Vanilla overnight oats

Terveisiä kaikille puuron sekä reseptien ystäville Se olisi jälleen maanantai eli loistava päivä aloittaa jotain uutta: Mä aloitin tänään jotain hieman erilaista, nimittäin mulla starttasi käyntiin puuroviikko!! 7 päivää ja 7 eri puuroreseptiä – Kuinka monen mielenkiinto jo heräsi? Mun ainakin ja hyvä, kun maltan odottaa sitä kaikkea mitä tämä viikko tuo tullessaan. Mä oon nimittäin muutamien muiden bloggaajien kanssa mukana Indiedaysin ja Elovenan järjestämässä kampanjassa, jossa meille bloggaajille heitettiin tehtäväksi kehitellä seitsemän omanlaista reseptiä viikon jokaiselle päivälle.

IMG_2303ss

Mulla on ollut koko pienen ikäni puuroon sellainen viha-rakkaussuhde. Muistan kuinka päiväkodissa syötettiin puuroa joka aamu ja päiväkodista kouluun siirtyessä en koskenut lusikallakaan puuroon… Joskus pari vuotta tämä ns. ”viha” muuttui palavaan rakkauteen, kun löysin tämän perinneruuan uudelleen! Kaurapuuroa ei tuu vedettyä enää suurella voisilmällä ja kilolla sokeria vaan oon tajunnut, että puuron maistumisessa on monta eri tekjiää; A) Minkälaiset hiutaleet on kyseessä B) Sen valmistustapa sekä C) Lisukkeet, jotka tekee puurosta heti astetta mielenkiintoisempia!

IMG_2306sss

Tiesittekö, että puurosta on tullut vuoden sisällä maailman laajuinen trendiruoka? Meille suomalaisille Elovena on tuttu jo vuodesta 1925 lähtien, mutta maailmalla tähän herkulliseen ja täyttävään ruokaan on herätty nyt vasta. Meillä täällä Suomessa avattiin Tampereelle oma Elovena-puurobaari eikä ympäri Suomea kiertävä puuroa tarjoileva Food Truck myöskään kuulosta hullummalta! Yhdeksi uusimmaksi trendiksi kaikkien puurojen joukosta on noussut tuorepuurot ja mä tunnetusti rakastan testata kaikkea uutta, joten lähdin kehittelemään tästä omanlaiseni yhdistelmän.

IMG_2350syy

Tuorepuuro nautitaan siis kylmänä ja kaikista ennakkoluuloista huolimatta kylmä puuro oli mulle ainakin positiivinen yllätys! Variaatioita tämän toteutukseen on vaikka millä mitalla ja rajana on ainoastaan oma mielikuvitus :-D Mä ajattelin jakaa ensimmäisessä postauksessa teille ohjeen puuroon, jonka nimi on vaniljainen tuorepuuro mansikoilla sekä cashew-pähkinöillä. Loput reseptit tulee sitten seuraavalla viikolla.
Tuorepuuron valmistukseen tarvitset:
1 dl Mantelimaitoa
1 dl Vanilja rahkaa
1 rkl Pellavansiemeniä
Mansikoita
Cashew-pähkinöitä

IMG_2291ss

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi blenderissä ja kaada se tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Laita jääkaappiin vaikuttamaan vähintään kahdeksi tunniksi, mutta mielellään yön yli. Sen jälkeen se onkin valmista herkuteltavaksi!
Teille lukijoille on myös järjestetty arvonta, jossa pääsette äänestämään meidän bloggaajien luomista resepteistä omaa suosikkianne. Osallistumaan pääset täältä. Kannattaa käydä osallistumassa, nimittäin palkintona on runsas puuroinen tuotepalkinto sekä Iittalan muki.

Minkälainen suhde teillä on puuroon? Entä meinaatteko kokeilla tätä tuorepuuroa?

89 Responses to “Vanilla overnight oats”

 1. Anonyymi sanoo:

  Ei liity puuroon, mutta lisukkeisiin :D ostatko aina tuoreita marjoja kaupasta, kun aina kun laitat jotain smoothien ohjeita yms. niin tuntuu että sulla on aina tuoreita marjoja, eikä esim. itse kerättyjä pakastemarjoja? :) Katoin ihan huvikseen tuoreiden marjojen hintoja viime viikolla kaupassa niin kourallinen vadelmia maksoi lähemmäs viittä euroa! o_o

 2. Anonyymi sanoo:

  Ei oo tullu kokeiltua, sillä kylmä puuro kuullostaa mun korvaan tosi hassulta! Toi kyllä näyttää niin hyvältä et taitaa mun ennakkoluulot saada kyytiä :-)

  Ja ai että, nyt kyllä tekis mieli mansikoita ♥

 3. armi owo sanoo:

  Puuro on parasta! Kehittelen erilaisia puuroja kun edellinen alkaa tökkimään. Nyt ihan must juttu on porkkanapuuro, eli 2,5 dl mantelimaitoa + 1 dl kaurahiutaleita + 1 porkkana raastettuna. Nam! :)

 4. Anonyymi sanoo:

  Jee rakastan puuroa!

