White change in the kitchen

IMG_1226s

Heiii Siitä on vierähtänyt jo kohta kuukausi, kun oon teille viimeksi höpötellyt sisustusjuttuja ja oon mielessäni monesti jo suunnitellut tulevaa asuntopostausta… Ajattelin toteuttaa sen seuraavana, mutta oon saanut viime päivinä niin monta yhteydenottoa näistä uusista keittiöntuoleista ja eräs lukija toivoi näistä tarkempaa postausta ja ajattelin, että miksipä en esittelisi näitä ensin paremmin teille!

IMG_1234s

IMG_1202s

Meiltä löytyi entuudestaan mustat nahkaiset tuolit isolla tikkikuviolla, mutta tähän asuntoon muuttaessa mustavalkoinen sisustus jäi historiaan ja musta vaihtui tummansiniseen sekä beigeen. Vanhan sohvan myymisen jälkeen ainoa musta iso ”katseenvangitsija” täällä oli keittiöntuolit, jotka kirjaimellisesti vei kaiken huomion ja valon muualta asunnosta… Tässä kohtaa sain idean laittaa ne myyntiin!

IMG_1187s

IMG_1210s

Olin jo melkein 100%:sen varma, että tuolien myyminen ei oo mitään helppoa… Parin ostajaehdokkaan jälkeen vihdoin kuukauden myynnissä olon jälkeen ne pääsi uuteen kotiin Edessä oli meno huonekaluostoksille ilman minkäänlaista hajua siitä, että millaiset tuolit halutaan tilalle :-D Parin liikkeen kiertelyn jälkeen iskin silmäni näihin Sotkan valkoisiin nahkaisiin tuoleihin, joissa on myös isoa neliötä ”tikkimäistä” kuviota ja kivan erikoinen jalka. Se oli rakkautta ensi istumisella!

IMG_1178s

IMG_1205a

Tuoleja jouduttiin odotella reilu viikko, mutta hyvää kannatti ehdottomasti odottaa Nämä piristi heti koko keittiön ilmettä, teki asunnosta vielä isomman näköisen sekä teki yleisilmeestä valoisemman. Unohtamatta näiden mukavuutta ja tukevaa runkoa!
Seuraavan sisustuspostauksessa palailenkin tänne sitten asuntopostauksen merkeissä! Ootteko jo kiinnotuneita näkemään sen? Entä mahdollisesti videolla, kuvina vai molempina?
 

107 Responses to “White change in the kitchen”

 1. Sofia Laurent sanoo:

  Näyttää todella ihanilta noi uudet tuolit ja sopii hyvin teidän kauniiseen kotiin! :-) <3

 2. Nelli sanoo:

  Teillä on kyllä niin kaunis sisustus, aivan ihana värimaailma! <3 Mulla osui silmään erityisesti tuo keittiön ihana hylly! Mistä se on peräisin? :)

 3. FiaMaria sanoo:

  Mä rakastan just näitä sisustus postauksia. Ja asuntopostaus kuvina ja videona ois kiva <3

 4. Anonyymi sanoo:

  Molempina! Videosta saa kokonaiskäsityksen ja valokuvailla voi sit jotain pieniä yksityiskohtia :)

 5. Saijis sanoo:

  Voi miten kiva kuulla, että pidät näistä :) Nämä sopii kyllä tosi hyvin tänne! Kiitos hirmuisesti Sofia :)<3

 6. Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten mieltä lämmittävää nähdä, että tämä sisustus on sun mieleen :) Suuret kiitokset <3 Ja tuo keittiön hylly/sisustustikkaat on ostettu Jyskistä :)!

 7. Anonyymi sanoo:

  Teillä on kyllä ihana koti! Kateellisena katselen täällä ruudun toisella puolella:) Itseä kyllä tosin pelottaisi, millon onnistuisin sotkemaan noin valkoisen sisutuksen..:D

 8. Anonyymi sanoo:

  teillä on mun mielestä vähän kliinisen näköstä :/ ihan liikaa valkosta.

 9. Anonyymi sanoo:

  En oo ikinä kommentoinut sun blogiin, mutta nyt on pakko sanoo et tosi ihanat tuolit ja toi pöytäkin :) itsekki tykkään lähes kokovalkoisesta sisustuksesta! Sun kuvat on tosi upeita aina :) ihanaa tiistai-iltaa!

