanat ja ne molemmat kukkapannat! <3 Kai se on itekkin pakko hankkia kesäksi sellanen panta. :-)

 45. Taru sanoo:

  Tuoreet kukat tekee kevään kotiin♥ Itsekin rakastan just tätä tunnetta kun aurinko paistaa ikkunasta ja bloggaan ja kimppu kukkia itseasiassa just samoin ku sulla tuossa kuvassa :) Tosin nyt vaihtuu tulppaanit narsisseihin, yritän pitää ruukkunarsissin hengissä pääsiäiseen saakka (ei tuu onnistumaan) :D

 46. Anonyymi sanoo:

  Mistä noi sun slip-on kengät on ? 8))

 47. Saijis sanoo:

  Ohoh! Sä oot sitten seurannut tätä pitkän aikaa :) Ja super kiva nähdä sun ajattelevan noin <3 Kehitystä ja muuttumista on tapahtunut niin bloggaamisessa, täällä itse blogissa sekä omassa itsessä. Ihanasti sanott, et tiedäkkään miten paljon piristit mun päivää :) Joo oon mä aika monta kiloa laihtunut. Oon jättänyt ylimääräisen herkuttelun pois ja syön perus terveellisesti – Siinä on suurimmat tekijät :)

 48. Saijis sanoo:

  Joo tuli! Ihan kuin itse olisi leiponut ;-))

 49. Anonyymi sanoo:

  Okei kiva:) itelläni on maaliskuun 20:D

 50. Nelli sanoo:

  ihana postaus taas hihi ♥ kiva kun postailet näin ahkeraan :) sun kuvat on niin raikkaita ja kauniita etten kestä ♥ noi pussilakanat on tosi nätit, samoin tulppaanit ja toi neule! ♥

 51. Saijis sanoo:

  :) Niin on! Yllätyin totaalisesti, kun huomasin miten paljon niitä on tullut viime aikoina käytettyä. Suosittelen! Nämä on samalla niin arkiset, mutta silti erikoiset (:

 52. Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten ilo nähdä sun kommentti :') Piristit tällä paljon mun iltaa! Joo kannattaa <3 Ne näyttää kesällä niin kivalta päässä :-)

 53. Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva! Niitä odotellessa :>

 54. Jenna sanoo:

  Tuo toinen kuva ♥ Ja olipas paljon suosikkeja jotka olivat mun mieleen. jooo kukkapannat, ihanat lakanat, tulppaanit jne.. Ihania juttuja ♥

 55. Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit ♥ Todellakin:) Joo!! Tuo tunne on niin paras ja jotenkin keväinen :) Varsinkin synkän talven jälkeen tuollaiset päivät piristää älyttömästi. Eii :D Mä pidän sulle peukut pystyssä, että onnistuisit siinä! Multa ei ikinä onnistuisi, mutta toivottavasti sulta onnistuu :)

 56. Saijis sanoo:

  Ne on tilattu H&M;:n nettisivuilta :'))

 57. Saijis sanoo:

  ♥ Kiitos kiitos ihana Nelli! Ja super kiva kuulla aktiivisesta postaustahdista tällaista palautetta :) Tykkään päivittää tätä ahkerasti! Oi sä löysit näistä monta eri suosikkia… Ja tuo neule! Niin ihanan yksinkertainen, mutta silti erikoinen ♥ :)

 58. Saijis sanoo:

  Voi kiitos hurjan paljon ihanuus :) Mahtavaa nähdä sun pitävän noin monista samoista jutuista! Noista sun luettelemista jutuista tulee niin mieleen kevät :p♥

 59. Tiina Eliisa sanoo:

  Ihana postaus <3 hih täälläkin on maaliskuun lapsi :) :D mulla oli 11.pv synttärit :) maaliskuu on hyvä kuu <3 mukavaa aurinkoista viikonloppua kaunokainen <3 :)

 60. Saijis sanoo:

  Hih kiitos kovasti :) Oliko! Hei paljon onnea näin vähän jälkikäteen <3 Niin on! Maaliskuu on sellainen kevään ensimmäinen kuukausi. Aww kiitos ja sulle myös kivaa viikonloppua :) <3

 61. Saijis sanoo:

  Meen heti katsomaan! Kiitos paljon haasteesta :'))

 62. Anonyymi sanoo:

  Tossa yhdessä kuvassa näkyy sun läppäri niin ajattelin kysyä, että minkä merkkinen läppäri se on ja onko toiminut hyvin? :) Nimittäin meillä tämänhetkinen kone alkaa vetelemään todellakin viimeisiä, juuri ja juuri pääsee itse Googleen! :D

 63. Saijis sanoo:

  Jooo eli se on Samsungin Ativ Book 2! Ja nyt 1,5 vuoden käytön jälkeen en enää suosittele sitä… Se oli täydellinen kone vuoden verran, mutta sitten tapahtui jotain :s Tehot katosi ja siitä tuli muutenkin jotenkin raskas käyttää, vaikka täällä ei oo muistissa edes kuvia :( Tämä kans vetelee viimeisiään ja lähiaikoina täytyisi hankkia uusi kone! Oon kuullut paljon hyvää Macbook Airista ja ajattelin hankkia sen, joten suosittelen samaa myös sulle :p

Kommentoi