Beigeä, nahkaa ja ruutua

IMG_4061s

IMG_4144a

Heti ensimmäisenä haluan toivottaa oikein hyvää ystävänpäivää kaikille Kuuden viikon jälkeinen vapaa viikonloppu alkaa olla puolessa välissä ja täytyy sanoa, että tekemisen puutetta ei oo ainakaan ollut kertaakaan! Oon muun muassa ehtinyt siivoamaan koko kämpän, valmistelemaan blogikirppiksen täysin valmiiksi, käynyt lenkillä sekä eilen illalla päädyttiin vielä juhlistamaan Tatun synttäreitä sekä tämän päivän juhlan aihetta eli ystävänpäivää.

vat1

IMG_3877sAloitin tänään aamun hyvällä aamupalalla ja sitä samalla syödessä ovipuhelin soi. Vastasin ja soittaja kertoi tuovansa mulle kukkalähetystä – Ihmeissäni avasin oven ja sieltä paljastui kaksi punaista ruusua sekä mukana oli kortti, jossa Zalando kertoi toivottavansa hyvää ystävänpäivää – Mikä ihana pieni yllätys! Kuvan siitä voi käydä katsomassa blogin Facebook-sivuilla täällä. Päivä on muuten jatkunut rennoissa tunnelmissa herkutellen Arnoldsin donitseilla sekä katsellen sarjoja.

IMG_4153s

IMG_4134f

Innostuttiin käymään tänään myös kuvailemassa räpsyjä päivän asusta, joissa näkyy mulla pitkän pitkästä aikaa nahkahousut jalassa – Vitsit en muistanutkaan, että miten mukavat ne on! Niiden lisäksi jalkaan pääsi myös talven yli kenkäkaapissa odottaneet valkoiset Niken Air Forcet Lumisateesta huolimatta tuli ihanan keväinen fiilis, kun päällä oli jotain talvesta ”poikkeavaa”.

Pilalle menneet asukuvat1-001

IMG_4068s

Jacket & Scarf Sheinside (gifted) | Pants H&M; | Bag Michael Kors | Shoes Nike | Watch Daniel Wellington

Nyt jatkan vielä viimeisten viimeistelyjen tekemistä blogikirppiksen puolelle, koska avaan sen huomenna! Mutta kertokaa ihmeessä mites te ootte viettänyt ystävänpäivää? Entä mitä pidätte mun tämän päivän asusta?


39 Responses to “Beigeä, nahkaa ja ruutua”

 1. Anonyymi sanoo:

  Ihanan keväinen asu – matalavartiset kengät on vaan se juttu! :-)

 2. sanni sanoo:

  Hauskaa ystävänpäivää! Ja toi takki on aivan
  ihana!

 3. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Anonyymi :) Ja täytyy sanoa, että oon sun kanssa samaa mieltä! Oli nimittäin kiva pitkästä aikaa laittaa ns. "rennommat" kengät jalkaan :-)

 4. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Sanni :) Sanos muuta! Mäki tykkään erityisesti tuosta väristä :')

 5. Anonyymi sanoo:

  Aijokko sää tehdä niistä instagram käyttäjistä postausta ? :-)

 6. Saijis sanoo:

  Joo kyllä mä ajattelin! Voisin ensi viikolla alkaa tekemään sitä :p

 7. Anonyymi sanoo:

  Voi että, aivan ihana asu! <3 Pakko muuten sanoa et piristit mun iltaa kun vastasit igeessä kommenttiini. (;

 8. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle <3 Kiva kuulla, että tämä on sun mieleen! Oii vähän kiva, että sain piristettyä sua :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää myös sulle Saija! :-)
  Löysin tän sun blogin ihan vastikään ja voin kyllä sanoa, että tää pomppas suoraan mun lemppariblogien kärkeen. Sulla on aivan ihania kuvia ja just sopivan pitusia tekstejä. Sä oot inspiroinut mua pukeutumisessa niin paljon, sillä sun tyyli on just sitä, mistä mä tykkään. Jatka samaan malliin ihana kaunis Saija! :-)

 10. Ilonaah sanoo:

  aivan upea asu & sinä taas kauniina! ♥ hyvää ystävänpäivää sullekkin! ♥ :)

 11. Emilia sanoo:

  Voii ihana sua kaunis <3 miten sää voitki olla noin upea?!! Sun asuvalinnat hipoo täydellisyyttä <3 kiitos blogistasi! Sivusto jonne on pakko tulla kurkkaan joka ikinen päivä!! Ihanaa ystävänpäivää <3

 12. Satu sanoo:

  iik ihana takki!! :)

 13. Reetta sanoo:

  Aivan ihan asu taas! :)

 14. Saijis sanoo:

  Kuinka ihana kommentti! Tämä oli niin kivasti sanottu, että hymy nousi korviin saakka :) Ilo kuulla, että sä pidät tästä ja että löydät täältä inspiraatiota! Sitä mä pyrin tällä blogilla tuomaan mahdollisimman monelle, joten sen vuoksi tälläinen palaute piristää paljon :) Kiitos tuhannesti <3