 5. Emma sanoo:

  Puuro on kyllä niin hyvää, kun on hyvät lisukkeet! :) Täytyypä kokeilla joskus tätä! Ps. Ihanan valosat kuvat. <3

 6. Katri sanoo:

  Puurojen suurkuluttaja ilmoittautuu!♥︎ Aamut on vaan niin ihana aloittaa puurolla :)
  Tämä ohje kuulostaa todella hyvältä! En ole kokeilutkaan vielä tuorepuuroa, joten tämä resepti lähteen pian testaukseen ;)

 7. Jenna sanoo:

  Hei tää vaikuttaakin tosi hyvältä puurolta! Tähän mennessä oon blogeissa törmänny ainoastaan sellasiin tuorepuuroresepteihin, joissa chia-siemenet on olleet isossa osassa ja ne on omillaan asuvalle opiskelijalle aika kallis raaka-aine, jos niistä ei sitten tykkääkään :-D Seuraavalla kauppareissulla ostan kyllä ainekset tähän vaniljapuuroon: jos vaikka jatkossa sais nukkua sen vartin pidempään, kun ei tartteis herätä keittämään aamupuuroa :-)

 8. Iina E sanoo:

  Mullakin on viha-rakkaussuhde puuroon. Oon ehkä jumittunut liikaa perinteiseen kaurapuuroon ja sen lisukkeisiin, se ei nimittäin tällä hetkellä mene ihan näin perinteisenä alas. Ei toimi myöskään aamiaisena, sillä vaikka siitä pitäisi tulla vatsaan miellyttävän kylläinen olo pitkään, tulee minulle ensin kauhea närästyksenomainen ähky, jonka jälkeen tuleekin sitten jo nälkä. :D Mutta tuolle sinun tekeleelle voisin antaa mahdollisuuden, kuulosti ja näyttää ainakin tosi herkulliselle! :)

 9. Nelli sanoo:

  Pienenä inhosin puuroa, mutta nykyään se on mun vakioaamupala :) Tuntuu, ettei päivä lähde enää kunnolla käyntiin ilman puuroa ja musta on ihanaa aina lisätä puuron päälle kaikkia erilaisia lisukkeita, esim. marjoja ja pähkinöitä :) Tää resepti vaikuttaa tosi herkulliselta! Pitääpä yrittää saada itsekin vihdoinkin aikaiseksi kokeilla tuorepuuroa!

 10. Hilma sanoo:

  Oiih! Ihanalta näyttää. Oon ite lämmennyt puurolle vasta tänä syksynä, mutta täytyy nyt tunnustaa että kuulun niihin jotka laittaa kilon voita ja sokeria puuron päälle. :D Tätä täytyy kyllä joskus koittaa koska näyttää niin herkulliselta. ^^

 11. sarara sanoo:

  Oooo! Mä rakastan tuorepuuroja! Ja tää postaus on aivan ihana, nuo kuvat on niiin herkullisia! <3 aivan varmasti kokeilen tätä ohjetta, otin jo screenshotin talteen :D

  Mäkin jaan mun blogissa aina välillä tuorepuuro reseptejä :)
  http://nevergiveupsarara.blogspot.fi

 12. sanni sanoo:

  Nami! Näyttää hyvältä :-D

 13. Anonyymi sanoo:

  Aasuttiin lapsena Ranskassa ja sikäläiset kauhisteli, kun äitikin söi puuroa aamuisin, kun puuro on kuulemma "vauvanruokaa". :D Jännä että se on noin levinny. Pelkästään puuro on kyllä aika hirveen makusta, mutta toi tuorepuuro kylmänä kyllä pitäis kokeilla! :)

 14. Johanna sanoo:

  Ite oon alkanu syömään enemmän nyt puuroa aamupalaksi, kun se on niin hyvää ja terveelistä! tää sun laittama ohje näyttää kyllä niin hyvältä <3 :p

 15. Nelli sanoo:

  oi että, ihanaa että tulee näitä reseptipostauksiakin välillä :) nää nimittäin herättää mussa aina 'pakko päästä kokeilemaan' reaktion ♥️ mä oon aina rakastanu puuroa, lemppareita on kaura,-manna,- ja riisipuurot, mutta arkiaamusin syön ahkeraan elovenan pikapuuroja ♥️ tällästä tuorepuuroa voiskin joskus kokeilla, kuulostaa ja näyttää nimittäin tosi herkulliselle ♥️

 16. Emilia sanoo:

  Hei pakko kysyy mistä vedät noita mansikoita tähän aikaan vuodesta ja paljo maksaa :-D ? Olis ihana herkutella mansikoilla mutta mä en edes löydä niitä mistään!

