Little winter wonderland

IMG_9227kPilalle menneet asukuvat

Aikaista huomenta kaikille Mä eilen kerroinkin aloittavani pienen loman ja tänään on itse asiassa ensimmäinen ”virallinen” lomapäivä. Mitään myöhään nukkumista ei tähän lomaan kuuluu, nimittäin herästyskello on soinut tai no oikeastaan kirkastunut jo seiskan aikoihin. Joululahjaksi saatu Wake up Light on niin kätevä, että se herättää mut jo ennen varsinaista herätystä! Noh totuus on, että vaikka kuinka heräsin aikaisin niin mulle tuli silti kiire ja yritän tässä nyt samalla kirjoittaa postausta, juoda kahvia sekä meikata, nimittäin auto starttaa ihan kohta Tamperetta kohden.

IMG_9370sgfgj

IMG_9419sxsTampereella olisi tarkoitus mennä katsastamaan perinteiset joulun jälkeiset alennusmyynnit Ostoslista on (onneksi) tällä hetkellä typötyhjä, joten mitään erityistä ostettavaa ei tälle reissulle oo – Pidetään vaan peukut pystyssä, että mukaan tarttuu punaisella hintalapuilla merkittyjä vaatteita! Mä nimittäin tunnetusta tunnun löytävän kaupoista aina niitä normihintaisia juttuja :-D Pliis sanokaa, että teille käy kans näin…

Pilalle menneet asukuvat-005

IMG_9277kgJacket Zara | Knitting H&M; | Jeans Gina Tricot | Bag Michael Kors | Shoes Spartoo | Scarf H&M; | Gloves Seppälä | Bracelet & Earrings Marc Jacobs

Tämän päivän shoppailuasu on mahdollisimman rento, mutta näissä kuvissa näkyy nyt eilisen päivän lookki kaiken lumen ja pienen lumisateen keskeltä. Päivän asusta löytyi paljon vaaleita sävyjä, tikkikuosia ja nahkaa Uusi MK:n laukku pääsi myös ensimmäistä kertaa käyttöön ja se oli niin hyvän kokoinen, että taidan napata sen myös tänään mukaan!
Mun täytyy nyt jo juosta, mutta kertokaa ihmeessä mitäs piditte tästä eilisen päivän asusta?


112 Responses to “Little winter wonderland”

 1. Iida S sanoo:

  Sulle sopii ihan mielettömän hyvin tuon väriset farkut!
  Mukavaa shoppailupäivää! :)

 2. Saijis sanoo:

  Olipas se kivasti sanottu! Kiitos kovasti :) Mä en vielä puoli vuotta sitten osannut yhtään käyttää tämän värisiä farkkuja, mutta nyt oon jotenkin lämmennyt niille! :)

 3. Milla H sanoo:

  Itsekin olen tänään menossa alennusmyynneille täällä Tampereella:) ja tykkään tosi paljon tosta asukokonaisuudesta

 4. Anonyymi sanoo:

  Haha! :) Mä puolestani löydän aina nimenomaa ne ale-vaatteet kaupoista, vaikka ei ois mitään erityisiä ale myyntejä sillä hetkellä menossa.

 5. Saijis sanoo:

  Ootko! Voi miten kiva :) Toivotaan, että siellä on hyvät alennusmyynnit menossa :p Kiitos suuresti! Tämä asu on myös mun mieleen ja tuo laukku sopi kivasti asun yhdeksi yksityiskohdaksi :)!

 6. Emilia sanoo:

  Ihana toi koko asukokonaisuus ❤ kivaa shoppailupäivää sulle :)

 7. Saijis sanoo:

  Eii miten voi?? :o Nyt oon kyllä niin kateellinen :-D Mulla tuntuu käyvän aina toisin päin… :'D!

 8. Saijis sanoo:

  Oo kiitos suuresti Emilia! <3 Ja mahtava juttu, että tämä koko asukokonaisuus oli sun mieleen:-)

 9. Jonna Kosonen sanoo:

  En tiedä onko tätä jo kyselty muista postauksista, mutta onko sulla mitään käsitystä mistä toi uusi MK:n laukku on ostettu? :) Pikaisella googletuksella en ainakaan löytänyt näistä yleisimmistä Zalando, Stockmann jne. kyseistä laukkua.