 10. Anonyymi sanoo:

  osaat kyllä sisustaa tosi hyvin :-)♥ Niin ihanan kaunis koti teillä! :)

 11. Anonyymi sanoo:

  onko tuolla hyllä puutähti? tms. mistä se on ostettu?:)

 12. Anonyymi sanoo:

  Tosi kauniit tuolit! Ehdottomasti täällä jo odotellaan! ^^ Mun mielestä asuntopostauksista saa parhaiten irti kuvina, video vois olla semmosta lisäfiilistelyä :)

 13. Anonyymi sanoo:

  Eikös tuossa ala olla vähän liikaa valkoista? kun pöytä, tuolit, matto, sohva seinät. Eihän siinä mitään jos tykkäät ni iha ok

 14. Johanna sanoo:

  Heh meiltä löytyy lähes samanlaiset tuolit mut ne on hankittu Hobby hallista! Hyvä maku meillä ;-) teillä näyttää kyllä muutenkin aivan ihanalta <3 !

 15. Anonyymi sanoo:

  oi miten kauniit tuolit ootte löytänyt :)! tykkään tosi paljon tällaisesta sisustustyylistä ja oottelen jo niiin innolla sitä asuntopostausta <3

 16. Sara sanoo:

  Teijän koti vaikuttaa niin ihanalta <3 Noi tuolit on niin nätit!

  http://sara–says.blogspot.fi

 17. Anonyymi sanoo:

  Ihanat noi tuolit! Niin ihanan raikas sisustus, ja kiva kun melkein kaikki on valkeaa! Täällä yks kateellinen :-D

 18. Janina sanoo:

  Sun kuvat on aina niin ihana raikkaita! Ja mä niin voisin kuvitella itseni asumassa teidän kämpässä :) ihana!

 19. Sara sanoo:

  Meillä on melkein samanlainen pöytä (tai näyttää ihan samalta mut meidän on poikaystävän iskän valmistama) ja samanlaiset tuolit mut ilman tota tikkausta! Meillä menee kyllä hyvin yhteen sisustusmaku siis ;D en malta oottaa asuntopostausta, näyttää niin kivalta! <3

 20. heids156 sanoo:

  olis kiva nähdä siun asunto videolla

 21. Anonyymi sanoo:

  Onpa häikäisevää…en kyllä pystyis elämään noin valkoisessa kodissa, ei tuntuis yhtään kodikkaalta :——–O

 22. Anonyymi sanoo:

  ois huippua nähä asuntopostaus varsinkin videona , mutta myös kuvina :-) <3

 23. Anonyymi sanoo:

  I-H-A-N-A koti teillä

 24. Emilia sanoo:

  Voi jestas miten täydellinen koti teillä on, ahhh oon ihan myyty ♥ noi tuolit näyttää ihan taivaallisen ihanille, täytyy pitää mielessä kun joskus muuttaa isompaan kämppään ja mahtuu isompi ruokapöytä ;) ihana sisustus, asuntopostausta ootellessa :)

 25. Anonyymi sanoo:

  Molempien, sekä kuvien että videon kera. Asuntopostaus siis! :-)
  Onko nuo tuolit kovin raskaat? Tarkoitan ne näyttävät ulkonäöllisesti keveiltä, mutta tarkoitan että onko ne painavat? Onko noita vaikea noita on liikutella? Itse vihaan sitä jos tuolit on niin raskaat että tulee päivän treeni siinä kun yrittää esim. Imuroidessa siirtää niitä pois tieltä! :-D
  Mutta tosi kivat tuolit ja sopii teijän sisustukseen tosi hyvin! :-)

 26. Emilia sanoo:

  Vauu <3 uudet tuolit näyttää tosi hyvältä!! Ihanan raikas sisustus <3 tuo "tikapuuhyllykkö"=rakkautta <33

 27. Jutta sanoo:

  Noi tuolit sopii paremmin kuin hyvin teidän asuntoon! :-) Oikeasti teidän koko koti on ihan unelma! <3 Ihanan valoisa ja sopivasti kaikkia pieniä yksityiskohtia. Oot löytänyt ihan mielettömän kivoja juttuja teidän koko kotiin, vaikka osa onkin näkynyt jo aikaisemmin täällä blogin puolella. :))

