Primeboots Engineer High 14

Heipsulivei! Täällä kirjoittelee huonovointinen bloggaaja kera paisuneen kurkun… Eilen illalla aloin jo töissä tuntea jännää tunnetta kurkussa ja illemmalla kotiin päästyä ”jännä tunne” muuttui painajaiseksi eikä nieleminen meinannut enää onnistua. Yli kymmenen tunnin kestäneiden yöunien, tämän päivän viiden tunnin päikkäreiden, neljän buranan, parin Sisu-karkin ja neljän teekupillisen jälkeen alkaa olo vihdoin olla voiton puolella Ettei tämä menisi mun sairausanalyysiksi niin nyt olisi aikaa paljastaa mitä musta jättilaatikko piti sisällään:

IMG_3312ss

Mä oon aikaisemmin tai no okei myönnetään, että koko nuoruuden (niin kuin varmasti myös moni muu nuori) ajatellut, että shoppaillessa määrä korvaa laadun. Pienenä sitä tultiin iloiseksi mitä enemmän omisti vaatteita, välittämättä siitä kestääkö ne päivän vai vuoden… Mulla on ollut sama ”ongelma” pääsääntöisesti kengissä ja taisin hetki sitten täällä kertoakin, että mä laitoin koko kenkävaraston viime vuonna uusiksi. Ja nyt se alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä miltä pitää: Ajattomia malleja, nahkaa + muita kestäviä ja laadukkaita materiaaleja!

IMG_3344s
IMG_3311s

Yhdet ainoat kengät, joilla mä kuljen vuosittain joka syksy ja talvi on saappaat. Mustat saappaat. Kultaisilla yksityiskohdilla. Tälläisiä multa löytyi vielä viime vuoden puolella monet parit, mutta siinä vaiheessa kun kaikissa alkoi joku osa hajota niin ajattelin, että asialle on tehtävä jotain! Syksyllä vuonna 2013 törmäsin näihin ensimmäistä kertaa ja siitä lähtien ne on pyörinyt mun mielessä aktiivisesti ja pari viikkoa sitten yksi unelma toteutui – Nimittäin kannoin postista jättimäisen paketin, joka piti sisällään Primebootsin klassikko saappaat.

IMG_3323dh
IMG_3335a

Primebootsien tarina on alkanut jo 1990-luvulla Espanjassa ja kyseinen merkki valmistaa jokaisen kenkänsä käsin! Saappaissa käytetään Goodyear welt-rakennetta, joka tuo kenkiin näyttävän ulkomuodon, mutta kengät myös kestävät pitkään. Miksi mä sitten valitsin juuri nämä? Oon ensinnäkin lukenut näistä paljon hyvää, mutta suurimpana ja ratkaisevana tekijänä on ollut kapea varsi! Mun jaloille on ollut vaikea löytää hyvin istuvia saappaita, jotka pysyisi muodossaan. Näissä ei oo sitä ongelmaa lainkaan, nimittäin Primebootsin saappaat muotoutuvat käytössä omistajan jalkojen mukaan.

IMG_3360kse

Tämä kaikki lisää näihin luonnollisesti suolaisen hinnan kaupan päälle ja sen vuoksi näiden ostamista täytyi harkita tarkkaan. Kovan säästämisen jälkeen sain vihdoin tyytyväisenä klikata nämä ostoskoriin Footwayllä ja hintaa näille tuli 379€… Suolainen hinta, mutta herranen aika onhan nämä ihanat Ja nyt pidänkin kaikki peukut sekä varpaat pystyssä, että nämä tulee olemaan hankkimisen arvoiset sekä säilymään pitkään!
Mun uudet ostokset jakaa mielipiteitä puolelta toiselle, joten olisi kiva lukea mitä te ajattelette? Miellyttääkö malli teitä ja jos teistä jollain on kokemuksia näistä niin niitä olisi myös kiva kuulla!


74 Responses to “Primeboots Engineer High 14”

 1. Anonyymi sanoo:

  Nuo on kyllä aivan täydelliset! Oon itekin haaveillut noista. No ehkä sit parin vuoden päästä kun köyhä opiskelijaelämä on ohi voin mäkin nämä ostaa.. :)

 2. Oon kans katellut noita Nellyltä myöskin jo pari vuotta mut toi hinta on vähän liian korkea mun budjetille… ehkä joskus :)

 3. Saijis sanoo:

  Sanos muuta! Tuo malli on jotenkin tositosi yksinkertainen, mutta sen vuoksi se tuleekin miellyttämään vuosia :) Joo mä kans opiskelijana haaveilin, mutta nyt vasta työelämässä sitten päätin hankkia. Joten silloin voi hyvillä mielin panostaa näihin :p!

