See what I eat

Viime kuukausien kysytyin kysymys niin täällä blogin puolella kuin sähköposteissa sekä muista yksityisissä viesteissä on ollut sama eli mitä ihmettä mä syön?? Moni on huomannut mun kropassa isoja ja pieniä muutoksia ja oon itsekin vasta lähiviikkoina peiliin katsoessa huomannut mitä pieni elämäntaparemontti on saanut aikaan. Energisemmän olemuksen ja väsymättömyyden pois jäämisen lisäksi oon huomannut, että voin sisäisesti sekä ulkoisesti paremmin kuin koskaan En voisi olla tällä hetkellä tyytyväisempi mun kroppaan! Oon lisännyt liikuntaa, mutta silti suurimmat muutokset on tapahtunut ruokavalion myötä ja mä ajattelin tehdä nyt vuorostansa vähän erikoisemman postauksen… Nimittäin paljastan teille vastauksen tähän kysymykseen eli tätä mä syön:

blogijuttuja

AAMUPALA:
Eikä oo muuten turhaa nimitetty päivän tärkeimmäksi ateriaksi! Mä pyrin syömään päivittäin aamupalan ja herään usein jopa aikaisemmin sen takia, että ehtisin syödä sen rauhassa. Ennen aamukuutta mun on vaikea saada kurkusta alas mitään, mutta silloin tulee napattua työmatkalle mukaan banaani tai juotava smoothie. Niiden lisäksi meidän aamupalapöydästä löytyy paljon marjojen ja kaurapuuron yhdistelmiä, smoothiekulho, hedelmiä, hapankorppua, ruisleipää, Real-leipää avodakolla + suolalla ja pippurilla sekä silloin tällöin tuoreita croissantteja – Parasta olisi jos voisi joka päivä herätä hotellin tai laivan aamiaiselle!

blogijuttuja-002

LOUNAS JA PÄIVÄLLINEN:
Salaattia, kanaa, kalaa, pastaa, joskus riisiä, täytettyjä bageleita, keitettyjä kasviksia, keittoja, nuudeli-sekä kasviswokkia ja tämä lista vain jatkuu… Lounas sekä päivällinen on mulle sellaisia ruokia, jotka vaihtelee päivittäin! Joskus tulee käytyä ulkona syömässä, mutta yleensä pyritään kuitenkin kokkaamaan kotona. Perus kotiruokia syödään myös täällä, mutta aina välillä on kiva kokeilla myös jotain erilaista. Pienikin vaihtelu virkistää vaikka kyseessä olisikin vain pelkkä päivän ruoka.

blogijuttuja-003

VÄLI-SEKÄ ILTAPALA
Paaaaljon hedelmiä Heh sitä ei varmaan kovi moni arvannutkaan kollaasista… :-D Oon pyrkinyt jättämään viikottaiset herkuttelut pois ja sen sijaan makeanhimon iskiessä syömään hedelmiä. Kun hedelmiä syö välipalaksi esimerkiksi smoothiena, hedelmäsalaattina tai vain sellaisenaan niin verensokeri pysyy paremmin kurissa eikä inhottava pikkunälkä pääse yllättämään. Välipaloina sekä iltapaloina käy myös luonnonjugurtin + myslin kombo, rahkat, leivät, välipalapatukat, proteiinipatukat jne. Vaihtoehtoja on monia!

blogijuttuja-001

HERKUTTELU 
Vaikka oon vähentänyt herkuttelun minimiin (mitä en olisi ikinä kuvitellut pystyväni tehdä) niin silti silloin tällöin se on sallittua ja mun mielestä välillä myös pitää herkutella. Itselleen ei saa olla liian ankara ja kerran me vaan täällä eletään niin miksi sitä ei voisi välillä nauttia jäätelöä tai hakea pussillisen Makuunin karkkeja? Mun makeanhimon vie yleensä mennessään jo makea kaakao sekä kahvi tai esimerkiksi pari keksiä. Erään asian oon huomannut: Mitä harvemmin herkuttelee, sitä vähemmän niitä herkkuja tulee ”sallittujen” hetkien aikana mässäiltyä.

