Puhelimen kansioiden tyhjennys

Mulla alkoi eilen jo normaali arki ja vietin koko päivän töissä, mutta 8 tunnin työpäivän jälkeen fiilis oli silti katossa Nimittäin mulla starttasi elämäni ensimmäinen ”kesäloma”. Kyllä vain, luit oikein :-D Mä olin käytännössä koko viime kesän töissä ilman minkäänlaista lomaa, joten on ihana päästä vihdoin rentoutumaan hetkeksi aikaa. Viikon suunnitelmiin kuuluu blogijuttuja, uudenvuoden juhlintaa, rentoutumista sekä paljon alennusmyynti shoppailua. Kuulette näistä mun viikon tekemisistä varmasti lisää myöhemmin, mutta nyt palataan ajassa vähän taaksepäin eli vuorossa olisi puhelimen kuvista tehty kooste!
Mä päivittelen Instagramia nykyään vähintään kerran tai jopa kaksi kertaa päivässä eli jos haluatte nähdä kuvia enemmän niin mut löytää sieltä nimimerkillä @saijis

PicMonkey Collage111

1. Annoin itselleni luvan herkutella jouluna ja nyt ollaan taas palattu normaaliin rytmiin eli herkkuja maksimissaan kerran viikossa. Ainut ongelma on vaan, että kaapit on täynnä niin pipareita, karkkeja kuin erilaisia suklaarasioita – Voisiko joku tulla syömään ne pois?? 2. Instagramin seuraajat näkivätkin jo ennen joulua kuvan mun uusimmista kodin hankinnoista, nimittäin Lexingtonin tyynynpäällisistä… Näiden lisäksi tänne kotiin on ilmestynyt paljon muitakin juttuja, jotka ajattelin esitellä teille paremmin lähiaikoina! 3. Vaikka vietin jouluaaton lomaa täältä blogista niin kamera sekä puhelin kulki menossa jatkuvasti mukana ja näitä selfie-kuvia tuli otettua ihan kiitettävästi. 4. Erään viikon herkuttelupäivänä ei mässätty karkkia vaan nautiskeltiin lankkupizzaa, mmmm!
10872198_10204823614861426_1484863705_n

5. Ikeassa ollessa on aina pakko räpsiä kuvia milloin mistäkin! Siellä näyttää kaikki yksinkertaisesti vaan liian hyvältä Tämä ”sopivasti” jouluun sisustettu huone oli erityisesti mun makuun.

PicMonkey Collage3

6. Oon aloittanut jo parin viikon ajan jokaisen aamun selailemalla Weheartin puhelimen sovellusta ja mikä olisikaan parempi tapa saada päivä käyntiin kuin nämä tsemppaavat quotet 7. Toinen Ikean pakollinen juttu on siellä lihapullien syöminen :-D Jälkkäriksi otin ensimmäistä kertaa viinirypäleistä, ananaksesta, vesi-ja hunajamelonista valmistettua hedelmäsalaattia. 8. Talven kylminä iltoina on tullut istuttua vähintään kerran viikossa Coffee Housessa kuumien juomien sekä kynttilöiden äärellä. Testattiin viime viikolla Iriksen kanssa paria uutuutta, mutta Pätkiksen makuinen kahvi oli valitettavasti mun makuun liian makeaa… 9. Uusi rannekello, joka on alkanut pikkuhiljaa pehmentymään sekä muotoutumaan ranteeseen! Tälläiset klassisen simppelit mallit miellyttää mua eniten niin laukuissa kuin myös kelloissa.

10887713_10204803966330225_1475229121_n

10. Tampereella tuli elämäni ensimmäisen kerran kokeiltua muille shoppailua :-D Mä sain Irikseltä tehtävän löytää kuvassa näkyvä musta paljettinen mekko ja tietyssä koossa. Lähetin pari tälläistä kuvaa Whatsappin kautta ja sain huokaista helpotuksesta, nimittäin mekko oli juuri oikeanlainen!

PicMonkey Collage2

11. Vielä parempi kuva jouluaaton asusta: Päälle pääsi juhlan väreihin sopiva kirkkaan punainen paita sekä valkoinen pitsinen hame + kultaiset korut. 12. Joulun viimeisiä lahjaostoksia tehdessä iski nälkä, joten päädyttiin Amarilloon syömään. Kaiken hälinän ja ihmisten keskeltä oli kiva päästä rauhalliseen paikkaan syömään ja suunnittelemaan viime hetken hankintoja 13. Joulupäivän aamuun kuului jättikupillinen teetä, pipareita, jouluisia lastenohjelmia sekä bloggaamista. Tälläisinä rentoina vapaapäivinä haluan pukeutua mahdollisimman mukavasti, joten päivä tuli vietettyä melkein iltapäivään asti pelkässä oloasussa. 14. Ikeasta lähti mukaan paljon tarpeellisia juttuja, kuten pussilakanoita, sisätyynyjä, tietokoneen sylitaso yms. Voisin kuvata nämä myös seuraavaan sisustuspostaukseen!