 28. Jenna sanoo:

  Vähän kivat tuolit, en voisi kuvitellakkaan tuohon tilalle niitä mustia tuoleja. :) Ja ihana koti, tosi valoisa ja raikas! <3 Ehottomasti haluan nähä lisää sisustuspostauksia ja jos uskallat niin video olisi kiva. :)

 29. Nooruli L sanoo:

  Ois tosi mahtavaa nähdä teidän asunto videolla :) aivan mielettömän upeat tuolit! ♡

 30. Ilonaah sanoo:

  ihanat tuolit! ♥ valkonen on niin ihana väri sisustuksessa & noi sopiikin mahtavasti teijän kotiin! ♥ ootan jo innolla asuntopostausta & musta se ois ihana nähdä sekä videolla että kuvina! ♥

 31. Mia Maria sanoo:

  Tosi ihana koti !<3 Ehdottomasti videota ja kuvia asunnosta! :)

 32. Pia sanoo:

  Aivan ihana koti teillä! Ja sun kuvat on aina niin upeita! ♥ Saako kysyä mitä kameraa/objektiivia käytät? :)

 33. Emma sanoo:

  Oooi, ihanalta näyttää ja niin valkosta! <3 Tykkään. :)

 34. sinttu sanoo:

  Ihana postaus!:) teillä on vallottavan upea koti!❤ olis tosi kiva nähdä se asunto videona, se olis sillein helppompi käsittää!:D Mutta ois kiva jos ottasit samaiseen postaukseen kuvia asunnosta! Esim. Lempi asiasta siellä tai kohdasta/asiasta johon haluasit muutosta! Onko teillä teranssi/parveke.? Sieltäkin olis kiva saada kuvaa

 35. Anonyymi sanoo:

  VIDEONA! :-)

 36. Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä on super ihanaa, että vastaat niin pirteesti kommentteihin!:) Tosi upea näköinen keittiö teillä. Nuo tuolit ovat kivan erikoiset, eikä niitä näe jokaisessa kodissa ! :) ihana postaus, lisää näitä! <3

 37. Anne H sanoo:

  Ihania sisustuskuvia jälleen ja tuolitkin näyttää hyvin sopivan kokonaisuuteen! :) Mistä tuollaisia "kalenteripaloja" voisi löytyä? En oikein tiedä miksi kutsua tuota, mutta siis valkoinen esine, jossa lukee 20 ja tammikuu :D Kivannäköinen idea!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 38. Saijis sanoo:

  Oikeasti? Niin kiva kuulla, että nämä on mieluisia postauksia :) Joo! Mä oon samaa mieltä, että sellainen postaus voisi olla kiva, jossa on erilaisia kuvia yksityiskohdista + video, jossa näkyy koko konkonaisuus :)<3

 39. Saijis sanoo:

  Agree!! Juuri tuollainen postaus olisi munkin mielestä kiva ja varmasti monipuolinen :) Videolla näkee kokonaisuuden, mutta kuvina taas hahmottaa paremmin yksityiskohdat :-)

 40. Saijis sanoo:

  Iso kiitos! Ää voi eikä :-D Kiva kuulla, että tämä miellyttää sua ja mä kans tykkään niin paljon tästä sekä värimaailmasta <3 Höpö höpö! Tämän sotkeminen on itse asiassa yllättävän vaikeaa :'D

 41. Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, että ajattelet noin :s Täällä on kuitenkin myös värejä, mutta tälläisistä kuvista sitä on vaikea hahmottaa. Ehkä sitten paremmin asuntovideon merkeissä! (:

 42. Saijis sanoo:

  Heii mahtava juttu, että tulit nyt kommentoimaan! Arvostan sitä nimittäin paljon <3 Ihana kuulla, että tykkäät näistä :) Ja sama täällä! Kokovalkoinen beigellä ja tummansinisellä yhdistelmällä toimii mun mielestä tosi hyvin. Kiitos paljon ja sinne sulle myös kivaa illan jatkoa :')

 43. Saijis sanoo:

  Olipas se kivasti sanottu:) Kiitos tuhannesti kummankin puolesta ♥ :)!

 44. Saijis sanoo:

  Joo on se puutähti eli sellainen ns. koriste! Se on ostettu pari kuukautta sitten Anttilasta :)

 45. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Oo ihanaihana kuulla, että odotat jo ♥ Joo oot oikeassa! Mä voisin tehdä videon sekä ottaa sen seuraksi kuvia niin, että kokonaisuus ja yksityiskohdat tulisi hyvin esille :)!