 10. Saijis sanoo:

  Juu muutama on kysellyt ja oon selvittänyt, että laukku on tilattu Zalandolta :) Eilen ainakin tämä tumma versio oli myyty loppuun, mutta vaaleaa oli saatavilla… :/ Kannattaa kuitenkin vähän tarkkailla niitä sivuja jos näitä tulisi sinne pian lisää! :>

 11. Emma sanoo:

  Voi mikä ihanuus asu ja aina yhtä kaunis sinä ♥ !! Ja toi MK:n laukku on vaan niin kätevän ja suloisen näköinen :3

 12. Emilia sanoo:

  Voii ihanaa shoppailureissua :)<33 täällä yks joka ei löydä alennusmyynneiltä koskaan mitään muuta kun normaalihintaisia tuotteita :D viimeksi täällä naantalissa ollessa kaikki muut kyllä löysi! Ostin itseasiassa juuri nämä farkut jotka sulla on jalassa :)<3

  Ihana asukokonaisuus jälleen <3 farkut näyttää kyllä niin hyvältä sun päällä!! <3

 13. Sinituuli sanoo:

  Aivan ihana asu, tosi tyylikäs! Musta tuntuu, että mulle käy just samanlailla, ikinä en löydä alerekeistä mitään, kun oma koko on aina loppu

 14. Anonyymi sanoo:

  Mulla kävi just eilen taas alennusmyynneissä niin, että ne normaalihintaiset vaatteet rupes houkuttelemaan enemmän kuin ne -50% alennuksessa olevat vaatteet…joten et oo ainut jolla on tuo ongelma ::D

 15. Elisabeth sanoo:

  Aivan mielettömän ihana postaus! :-) Sä osaat yhdistellä kaikki asut niin vimpan päälle että huhhuh. Ja tuo nuttura on tosi ihana ja sopii kyllä sulle!
  + tuo uusi laukku on kyllä nätti :-) <3

 16. Anonyymi sanoo:

  miks aina otat asukuvat tuolla samassa paikassa? onks tuo sjoen marttilasta vai mistä? :o

 17. Emma sanoo:

  Voi miten ihanat saappaat! :) Niin ja ihanaa shoppauspäivää! <3

 18. Sara sanoo:

  Täällä kans yks, joka löytää alennusmyynneistä yleensä vain normaalihintaisia tuotteita, hah! :D
  P.s Jälleen kerran ihana asu, sä onnistut kyllä joka kerta! ❤

  http://sara–says.blogspot.fi/

 19. inka sanoo:

  Siis meettekö ihan Tampereelle Tampereelle vai ideaparkkiin? :D

 20. Wou tosi kaunis asukokonaisuus! Sulla sitten on kyllä muotisilmää;). Hyvää ja Onnekasta shoppailupäivää!

 21. Nea sanoo:

  Mäkin tunnun löytävän kaupasta aina ne normaalihintaiset tuotteet :D oon aina jotenki eksyny sieltä aleosastolta sinne normihintasten vaatteitten osastolle ja kiikutan sieltä vaatteita kassan kautta kotiin… :D

 22. Petra sanoo:

  Kiva asu.

 23. Anonyymi sanoo:

  Ihana asu:)

 24. Anonyymi sanoo:

  Ihana asu:)

 25. Sara★ sanoo:

  Ihana asu taas! :-) Ja mäkin löydän aina vaan ne normihintaset jutut alejuttujen sijaan haha :D

 26. Emilia sanoo:

  Voi Saija, sinä ja sun ihan älyttömän ihana pukeutumistyyli ♥ vau ! Ja voi kuule, mä meen aina alennusmyynneille ja ostan kaikkia normaalihintaisia tuotteita :D viime alennusmyynneistä sillon juhannukset tienoilla niin en ostanut mitään alennuksesta vaikka niitä varten sinne lähdin… nyt voisi kyllä yrittää tehdä poikkeuksen ja oikeasti yrittää etsiä niitä punaisia hintalappuja ;)

 27. Erika sanoo:

  Ihana asu! :) Haluisitko kertoo, että miten oot tehny ton nutturan? :)

 28. Essi sanoo:

  Sama juttu, en ikinä löydä alennusmyynneistä muita kuin täyshintaisia tuotteita.. :D

 29. Julia sanoo:

  Eikä! Mullekkin käy aina niin, etten aleista löydä oikein mitään:D
  Tosi kaunis asu :)

 30. Anonyymi sanoo:

  Tee ostamistasi vaatteista video postaus :) !!!

 31. Sara sanoo:

  Kiva postaus! Olin lauantaina ale-shoppailemassa ja mulle kävi myös tuo perinteinen, että kaikki kivoimmat jutut oli normaalihintaisia ja lähtivät silti matkaan :D onneksi jotain löytyi alestakin!