Kertokaa ihmeessä mitä piditte näin erilaisesta postauksesta? Ja jos teille tulee jotain kysyttävää tähän tai johonkin muuhun liittyen niin vastaan niihin mielelläni :)


87 Responses to “See what I eat”

 1. Sara sanoo:

  Kaikki ruuat noissa kuvissa näyttää niiin hyviltä! :-D❤

 2. sanni sanoo:

  Tää oli tosi kiva postaus! Tällasii lisää;-)

 3. Saijis sanoo:

  Haha kyllä tässä kieltämättä ruokahalu kasvaa, kun katsoo näitä kuvia :'D ♥

 4. Elisa sanoo:

  Nam, voiko enää ruoka näyttää värikkäämmältä?! <3__<3 Itellä aamupala on se mikä tökkii, aina satunnaisesti jaksan siihen panostaa, mutta harvemmin kuitenkin! Onneksi veden juontiin on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota sentään. :) Tuo on kyllä ihan totta, että kun pääsääntöisesti syö terveellisesti niin välill voi hyvällä omalla tunnolla herkutella. ;)

 5. Essi Jensa sanoo:

  Voi kuinka näyttää herkulliselta!! <3

 6. Saijis sanoo:

  Jei mahtavaa, että sä tykkäsit! Voisin kyllä alkaa avaamaan tätä elämäntapa-puoltakin lisää täällä blogissa :'))

 7. Ooh naminami ihania kuvia ! <3

 8. Saijis sanoo:

  Hihi näitä kuvia katsoessa kyllä nälkä kasvaa :p <3 Ääh voi eikä… Tiedän tuon tunteen, nimittäin mulla oli samoja vaikeuksia pari vuotta sitten :s Pakolla, kun vain pikkuhiljaa syö jotain niin sitten siihen alkaa tottua. Hei vähän kiva, että oot saanut veden juontiin kiinnitettyä huomiota ja parantanut sitä :) Se on kans erittäin tärkeää! Niinpä! Herkuttelu silloin tällöin on enemmän kuin sallittua ;-)

 9. Saijis sanoo:

  Ooh vitsit miten kiva, että oot tuota mieltä :) Ruokaa on niin kiva kuvailla, kun siitä saa vaikka minkälaisia kuvia aikaan <3!

 10. Anonyymi sanoo:

  teetkö ite noi kolmioleivät? jos teet, mitä siellä välissä on? :)

 11. Iina sanoo:

  Aivan ihania kuvia! :-) Et uskokkaan kuinka hyvälle tuulelle tulin ja tää sai inspistä syödä itekkin paremmin :-)

 12. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Patricia :) Ihana kuulla, että nämä oli sun mieleen ♥

 13. rosB sanoo:

  Herranjestas tässä tulee nälkä :-D Nää sun ruokakuvat on kyllä inspiroivia (ja älyttömän herkullisen näköisiä) eli lisää niitä! :-)

 14. Saijis sanoo:

  Joo oon tehnyt itsekin ja oon laittanut hunajalla marinoitua kanaa, tuorejuustoa, jäävuorisalaattia, kirsikkatomaattia, maissia, kurkkua ja Thousand Island-salaatinkastiketta :-)

 15. Saijis sanoo:

  Iso kiitos Iina! Kuvista on niin kiva saada näin positiivista palautetta:) Ooo miten hyvä juttu ♥ Mä toivoinkin, että tämä postaus jakaisi inspiraatiota myös teihin! :)

 16. Anonyymi sanoo:

  Saako näin talvisin ostettua tuoreita marjoja, kuten mansikoita tai vadelmia? Ihmettelin vaan kun näyttää niin hyvälle nuo kuvat tuossa kollaasissa että tulee itsellekkin ihan vesi kielelle!

 17. Lotta sanoo:

  Ihanan värikäs ruokavalio sulla – tuli jo näiden annosten kattelusta hyvälle tuulelle! ^_^

  ❤: Lotta / My Happybubble

 18. Helmi sanoo:

  Tästä postauksesta näkee että oot panostanut! Yleensä jos joku tekisi tällaisen postauksen, niin kuvat on suoraan weheartit:sta, joten mun mielestä on niiin kiva kun nää kaikki on sun ottamia! <3 :-) Muutenkin ihanan selkeesti oot esitellyt sun päivittäiset ateriat, ja on kiva ku et ajattele että herkuttelu ei olis missään nimessä sallittua! :-) inspiraatio terveellistä syömistä kohtaan kohoaa koko ajan tämän ansiosta! Postaus tiivistettynä: VAU!