10872091_10204821086598221_1586732369_n

15. Muutama teistä olisi toivonut näkevänsä kaikista pienistä joululahjoista myös esittelyjä, mutta päätin jättää ne tänä vuonna välistä… Tässä kuvassa näkyy kuitenkin muutamia postauksesta uupuneita juttuja: kakkulapio, salaatinottimet, muumimukit yms. tuli todella tarpeeseen!

PicMonkey Collage44

16. Jakso jos toinenkin Pretty Little Liarssia, blogin kommentteihin vastailua sekä välipalaa – Mikään ei voita tätä pientä rentoutumishetkeä keskellä päivää! 17. Jouduin odottamaan äitiä sovituskopeilta, joten Aukian naistenosasto tuli kierrettyä pari kertaa läpi ja lopulta innostuin räpsimään myös kuvia tyhjässä liikeessä. Mun ilme kertoo kaiken odottelun pituudesta :-D 18. Jouluna on tullut otettua jo riittävän rennosti, joten motivaatio liikkumiseen löytyi yllättävän helposti. Nyt saakin jo ruveta odottamaan kuivia katuja sekä lämpöisiä juoksukelejä 19. Joka vuosi on otettava vähintään yksi valopallo-kuva jouluvaloista eikä tämä vuosi tehnyt poikkeusta. Näitä löytyy kamerasta vähän kaiken värisinä, heh…

IMG_7740

20. Onko teistä jo moni ehtinyt testaamaan nachosalaattia? Jos ootte niin kertokaa ihmeessä mitäs piditte! Ja jos et tiedä mistä on kyse niin postaus tämän salaatin reseptistä löytyy täältä.
Mutta mitäs te ootte pitänyt tälläisistä puhelimen kuvista tehdyistä koosteista?44 Responses to “Puhelimen kansioiden tyhjennys”

 1. Heidi sanoo:

  Kivoja nää postaukset. Itte oot testannu nachosalaattia ja ihan lööv siihen :D

 2. Ida sanoo:

  Kokeiltiin tota salaattia tänään poikaystävän kanssa! Tehtiin siitä omannäköinen versio ja se oli aivan superhyvää!! :) Kuvailin sen hätäisesti instagramiin (oli kamala nälkä ja himo maistaa :D), ja kuvan näät idamariaemilia nimen takaa sieltä jos kiinnostaa :).

 3. Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että pidät näistä! Näitä on nimittäin myös tosi kiva tehdä :) Ootko! Voi täytyy jatkossakin jakaa teille ohjeita, kun ootte innokkaita testaamaan niitä :p

 4. Emma Maaria sanoo:

  Oi, tälläset postaukset on niin kivoja :). Muutenkin tykkään tosi paljon lukea sun blogia, aina hyvät kuvat ja piristävää tekstiä! On myös tosi kiva että vastaat kaikkiin kommentteihin niin ystävällisesti, jatka samaan malliin ♡ !
  Amarillo on kyllä aivan mahtava ravintola, kuuluu ehdottomasti munkin lemppareihin, sinne tuleekin varmasti poikettua alennusmyynti shoppailu reissuilla :).

 5. jenna sanoo:

  Ihanan freshejä kuvia ja kiva tää postaus. :) Kerran oon tehnyt nachosalaattia ja se on aivan törkeen hyvää. Pitäis tehdä joskus toistekkin. :)

 6. Nelli sanoo:

  enpä oo ennen törmänny tommoseen suklaarasiaan, onko se joku pandan uutuus? :) täytyy kokeilla jos löydän jostain :) mut tällähetkellä ei kyllä suklaata tee mielikään ja kun on normaaliin ruokarytmiin palattu niin oon samanlaisessa tilanteessa kun säkin, kaapit pursuaa jouluherkuista ja suklaarasioista ja toivon vaan että joku tulis syömään ne mun puolesta :'D