 32. Anonyymi sanoo:

  Sulla on kiva blogi ja erityisesti kuvat on hienoja! Mutta kysymys: Siis mihin sä tarvitset koko ajan uusia vaatteita? Välillä tuntuu olevan melkoista kulutusjuhlaa.. Nimim. Omistan kahdet farkut ja muutaman paidan. Toisaalta mulla on sit puolet asuntolainasta maksettu :D

 33. Anni sanoo:

  Ihana asu! Noi kuvat on tosi kivasti otettu, tai siis että niitä on sopiva määrä ja näkyy sekä kokonaisuutta että yksityiskohtia :-) toi huivi on kyllä varmasti maksanut ittensä takasin, haluaisin itekin samanlaisen<3 pitäis käydä kurkkaamassa alet, jos täältä edpanjasta löytyisi jotain kivaa!

 34. Tee sitten postaus mitä alennuslöytyjä teit :) Oot niin nätti <3 Oon niin kateellinen!

 35. Anonyymi sanoo:

  too skinny

 36. Anonyymi sanoo:

  Kävin itse jo vähän lauantaina alennusmyynneissä, mutta mitään ei vielä silloin tarttunut mukaan.. (muutamaa juttua pitkään kyllä harkitsin.) Mutta sitten tänään taas kävin kaupungilla ja Ginasta mukaan lähti paksu huivi ALE 5€ + lauantaina katsomani pinkit flanelli yöshortsit ALE 5€. Ja sitten H&M;:stä vielä viininpunainen hieman pidempi pörrö neuletakki, jota ihailin jo lauantaina ja meinasin ostaa , mutta onneksi jätin silloin ostamatta, sillä tänään samainen neuletakki löytyi puoleen hintaan nimittäin 15 eurolla! :-) ja oon kyllä tosi tyytyväinen, että löysim tämän uudestaan ja jopa alennuksesta! Ja vielä kaiken lisäksi itseen tavallaan mitään maksanut sillä sain jououlahjaksi kyseisiin kauppoihin lahjakortteja (+muihinkin)<3 ;-). Ja olis tosi kiva sit nähä sun ale-löytöjä jos sellaisia teet ;-) Mutta tarkoituksena olisi itsellä ainakin käydä vielä ainakin kerran ennen normaalia arkea (koulua + muita) alennusmyynneissä sillä houkuittaisi päästä tuhlaamaan lisää lahjakortteja kun yhdessä kaupassa en ole edes nyt vielä päässyt käymään! Mutta musta tuntuu että tää on jo liian pitkä, ja piti vielä sanoa etyä aivan super nätti ihminen siellä!<3 kaikkee hyvää sulle<3:-)

 37. No voi jee miten ihana asu! Ite olisin huomenna menossa tsekkaan alennusmyynnit mutta en vaan vielä tiedä minne sitä menis. Mahdollisesti Seinäjoelle mutta riippuu nyt vähän mihin auton nokka suuntaa. :-)

 38. krista sanoo:

  Tosi raikas asu, tykkään tosi paljon! Voisin nähdä itseni päällä ihan samat jutut.:) pidä kivaa Tampereella, itsekin odotan sinne pääsyä jo. Nyt ollaan poikaystävän kanssa lomailtu Floridassa reilu pari viikkoa ja vihdoin perjantaina pääsee muutamaksi päivänsi vanhempien hoivaan Tampereelle ennen paluuta Vaasaan ja koulunpenkille!:D suunnitelmissa on käydä ainakin Ikeassa ostamassa täysin uudet jutut olohuoneeseen ja ruokailutilaan nyt kun vihdoin oon saanut poikaystävän ylipuhuttua uusien huonekalujen ostoon! Lisäksi pakko piipahtaa Stockalla ja Cottonissa, Vaasasta kun löytyy aivan liian vähän mitään merkkituotteita. muuten taitaa kyllä tämän vuoden alemyynnit jäädä vatteiden osalta väliin, sen verran tulee täältä lämmöstä kannettua vaatetta kotiin…:D Hyvää shoppailureissua!

  Lily.fi/blogit/kristacharlotta

 39. Anonyymi sanoo:

  luin sun blogia ahkerasti joskus viime keväänä, ja sitten uuden koneen myötä (ja suosikki-kansion kadottua) kadotin tän jotenkin ja nyt löysin uudestaan. pakko sanoa, että ootpas hoikistunut ihan hirmusesti!! enkä todellakaan pahalla tätä tarkoita, et oisit jotenkin laihan tms aliravitun näkönen vaan ihan hirmu hyvässä kunnossa :o! varsinkin noi jalat, jäin vaan toijottaan tota kuvaa sydänsilmillä! muutenkin oot tosi freshin ja semmosen pirteen näkönen näissä uusimmissa kuvissa! ihanaa että löysin taas tän blogin, hyvää uutta vuotta<3

 40. Anonyymi sanoo:

  mistä oot hei saanu ton mk laukun ja minkä hintanen toi mahtaa olla suunnilleen?:s itse etin just tuommosta pientä crossbodya, hinta sais olla noin max 120e ..:)

 41. Anonyymi sanoo:

  Kivan raikas asu, ja mainitsen ihan erikseen vielä että kivan näköiset tuollaiset matalavartiset nahkahanskat! :-)

 42. Anonyymi sanoo:

  Taas ihana postaus! Noi farkut sopii tosi hyvin sulle :-)

 43. Johanna sanoo:

  Söpö asu on <3 niinku sinäkin!