 4. Anni sanoo:

  Ihanat! Paitsi ulkonäöltä myös varmasti kestävyydeltään ja laadulla! Pitää katsoa, jos löytyy ainakin vastaavat :3 pystyn kuvitella ettet malttanut odottaa asukuvia kun et ollut vielä esitellyt näitä! :-D

 5. Anonyymi sanoo:

  mihin sä tarvitset noin monia kenkiä? oikeasti? miten sulla on varaa…?

 6. Saijis sanoo:

  Oi mäki törmäsin näihin myös Nellyllä, mutta niistä ei silloin ollut kokoja :s Ja oot oikeassa, hinta on aivan järkyttävä suorastansa… Mutta niin kauan näistä on haaveiltu ja näihin on säästetty, että nyt oli aika malttaa panostaa! :)

 7. Anonyymi sanoo:

  Paljon maksoi? Voisit merkitä hinnat tekstiin niin ei aina tarvitse erikseen kysyä

 8. Pinja-Sofia sanoo:

  näyttää iha ratsastussaappailta x) siis tosi kivoilt!!:)

 9. Nelli sanoo:

  Voi että, tosi ihanat :) ♥ noi kultaset yksityiskohdat on niin kauniit ja tekee näistä niin ihanat kengät ♥ se on kiva tunne kun on pystyny säästämään johonkin kauan ja sit vihdoin saa ostettua sen :)

 10. Anonyymi sanoo:

  hinta ja linkkii postaksee

 11. Anne H sanoo:

  Oi vitsit, tosi ihanat ja näin kenkämyyjänä tuollaiset puheet laadusta lämmittävät sydäntä! :D Muista sitten huoltaa niitä oikein, kosteussuojalla ja lankilla, että pysyvät kauniina ja kestävänä pitkään. Kannattaa tosiaan panostaa kenkiin ja hyvään istuvuuteen. Hyvän löydön olet kyllä tehnyt. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 12. Anonyymi sanoo:

  Ite oon aina haaveillu siitä että voisin huoletta käyttää tuollaisia pitkä vartisia saappaita ajattelematta sitä että ne näyttäisi hirveiltä mun jalassa:D kun olen hoikka, ja olen yrittänyt katsella sellaisia saappaita joissa olisi kapea tuo varsi et istuisi jalkoihini hyvin. Ja en ole löytänyt vielä sellaisia ollenkaan! Nuo näyttää kyllä tosi kivoilta:) Ja jos kaikki kertomasi kyseisistä saappaista pitää paikkansa niin nuo taitaisi ratkaista mun "ongelman" :D paljonkohan kyseisillä saappailla on hintaa?

 13. Anette sanoo:

  Eikä, noi on niiiiin ihanat!

  Muistan itekin, kuinka joskus pari vuotta sitten ekan kerran bongasin jollakin Primebootsit ja kieltämättä siitä asti oon niistä haaveillut… :-)

 14. Saijis sanoo:

  Niinpä! Kaunis ulkonäkö on ehdotonta plussaa, mutta vielä enemmän miellyttää kenkien laatu sekä mahdollinen kestävyys :) Jep! On niin monta kertaa tehnyt mieli ottaa jo nämä mukaan asukuviin, mutta haluasin esitellä nämä ensin näin :D Pian voisin ottaa myös asukuvia näiden kanssa :-)!

 15. Anonyymi sanoo:

  Jos luet tekstin huolellisesti siellä kyllä lukee hinta…

 16. Saijis sanoo:

  Saappaita mulla on nyt kolmet, joten näitä ei oo kovin montaa ja ehkä tulevaisuudessa yhdet on menossa myyntiin :) Muita kenkiä multa löytyy paljon, mutta kaikkia mä käytän. Mä käyn päivittäin töissä, joten ahkerasti töitä painamalla :)!

 17. Saijis sanoo:

  Äää nämä on kyllä niin järkyttävän ihanat :D ♥ Mutta näiden hinta on kyllä arvokas :s Itsekin hieman mietin, että maltanko ostaa mutta onneksi ostin! En oo kyllä katunut päivääkään :) Mä toivon, että sä Emilia saat myös pian omasi ♥

 18. Jessica sanoo:

  Ihanat!! Oon itekin haaveillu kauan noista saappaista, mut en vaan osaa päättää haluanko tumman ruskeat vai mustat :D hintansa vuoksi täytyy kyllä miettiä tarkkaan, siks ei oo tullu vielä ostettua :)