 46. Saijis sanoo:

  Eiii oo :) Kaikki pienet yksityiskohdat sekä lattia + keittöntasot on vaalean eri sävyisiä niin ei täällä oo yhtään liian valkoista. Mutta se on vähän makuasia :)!

 47. Saijis sanoo:

  Arvaa mitä! Me kans katsottiin niitä Hobby Hallin omia, mutta löydettiinkin nämä :D Eli meillä on kyllä niin samanlainen maku :p Kiitos tuhannesti ihana <3!

 48. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Vitsit, että oon innoissani näistä :) Harvoin innostun mistään huonekaluista näin paljon, mutta nämä miellytti heti silmää :) Aw ihana kuulla tämä, kiitos kovasti<3!

 49. Saijis sanoo:

  Voi ei Sara! Kiitos hirmu paljon <3 Ne on kyllä kivat ja niin hyvät istua :)!

 50. Saijis sanoo:

  Ilo nähdä, että ne miellyttää myös sua :) Ja valkoinen on vaan sellainen väri, joka toimii sisustuksessa parhaiten <3 En vaihtaisi siitä enää pois :D Voi ei! Ihan turhaa oot kateellinen :p

 51. Saijis sanoo:

  Oi kiitti paljon Janina! (: Oikesti! Vautsi vähän kiva, että meidän sisutusmaku menee sitten näin yheen :)

 52. Saijis sanoo:

  Mitää eikä :D Meillä todellakin on samanlainen sisustusmaku! Ja oonkin nähnyt kuvia teidän asunnosta, joka näyttää kyllä tosi kivalta :) Niin mukava kuulla, että odotat jo postausta koko asunnosta! Mä en millään malttaisi odottaa, että pääsen sen toteuttamaan :p<3

 53. Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva, että sä olisit kiinnostunut näkemään sen videolla :-)!

 54. Saijis sanoo:

  Ikävä kuulla, että sä ajattelet tästä noin :o Mun mielestä tämä on taas kodikkaampi kuin edelliset asunnot eikä täällä oo kuitenkaan liian valkoista!:)

 55. Saijis sanoo:

  Ooh kuulostaa niin hyvältä :) Sellainen postaus olisi kyllä varmasti ehkä paras, jossa olisi juuri video sekä muutamia kuvia niin kokonaisuus hahmottuisi paremmin! =)<3

 56. Saijis sanoo:

  …Kiitos kiitos paljon! Ihanasti sanottu :)♥

 57. Saijis sanoo:

  Eiii miten ihana oot ♥ Tälläinen palaute piristää niin paljon ja varsinkin, kun se on näin kivasti kirjoitettu :) Joo kannattaa ihmeessä pitää! Tälläiset tuolit on nimittäin tosi kätevät ja näyttää hyvältä :p Jee musta on niin mukava nähdä, että sitä postausta odotellaan jo :))

 58. Saijis sanoo:

  Kiva idea! Tuollainen postaus voisi toimia kyllä kaikista parhaiten:-) Ei nämä kovin raskaat oo. Tietysti vähän saa nostaa, mutta vähemmän kuin meidän edellisiä… Mä liikuttelen kans paljon tuoleja keittiön kaapeille ja juuri imuroidessa siirtelen, mutta ei tuota mitään ongelmia. Tuoleja, joissa on tälläiset jalat niin tuntuu olevan helpompi liikuttaa kuin ns. normaaleja :) Kiiiiiiitos…<3!

 59. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Emilia!! :) Mahtavaa, että sä ajattelet tästä noin ihanan positiivisesti. Nuo sisustustikkaat/hyllykkö on myös mun yksi ehdoton lemppari juttu täällä koko kodissa :)<3

 60. Saijis sanoo:

  Veit niin sanat mun suusta… Ne on kuin tänne tehty <3 Aw eiii oot kyllä aina Jutta niin ihailtavan positiivinen, että ei voi kuin ihailla ja hymyillä :) Kiitos paljon! Mä oon kans tosi tyytyväinen kaikista näistä ostoksista ja vihdoin myös koko asunto alkaa näyttää täysin valmiilta :)!