 44. jenna sanoo:

  Vitsi kui tykkään asusta, ihanan rento :)

 45. Amanda Eskola sanoo:

  Aivan ihana asu <3 ja mulla on sama ongelma, harvoin lähtee alennuksista mukaan mitään xd

 46. Saijis sanoo:

  Vaude kiitos hurjasti Emma… ♥ Sä osaat aina sitten piristää mua näillä sanoilla ja jotenkin sun kommentoinnista tulee niin hyvälle mielelle! Kiitos suuresti sun aktiivisuudesta :) Älä muuta sano! En osannut edes kuvitella, että miten kätevä näin pieni laukku voikaan olla :p

 47. Saijis sanoo:

  Aww kiitos tuhannesti! <3 Hei mikä ihme siinä on xD Mulle tuntuu kans käyvän joka ikinen kerta noin… Se on vähän turhauttavaa, mutta kaupassa ensimmäisenä huomion kiinnittää juuri saapuneet uutuudrt :D Mahtava juttu! Ja nämä farkut on niin mukavat jalassa ja älyttömän pehmeää materiaalia, joten teit kyllä tosi hyvän valinnan ;-) <3

 48. Saijis sanoo:

  Oii kiitoksia! Niin mieltä piristävää kuulla, että ajattelet noin :) Eikä! Joo tuo sama juttu taitaa mullakin olla syynä siihen… Tänäänkin jokaisesta katsomastani vaatteesta oli melkein kaikki pienet koot loppu :( Onneksi kuitenkin muutaman alelöydön onnistuin tekemään! (:

 49. Saijis sanoo:

  "HUH" :D Mikä ihme siinä on, että ne alevaatteet alkaa jotenkin ahdistamaan eikä niitä jaksa penkoa… Sen sijaan kaikki uudet normaalihintaiset vaatteet kiinnittää heti huomion ja yleensä ne on myös niitä, jotka lähtee kassan kautta kotiin :D

 50. Saijis sanoo:

  Wow <3 Huh huh sun kommentti oli kyllä niin ihana piristys :) Niin mukava kuulla, tykkäsit tästä! Mä pyrin yhdistelemään vaatteita ja asusteita niin, että ne sopii yhteen toisten kanssa, joten oli kiva kuulla näin positiivista palautetta:) Eikö ookkin! Vitsit en varmaan kohta muuta laukkua osaa enää edes käyttää :-D<3

 51. Saijis sanoo:

  En mä nyt ihan aina, mutta aika usein kun tuolla on niin hyvät kuvausmahdollisuudet! Ja joo tämä on Seinäjoelta Marttilasta :)

 52. Saijis sanoo:

  Nämä saappaat on päässyt ehdottomasti tämän vuoden syksyn ja talven käytetyimmiksi kengiksi :) Niin simppelit, mutta kuitenkin omalla tavallansa erikoiset. Ooo kiitos paljon! <3

 53. Saijis sanoo:

  Oon niin iloinen, että löytyy muita joilla käy kans niin :'D Alennusmyynneillä on aina pakko käydä, mutta aletuotteet jää silti sinne kauppaan heh…:D Iso kiitos sulle ihanainen ♥!

 54. Neea Nieminen sanoo:

  voi kuinka ihan asu taas jälleenkerran!! noi saapikkaat ja toi laukku ihan täydellisiä miten sä osaatkin aina pukeutua noin kivasti. :o olin tänään itsekin aleissa eikä niitä aletuotteita oikein tullut ostettua joten et ole ainoa tässä ongelmassa älä huoli!! :) http://neeanatalie.blogspot.fi

 55. Saijis sanoo:

  Oltiin ihan Tampereella pitkästä aikaa keskustassa! Meinasin laittaa sulle Facebookissa viestiä, mutta päivän aikataulu oli niin kiireinen :(

 56. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Elli :') Musta on niin kiva kuulla näin positiivista palautetta! Shoppailupäivä onnistui hyvin ja muutama alelöytö lähti jopa mukaan ;>

 57. Saijis sanoo:

  Siis se on kyllä niin jännää, että joka vuosi tuntuu käyvän näin :D Mulla käy ihan samalla tavalla! Ehkä se johtuu siitä, että alekorit ja rekit alkaa ahdistamaan eikä omia kokoja tunnu koskaan olevan jäljillä… :s

 58. Saijis sanoo:

  Kiiiiitos :)

 59. Saijis sanoo:

  Huippua, että asu oli sun mieleen :) Tämä asu oli myös mun mieleen! Yksinkertainen, mutta silti siinä oli sitä "jotain" :-)

 60. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset ja mukava kuulla, että sä pidit tästä =)!