 19. Julia sanoo:

  OI NAM! Heti tekee mieli lähteä keittiöön hakemaan evästä! Mietin että mitä olet opiskellut, silloin kun opiskelit ja aiotko vielä mahdollisesti kouluttautua lisää?

 20. Sara sanoo:

  Hedelmät on kyllä niin hyviä! Tänään just kaupasta hamstrasin omenoita, päärynöitä, luumuja, granaattiomenan ja avokadon! Jos vaikka huomisen aloittais hedelmäsalaatilla tai smoothiella. ♥

 21. Melina sanoo:

  Oi että miten ihana postaus! <3 tuo on kyllä niin totta että ku syö terveellisesti ja jättää herkuttelun vähälle niin olo tuntuu paljon energisemmältä ja hyvältä! :) mut aivan ihania kuvia taas kerran ja lisää tämmösiä postauksia!!

 22. Anonyymi sanoo:

  Saako kysyä paljon oot laihtunu? :) sun kroppa on vaan niin kadehdittavan hyvännäkönen!

 23. Pinja-Sofia sanoo:

  Heii ihan pakko kysyy et millä kameralla kuvaat? ja kuinka paljon aikaa sä käytät kuvien muokkaamisen (niinku yhteen postaukseen)? =) super ihana postaus♥

 24. Saijis sanoo:

  Ääää hups :-D Ei ollut tarkoitus saada teille kaikille nälkää aikaan :p Hihi kiitos tuhannesti sulle! Ja totta, voisin kyllä tehdä tämän tyylisiä postauksia jatkossa uudestaan (:

 25. Anonyymi sanoo:

  Täällä ilmoittautuu toinen aamupalojen rakastaja! Aamu ei lähde käyntiin ellei sitä aloita syömällä :'D

 26. Saijis sanoo:

  Joo saa aina silloin tällöin :) Yleensä vaan Cittarissa ja Prismassa tulee vastaan ja silloin, kun niitä on niin on pakko ostaa koska se on harvinaista herkkua tähän aikaan vuodesta:D Ne on niin hyviä! Mikään ei voita kesällä tuoreita suomalaisia mansikoita… NAM <3

 27. armi owo sanoo:

  Nam, ihanan monipuolista ja värikästä! :) Ihana huomata et on joku joka ei karta hedelmiä! :D
  Mikä on sun lempihedelmä ja mitä yleensä laitat hedelmäsalaattiisi? Monta kertaa about syöt päivässä? :)

 28. Saijis sanoo:

  Olipas se jotenkin kivasti sanottu :) Mä pyrin pitämään ruokavalion monipuolisena niin mihinkään ei ehdi kyllästyä! Oo vähän kiva kuulla, että pelkät annokset sai sellaista aikaan ♥

 29. Saijis sanoo:

  Wowww <3 Niin ilo nähdä sun Helmi kommentoineen tälläisen kommentin! Ihan mielettömän kivasti sanottu :) Mä en halunnut käyttää mitään Weheartin kuvia vaan haluan mahdollisimman usein käyttää pelkästänsä omia kuvia ja hyvä, että mun panostus sitä kautta välittyy myös ruudun toiselle puolelle! Joo ei tietenkään :) Kyllä jokaisen kuuluu herkutella joskus! Vitsit tämä piristi niin paljon mun päivää ja tsemppiä sulle terveellisempään syömiseen ihanuus <3 :)

 30. Saijis sanoo:

  Tiedätkö mulle tuli kans himo päästä kauppaan ostamaan lisää hedelmiä :D <3 Joo oon opiskellut kolme vuotta liiketaloutta ja valmistuin merkonomiksi. Ehkä tulevaisuudessa aion kouluttautua lisää, mutta en oo siitä vielä 100%:sen varma. Sen näkee mihin työelämä vie :)!