 17. Anonyymi sanoo:

  Oiii ihanaa!!! Tää seitsemän puuron reseptiputki kuulostaa aivan ihanalta! ♥ Oon juuri itsekin löytänyt tuorepuurot ja täysin rakastunut niihin! En vain ikinä keksi uusia makuyhdistelmiä niihin, joten tää postaus tuli melkein kuin tilauksesta. :) Pitää kyllä heti laittaa tällanen puuro tekeytymään jääkaappiin! ♥
  En kans ite tykänny yhtään pienempänä puuroista, mutta oon parin vuoden sisällä oppinut tykkään niistä ja nyt syön puuroa lähes joka päivä.
  sanjaamanda.blogspot.fi

 18. Jutta sanoo:

  Viha-rakkaussuhde löytyy täältäkin päin puuroon… Muistan kuinka soin seiska luokkaan asti lähes poikkeuksetta jokainen aamu puuroa ja sen jälkeen sanoin, etten enää_koskaan_tule_syömään_puuroa :DD. Toi ohje näyttää kyllä niin herkulliselta, että mun on pakko päästä testaaman sitä pikapuoliin! :) Nam, ehkä mun puurointous taas herää näin muutaman vuoden jälkeen :'D

 19. Anonyymi sanoo:

  Mulle ei puuro kuulemma maistunut lainkaan vauvana, enkä oikeastaan ole voinut sietää sitä kunnes n. reilu vuosi sitten jotain tapahtui ja nykyään puuro onkin jo melkein "herkkua" :-D näitä tuorepuuro reseptejä on nyt sen verran tullut jokasesta tuutista että pakko varmaan itekin kokeilla tätä täysin uutta variaatiota puurosta! :-)

 20. Anonyymi sanoo:

  Yleensä tuorepuuroja ei kyllä blendata tasaiseksi, mut muuten maukkaan näköinen!

 21. Jenna sanoo:

  Oiii kuinka kuulostaa niin hyvältä toi puuro!! En ole ikinä tehnyt tuollaista tuorepuuroa joten tämän innoituksena toi on kokeiltava! :) Mä pidän puuroista, mutta nykyisin tulee tehtyä tosi vähän. Namskis! :P

 22. Essi sanoo:

  Oieiii nam miten herkulliselta toi näyttää!!

  essi-bltn.blogspot.fi

 23. Minna sanoo:

  Oi vitsi toi näyttää herkulliselta! ♥ Mä tykkään tosi paljon puuroista ja niihin saa kivaa vaihtelua just erilaisten lisukkeiden avulla :) Taidankin mennä heti laittaan tuorepuuron tekeytyyn niin on kerranki aamupala valmiina huomisaamuna :P

 24. Anonyymi sanoo:

  Vitsit, miten ihana postaus. Meen heti aamulla kauppaan ostamaan niitä puurojuttuja. Toivottavasti tuorepuurosta tulee uusi lemppari. Kiitos Saija!

 25. Emilia sanoo:

  Aii että mä rakastan puuroa!!<3 etenkin kaurapuuroa!! Niin hyvää! Aijon testata tätä ehdottomasti <3 muistan kun kyselit joskus postauksessa tuollaisen lasipurkin perään, mistä oot nyt löytänyt omasi?<3

 26. Anonyymi sanoo:

  Voiko ton vaniljarahkan tilalla käyttää jotain muuta? Esim. Maustamatonta jugurttia? :)

 27. Erkku K. sanoo:

  No tätä on kyllä odotettu:) oon ettiny superkauan kaikkea puuroon liittyvää ja sitten kun näin tämän postauksen niin vesi nousi kielelle ja testaushalu nousi. Oot vaan ihan paras<3

 28. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi lasinen "purkki" on josta syöt tota puuroa ja paljon oli hintaa ? :) ihanan näköstä!