 61. Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos Sara!! :) Eikä…:D Onneksi tuo tuntuu olevan yleistä! Aina kauppaan mennessä sitä alkaa katsomaan niitä alejuttuja, mutta lopulta huomaa olevansa normihintaisten tuotteiden luona :'D

 62. Saijis sanoo:

  … Ääää oot kyllä Emilia niin ihana ♥ En voi tarpeeksi kuvailla tai kiittää miten paljon nämä kommentit saa mut hymyilemään :) On niin helpottavaa huomata, että muille käy samalla tavalla! Jotenkin sitä aina "eksyy" muille osastoille eikä enää muista koko alea :-D Hei joo! Mä yritän tehdä kans saman poikkeuksen ja tänään jo vähän tein – Nimittäin mukaan lähti kaksi alennuksessa olevaa paitaa ;)

 63. Saijis sanoo:

  Kiitän! Joo se tapahtuu tosi helposti eli teen aluksi niin kuin ponnarin, mutta sen viimeisen kierroksen kohdalla taitan hiukset kahtia ja kiepautan sitten vasta viimeisen kierroksen eli ns. tiukennan ponnarin. Sitten avaan nutturaa ja kiinnitän sen pinnien avulla tuollaiseksi kuohkeaksi + kierrän yli jäävät hiukset nutturan ympäri :) Tätä oli aika vaikea selittää… Mutta toivottavasti kuitenkin ymmärsit vähän mitä tarkoitin! :)

 64. Saijis sanoo:

  Eikä :D Näyttää vähän siltä, että näin käy yllättävän monelle! Alennusmyynnit taitaa olla pelkkää huijausta monen kohdalla, mukaan lukien myös mun… :–D

 65. Anonyymi sanoo:

  Wau todella hyvännäköiset farkut! Mitä merkkiä ovat? :)

 66. Saijis sanoo:

  Vitsit kiitos sulle (: Mitä! Voi ei näin tuntuu käyvän vähän liian monelle :D

 67. Saijis sanoo:

  Oman esittelyn näistä ainakin ajattelin tehdä, mutta tuskin videota. Osa vaatteista on nimittäin hankala esitellä niin :s Mutta pidetään idea mielessä tulevaisuutta ajatellen! :)

 68. Saijis sanoo:

  Kiitti hurjasti! :) Haha musta on vähän helpottavaa kuulla tämä :D Mä nimittäin oon aina miettinyt tätä asiaa, mutta onneksi se näyttäisi olevan tosi yleistä! Hei mutta hyvä kuitenkin, että löysit kivoja juttuja ja myös alesta :p

 69. Saijis sanoo:

  Olipa kiva kuulla, että sä pidät tästä! :> Joo en mä tällä hetkellä tarvitse pakollisesti mitään vaan lähettiin yleisesti kiertelemään kauppoja sekä katsomaan jos jotain löytyisi. Sen lisäksi mulla oli yksi lahjakortti tuhlattavaksi :) Mutta kyllä sitä pienemmälläkin määrällä pärjää ja niin kuin sanoit ostamatta jättämisellä säästää rahaa isoimpiin juttuihin :)

 70. Saijis sanoo:

  Ooooh miten kivasti se oli sanottu <3 Mä nimittäin ajattelen sen aina itsekin noin! Mä haluan aina, että asusta tulee kokonaisuus sekä yksityiskohdat näkymään kunnolla ja vielä niin, että kumpaakin on sopivasti :) Oi ootko siellä :o Vitsit nyt iski suuri kateus <3 Mä pidän sulle peukkuja, että löydät kivoja alejuttuja ;-)

 71. Saijis sanoo:

  Höpö höpö ihan turhaa oot! Mutta kiitos ihana Heidi<3 Joo voisin tehdä sitten kaikista ostoksista oman esittelyn tänne :')

 72. Saijis sanoo:

  Aijaa :o Mun mielestä mun kroppa on just sopiva :)