 61. Saijis sanoo:

  Niinpä… En mäkään nimittäin :D Katsoin vanhempia kuvia kauhulla ja en kyllä enää osaisi elää niiden kanssa, kun ne tuntuu liian "synkiltä" tänne :s Suuret kiitokset ja ihana kuulla, että oot innokas näkemään sisustuspostauksia lisää sekä mahdollisen asuntovideon <3 Katsotaan mihin päädyn ;-)

 62. Minna sanoo:

  Ihanat tuolit! Niin raikkaan ja valoisan näköstä ai että <3 nää sisustuspostaukset on ihan mun lemppareita :)

 63. Saijis sanoo:

  Wau tosi kiva, että sä olisit kiinnostunut näkemään tämän videolla :) Sellaisen mä taidan tästä tehdä! Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä, nämä on niin ihanat ja valkoinen nahka vielä kruunaa nämä ♥ :)

 64. Saijis sanoo:

  Ää kiitos hurjan paljon ♥ Niin on! Valkoinen on ehdottomasti mun mielestä paras väri, jota voi käyttää sisustuksessa ja se näyttää hyvältä minkä kanssa tahansa :) Jei vitsit, että oon iloinen kun ootte niin innoissaan jo odottamassa sitä! Mä voisin kuvata sen videolla sekä kuvina niin saatte parhaan mahdollisen käsityksen tästä :) ♥

 65. Saijis sanoo:

  Kiitän :) Tämä oli kivasti sanottu

 66. Saijis sanoo:

  Kiiiitos paljon :) Voi ei kuvista on niin ihanan piristävää ja tsemppaavaa saada palautetta ♥ Mulla on käytössä Canon EOS 1100D sekä siinä mukana tuleva objektiivi ja vielä lisäksi 50mm (:

 67. Saijis sanoo:

  NIINPÄ <3 Tästä tuli juuri sellainen kuin toivon enkä voisi olla tyytyväisempi! :)

 68. Saijis sanoo:

  Kiitos sulle! Oi oon niin otettu ja kiitos molempien puolesta ♥ Totta! Videolla on paljon helpompaa saada oikea käsitys missä on mikäkin ja minkä kokoinen asunto on :) Voi kuulostaa kivalta! Tuollainen postaus olisi kyllä mielenkiintoinen ja mä laitan idean heti ylös :) Joo täällä on iso parveke! Voisin esitellä sen myös videolla tai sitten omassa postauksessa keväällä :p

 69. Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva, että se olisi sun mielestä paras tapa! Mä taidan sellaisen myös toteuttaa ;–)!

 70. Saijis sanoo:

  Hei kiitos!! Aivan ihana kuulla tämä <3 Mun mielestä tämä vastaileminen on niin kivaa, että en jättäisi tätä tekemättä mistään hinnasta :) Totta! Nuo jalatkin on niin erikoiset, että niitä ei vielä monella näe :) Kiitos sulle paljon ja lisää on varmasti tulossa jatkossakin ;) <3

 71. Saijis sanoo:

  Ihanan piristävä kommentti :) Kiitos paljon Anne! Mukava nähdä, että sun mielestä nämä sopii tänne <3 Joo tarkoitat päivämäärä-juttua :-D En tiedä mikä sen oikea nimi on, mutta tajusin heti mitä tarkoitat :) Tuo on kyllä kiva! Ja tämä on ostettu Minimanista, mutta oon nähnyt samoja myös Prismassa sekä parissa pienessä sisustusliikkeessä. Toivottavasti löydät tälläisen! :')

 72. Saijis sanoo:

  Kiitti ihanista sanoista :) Mä oon kans niin iloinen, että ne sopi tänne noin hyvin! Ooh vautsi kiva tietää, näitä on nimittäin tulossa jatkossa lisää ;) <3

 73. Anonyymi sanoo:

  Tosi ihanat noi tuolit ja muutenkin tosi kiva postaus:)

 74. Anonyymi sanoo:

  Vähän turhan valosaa mun makuun vaikka tuolla onkin noita beigejä yksityiskohtia! Mutta muuten tosi ihanan näköinen koti teillä :-)

 75. Anonyymi sanoo:

  Ihana sisustus :) itse asiassa meidän koti on aika lailla samaa tyyliä :) ja mulla sama tuoli mutta ns työpöydän tuolin tyylisenä eli erilaisella jalalla. Noitakin on kyllä monilla alkanut näkyä!