 29. Saijis sanoo:

  Ei haittaa, saa kysyä muuhunkin liittyviä juttuja :-) Joo kyllä mä ostan jos niitä vaan sattuu olla! Viikon aikana tulee yleensä syötyä niin tuoreita kuin myös itse kerättyjä pakastemarjoja, mutta ne alkaa olla lopuillaan että nyt on tullut viime aikoina ostettua vaan tuoreita :) Joo ne on tosi arvokkaita… Mansikat on noin 3,50-5.00€ ja mustikat 2.50-5.00€. Mä en osta niitä päivittäin vaan maksimissaan kerran viikossa, joten silloin tällöin kun ostaa niin ei kirpaise niin paljon :-D

 30. Saijis sanoo:

  Ei hätää, niin kuulosti myös mun korvaan :'D Ennakkoluuloista huolimatta päätin vihdoin testata ja vitsit, että aivan kaduttaa kun en oo löytänyt tätä herkkua aikaisemmin… Se on nimittäin niin hyvää :p Ehkä sunkin ennakkoluulot saa kyytiä, jos/kun testaat tätä ;>

  Ooh mansikat on niin hyviä! Vaikka ei nuo voita suomalaisia, mutta silti…♥

 31. Saijis sanoo:

  Niin on<3 Hei en oo koskaan kuullutkaan tuollaisesta :p Namm mä rakastan porkkanaa raastettuna, joten tämä lähtee ehdottomasti testaukseen! Kiitos kovasti tästä vinkistä :-)

 32. Saijis sanoo:

  Jeiii vähän kiva, että löytyy muitakin puuroon hurahtaneita! Ehdottomasti paras ja täyttävin aamupala <3 Nimimerkillä juuri puurolautanen vieressä :D

 33. Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit! Ilman lisukkeita se ei edes täytä niin paljon, mutta kun on oikeat lisukkeet niin puuro maistuu paremmalta sekä täyttää enemmän :) Testaile ihmeessä ja kerro sitten mulle mitä pidit :> Aww kiitos Emma <3

 34. Saijis sanoo:

  Huippua, että löytyy muitakin :) Jep oon samaa mieltä! Aamulla puuro maistuu kaikista parhaimmalta ja sillä jaksaa pitkälle päivään asti ♥ Hihi joo ;-) Tuorepuuro yllätti mut ainakin niin positiivisesti, että tämän käyttö jää pysyvästi ruokavalioon mukaan :')!

 35. Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että sä ajattelet noin :) Tuo on totta… Mä kans joskus katselin tuorepuuroreseptejä ja tosi monissa oli käytetty juuri noita chia-siemeniä enkä mä ikinä sitten lähtenyt metsästämään niitä :D Ajattelin kokeilla jotain helpompaa ja nuo pellavansiemet ajaa saman asian ja nämä on ainakin hyviä (: Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Tämän valmiiksi tekemisessä säästyy kyllä monen monta minuuttia, kun saa vaan alkaa heti syömään:)

 36. Saijis sanoo:

  "HUH". Niin helpottavaa kuulla, että jollain muulla on samanlaisia ajatuksia puurosta :D Voi ei, tosi ikävä kuulla että sulla käy puuron kanssa noin :o Voiskohan se johtua puurohiutaileista – Mitä sä käytät? Mä ajattelin, että toiset voi närästää enemmän kuin toiset :s Ootko kokeillut niitä valmiita maitopuuroja? Ne on ainakin täyttäviä ja ei pitäisi tulla mitään närästystä. Mutta tosi kiva jos sä päätät antaa tälle puurolle mahdollisuuden ja mä pidän sulle peukut pystyssä, että tulisit tykkäämään tästä :)!

 37. Saijis sanoo:

  Mikähän siinä on, että niin moni inhoaa lapsena puuroa :o Tiedän nimittäin monia, joille on käynyt samalla tavalla :) Lapsena vihataan, mutta aikuisena rakastetaan. Mulla on sama tunne kuin sulla! Syön paljon erilaisia aamupaloja esim. Real-leipää, rahkaa, smoothieta yms. mutta jos tiedän että edessä on pitkä päivä niin silloin syön puuroa :) Se on ainut aamupala, joka täyttää niin paljon ja vielä pitkäksi aikaa. Hei joo testaile tätä <3 Oon 100%:n varma, että sä tuut puuron käyttäjänä ihastumaan myös tuorepuuroon :p

 38. Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että sä Hilma ajattelet noin :) Eikäääää :D Ei se mitään, mä olin ennen samanlainen. Nykyään sitä jotenkin kammoksuu tuota kyseistä yhdistelmää, mutta muistan kuinka sitä tuli ennen syötyä vaikka kuinka paljon :-D Suosittelen lämpimästi! Ja normaalin puuron päälle voi kans kokeilla esim. cashew-pähkinöitä niin ei tarvitse laittaa niin paljon voita ja sokeria :)