 31. Saijis sanoo:

  …<3 Niin on! Ei nuo sun luettelemat hedelmät kuulostaa kyllä liian hyviltä :) Avokado on mun yksi lemppari ja kannattaa ihmeessä kokeilla sitä myös leivän päälle :p<3

 32. Janni sanoo:

  Apua, tästä ei enää kollaasit voi herkullisemmaksi muuttua! Ihania värjejä, asetelmia ja kattauksia söpöillä yksityiskohdilla ♥ Hyvältä kuulostaa ateriat joita syöt ja fiksuja valintoja näytät tekevän syömisten suhteen, hienoa kuulla että voit hyvin! :) Päälimmäisenä mulle kuitenkin tästä postauksesta jäi mieleen se miten uskomattoman ihania ruokakuvia oot saanut napattua, siis voi että! :D Niin raikkaita, värikkäitä ja hyvännäköisiä! Tää vähintäänkin todistaa, että terveellinen ruoka ei tarkoita tylsää tai väritöntä ja mautonta kamaa. Oon itse ehdottomasti sitä mieltä että hyvän maun lisäksi on kiva että ruoka näyttää houkuttelevalta ja on nätisti tarjoiltu ja laitettu (ei nyt tietenkään aina rahkeet riitä jokaisen suupalan asetteluun mutta you got the point) tai näyttää muuten vaan houkuttelevalta, se tekee niinkin normijutusta kuin syömisestä jotenkin astetta mukavamman hetken! :) Tää oli yksinkertaisuudessaan kiva ja ennenkaikkea inspiroiva postaus, ihanilla kuvilla! <3

 33. Saijis sanoo:

  Iso kiiiiitos! <3 Niinpä :) Se on jännä miten pelkästänsä herkkujen pois jättäminen saa aikaan energisen tunteen ja olo on jotenkin raikkaampi :D Ilo kuulla, että sä ajattelet noin ja että olisit kiinnostunut näkemään näitä lisää! Laitetaan idea korvan taakse :')

 34. Saijis sanoo:

  En tiedä yhtään tarkkaa määrä ja mua kans kiinnostaisi, mutta en omista vaakaa :s Täytyisi sellainen hankkia niin tietäisi paremmin! Mutta veikkaan, että muutamia kiloja :) Höpö pöpö, mutta kiitos paljon tästä kohteliaisuudesta <3

 35. Wow! Aivan ihana postaus ja upeita kuvia! Oon seuraillut sun blogia jo kauan ja oot aivan mahtava ihminen! <3 Sun postaukset on aina todella kauniita,selkeitä ja tosi hyvin kirjoitettu!
  Haluan vielä henkilökohtaisesti kiittää sinua, koska olet saanut minut kiinnostumaan myös bloggailusta! Joten suuri kiitos! <3

 36. Saijis sanoo:

  Mä kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja siihen mulla on 50mm objektiivi :) Mulla menee aikaa koko postauksen kuvien muokkaamiseen (kuvia on yleensä noin 6-8) niin ehkä maksimissaan 15min riippuen mitä teen ja millaiset valotukset kuvassa on :) Superisti kiitoksia sulle ♥!

 37. Saijis sanoo:

  Ilahduttavaa nähdä, että löytyy myös muita aamupalan rakastajia :) Niinpä! Aamupala toimii mulla ainakin yhtenä hyvänä syynä nousta sängystä lämpimän peiton alta pois :-D!

 38. Saijis sanoo:

  Vitsit kiitti paljon :-) Joo en todellakaan! Mä voisin elää pelkillä hedelmillä… Nimimerkillä juuri omena toisessa kädessä =D Mun lempihedelmiä on vesimelooni, banaani sekä mango ja noi, kun sekoittaa hedelmäsalaattiin niin tulee hyvää + kiiviä, päärynää ja tuoretta ananast :p Niin hyvää, että kannattaa joskus testata! Mä syön suunnilleen jos laskee kaikki pienet välipalatkin niin 5-6 kertaa päivässä (:

 39. Tinpsu sanoo:

  Kiva postaus! :) Jotenkin tosi virkistävää lukea nuoren naisen blogista, että herkuttelu (muullakin kuin kahdella palalla 90% suklaata silloin tällöin :'D) on ok ja että ei ihan oikeasti tarvitse punnita jokaista suupalaa tai katua aamupalacroissantteja ja kaakaota kermavaahdolla. Tällaiset lifestyle -postaukset kiinnostaa, samoin reseptit. Lisää tämmöistä! :)