 15. Saijis sanoo:

  Oooh kiitos kovasti :) Niin mukava kuulla, että tämä asu oli sun mieleen! ♥

 16. Saijis sanoo:

  Höpö höpö ihana <3 Kiva, kun sä Emilia jaksat olla niin aktiivinen lukija ja on mukava nähdä, että meidän maut on monen eri asiaan samat! Oi tosi kiva, että käyt täällä kurkkimassa :p Suuren suuret kiitokset :) <3

 17. Saijis sanoo:

  Hei tämä on kyllä niin mukava päällä ja plussaa tuosta erityisen kivasta väristä! :')

 18. Saijis sanoo:

  Kiva nähdä sun tykkäävän, kiitos hirmuisesti! (:

 19. Anonyymi sanoo:

  TAKKI!! ♥.♥ Aivan IHANA!! ♥ Ja sinä (taas) kauniina! ♥

 20. Anonyymi sanoo:

  Tosi tosi ihanan takin olet ostanut! Ja käykin sulle hirmuisen hyvin,:):):) Itse sovitin kerran saman tyyppistä "trenssiä?"vero modassa ja totesin ettei mulle käy kun olen sen verran hoikka. Nyt kun näen sinun päälläsi tuon ja olet ruumiinrakenteeltasi aika samanlainen kuin mä niin aloin heti miettiin et hitsit, pitäsköhän sittenkin vielä kokeilla,:D Olen nimittäin niin uuden kevättakin tarpeessa..

 21. Taru sanoo:

  Tosi tyylikäs asu!:)

 22. Anonyymi sanoo:

  Ihana asu! Mietin noista Niken kengistä, kun ajattelin ostaa sellaiset, että onko sulla niissä sama koko kun muissakin kengissä?(: kun mulla on niken air pegasukset kokoa 40 ja muut kengät pääasiassa 39 niin mietin, kumpi koko mun kannattais tilata..

 23. Anonyymi sanoo:

  millon oot ostanut noi housut? näyttää nimittäin niin hyviltä ja etsin juuri hyviä nahkahousuja… :)

 24. Suvi sanoo:

  Mitä kokoa tuo takki on? Kannattaako ottaa tuolta samaa kokoa kun oma vai isompaa ?

 25. Anonyymi sanoo:

  Voitko linkata tuon takin ku mä en löydä sitä niin millään!:/

 26. Anonyymi sanoo:

  Onko noilla kengillä hyvä kävellä? Kun mietin jos ostan noi ja lähen reissuun just johonki isoon kaupunkii jossa joutu tosi paljo kävellä niin onko noi hyvät? :-) Ku ois kiva olla hyvät jalassa olevat kengät jotka myös näyttää hienoilta! :D

 27. Saijis sanoo:

  Superia huomata, että takki iskee suhun :) Se on kyllä samaan aikaan kivan rento, mutta "ryhdikäs" päällä! Aww voi ei kiitoksia ♥!

 28. Saijis sanoo:

  Sanos muuta! Ihanan värinen ja niin mukava päällä :p Aijaa voi ei :o Mä en oo koskaan ajatellut asiaa noin, mutta oon varma että kyllä sellainen sulle sopisi! Kannattaa ihmeessä käydä testaamassa uudestaan jos vaikka mieli olisi vähän muuttunut ;-D Ihanaa, kun kauppoihin on alkanut ilmestyä kaikki keväisiä takkeja :-)

 29. Saijis sanoo:

  Isot kiitokset sulle Taru! Mukava kuulla, että oot tuota mieltä :')

 30. Saijis sanoo:

  Kiitän! Mä tilasin näistä puoli kokoa isommat eli mulla on normaalisti 37 jalka ja otin nämä 37,5 koossa :) Se oli ainakin mulle sopiva ja kenkä on kuitenkin aika "tiukkaa" mallia vaikka ei siltä näytä niin suosittelen suakin ottamaan ehkä tuon koon 40. Voi olla, että se 39 olisi taas liian pieni :)!

 31. Saijis sanoo:

  Ostin ne viime talvena jo eli ei oo varmaan enää saatavilla :/ Mutta tämän tyylisiä on ainakin näkynyt H&M;:llä, joten en usko niissä olevan kovin suurta eroa näihin :)

 32. Saijis sanoo:

  Mulla on koko S ja käytän normaalisti koko Xs eli kannattaa ottaa vähän isompi koko. Ja varsinkin takeissa Sheinsidellä on pienemmät koot kuin meillä Suomessa (:

 33. Saijis sanoo:

  Joo on!!

 34. Jenna sanoo:

  Vauu, täydellinen asu! Kaikki mätsää niin hyvin yhteen ja näyttää sun päällä tosi hyvältä. <3 Oot niin inspiroiva <3

 35. Saijis sanoo:

  Oi oi miten kivasti sanottu :) Mä täällä ihan hymyilen sun kauniille sanoille! Kiitos kiitos paljon ihana Jenna <3

 36. Nelli sanoo:

  voi kuulostaapa sun viikonloppu kivalta :) & aivan upea asu :) ♥

 37. Saijis sanoo:

  Se oli kyllä toooosi onnistunut :) Tälläisiä viikonloppuja saisi olla enemmän! Kiitos tuhannesti ihana ♥ :)

 38. Saijis sanoo:

  Oi joo!! :) Kiva, että musta oli apua ♥

Kommentoi