 39. Saijis sanoo:

  <3 Oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Ja maistuu vielä paremmalta kuin miltä tämä näyttää :')

 40. Saijis sanoo:

  Vautsi vähän kiva, että löytyy muitakin puuroon rakastuneita :p Kiitos suuresti sulle ja ihana kuulla, että pidit näistä kuvista <3 Voi miten kiva! Ja mä meen heti katsomaan sun blogin, koska kaikki puuroreseptit on enemmän kuin tervetulleita =)

 41. Saijis sanoo:

  Jee musta on niin kiva nähdä, että te innostuitte tästä reseptistä!! :)

 42. Saijis sanoo:

  Ohoh mitä ihmettä :D Se on jotenkin niin "outo" asia vielä ulkomailla, mutta nykyään näyttäisi siltä että se on alkanut levitä aika nopeaa tahtia! En tiedä mikä tämän leviämisen sitten aiheutta =D Totta <3 Mä lukeudun kans niihin ihmisiin, jotka voisi syödä puuroa pelkästänsä mutta oon huomannut että lisukkeiden kanssa nautittuna jaksaa paremmin! Kannattaa, mulle tämä oli nimittäin niin positiivinen yllätys että tätä tulee tehtyä monta kertaa viikossa :)

 43. Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että sä oot kans Johanna alkanut syömään enemmän puuroa :) Sillä jaksaa niin hyvin ja on ennen kaikkea terveellistä! Hih kiitos sulle ja mukava kuulla, että sä pidit tästä ohjeesta :) <3

 44. Saijis sanoo:

  Oo vitsit, että oli kiva kuulla sun Nelli pitävän näistä reseptipostauksista… :) Ja tuo sun reaktio oli ihana ♥ Toivottavasti sä tykkäät tästä! Mulla odottaa itse asiassa pari muutakin reseptiä julkaisua, mutta puuroviikko ensin :p Nam! Nuo sun luettelemat puurot on myös mun suosikkeja ja riisipuuro sopii hyvin esimerkiksi herkutteluun. Voin lämpimästi suositella tätä puuroa :) Mulla oli niin suuret ennakkoluulot tätä kohtaan, mutta ne lähti heti ensimmäisellä lusikallisella pois ;-D ♥

 45. Saijis sanoo:

  Haha ihana :D Mä oon löytänyt näitä K-supermarketista sekä Prismasta! Mutta joka päivä niitä ei oo vaan aina pari kertaa viikossa sattuu tulla vastaan :) Kannattaa käydä ainakin Prismasta katsomassa ja varmaan voi myös Cittarista löytyä! Näitä alkaa nyt kevääseen päin mennessä tulla koko ajan vaan enemmän :p

 46. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus:)

 47. Saijis sanoo:

  Jeii ♥ Superia huomata, että sä innostuit tästä reseptiputkesta yhtä paljon kuin mä :p En malta odottaa, että pääsen esittelemään ne kaikki teille ensi maanantaina! Voi tämä postaus ja seuraava puuroviikko-postaus tulee sitten juuri oikeaan aikaan, koska mulla olisi vaikka mitä yhdistelmiä teille jaettavaksi :p Toivottavasti saat siitä sitten uutta inspiraatiota ♥ Noin on käynyt yllättävän monelle ja sitä varmaan vanhetessa oppii uudestaan syömään puuroa ja muistaa, että miten hyvältä se maistuikaan :)

 48. Saijis sanoo:

  "Onneksi" on muitakin kenellä se suhde puuroon on vähän vaihdellut vuosien myötä :) Eiii! Ihana :D Mä kans sain tästä tarpeeksi silloin ja luulen, että syynä tähän on se, että sitä tulee syötyä samalla kaavalla joka päivä ja valmistustapa on myös aina sama… Sen takia oon nyt opetellut kokeilemaan joka kerta melkein jotain uutta eikä kyllästymistä näy enää missään :) Testaa ihmeessä tätä! Voi olla, että sun sisäinen puurorakkaus herää taas vuosien jälkeen ;'D

 49. Anonyymi sanoo:

  Mä en oo vielä kertaakaan ostanut mantelimaitoa, osaatko kertoa siitä tarkemmin mihin kaikkeen se sopii ja miltä maistuu? Käyköhän tähän myös ihan normaalimaito mantelimaidon sijan? :)

 50. Anonyymi sanoo:

  Elovenan tai minkään muunkaan valmistajan pikapuuroja ei kannata syödä, sillä ne sisältää uhan älyttömästi sokeria. Eli ne ei ole todellakaan terveellisiä. Parempi vaihtoehto on ihan normit pikakaura hiutaleet. Kannattaa katsoa vähän paketin kyljestä mitä puurosekoitukset sisältää.