 40. Anonyymi sanoo:

  Niin hyvän näköstä, tuli ihan vesi kielelle!
  Itselläkin on herkkutelu paheena, mutta nykyään osaan jo syödä makeanhimoon hedelmiä!
  Joskus olis mukava joku myday, tai sitten joku sun "urheilurutiini" tai sitten näyttäisit yhdessä postauksessa sun urheiluvaatteet❤️

 41. Sinituuli sanoo:

  Ihanan värikkäitä ruokia! Reseptejä olis kiva saada lisää tänne blogin puolelle! :)

 42. Saijis sanoo:

  Eiii ♥ Nyt menin kyllä niin sanattomaksi! Huikea kommentti sulta Janni ja vitsit, että arvostan paljon kun oot nähnyt tähän vaivaa :) Joo voin paremmin kuin hyvin! Ja mulle on tärkeää syödä mahdollisimman monipuolisesti ja jo pelkästänsä aterioiden väliin jättämisestä tulee heti huono olo… Aww ihana oot! Kuvista on niin ihanan inspiroivaa saada palautetta ja vielä, kun se on näin positiivisista :) Mulle on kans tärkeää, että miltä ruoka näyttää lautasella! Se näyttää kivalta, mutta ruoka myös houkuttelee enemmän, kun sitä ei oo vaan "heitetty" lautaselle :'D Tietysti myös se maku on tärkeää, mutta kyllä ulkonäöllä on vaan silti suuri vaikutus :) Oli kyllä niin kiva saada sulta tälläinen kommentti, kiiiitos tästä !<3

 43. Saijis sanoo:

  Kiitoss ano ♥ Joo voin! Mulla on monta lempparia, mutta ehkä parhaimmat on kuitenkin Strawberry & Champagne, Coconut Passion, Mango Tempation sekä Love Spell. Nuo on sellaisia herkullisia, mutta ei liian makeita – Toivottavasti löydät hyvän! (:

 44. Anonyymi sanoo:

  pakko kysyy, että mistä oot ostanu noita bageleita?:-D täällä kun niitä ei tunnu löytyvän mistään kaupasta..

 45. Saijis sanoo:

  Ohoh!! Heräsin hyvällä mielellä ja vielä paremmalla tämän sun kommentin jälkeen <3 Ensinnäkin kiva nähdä, että oot seurannut tätä jo pitkään ja vielä kivempaa on se miten paljon sä tästä pidät :) En voisi olla iloisempi siitä, että oon saanut jaettua inspiraatiota myös sinne suuntaan ja vielä kiinnostumaan bloggaamisesta! Huippua ja kiitos itsellesi näin kivasti kirjoitetusta kommentista :) Ai niin ja tsemppiä hurjasti bloggailuun!<3

 46. Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos paljon :') Ja ei todellakaan! Vaikka oon herkuttelua vähentänyt paljon niin ei ikinä olisi käynyt mielessäkään luopua siitä kokonaan… Mun mielestä on ihan hullua, kun osa ajattelee että edes suklaanpala silloin tällöin ei oo "sallittua" :s Voi miten ihana kuulla, että nämä lifestyle jutut on sun mieleen ja reseptiä on tulossa itse asiassa ensi viikolla =)!

 47. Saijis sanoo:

  Jeee vähän kiva, että nämä kuvat toi veden kielelle :p Ja samoin myös mulle… Täällä nälkäisenä joudun katsella tämän postauksen kuvia ja nälkä tässä vaan kasvaa :''D Joo hedelmät on siitä hyviä, että makeanhimo katoaa melkein samantien! Sulta tuli paljon hyviä ideoita, joista moni lähtee toteutukseen :) Tuollainen uusi myday pitäisi kirjoittaa ihan lähiaikoina ja urheiluun liittyvät postaukset on ollut myös paljon toivottuja, joten kirjoitan myös nämä ideat ylös. Kiitti sulle ♥

 48. Anonyymi sanoo:

  Ihanan näköisiä ruokia! Just tollasista tulee inspiraatiota ainakin mulle, kiitos :) olisko mahollista saada ruokapäiväkirjaa?