 19. Saijis sanoo:

  Joo mä lisäsin tekstin loppuun hinnan :) Täytyy muistaa ensi kerralla merkitä kaikki hinnat! Mutta nämä oli 379€ (:

 20. Aivan ihanat! ♥

 21. Saijis sanoo:

  Joo nämä on kuin ratsastussaappaat :) Ihana kuulla, että pidät! Mä niin tykkään kans kaikista ratsastus "henkisistä" kengistä tosi paljon :')

 22. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano Nelli!! Näitä kenkiä kuvastaa paremmin kuin hyvin sana ihanat ♥ Kultaiset yksityiskohdat tekee näistä vielä kauniimmat :) Niinpä. Kaikki ostokset tuntuu enemmän ansaituilta, kun niihin on säästänyt kauan ja tehnyt töitä niiden eteen :)!

 23. Anonyymi sanoo:

  On kyllä ihan äärettömän kauniit saappaat ja noi kultaset yksityiskohdat tekee tosi paljon! :) Tosin pakko kyllä sanoo et mä en ikipäivänä laittais saappaisiin melkein neljääsataa euroa, mutta jokainen tietysti päättää mihin itse ansaitsemansa rahat laittaa :)

 24. Anonyymi sanoo:

  Itsekin havahduin muutama vuosi sitten siihen että varsinkin kengiltä vaadin laatua :D usein jo pelkkä nahka materiaalina on sata kertaa parempi kun muovi, etenkin talvikengissä koska muovi tunnetusti huonommin kestää pakkasta. Mutta kauniit ovat! Itsekin alkanut suosimaan klassisempia ja ehkä joidenkin mielestä "tylsiä" vaatekappaleita, mutta en jaksa tunkea komeroani täyteen sata kenkäparia kun pärjäisin kymmenellä(ok ei ole ihan vielä toteutunut). Säästää tilaa, hermoja ja rahoja. Siis laatuun kannattaa panostaa.

 25. Saijis sanoo:

  Hintaa oli 379€ ja tarkoitatko linkkiä kenkiin? :) Kengät löytyy täältä:

  http://www.footway.fi/kengat#!/primeboots

 26. Saijis sanoo:

  Ooh niin on<3 Hei vähän kiva kuulla, että kenkämyyjä ajattelee myös noin! Ja hyvä, kun sanoit :) Mä tässä juuri samalla katselen Primebootsien omaa suoja-ainetta, joka on suunniteltu näille eli varmaan kannattaisi ostaa se vai mitä mieltä oot? Kenkiin kannattaa munkin mielestä panostaa ja kiva kuulla, että ajattelet noin!:)

 27. Saijis sanoo:

  Nämä on sitten kuin sulle tehty! Varsi on näissä tosi tiukka ja sen vuoksi ne on aluksi myös tosi hankala pukea jalkaan :) Mutta pikkuhiljaa ne lähtee käytössä muotoutumaan ja sitten ne on kuin sulle tehty. Voin kyllä lämpimästi suositella näitä jo pelkästänsä kolmen viikon käytön jälkeen :) Aivan liian hyvät jalassa…<3 Hintaa oli 379€ :)

 28. marika sanoo:

  Aivan täydelliset kengät!♥ Itsekin olen noista jo pitkään haaveillut mutta täytyy oottaa varmaan myös sitä työelämään pääsyä että saa nuo omakseen :D Oliko kokoluokitus muuten ihan normaali, vai pitikö ottaa isompi/pienempi koko? Ihana muuten miten positiivisesti kirjotat ja vastailet täällä kommentteihin, niihinkin mitkä on vähän töykeämmin laitettu..:) Blogias on senkin takia tosi kiva seurata, kun et anna liialle negatiivisuudelle valtaa!

 29. Saijis sanoo:

  …<3 Samaa mieltä sun kanssa Anette :) Joo pari vuotta sitten nämä ilmestyi ja siitä lähtien näitä on näkynyt tasaiseen tahtiin joka paikassa. Mukava kuulla, että sä tykkäät kans näistä! Mä pidän peukkuja, että saat omasi (:

 30. Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva nähdä näin monen tykkäävän näistä :) Ne ruskeat on myös tosi nätit! Mä ajattelin, että mustille olisi enemmän käyttöä mutta ruskeat olisi taas vähän erikoisemmat :p Totta! Kannattaa kyllä miettiä tarkasti, mutta luulen että tuut ihastumaan siihen valintaan niin paljon, että ei ala kaduttaa :')

 31. Saijis sanoo:

  Word ♥ Oon kyllä ikionnellinen, että sain nämä vihdoin itselleni :)!