 51. Saijis sanoo:

  Oho sulla on sitten maku kääntynyt aivan toisin päin :D Munkin mielestä se on enemmänkin herkkua ja varsinkin tämä tuorepuuro, kun se menee ihan jälkkäristä :p Oon kans huomannut, että tämä tuorepuuro on tämän hetken "hitti" ja se vaan yleistyy koko ajan lisää :p Testaa ihmeessä tätä! Tämä variaatio on ainakin erityisesti mun makuun ja tuut varmasti tykkäämään jos pidät vaniljan mausta :-))

 52. Saijis sanoo:

  Mä oon nähnyt montakin eri reseptiä, joissa ne blendataan :) Mun mielestä puurosta tulee paljon tasaisempaa eikä tuu vastaan mitään ylimääräisiä "paloja" :D

 53. Saijis sanoo:

  Voin sanoa, että maku on vielä parempi :p Kokeilin ihan puolivahingossa tätä yhdistelmää, mutta tästä tulikin heti yksi lemppari <3 Joo kannattaa! Mä oon varma, että tuut tykkäämään tästä :) Voittaa ehkä jopa normaalin puuron ja tätä voisi jopa syödä vaikka kuinka paljon :p!

 54. Saijis sanoo:

  Eikö!! Tätä voisi verrata ihan johonkin jälkkäriin :p<3

 55. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että sä oot tuota mieltä♥ Tästä on tullut pienen ajan sisällä yksi ehdoton suosikki :) Jooo!! Ilahduttavaa nähdä, että te ootte aina niin innokkaana kokeilemassa näitä mun reseptejä :) Toivottavasti sä tykkäät tästä :p

 56. Saijis sanoo:

  Aw kiitti paljon anonyymi <3 Hei vähän mukava nähdä, että sä innostuit kokeilemaan! Mä kans pidän peukkuja, että tästä tulee sun uusi suosikki :-)

 57. Saijis sanoo:

  Vaude miten kiva nähdä näin monen tykkäävän puuroista :) Kaurapuuro on myös mun suosikeiden ehdoton kärkipaikan saanut Tuo lasipurkki on joku ikivanha, joka löytyi mun kotikotoa. Muistin, että meillä on ollut joskus tuollaisia "hillopurkkeja" ja sieltähän löytyi heti parikin kappaletta :) <3

 58. Anonyymi sanoo:

  Voitko julkaista loputkin kommentit insta-postaukseen? :)

 59. hapsu sanoo:

  Vois kokeilla tota huomenna! En oo ikinä ollu mikään puuronsyöjä, mutta kun kokeilin yhtä maukasta puuroa niin muuttu ääni kellossa. :-) 2 dl maitoa, 1 dl hiutaleita, 1 rkl siemeniä (käytän itse chia), banaanin paloja ja maapähkinävoita. Tuhti ja makea herkku!

 60. Sarita sanoo:

  Oi, näyttää herkulliselta <3 Pakko kokeilla, kiitos reseptistä ;)

 61. Saijis sanoo:

  Joo voi :) Kannattaa käyttää kuitenkin jotain rahkaa tai jotain muuta paksumpaa niin koostumuksesta ei tuu liian löysä! Esim. maitorahkaa :)

 62. Siru sanoo:

  Ah tuorepuurot on ihan parhaita! :) Erityisesti viimeaikoina on taas tullut pitkästä aikaa tehtyä erilaisia aina mango-kookoksesta kardemumma-mustikkaan. Tänään viimeksi itseasiassa postasin blogiini uuden ohjeen :)

  Itse käytän kyllä usein juuri jogurttia enkä rahkaa ja se toimii ihan yhtä hyvin mielestäni :)

 63. Anonyymi sanoo:

  Kokeilin heti tänään tuota ja oli kyllä hyvää! :-) Tää ei lity yhtään aiheeseen, mutta tiiätkö/muistatko onko cubuksella myynnissä muita kuin push up rintsikoita? Kun itse en koskaan saa selvää minkään kaupan alusvaate osastolla, et missä on mikäkin…ja seuraavaks ajattelin ostaa cubukselta rintsikat… Nii mua suoraan sanottuna turhauttaa yrittää ettii jotain tiettyjä siellä ahtaissa käytävissä puol tuntii ;'D

 64. Anonyymi sanoo:

  Valmistan tota huomis aamuks ;) millo laitat kirppikselle vaatteita?