 73. Saijis sanoo:

  Ohoh sä oot kyllä tehnyt todellatodella hyviä alelöytöjä! Miksi mulla ei oo koskaan noin hyvä tuuri :D Eikä nuo sun luettelemat alehinnatkaan oo yhtään pahat vaan päinvastoin! Sun on syytä myös olla tyytyväinen löytöihin ja juuri tuollaiset yllätykset on parhaita, kun suunnittelee jonkun vaatteen ostamista, jättää kuitenkin kauppaan ja sitten myöhemmin sattuu bongaamaan sen hyvästä alennuksesta :) Mä onnistuin kans tänään löytämään jopa kaksi paitaa alennusmyynnistä, mutta sen lisäksi paljon myös muita juttuja ja niistä voisin tehdä ihan lähiaikoina oman esittelyn :p Hei toivottavasti sä pääset pian käymään siellä liikeessä ja nuo lahjakortit on kyllä siitä hyviä, että saa päättää ihan itse mitä ostaa ja koska :) Oho mun vastaus kans vaan kasvaa pidemmäksi ja pidemmäksi, mutta KIITOS itsellesi :) Oli ilo nähdä, että näit vaivaa tähän kommentointiin ja kaikkea hyvää myös sulle<3

 74. Saijis sanoo:

  Aw ihana oot :) Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Täällä Seinäjoella on ainakin ollut ihan hyvät alet, joten se on ihan hyvä vaihtoehto :p

 75. Saijis sanoo:

  Vau kiitos sulle kovasti Krista!! :) Niin ihana nähdä näin positiivinen ja iloisuutta hehkuva kommentti <3 Sun kertomukset teidän lomasta sai jopa mutkin innostumaan ja matkakuume vain kasvoi entisestään :D Oi vähän kiva! Ikeasta löytyy kyllä niin paljon kaikkea kivaa ja on varmasti ihana päästä sisustamaan yhdessä nyt, kun poikaystäväkin on saatu ylipuhuttua :) Mun oli kans tänään pakko päästä käymään Stockalla ja Cottonilla juuri sen takia myös, että täällä Seinäjoella on kans huonosti merkkituotteita :s Voin vaan kuvitella mitä kaikkia ihanuuksia sieltä kannat kotiin! Kiitos paljon ja ihanaa loppulomaa <3

 76. Saijis sanoo:

  Tervetuloa takaisin <3 Musta on myös ihanaa, että sä löysit tänne takaisin :) Oo kiitos paljon!! Mä en tiedä, kun omaan silmään en näe suuria muutoksia mutta sitten läheiset ja te huomaatte eron, mutta se on vaan hyvä :) Alkanut tulokset näkyä ja oon tällä hetkellä kyllä niin tyytyväinen mun kroppaan. Ihanaa, kun tulit piristämään mun iltaa :) Ja hyvää uutta vuotta myös sulle <3!

 77. Saijis sanoo:

  Mä sain sen nyt joululahjaksi ja hintaa tällä on noin 160€. Tämä menee vähän yli tuon maksimihinnan, mutta mä oon tykännyt älyttömästi :) Niin kätevän kokoinen ja monen monta eri lokerikkoa tavaroille <3

 78. Saijis sanoo:

  Kiitos suuresti :) Ja mukavaa, että ajattelet noin! Oon sun kanssa samaa mieltä, nimittäin nämä on tosi kätevät ja näyttää paremmilta kuin normaalit nahkahanskat :-))

 79. Saijis sanoo:

  Kiitti paljon Ano<3 Voi ne myös tuntuu jalassa niin mukavilta ja pehmeiltä! En osaa kohta elää muiden farkkujen kanssa… :D

 80. Saijis sanoo:

  Voi kiitos ihanuus<3

 81. Saijis sanoo:

  Eikä! Mahtavaa nähdä tälläisiä kommentteja täällä, kiiitos!:)

 82. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Amanda piristävistä sanoista <3 Onko:o Voi se näyttäisi olevan todella yleinen "vaiva"… :D

 83. Saijis sanoo:

  Voi Neea ihana kommentti sulta!!:) Mahtavaa kuulla, että mun asu ja pukeutuminen on sun mieleen. Kiitos hurjasti <3 "Huh" onneksi muille käy myös samalla tavalla! Aina sitä lähtee ostamaan alejuttuja, mutta ei niitä ikinä vaan tartu mukaan :–D

 84. Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä varmaan parhaimmat farkut, jotka oon koskaan omistanut :p Nämä on ostettu Ginasta ja farkkujen mallin nimi on Alex Jeans :)

 85. Emilia sanoo:

  Et ole liian laiha vaan juuri sopiva. Sä ( ja niin kuin esim. minä ) ollaan hoikkia nuoria naisia, ei laihoja :) ärsyttää että sanotaan ihmistä laihaksi, kun laiha tarkoittaa aidosti ihmistä jolla näkyy luut todella selvästi jokaisessa ruumiinosassa, mutta jos näin ei ole niin ei ole varaa sanoa ketään laihaksi vaan sanoa että on hoikka ! Kiva avautuminen, mutta mä ite pidän sanaa laiha samana kun jotain isokokoista sanottaisi läskiksi :o