 32. Saijis sanoo:

  Tuo on niin totta :) Jännää, että pelkät yksityiskohdat voi vaikuttaa näin paljon! Joo onhan se paljon ja kyllä mä oon samaa mieltä hinnasta :s Enkä kyllä toisia yhtä kalliitta saappaita ostaisi, mutta näihin päätin nyt kerran panostaa kun tuli tilaisuus! (:

 33. Anonyymi sanoo:

  Pakko sanoa että ihana kuinka ystävällisesti vastaat jonkun näinkin 'tökeröön' kommenttiin!!!! :D<3

 34. Lotta sanoo:

  Vitsi! Ihana kun kirjoittelit näistä – mulla on nimittäin kanssa tosi kapea pohje (ainut kohta kehosta mikä sit onki laiha :D :D ) ja mulla on kanssa aina ollut ongelmia löytää sopivia saappaita! Täytyykin ens talveks pistää korvan taakse jos vaikka tällaiset eksyisi omaankin kenkäkaappiin <3 Kiitos siis vinkistä kovasti – tosi kauniit ja ajattomat saappaat ehdottomasti! :3

  ❤: Lotta / My Happybubble

 35. Tiina Eliisa sanoo:

  Uuuu täydelliset!! <3 :)

 36. sanni sanoo:

  Oi miten söpöt♡♡♡

 37. Emilia sanoo:

  Apuaaa! Meinasin tippua tuolilta :00<33 aivan täydelliset!! Ei voi muuta sanoa <3 niin ja sulle paljon paranemisia <3 toivottavasti olo ei huonone :)<3

 38. Anonyymi sanoo:

  Mikä sun jalankoko on? Poikkeaako noiden saappaiden koot mitenkä paljon oman jalan koosta? Esim ku ite käytän yleensä 38-39 niin täytyiskö ottaa isompi vai pienempi koko? Kun itse tilasit noi, niin tuliko sopiva koko tilattua heti alkuun vai täytyikö vaihtaa? :) oletko ennen tilannut tuolta verkkokaupasta mitään? Että onko luotettava kauppa kysessä? ja noi muuten näyttää ihan kumisaappailtA:D toivottavasti livenä olisi kuitenkin paljon kauniimmat kuin kumpparit:D

 39. Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit! Jo pelkkä materiaali vaikuttaa paljon ja esimerkiksi nahassa on tosi isoja eroja :) Usein myös aito mokka on ihan eri luokkaa kuin "feikki" mokka ja tähän asiaan huomiota kiinnittämällä voi saada pitkäikäiset kengät jos harkitsee tarkemmin materiaalin (: Mä kans suosin klassisia malleja! Kyllä muutamia erikoisia kenkiä on hyvä olla, mutta yksinkertaiset mallit menee vuosia eikä koko ajan tarvitse olla ostamassa uusia… Ja säästää paljon rahaa sekä säilytystilaa, jota tuntuu aina olevan kengille liian vähän :p Samaa mieltä sun kanssa! :)

 40. Saijis sanoo:

  Oi oi niin on !♥ Oon niin innoissani näistä, että hyvä kun maltan pysyä paikoillani :'D Joo nämä on aika arvokkaat, mutta hyvää kannattaa odottaa vai mitä? ;> On ihan normaali! Hieman pelkäsin, että kun kyseessä on tiukka malli niin mitenköhän koot menee… Mutta ihan rohkeasti tilasin oman kokoni ja se oli hyvä :) Aww kiitos kovasti Marika! Ilo nähdä, että sä ajattelet noin. En oo koskaan oikein osannut välittää negatiivisista kommenteista ja sen takia en anna niiden häiritä mua mitenkään :')!

 41. Saijis sanoo:

  Eii ihana :'D Tiedän tuon tunteen, kun mitkään ei oo sopivia… Ja jos sellaiset sopivat sattuu löytyä niin ne on parin kuukauden käytön jälkeen pohkeista ihan "löysät" :( Huippua, että musta oli apua ja nämä on kyllä hankkimisen arvoiset <3 Sekä maksavat varmasti itsensä takaisin! Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja oli mukava kuulla, että nämä miellytti sua Lotta :)

 42. Saijis sanoo:

  Eikö! Ei riitä sanat kuvaamaan näitä :) Toivottavasti nämä on kestävät <3!