 65. Anonyymi sanoo:

  Hei sähän ostit joskus ne nike free 5.0-kengät ja oon nyt kans ostamassa sellasia :) niin ku mun jalan koko on 37-38 riippuen kengistä ja en tiedä nyt yhtään minkä kokoiset mun kannattais noista ottaa? Sullako on 37 jalka ja otit 36,5? Kun oon lukenut monesta paikkaa, että pitäis ottaa noista omaa kokoa isommat ja sä sanoit et pienemmät, niin ootko ollu tyytyväinen kokoon vai miten? :D Ja mitä muuten oot ollu niistä mieltä, vai ootko paljon ees käyttäny? :) Haha kauhee kysely :)

 66. Helmi sanoo:

  Namnam! Tuli kyllä vesi kielelle kun näki noi kuvat! En oo edes kuullut tällaisesta tuorepuurosta ennemmin! Pitääpä kokeilla, näyttää niiiin herkulliselta! <3 mä oon aina ollut puurojen ystävä, poikkeuksena riisipuuro jota tykkään syödä vain jouluna. Senpä takia tää resepti houkuttais kyllä kovasti! :-)

  Voi että kun on kiva taas parin päivän jälkeen tulla katsastamaan sun blogin uudet postaukset! Näin arkena mulla helposti unohtuu blogien selaaminen, mutta sitten kun saa selata kaikki uudet postaukset – se jos mikä on rentouttavaa! <3 Kiitos ihanasta ja niin piristävästä blogista sulle Saija! <3

 67. Saijis sanoo:

  Ooh mahtavaa, että oot odottanut tätä :) Voi vitsit sitten tämä tuli juuri oikeaan aikaan! Mä oon kans innoissani kokeilemassa kaikkea uutta puuroihin liittyvää ja haluan koko ajan testata jotain uutta :D Aw kiitos paljon<3

 68. Saijis sanoo:

  Se on itse asiassa mun kotikotoa ja se on joku ikivanha :D Muistin, että meillä on joskus ollut noita ja onneksi satuin löytämään parikin erilaista ns. vanhaa "hillopurkkia". Tämä on kyllä niin herkullista! Suosittelen testaamaan :)

 69. Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti anonyymi! Mukava nähdä, että nämä reseptipostaukset on teidän mieleen:)!

 70. Saijis sanoo:

  Mä oon itse asiassa tekemässä siitä ensi viikolla tai jo tällä viikolla tarkemman postauksen, jossa vähän kerron paremmin siitä ja sen vaikutuksista:) Joo käy hyvin myös normaali maito! Mantelimaito tuo tähän sellaista omanlaista makua, mutta normaali maito sopii myös (:

 71. Saijis sanoo:

  Julkaisen ne aina kaikki heti, kun ne tulee :) Ne ei vaan näy kun niitä on niin paljon! Sieltä kommenttien lopusta täytyy painaa lataa lisää, että tulee taas uusia kommentteja näkyviin. Mutta kaikki ne siellä on ja oon nähnyt ne :)!

 72. Saijis sanoo:

  Joooo<3 Ehdottomasti kannattaa testata! Vaikka ei niin puurosta välittäisikään niin tässä on jotain erilaista ja maistuu varmasti monelle :p Oii! Tuo sun kirjoittama resepti kuulostaa myös niin hyvältä, että testaukseen lähtee! Kiitos vinkistä :)

 73. Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että sä innostuit tästä :) Hihi kannattaa, mä luulen että sä tykkäät tästä <3 Kiitos itsellesi kommentista! :)

 74. Saijis sanoo:

  Heiii tosi kiva, että sä pidät niistä myös! Mä löysin ne vasta vähän aikaa sitten ja täytyy sanoa, että vähän kaduttaa kun löysin näin myöhään :D NAM! Nyt tuli vesi kielelle :p Jos sulla on muitakin kiinnostavia reseptejä niin linkkaa ihmeessä tänne suuntaan, mä tykkään aina testata jotain uutta :)!