 76. maaya sanoo:

  Mulla on samanlainen tuoli työpöydän tuolina! :) Pieni vinkki; kannattaa laittaa tuolin jalkojen alle hyvät pehmusteet. Ite laitoin pehmusteet, mutta niiden olis pitäny pitänyt olla paljon reunemmassa, nimittäin nyt oon huomannu että tuolin reunat on tehny aika ikäviä jälkiä lattiaan :/

 77. Veera sanoo:

  Todella kauniit tuolit, sopii hyvin teidän kodin sisustukseen ♥ Olisi muuten tosi kiva, jos tekisit joskus postauksen siitä, miten otat kuvat! Niinkuin kameran asetukset, valaistus yms. :) Kuvien muokkauksesta sulla taisikin olla jo postaus tehtynä!

 78. Reetta sanoo:

  Näyttää kauniilta ja tyylikkäältä, ihan silmä lepää :)

 79. Anonyymi sanoo:

  Makuasioista ei voi kiistellä anonyymi:)

 80. Anonyymi sanoo:

  Sulla on jo liikaa tuota pelkkää valkoista asunnossa. Enempi tehosteita niin tulis vähän lämpöä :)

 81. annieveliina sanoo:

  Ihanan näköistä! En kyllä ite osais pitää tuollasta sisustusta kun kyllähän varmaan pitää olla aika siistiä, että näyttää kivalta? :D Mutta onneksi jokainen saa sisustaa haluamallaan tavalla ja tuolla on kyllä just sun näköstä :) NIIN ja kun nyt tässä kerran jo kommentoidaan niin kiitos synttärionnittelusta! :)<3

 82. Anonyymi sanoo:

  Ihan liian valkoista :S miten uskallatte kutsua ihmisiä kylään jos joku paikka menee sotkuun? Ei tuo näytä ees "kodilta", lähinnä kulissilta valokuvia varten…. Muutenkin tuntuu että niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa suosit aina muotia, eikä se ole yhtään persoonallista… etkö keksi ikinä mitään omaa?

 83. Anonyymi sanoo:

  Wau. Eksyin blogiisi tänään ekaa kertaa ja pakko sanoa että kokonaisuudessaan ihan mahtava! Semmoset kolme tuntia oon tässä kököttäny ja lukenut sun postauksia, jäin ihan koukkuun! :D Huippuhienoja kuvia ja ihanasti osaat myös kirjoittaa. Jään ehdottomasti seurailemaan :) jatka samaan malliin, oot huippu!

 84. Anni Suvisuo sanoo:

  Ompas nättiä. Sulla on niin mun unelmien koti :)

 85. Anonyymi sanoo:

  Vau! Luulis et nää kuvat on jostaki sisustuslehdestä ! Paitsi että nää on hienompia! Aivan ihanan näköst sun keittiössä :) en malta oottaa että nään kuvia/videon koko asunnosta. :)

 86. Saijis sanoo:

  Aivan ihana kuulla, että postaus sekä tuolit oli sun mieleen! Kiitos kovasti:')

 87. Saijis sanoo:

  Aa voi eikä :s Toki näistä kuvista saa sellaisen käsityksen, että on aika valkoista mutta kokonaisuus näyttää hieman erilaiselta :) Se näkyy sitten paremmin asuntopostauksessa! Aw kiitos tuhannesti (:

 88. Saijis sanoo:

  Kiitän! Onko :) Vähän kiva kuulla, että meillä on sitten niin samanlainen sisustusmaku :p Sellainen jalka on myös kiva! Ja näitä on alkanut nyt ilmestyä vaan enemmän ja enemmän tarjolle :-) Mutta tämä jalka tekee kyllä tuolista kivan erikoisen<3

 89. Saijis sanoo:

  Oo se toimii kyllä tosi hyvin sellaisenakin! Ohoh :o En olisi tuota edes tajunnut ja täällä on vielä parketti lattia :s Täytyy käydä heti katsomassa noita pehmusteita! Ei olisi mikään kiva yllätys nähdä lattiassa sellaisia jälkiä…. :(

 90. Saijis sanoo:

  Oi kiitti Veera ja vitsit miten ihana kuulla, että ajattelet noin ♥ Joo kuvien muokkauksesta löytyy postaus, mutta kuvaamisesta en ookkaan koskaan tehnyt omaa postausta :o Tämä olisi kyllä hyödyllinen postaus, joten otan tämän toteutukseen jo lähiaikoina! Kiitti kivasta postausideasta (:

 91. Saijis sanoo:

  Ää kiiiiiitos Reetta! Se oli niin kivasti sanottu :)!