 49. Saijis sanoo:

  :) Vitsit, että on kiva kuulla näiden kuvien miellyttävän niin monia! Tiedätkö, että itse asiassa ensi viikolla on tulossa tänne yksi uusi resepti, jonka jakamista mä odotan jo innolla :-)

 50. Naminam!♥ Näyttää herkulliselta :-)

 51. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja kivan erillainen:)
  Hyviä ideoita, täytyy heti kokeilla:)

 52. salla sanoo:

  Moikka! Kiva että toteutit tämän, sillä itselläni on juuri ongelmana keksiä mahdollisimman monipuolisia aamu-, ilta- ja välipaloja – näistä sain paljon vinkkejä! :-) Ja tuo mitä sanoit, että herkkuja ei tule enää ahmittua niin paljon herkkuhetkinä: toivon, että pitää paikkaansa koska pyrin vähentämään herkkuja ja sitten kun annan itselleni luvan herkutella niin voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon :'-D

  Sulla on ihan mahtavan inspiroiva ja hyvän mielen blogi!! :-) tulee ihan liian harvoin kommentoitua, mutta päivittäin käyn täällä kurkkimassa uusien postauksien toivossa XD

 53. Anonyymi sanoo:

  Oi! kuulostaa ihanalta :) Haluaisitko joskus tehdä postauksen kun teet tuollasen kolmileivän? :)

 54. Nelli sanoo:

  ihanan näkösiä ruokia ja oli tosi kiva lukee tällästä postausta :) ♥ ihanaa saija, että oot löytäny tasapainon ruokailuun ja etenkin tohon herkutteluun! mäkin pyrin jatkossa syömään herkkuja vaan kerran viikossa, niin ne maistuukin paljon paremmilta kun ei pitkin viikkoa vetele nassuun ;-) se on kyllä totta , että hedelmät pitää verensokerit ylhäällä, maistuu herkulliselta karkin korvikkeena ja on vielä kaikenlisäks terveellisiäkin ♥ pari kysymystä mulla heräs tätä lukiessa, eli siis syötkö ollenkaan lihaa, maustatko kanan itse, kuinka paljon nautit esimerkiks tuoremehua tai makujugurtteja, entä käytätkö paljon suolaa tai lisäätkö sitä yleensä ruokiin? ois kiva kuulla vastaukset näihin ♥

 55. Anonyymi sanoo:

  ihan sairaasti kaikkea lisä- ja väriainepitoista….

 56. Nina sanoo:

  Ihana postaus:) Kaikki ruuat näyttää niin hyvälle!!

 57. Anonyymi sanoo:

  onko runsas hedelmien syönti parantanu sun vastustuskykyä? ♥

 58. Anonyymi sanoo:

  Muuten ihan ok, mut pipo ei sovi sun päähän yhtään :( näyttää kun se olis tosi pieni sulle ja saa sun pään näyttämää tosi isolle.

 59. Saijis sanoo:

  Noita on jotenkin tosi huonosti saatavilla :s Ainoa paikka, josta oon löytänyt hyviä on Cittari! Taitaa löytyä jopa Pirkka merkiltä nämä kyseiset bagelit :)

 60. Saijis sanoo:

  Hienoa, että nämä oli sun mieleen :) Ja vielä hienompaa on se, että sä sait tästä inspiraatiota <3 Vitsit, että tälläistä on kiva kuulla! Ruokapäiväkirja kuulostaa mielenkiintoiselta, laitan sun postausidean ylös ja katotaan jos sellaisen toteuttelisin jossain välissä :')

 61. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon ihanuus! ♥ Suurin osa vielä maistuu paremmalta kuin miltä näyttää ;–)

 62. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle anonyymi :) Mahtavaa, että sä tykkäsit näistä ideoista ja joo testaa ihmeessä! Oon varma, että tuut tykkäämään (:

 63. Saijis sanoo:

  Vitsit, että oli kivan piristävää kuulla että sä Salla pidit tästä näin paljon! Mä kans pyrin tekemään mahdollisimman monipuolisia aamupaloja ja muita välipaloja, koska samalla kaavalla mennessä sitä kyllästyy hyvinkin nopeasti :s Mutta tosi hieno juttu jos löysit tästä itsellesi uusia vinkkejä :) Pitää paikkansa! Mäki aluksi ajattelin, että käy juuri noin kun sanoit, mutta ei :D Jotenkin sitä alkaa ällömään karkkien makua ja jo pelkästänsä sipsien rasvainen haju saa ajattelemaan, että miten ihmeessä sitä on joskus pystynyt syömään niitä xD Kuulostaa hassulta, mutta näin mulle kävi!