 75. Saijis sanoo:

  Oikeasti! JEE <3 Mä oon niin iloinen, että te ootte testaillut tätä jo! Tämän takia tänne on kiva jakaa reseptejä, kun ne otetaan näin hyvin vastaan:) Kyllä Cubukselta pitäisi löytyä myös normaaleja rintsikoita. Mä ostan sieltä ainoastaan alushousuja ja rintsikat taas Seppälästä sekä H&M;:ltä ja noista liikkeistä löytyy ainakin normaaleja malleja :) Tiedän tunteen… Alusvaateostoksilla on välillä niin ahdistavaa käydä, kun siihen kuluu aikaa ja paikat on ahtaat :'D

 76. Julia sanoo:

  Olet vastannut tähän varmasti monen monta kertaa, mutta en valitettavasti löydä vastausta mistään. :-( Eli millä ohjelmalla muokkaat kuvasi, entä suositteletko mitään kuvanmuokkaussovellusta puhelimelle? :-)

 77. Saijis sanoo:

  Uu jooo ;-) Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Varmaankin ensi viikolla viimeistään :)

 78. Emilia sanoo:

  Iso kiitos vastauksesta, on niin kiva kun sen aina tästä blogista saa :-) Ihanaa kevättä <3

 79. Saijis sanoo:

  Joo ostin syksyllä! Noissa Niken Free 5.0-kengissä tuo koko on kyllä niin hämäävä :D Osa sanoo, että ottaa koon isomman ja osa sanoo, että ehdottomasti pienemmän… Mä otin puoli kokoa pienemmät, koska ajattelin niiden olevan silloin tukevat juostessa ja se osoittautui mulle ainakin nappivalinnaksi! Jos tilaat netistä niin kannattaa ottaa varmuuden vuoksi kaksi eri kokoa :) Mä oon ollut tosi tyytyväinen ja huomaan selvästi, että juostessa ne tukee ihan eri tavalla kuin mun vanhat lenkkarit :) Sanon siis, että kannattaa ihmeessä ostaa nämä <3 Eikä haittaa kysely, kiva vaan jos noin olla avuksi :)!

 80. Saijis sanoo:

  Vitsit, että on kiva kuulla sun Helmi tykkäävän näistä kuvista :) Nimittäin kuvista on aina niin ihana saada palautetta <3 Mä suosittelen testaamaan tätä ja ainakin pari, jotka on tätä kokeillut niin on tykännyt :) Mä oon kans sitä mieltä, että riisipuuroa kuuluu ainoastaan jouluun vaikka se onkin herkullista <3 Joo!

  Äää oot Helmi kyllä niin ihanan aktiivinen lukija ja on ihana saada sut tänne takaisin kommentteihin :) Oon niin otettu sun sanoista ja joka kerta, kun tuun sun kommentteihin vastaamaan niin mulle tulee näistä niin hyvä mieli! Kiitos tuhannesti sulle Helmi <3!

 81. Saijis sanoo:

  Ei haittaa! Multa saa kysellä kaikkea uudestaankin :) Mä muokkaan kaikki kuvat Picsasalla ja kuvanmuokkauksena puhelimeen voisin suosittella Pixlr Express+ nimistä sovellusta :')!

 82. Anonyymi sanoo:

  Hehheh, jopa tätä postausta lukiessa mulla on puurolautanen vieressä….. Tykkään tosi paljon puurosta, ja sama juttu, pienenpänä en sitä niin paljoa syönyt kuin nyt. Pakko sanoa, että maista Fazerin ALKU puuroja! Niissä on tosi vähän sokeria, ja ne on älyhyviä! Maista esim. Kolmen kuidun puuroa (: Kiva postaus taas! ♡

 83. Oona sanoo:

  Mitääää tost Fit-rahkasta on vaniljaversio??? Pakko päästä ostamaan :)) Se niiden perus maitorahka on tosi hyvää :))

 84. Saijis sanoo:

  Onko, voi ei :D Se on jännä miten moni on syönyt sitä joskus lapsena ja sitten se on jäänyt… Sitten taas vanhempana sen löytää uudelleen :D Mä oon monesti meinannut testata itse asiassa niitä :p Ne on vaikuttaa tosi täyttäviltä ja monipuolisilta, joten sun ansiosta testaukseen lähtee :) Kiitos kovasti kommentista sekä hyödyllisestä vinkistä ♥

 85. Saijis sanoo:

  Joo on! Se on kuulemma vasta viime viikolla ilmestynyt ja mä ainakin yllätyin siitä positiivisesti :) Maitorahka on myös hyvää, mutta kyllä tämä voittaa sen ;>

 86. Saijis sanoo:

  Woooow!! Kiitos hurjasti sulle näistä linkeistä :) Jo pelkästänsä joidenkin linkkien nimet sai mut kiinnostumaan. Testaukseen lähtee moni näistä :)

 87. Saijis sanoo:

  Voi kiitos itsellesi Emilia! :) Ihanaa kevättä myös sulle <3

 88. Saijis sanoo:

  Mun mielestä kaikki ei sisällä niin paljoa :o Ja se vähän riippuu mitä puuroon laittaa, mutta oot oikeassa, että pikapuuroa parempi vaihtoehto on aina normaalit kaurahiutaleet :)!

Kommentoi