 86. Nelli sanoo:

  no wow, nyt on kyllä taas niin upee asu ja kaunis poseeraaja ♥ haha, kyllä, mullakin käy yleensä alennusmyynneissä niin et rakastun johonkin vaatekappaleeseen, josta ei sitten heru yhtään alennusta :-D mutta semmosta se on :D kivaa tampereen reissua ♥

 87. Maija sanoo:

  Ihana asu!! Onko noi Ginan farkut kestäviä vai meneekö samantien huonoksi ja kuinka pitkä oot ja onko ne sopivan mittaset sulle? Oon vähä kahdenvailla ostanko vai enkö :D Näyttää sun päällä ainakin tosi hyviltä! Niin harmi kun täällä Seinäjoella ei oo Ginaa :-(

 88. Anonyymi sanoo:

  "Oon tällä hetkellä kyllä niin tyytyväinen mun kroppaan" en kestä ehkä ihanin lause pitkää aikaa! :D ihan mieletöntä että joku voi sanoa noin kuulostamatta itserakkaalta tai epävarmalta :) Oot kyllä upea persoona ja myös blogi saa täältä suuret kehut sekä vielä erityismaininta kuville,vau! :)
  Ps. Taitaa olla eka kerta kun tänne uskaltauduin edes kommentoida,mutta äh, pakko oli kun niin hyvä fiilis tuli näistä sun vastauksista :') Mukava uutta vuotta sulle!

  -Jenni

 89. Anonyymi sanoo:

  Ootpas laihtunut, kun vertaa noihin kahden vuoden takaisiin kuviin

 90. Anonyymi sanoo:

  oi ihana asu!<3 mullekin käy yleensä niin että löydän alennusmyynneistä vaan normihintasia vaatteita, mutta tälläkertaa poikkeuksellisesti kaikki ostokset oli alennuksessa lukuunottamatta kosmetiikkajuttuja :)! toivottavasti säkin löydät kivoja alennuksia :)

 91. Anonyymi sanoo:

  Miksi et julkaise "negatiivisia" kommentteja? Ilmaisin mielestäni asiallisesti mielipiteeni kuviesi laadusta mutta et ole sitä julkaissut :/

 92. Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä oot jo liiankin hoikan näköinen :/ ennen olit paljok terveemmän näköinen!!! Liika on liikaa ja nyt oot aika luuranko jo..:(

 93. Saijis sanoo:

  Ooo voi ei Nelli ♥ Wau! Onneksi löytyy muitakin kelle käy näin… Tuntuu, että joka vuosi sitä vannoo ostavansa vain alejuttuja, mutta hetken päästä sitä tajuaa että kaikki kivat jutut onkin normihintaisia :D Sellaista se on ja onneksi sitä sattuu välillä löytymään myös niitä hyviä alelöytöjä :p Kiitos ihana ♥!

 94. Saijis sanoo:

  Kiitoksia! Kyllä nämä ainakin mulla on ollut tähän asti tosi kestävät ja materiaali on ihanan pehmeää :) Mä oon 162 ja mulle nämä on kuin tehty! Ensimmäiset farkut, jotka istuu näin hyvin myös pituudeltaan :-D Ooh kiitos! Ja niinpä :/ Mun puolesta se saisi jo pikkuhiljaa tulla myös tänne päin Suomea! (:

 95. Saijis sanoo:

  Joo oon mä kyllä aika paljon siitä laihtunut :/ Mutta mun kroppa on muuttunut vain parempaan suuntaan ainakin omasta mielestä :)

 96. Saijis sanoo:

  Iso kiiiitos <3 Ohoh! Sulla kävi nyt sitten tosi hyvä tuuri :p Mulla nimittäin tuntuu aina käyvän niin, että kaikki on normihintaisia :D Onneksi kuitenkin mäki löysin pari alejuttua ja muutaman normin niin ei haittaa :)!

 97. Saijis sanoo:

  Kyllä mä yleensä julkaisenkin ja kaikki, mutta sä haukuit kommentissasi mun kuvat hirveäksi pikselimössöksi :o? Mutta pahoittelut siitä, täällä on tarkoitus pitää positiivinen ilmapiiri ja yleensä julkaisen kaikki, mutta nyt kävi poikkeus :) Kyselit muokkaamattomista kuvista niin niitä löytyy täältä postauksesta:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

 98. Anonyymi sanoo:

  Se ei ollut haukku vaan ehkä hieman jyrkkä mielipide. Ja pahoittelut tökeröstä kielenkäytöstä ja harmi jos pahoitit mielesi..