 43. Saijis sanoo:

  Ilahduttavaa nähdä teidänkin tykkäävän näistä :) ♥

 44. Saijis sanoo:

  Aww oot kyllä Emilia aina niin ihanan iloinen ja musta on kiva nähdä, että sä innostuit näistä :) Samaa mieltä! Oon kauan etsinyt täydellisiä kenkiä ja tässä ne on :p Kiitos tuhannesti <3 Nyt olo tuntuu ainakin vähän huonommalta, mutta eiköhän se tästä! (:

 45. Saijis sanoo:

  Ei poikkea ollenkaan :) Mulla on jalka 37 ja sen myös tilasin. Eli rohkeasti vaan oma koko ja se varsi saattaa ainakin aluksi tuntua tosi tiukalta, mutta kun näitä pari kertaa käyttää niin se alkaa jo muotoutua sun jalan mukaan :') Ja tuli heti kerralla oikea koko! En tiedä edes miten aina onnistun heti tilaamaan oikean koon :D Oon tilannut monesti sieltä kenkiä! Tosi luotettava ja maksaminen onnistuu helposti :) Toimitus on myös tosi nopea ja näilläkin kesti tulla vaan 4 päivää. Haha aijaa :-D Ei ne oo luonnossa yhtään kumisaappaiden näköiset, mutta ehkä kuvat vähän hämää! Voisin kohta lisäillä asukuvia näiden kanssa ;-)

 46. Saijis sanoo:

  Voi ei! Ihana kuulla, että ajattelet noin :) <3 Muhun ei koskaan tökeröt kommentit vaikuta, joten haluan vastata niihin samalla tavalla kuin muihinkin:)

 47. maaya sanoo:

  Onpa ajattoman kauniit saappaat! Olin itekin nuorempana tuota kastia, että määrä korvaa laadun. MIelumminhan sitä osteli H&M;:ltä satasella kasan vaatteita kuin yhdet laadukkaat kengät. Nyt on kuitenkin "järki löytynyt" ja varsinkin päivittäin käytössä olevien vaatteiden ja asusteiden laatuun tulee kiinnitettyä enemmän huomiota :) Etsin tuossa pari vuotta sitten saappaita, kun mulla on vähän sama ongelma, että kaikki on pohkeen kohdalta liian suuria (tai niissä on paljon remmejä ym. joista en liiemmin tykkää). Mun mielestä saappaat myös näyttää paremmalta, jos ne istuu hyvin joka kohdasta. Nämä olisikin ehkä yksi varteenotettava vaihtoehto tulevaisuuden ostoslistalle! :) Osaatko sanoa myydäänkö näitä muualla kuin nettikaupoissa? Olis kiva käydä sovittamassa, kun oon vähän laiska palauttelemaan nettikaupan tuotteita :'D

 48. Anonyymi sanoo:

  Saako noi vetoketjut auki noista vai onko vain koristeena?:) Ja yltääkö noi varret jopa polvien yläpuolelle saakka? Että onko minkä pituiset?

 49. Anonyymi sanoo:

  täytyyks sinne verkkokauppaan muuten olla rekisteröityny ennenkuin pystyt mitään tilaamaan? Ja oletko joutunut koskaan palauttamaan mitään? Että onko palauttaminen vaivatonta ja helppoa? Näihin kysymyksiini saisin vastauksen varmasti sieltä kyseisestä nettikaupasta mutta eipähän mulla oo mitään menetettävää jos nyt sultakin kysyn:D

 50. Anonyymi sanoo:

  Hei mikä on siis kyseisen verkkokaupan nimi mistä noi tilasit? =)

 51. Anonyymi sanoo:

  Moikka! Mun on pakko kommentoida, koska tuntu että tähän postaukseen on tullut tosi paljon ilkeitä ja "piilovittumaisia" kommentteja. Monilla bloggaajilla (Etenkin juuri suosituilla) on se ongelma, että vaikka teksti ja sisältö ois hyvää niin kommentteihin ei vastata tai sitten niihin vastataan _todella_ ilkeästi, ihannoin ja arvostan sua todella paljon kun vastaat aina NIIN ihanasti ja ystävällisesti KAIKKIIN kommentteihin! :-) keep going girl!<3

 52. Saijis sanoo:

  Niin on :) Malli on niin yksinkertainen, että siihen tuskin tulee koskaan kyllästyttyä! Joo tiedän tuon tunteen… Aina shoppailemaan lähtiessä sitä oli niin kiva ostaa paljon kaikkea sen enempää miettimättä, että tarviiko niitä ja että kauanko esim. joku laukku kestää :D Niinpä! Mun mielestä päivittäin käytössä oleviin laukkuihin ja kenkiin on ihan järkevä panostaa ja jos ne on ajattomia niin ne myös säilyy kauan :) Joo en mäkään! Mun mielestä saappaiden kuuluu istua ja pohkeessa saa korkeintaan olla vetoketju:D Suosittelen sulle lämpimästi kans näitä <3 Niin istuvat ja hyvät jalassa. Näitä myydään ainakin Aukialla sekä Stockalla, joten kannattaa käydä siellä kokeilemassa :p Mäkin testailin ensimmäisen kerran Stockalla vähän eri mallia ja tykkäsin niin paljon, että ne jäi kummittelemaan mieleen :'D