 92. Saijis sanoo:

  Ikävä juttu, että ajattelet noin :( Toki näissä kuvissa näyttää, että olisi liikaa valkoista… Tarkoitus olisi lisätä tänne enemmän niitä tehostevärejä ja oot oikeassa, että niiden kautta tulisi vielä enemmän myös lämpöä :)!

 93. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti :) Joo oot oikeassa! Ei tämä sotkuisena näytä kivalta ja valkoinen on tosi arka väri siihen :D Mutta ollaan kumpikin niin tarkkoja ja siistejä niin täällä asuminen ei tuota yhtään mitään vaikeuksia :p Ja totta, jokainen sisustaa omalla tavallansa. Oli kiva kuulla, että täällä on mun näköistä :) Hihi ole hyvä <3!

 94. Saijis sanoo:

  Voi ei, mun mielestä ei oo yhtään liian valkoista ja lattia vähän "tasoittaa" värejä :) Helposti! Ei siinä oon mitään vakavaa jos joku sotkee vähän ja kyllä sitä tulee itsekin sotkettua, mutta aina voi siivota :p Kyllä mä seuraan aktiivisesti muotia ja oon kiinnostunut siitä, mutta sisustuksessa en. Täällä on mun mielestä juuri meidän näköistä ja tykätään tästä älyttömästi, joka on mun mielestä kaikista tärkeintä! (:

 95. Saijis sanoo:

  WOW! Eiii miten iloiseksi tulin heti, kun näin sun kommentin :) Ensinnäkin mahtavaa, että oot löytänyt tänne ja vielä kivempi kuulla, että jäit koukkuun :p Suuren suuret kiitokset! Tälläisen kommentin jälkeen ei voi kuin inspiraatio nousta tätä blogia kohtaan vaan entistä enemmän :) Hihi <3!

 96. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Anni! Ilahduttavaa nähdä, että tämä miellyttää sua :)

 97. Saijis sanoo:

  Eikä! Olipas se kivasti sanottu, kiiiitos paljon <3 Joo mä ajattelin tehdä tästä asuntovideon sekä lisätä postaukseen vielä lisäksi kuvia hahmottamaan tätä kokonaisuutta paremmin! :)

 98. Enni sanoo:

  Ihanan näköistä ja ihan sun näköistä<3 vaikkakin omaan sisustusmakuun liian paljon valkoista! Mutta pääasiahan se on että itse kodistaan tykkää :)

  Koiraperheeseen ei oikein tuo noim valkoinen ehkä meillä oikein onnistuisikaan.. Vaikka on pikkukoiria niin karvaa lähtee ja tassuisss tulee likaa väkisin välillä sisälle :s mutta siksipä meillä onkin valkoisen sijaan paljon beigeä ja vaaleanharmaata (ja kyllä valkoistakin!) heh :D

 99. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Enni :) Joo täältä kyllä näkee heti, että kuka täällä asuu :D Ja valkoista on paljon, mutta mun omaa silmää se miellyttää paljon <3 Niin joo aivan totta :s Siinä olisi niin kova työ pitää valkoinen koko ajan puhtaana, mutta kiva kun ootte löytänyt muita ihania värejä sinne! :p

 100. Saijis sanoo:

  Se on kyllä totta! Osa tykkää ja osa ei, mutta tärkeintä että itse tykkää :)

 101. Nelli sanoo:

  voi että miten ihanat nää on ja toi tikkikuvio on varsinkin tosi kauniin näköstä :) ♥

 102. Alexandra sanoo:

  Teillä on niin ihana koti!! :)

 103. Saijis sanoo:

  Eikö! Ihanaa nähdä, että sä Nelli tykkäät myös :) En voisi olla iloisempi näistä ♥

 104. Saijis sanoo:

  Aw ihanasti sanottu! Kiitos kummankin puolesta :')

 105. Anne H sanoo:

  Okei, kiitos vinkistä! :) Täytyykin lähteä etsiskelemään!

 106. Saijis sanoo:

  Ei mitään ja hei näin niitä eilen Anttilassa! Käy ihmeessä myös sieltä katsomassa :)

Kommentoi