 99. Anonyymi sanoo:

  Haluisin nähä videon missä puhut ja tällee, sit vaikka joku meikkipostaus !!

 100. Voi kuinka super täydellisesti oot yhdistellyt sun uusia joululahja juttuja tohon asuun ja kuinka ihanasti kaikki sopii yhteen ♥! Tuo huivi ja nuo nahkahanskat sekä koru on niin upeet samoin kuin koko asu. Kaikki on vaan niin harmoniassa ja kuinka täydellisen nutturan oot onnistunu tekemään! Ja älä välitä ilkeistä kommentoijista kun tuota kommentti boxia kattelin niin muista että sä oot ihan super upee ja sun kuvat ei todellakaan oo mitään pikselimössöä! ;)

 101. sarara sanoo:

  Ihana asu, mutta tuo nuttura on aivan täydellinen!! 0: (: <3

 102. Saijis sanoo:

  Okei, sen ehkä ymmärsi väärin. Mutta ei se haittaa, en pahoittanut mieltä :)

 103. Saijis sanoo:

  Oioi kiitos hurjasti :) Ihanaa nähdä, että oot alkanut kommentoimaan usein – Arvostan sitä ♥ Nuo nahkahanskat on mun lempparit ja ne tuo moneen eri asuun omanlaista piristystä :) Mä käytän nykyään tosi harvoin nutturaa, mutta nyt ajattelin pitkästä aikaa laittaa ja se onnistui yllättävän hyvin vielä pitkän ajankin jälkeen :'D Aww kiva, että ajattelet noin! Enkä mä välitä niistä, oon oppinut että niitä ei kannata ottaa itseensä koskaan vaan antaa asian olla ja unohtaa, hihi :p

 104. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle :> Ja mukava kuulla, että tuo nuttura on erityisesti sun mieleen <3 Siitä on tulossa tänne blogin puolelle ensi vuonna oma tutoriaali, joten pysy kuulolla :)!

 105. Oona sanoo:

  Mulla on sama ongelma noiden alennusmyyntien kanssa :D Ikinä ei löydy aletuotteita, vaan ne kivat jutut on aina normihintaisia..

  oonatuuliablog.blogspot.fi/

 106. Saijis sanoo:

  Joo!! Mikä ihme siinä on :D Ja vielä joka kerta tuntuu olevan sama juttu… Onneksi kuitenkin tein tänä vuonna pienen poikkeuksen ja löysin muutaman alejutun edes :p

 107. Saijis sanoo:

  Katsotaan jos tänä vuonna uskaltautuisin sellaisen tekemään! Kiitos ideoista :)

 108. Saijis sanoo:

  Ensimmäinen anonyymi: Aww ihana sinä! Et tiedä miten paljon piristit mun päivää tällä sun kommentilla :) Vautsi kiitos älyttömästi <3 Musta on hienoa, että uskaltauduit nyt tulla kommentoimaan ensimmäisen kerran ja arvostan sitä suuresti! Kivaa uutta vuotta myös sulle :)

  Toinen anonyymi: Ikävä kuulla, että ajattelet noin :s Mä taas tykkään omasta kropasta nyt paljon enemmän enkä mielestäni oo luuranko :(

 109. Saijis sanoo:

  Joo tuo on totta! Inhottavaa, kun käytetään sanaa laiha niin kuin se olisi joku sairaus :( Mä oon kyllä hoikistunut siitä mitä oon ennen ollut, mutta en mielestäni oo liian laiha. Oon sun kanssa samaa mieltä, että se on vähän törkeä nimitys eikä ketään saisi haukkua laihaksi tai lihavaksi :( Ei haittaa yhtään, oli kiva kuulla muidenkin mielipide asiaan! :)

 110. Anonyymi sanoo:

  Parempaan suuntaan? Voivoi näitä nykyajan ihanteita :( kyllä ehdottomasti paremmalta näytti kun oli vähän muotoakin.. nykyään niin laiha ja jalatkin vain tikut :( ei näytä yhtään hyväntä

 111. Saijis sanoo:

  Se on mielipide asia :s Mä viihdyn omassa kropassa nyt huomattavasti paremmin ja se on mun mielestä tärkeintä. Ja kyllä multa vielä onneksi muotoja löytyy, ei hätää :)!

 112. Moi! Ihana asu!:) oon niin ettiny tollasia saappaita,niin ihanat<3 oisko sulla niistä tarkkaa tuotenumeroa,mallia tai että minkä merkkiset saappat ovat?:)
  Löysin vasta toissapäivänä sun blogin ja oon jo ihan rakastunut, ihania asuja ja kuvia<3

Kommentoi