 53. Saijis sanoo:

  Joo saa! Ne aukeaa itse asiassa ihan alas kantapäähän asti :) Ja ei yllä ihan polviin vaan jää mulla just ja just polven alapuolelle :p

 54. Saijis sanoo:

  Ensimmäinen anonyymi: Ei haittaa vaikka kysyt multa :p Mutta joo täytyy ja myös kannattaa rekisteröityä, koska sitten pystyt seuraamaan tilauksen kulkua paremmin :) En oo koskaan joutunut palauttamaan, mutta oon ymmärtänyt sen olevan yksinkertaista ja ilmaista :) Eli rohkeasti mä ainakin tilaan enkä oo koskaan löytänyt mitään huonoa sanottavaa :-)!

  Toinen anonyymi: Kyseessä on Footway-niminen verkkokauppa :)

 55. Anonyymi sanoo:

  Footway myy piraatteja/2.laadun tavaraa :D Onnee ostosta..

 56. Anonyymi sanoo:

  kivat saappaathan nuo on, eivät vaan sovi mun tyyliin tai kukkarolle hah.. mut oisin tahtonu ehkä kuvia myös edestäpäin, vaikka toivottavasti näkyy myöhemmin asukuvissa! :-)

 57. Anonyymi sanoo:

  Selvä! Kysyisin vielä että oletko minkä pituinen?:)

 58. Anne H sanoo:

  Joo varmasti käy tuo niille suunniteltu hoitoaine ja varmaan myös varmin vaihtoehto. Joskus jotkut nahkalaadut on niin herkkiä, että väärät hoitoaineet voi aiheuttaa esim. rumia läiskiä niin tuo kuulostaa hyvältä, ettei vaan mene nätit saappaat heti piloille. :)

 59. Ilonaah sanoo:

  voi ei kuinka ihanat kengät! ♥ itekkin pitäis yrittää ettiä jostain uusia saapikkaita! ♥ :) voi ei! yritä parannella, voimia sulle! ♥ toivottavasti olo helpottaa pian! :–) ♥

 60. Eikä miten ihanat!! Arvaappa vaan kuule kauanko mä oon etsinyt uusia mustia saappaita, noi olis kyllä aivan täydelliset :)

 61. Wilma sanoo:

  Oho tuo ed. Viesti tuli vahingossa.
  Mutta oon miettinyt jo kauan että onko suhteesi shoppailuun aivan terve?
  Kokoajan pitää olla ostamassa uusia aurinkolaseja, takkia, saapikkaita yms..
  Tuntuu että sinulle ei riitä mikään

 62. Saijis sanoo:

  Joo oon 162 :) Eli aika lyhyt ;-D

 63. Saijis sanoo:

  Joo onhan niitä ja niitä tulee nykyään muutenkin tälläisiin ostospostauksiin, joka on tietysti osittain ihan ymmärrettävää :) Mun mielestä tuo on tyhmää, että ensinnäkin kommentteihin ei vastata ja toiseksi vielä se, että jos vastataan niin ilkeeseen sävyyn :( Mä haluan aina vastata jokaiseen kommenttiin henkilökohtaisesti ja jokaiselle samalla tavalla :) Mä arvostan sitä, että mulle tulee paljon kommentteja ja sen vuoksi mä haluan myös ns. kiittää niistä vastaamalla niihin :) Sun kommentti piristi kyllä tosi paljon! Kiitos tuhannesti ♥ :)

 64. Saijis sanoo:

  Häh! :o Sehän on Suomessa yksi tunnetuimmista verkkokaupoista :o En uskoisi ikinä, että he tekisivät tuollaista koska se on Suomessa rikos :s

 65. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin :) Harmi kuulla :s Mutta kiva idea! Näissä on ideana enemmän tuo takaosa niin en tajunnut kuvata enempää edestä… Mutta asukuvia on tulossa varmasti myöhemmin lisää :')!