  Oooo vau! Suuret kiitokset sulle näistä sanoista ja arvostan sitä, että tulit nyt kommentoimaan. Kiva, että sä käyt täällä päivittäin ja kommentoi ihmeessä useammin, koska ainakin tästä sun kommentista nousi hymy huulille :)!

 64. Saijis sanoo:

  Musta on niin ihana nähdä, että sä Nelli jaksat vaivautua kommentoimaan jokaiseen postaukseen!! Ihailen sun aktiivisuutta ja en voisi olla kiitollisempi, että mulla on näin ihana lukija ♥ Mä oon kans tosi iloinen, että oon päässyt sellaiseen omanlaiseen tasapainoon ja varsinkin herkuttelun kanssa, koska se on joskus aikaisemmin tuottanut ongelmia :s Mutta ei onneksi enää! Ja luulen vähän, että ilman hedelmiä tämä ei olisi onnistunut :D Ne vie niin paljon sitä makeanhimoa pois, että niiden syömisen jälkeen ei yksinkertaisesti tee mieli enää koskeakaan karkkiin :)

  Voih mä en tajunnutkaan kirjoittaa tuohon mukaan ollenkaan lihaa ja jauhelihaa :D Mutta siis syön lihaa parikin kertaa itse asiassa viikossa! Tuoremehut oon vähentänyt mimimiin ja niitä mä nautin noin 2-3 kertaa kuukaudessa! Makujugurtteja tulee syötyä aika vähän, mutta mä syön paljon makurahkoja esim. lemppareita on Valion uudet kerros Profeel-rahkat ja varsinkin niistä se mansikka :) En lisää ikinä erikseen suolaa, mutta pippuria senkin edestä :D Pyrin välttämään turhaa suolan käyttöä! Toivottavasti tästä oli sulle apua ja jos jäi vielä jotain kysyttävää niin laita ihmeessä tulemaan tänne päin :) Vastaan mielelläni ♥

 65. Saijis sanoo:

  Missä näistä :o Hedelmiä, tuoretta salaattia, rahkaa yms. Ei niissä kovin paljon oo väriaineita ainakaan mun mielestä? :o

 66. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon :) Hih kyllä tässä vähän alkaa tehdä mieli aina syödä, kun tuun tänne vastailemaan teidän kommentteihin. Käyn hirveää kamppailua täällä itseni kanssa :'D!

 67. Saijis sanoo:

  On! Huomattavasti se on parantanut ja vaikka joka paikassa on kova flunssa-aalto menossa niin mulla ei oo mitään oireita (kop kop) :) Sekä oon paljon energisempi ja tuntuu, että yleinen jaksaminen on parantunut ♥

 68. Minna sanoo:

  Oi että mitä ruokia!<3 Ihana postaus! :)

 69. Saijis sanoo:

  Mitä :o Onkohan tämä sun kommentti tullut väärään blogiin tai mahdollisesti väärään postaukseen :o Oliko tarkoitus laittaa tämä edelliseen postaukseen :)?

 70. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä hyviä ja nyt alkoi tehdä mieli niitä! Voisin ensi kerralla, kun teen niitä niin jakaa ohjeen myös täällä blogissa teille :) Kiva idea, kiitos siitä (:

 71. Saijis sanoo:

  Hih nälkä kasvaa ainakin, kun näitä katsoo :) Kiitos kovasti ihana Minna! <3

 72. Voi kuinka herkullisen näköisiä kuvia! :) varmaan pitää itsekin syödä tuollainen herkku aamupala ennen kouluun lähtöä! Tosi mukavan oloinen blogi, jään kyllä seurailemaan! :)

 73. Anonyymi sanoo:

  Omalla kohdalla aamupala ei ole ikinä ollut ongelma, tulee aina syötyä ja nykypäivänä varsinkin tuorepuuroa! Henk koht tykkään siitä enemmän kun normipuurosta :) suosittelen, ohjeita löytyy monenlaisia.