 66. Saijis sanoo:

  WORD ♥ Oon niin samaa mieltä! Mä oon kauan miettinyt, että mitä tulevilta pitkäikäisiltä saappailta haluan ja tässä tiivistyy kaikki ne pienetkin kriteerit :) Olo tuntuu nyt vähän pahemmalta, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa muutu paremmaksi. Kiitos sulle kovasti ihana ♥ :-)

 67. Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä aivan liian ihanat :) Ää eikä! Tässä on sulle kyllä täydellinen vaihtoehto ♥ Nämä sopisi sulle varmasti älyttömän hyvin ja tätä parempaa mallia en edes tiedä! :)

 68. Saijis sanoo:

  Ei mitään :) On täysin terve! Ja kaikki ostokset rahoitan kovalla töissä käymisellä eli ei oo kyse mistään shoppailuriippuvuudesta vaan jokaista hankintaa mietin tarkkaan. Haaveita on varmasti aina välillä, mutta mitään isompaa hankintaa en oo nyt hetkeen tekemässä :)

 69. Saijis sanoo:

  Joo totta :) Ei ainakaan käy mitenkään vaarallisesti, kun käyttää niille tarkoitettua ainetta. Hei tuo on muuten totta :s Ehkä mä laitan nyt heti sellaisen tilaukseen niin pääsen suojaamaan nämä :)!

 70. Jenna sanoo:

  Niin täydelliset saappaat, kaikki vetoketjut ja kultaiset yksityiskohdat. ihanat <3

 71. Saijis sanoo:

  Sanos muuta… <3 Täydelliset kengät jos multa kysytään! Ja en osaisi kuvitella näihin muita kuin kultaisia yksityiskohtia – Ne toimii kaikista parhaiten (:

 72. Anonyymi sanoo:

  Melkein jokaisesta ostosten esittely postauksesta löytyy muutama kommentoija jotka ihmettelevät miten sinulla on varaa ostella tavaraoita tai onko suhteesi shoppailuun terve. Jotenkin en jaksa uskoa, että yksikään shoppailusuhdettasi kyselevä olisi kiinnostunut todella terveydestäsi tai olisi siitä huolissaan. Heidän omat arvonsa vaan eroavat sinun omistasi ja heillä on jonkinlainen tarve näpäyttää asiasta. Monelle tuntuu olevan vaikeaa erottaa väliä blogin ja todellisuuden välillä. Tämä on sinun blogisi johon haluat tuoda arjen pieniä inspiroivia hetkiä ja kauniita asioita. Tienaat omat rahasi ja ilmeisesti saat työstäsi ihan kohtuullista korvausta ja tulet näin ihan hyvin taloudellisesti toimeen. Sisustus ja muoti ovat intohimojasi ja pidät shoppailusta. Miksi siis et saisi shoppailla ja käyttää rahaasi näihin. Jokaisella on ne omat elämänalueet mihin sitä rahaa haluaa kuluttaa ja väitän, että kaikki joilla on mahdollisuus käyttää rahaa johonkin kivaan (mikä se nyt sitten sattuu itselle olemaan) sitä myös käyttää. Toisille se on shoppailu, toisille matkustus ja kolmannelle vaikka hyväntekeväisyyteen laitto tai asuntoa varten säästäminen. Harva myöskään osaa suhteuttaa näitä ostoksia aikaan. Moni ostos tulee blogiin tavallaan jäljessä ja ostosten välillä saattaa olla enemmän aikaa miltä se tänne blogin puolelle näyttää. Itse kirjoitin jonkin aikaa blogia ja kuvailin myös ostoksiani. Blogin puolelta määrät näyttivät paljon isoimmilta vaikka koin shoppailevani aika vähän ja paljon vähemmän vaatteita mitä esim. jotkut kaverini. Jos jokainen kuvaisi puolen vuoden ajan vaikka kaikki ostoksena ja keräisi niistä parin viikon välein kuvakollaaseja voisi havahtua kuinka itsekin tulee kuitenkin jotain osteltua. Toki summat itsellä ovat pienempiä, mutta niin ovat tulotkin. Suhteessa kuitenkin sitä tulee välillä enemmän tai vähemmän osteltua. Ymmärrän, että monelle on edelleen mysteeri mistä se raha tulee. Itsekin olen joskus asiaa miettinyt, mutta on eri asia töksäyttää asiasta toiselle negatiiviseen sävyyn kuin miettiä sitä oman päänsä sisällä. Itseä ainakin ilahduttaa jos jollakin on varaa ostaa itselleen mitä haluaa ja sisustaa juuri itsensä näköinen koti. Ja loppujen lopuksi mitä olen seurannut et ihan hirveästi matkustele jolloin sinulla onkin paremmin rahaa ostella itsellesi kivoja juttuja. Onneksi et tästä lannistu ja osaat ottaa kaikki kommentit rakentavasti :). Jos itsellekin hiukan isommat tulot siunautuisi niin taatusti ostain samantien parit niken lenkkarit, ehkäpä uuden takin ja pienen laukun. Ainoa mikä itsellä pitää näitä ostoksia pienemmässä määrässä on se lompakon paksuus :D. Jos se jotakuta ahdistaa niin ahdistakoot. Ei sitä itse ole pakko ostaa tavaraa jos ei tahdo, mutta antakoot muiden rauhassa ostaa ja nauttia kauniista asioista elämässään. Toki asia on erikseen jos joka ikinen päivä ostaa uutta tavaraa ja touhu lähtee täysin lapsesta. Kestävääkin kehitystä kannattaa miettiä jne, mutta en usko, että maailma tuhoutuu meidän kaltaisista shoppailijoista :D. Saappaat on ihanat ja asenteesi sitäkin ihanempi <3!