  Luen muuten tällä hetkellä sellaista kirjaa kun tietoinen syöminen ja siinä on oikein hyviä vinkkejä siihen miten itsensä saa kylläisemmäksi. Tähän liittyy myös voimakkaasti näköhavainnot ruoasta, eli nätisti asetellusta ateriasta on oikeasti vaikutusta ihmiseen ja nälkään. Annos yksinkertaisesti tyydyttää ihmismieltä jo sellaisenaan vaikka vain vain katselisi. Nykypäivänä ihmisillä on niin kiire ja tottumukset sellaiset että syömiselle ei anneta samanlailla aikaa kun ennen. ei keskitytä syömiseen vaan lapataan ruokaa suuhun ja kohta huomataan että on räjähtämäisillään eikä ole edes muistikuvaa miltä ruoka ylipäänsä maistui. Tvn äärellä itselläni usein käy näin.

  Oikein hyvää viikonloppua :)

 74. Nelli sanoo:

  Voi ihanasti sanottu ♥ sä käytät niin paljon aikaa ja vaivaa meidän lukijoiden ja tän blogin eteen, et mä mielelläni kommentoin sun postauksiin ♥ & kiva kun vastasit kaikkiin kysymyksiin :) yks anonyymi täällä ehdotti ruokapäiväkirjaa ja mustakin semmonen olis mielenkiintonen! :)

 75. JOhan tässä nälkä tulee pelkästään kuvien katselussa :P

 76. Julia Koskela sanoo:

  Ihana postaus! Sun ruokakuvat onkin aina ihan täydellisiä! :o <3

  juliaamandan.blogspot.fi

 77. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Jatta! Kannattaa kokeilla joskus <3 Sillä jatkaa niin hyvin pitkälle päivään asti ja olo pysyy energisenä :) Hei vähän kiva, että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan :)!

 78. Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että sulle ei oo aamupala ollut koskaan ongelma :) Nimittäin monelle se on! Ja mä oon kans nyt tehnyt pari kertaa tuorepuuroa, nammm<3 Tarkoitus olisi jakaa täälläkin eräs resepti :)

  Ooo tuo kirja kuulostaa niin mielenkiintoiselta :o Tuo on muuten niin totta! Sitä ei aina tajua keskittyä siihen syömiseen vaan kiireessä yrittää tehdä samalla kaikkea muuta ja lopputuloksena sitä tajuaa, että ei oo mitään hajua miltä ruoka maistui :s Täytyy muuten kiinnittää tähän asiaan nyt entistä enemmän huomiota ja voisin joskus jopa lukea tuon kirjan, koska mun mielenkiinto sitä kohtaan heräsi :D

  Kiitos paljon ja hyvää viikonloppua myös sulle (:

 79. Saijis sanoo:

  Eikä :'D Kieltämättä kyllä alkaa tehdä mieli syödä jotain, kun tarpeeksi kauan aikaa katselee näitä ruokakuvia, hihi :p

 80. Saijis sanoo:

  Kiiiiiiitos Julia :-) Olipas se kivasti sanottu! Ihana nähdä, että sä oot tuota mieltä :)<3

 81. Saijis sanoo:

  Äää ihana kuulla ♥ :) Hyvä, kun sait vastauksen kaikkiin ja mä voisin laittaa tuollaisen ruokapäiväkirjan toteutukseen! Kuulostaa nimittäin niin kivalta idealta :p

 82. Julia sanoo:

  Nälkähän tässä kuvia katsellessa tuli :D ihanalta näyttää kaikki!

 83. Anonyymi sanoo:

  Monesti syöt ja sunnilleen kuinka usein? :-)

 84. Jenna sanoo:

  Ihania ruokakuvia! <3 Ja ruoat näyttää tosi hyviltä. :P

 85. Saijis sanoo:

  Ohoh voi ei :D Kiitos sulle paljon Julia! Kyllä tässä kieltämättä tulee nälkä, kun näitä kuvia katsoo :p

 86. Saijis sanoo:

  Syön päivässä viisi kertaa tai joskus jopa kuusi. Ja noin kolmen-neljän tunnin välein :)!

 87. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Jenna:) Hyvä juttu, että ne on sun mieleen! Ruokaa on nimittäin niin kiva kuvailla <3

Kommentoi