 73. Saijis sanoo:

  WOW! Ensimmäisenä pakko sanoa, että tämä oli koko mun pari vuotta kestäneen blogihistorian pisin kommentti :o Mieletöntä, että oot nähnyt tähän näin paljon vaivaa! Ja pakko sanoa, että musta on ilo nähdä jonkun muun ajattelevan samalla tavalla kuin mä :) Musta ei nimittäin itsestä tunnu, että ostelisin usein mutta kun katson blogia niin kyllä täältä saa sellaisen kuvan, että en muuta joskus tee kuin shoppaile. Nämä saappaat mä esittelen kolme viikkoa jäljessä, kun en oo ehtinyt niitä aikaisemmin esitellä ja jos nyt ostaisin jotain niin se näyttäisi lukijan silmissä heti siltä, että "taas sä ostat jotain" vaikka todellisuudessa en oo kolmeen viikkoon ostanut oikeastansa mitään :D Mä käyn päivittäin töissä ja teen ahkerasti töitä myös tämän blogin eteen, joten musta on kohtuutonta puhua negatiiviseen sävyyn mun rahan käytöstä. Ymmärrän jos raha tulisi jostain muualta kuin töistä, mutta ahkerasta työn teosta varmaan jokainen haluaa joskus palkkiota :) Suhteessä tuloihin ja ostoksiin monella on varmaan tämä sama juttu, mutta sitä ei ajatella koskaan vaan usein kauhistellaan sitä, että miten voit käyttää niin ja niin paljon kenkiin. Yleensä laatuun panostaminen kannattaa ja nyt, kun ostin nämä niin vältyn ensi vuonna samalta aiheelta eikä mun tarvitse silloin taas metsästää kenkiä kissojen ja koirien kans :D Mun elämäntilanne on nyt sellainen, että matkustelu ei onnistu vasta kuin tulevana kesänä, joten sitä rahaa ei kulu siihen yhtään. Ihmiset käyttää rahaa niin erilailla. Osa laittaa harrastuksiin, osa käy syömässä hienossa ravintolassa, osa matkustaa, osa säästää, osa lahjoittaa jne. Jokainen meistä sitä rahaa käyttää, mutta täällä blogissa se mun rahan käyttö näkyy niin ostoksina ja sitä ei moni osaa suhteuttaa esimerkiksi siihen, että en matkustele :)

  Ja kaiken lisäksi nämä ostospostaukset pystyy hyvin skipata jos nämä häiritsee. Täältä blogista löytyy paljon muutakin, joten ei saa antaa asian häiritä liikaa :) Totta, se olisi aivan eri asia jos joka päivä ostaisin, mutta tälläkään viikolla ei oo rahaa mennyt kuin ruokaan mutta tein esittelyn näistä niin se näyttää, että olisin tuhlannut kun todellisuudessa en oo :D Ja kestävää kehitystä on mun mielestä ostaa mielummin laadukkaat kestävät saappaat kuin kymmeniä saappaita vuodessa :) Ja tuskin se maailma meidän shoppailusta tuhoutuu :)

  Kiitoskiitos älyttömästi sulle tästä ihanan tsemppaavasta ja hyvän mielen kommentista :) Mukava nähdä, että löytyy näin positiivisia lukijoita <3

 74. Anonyymi sanoo:

  Hei!
  Mulla odottaa tossa samat saappaat ruskeana, vähän vielä emmin pidänkö ne. Yksi syy on suolainen hinta( joulupukki toi kyllä rahat just näihin saappaisiin) Ja toinen on että vähän odotin, että olisivat tuntuneet vielä paremmilta jalassa. Ilmeisesti ne tosta kuitenkin muotoutuisi omaan koipeen sopivaksi? Mä tilasin 39, yleensä mulla kengät 40.

Kommentoi