 7. Anonyymi sanoo:

  Todella kiva tämä postaus, ja sun kuvat on aina niin hienoja :) Muutenkin sun blogi on päivän piristys aina ♥ Oot kaunis nainen ja teillä on ihana koti ♥ Tänään lähtee testiin tuo nachosalaatti, sen verran namilta näyttää! :) Kiitos että jaat näitä vinkkejä tänne, lisää!!♥

  Oikein ihanaa uuttavuotta sinulle ♥

 8. Anonyymi sanoo:

  Mä voisin tulla syömään ne herkut sieltä kaapista ja samalla ihastelemaan teidän ihanaa kotia ♥:-) sun blogi on myöskin aivan ihana ♥:-)

 9. hanipupu sanoo:

  Missä s.joella on cofe house?
  ja onko Se kalliimpi kuin muut kahvilat?

 10. Saijis sanoo:

  Kokeilitteko! Vähän kiva kuulla, että tykkäsitte :) Siitä pystyy muunnella niin montaa erilaista versiota omaan makuun sopivaksi! Hei mä taidan heti käydä kurkkaamassa miltä sun versio tästä näytti :p

 11. Anonyymi sanoo:

  Oi tämmöiset postaukset on ihania, mutta niin ovat kyllä kaikki muutkin sun postaukset! :) Nachosalaattia en ole vielä kerennyt kokeilla, mutta innostuin kyllä tosta reseptistä sen verran että menee varmasti kokeiluun tässä joku päivä! En olekaan aikaisemmin blogiisi kommentoinut, mutta nyt tuli sellainen olo että haluan kiittää sua ihanasta blogistasi, jota on ollut taas superihana seurata viime vuoden ajan. Sun kuvasi on ihan älyttömän hyvälaatuisia ja kauniita (kuten olet myös sinäkin!), kirjoitat sujuvasti ja mielenkiintoisesti ihan arkipäiväisistäkin jutuista ja jaksat postailla mukavan tiheästi. Tää blogi kuuluukin yhteen niistä blogeista jotka mielessäni kategorisoin "hyvän mielen blogeihin", koska sun blogisi lukemisesta tulee yksinkertaisesti niin hyvälle tuulelle :) Eli siis suuren suuri kiitos! <3

 12. Elllie sanoo:

  Näytät älyttömän kauniilta ton ekan kollaasin selfiessä! Mikä kaunotar! :) <3

 13. Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos paljon! Näitä postauksia on älyttömän kiva toteuttaa, joten ilahduttavaa kuulla että myös te tykkäätte lukea näitä :) Tälläinen palaute piristää kyllä tosi paljon mua <3 Mulle itselle on henkilökohtaisesti tärkeää kommentteihin vastaaminen ja mun mielestä tämä on bloggaamisen yksiä parhaimpia asioita, kun pääsee juttelemaan teidän lukijoiden kanssa :)

  Oi niin on! Se on ollut jo vuosia yksi sellainen klassikko, jossa ruoka on joka kerta herkullista :) Hei tuo kuulostaa loistavalta suunnitelmalta! Amarillossa on aina kiva "hengähtää" hetkeksi ja keskittyä vain nauttimaan. Kivaa shoppailu reissua sulle!:)

 14. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset:) Musta on niin ilo nähdä miten te jaksatte vaivautua kirjoittamaan näin kivoja päivän piristyksiä tänne :) Kiiiiitos<3 Huippua, että sä pidit siitä! Se on niin hyvää, täyttävää, mutta samalla myös kivan raikasta :')

 15. Saijis sanoo:

  Joo on uutuus! Satuin sattumalta näkemään noita kaupan karkkihyllyllä ja oli pakko ottaa heti testaukseen :) Lemppari on Lemon Cheesecake-maku ja näitä oli ainakin vielä tänään Prismassa jäljellä. Eikä tiedän tunteen :-D En tiedä mihin nuo kaikki suklaat saa katoamaan! Joulu on siitä pahaa aikaa, kun sitä ruokaa tuntuu olevan joka paikka täynnä :'Dd

 16. Saijis sanoo:

  ….Vaude ♥ Oon niin otettu! Ihanaa päivittää Blogger ja nähdä täällä toinen toistaan iloisempia ja positiivisempia kommentteja :) Ootte kyllä mahtavia lukijoita! Kerro sitten ihmeessä myöhemmin, että mitä tykkäsit nachosalaatista. Luulen nimittäin, että tuut ihastumaan siihen heti :p Ja musta on tosi kiva jakaa teille näitä ohjeita, kun niin moni näyttää niistä pitävän, täytyy jatkossakin muistaa laittaa niitä tänne :-)

  Iso kiitos sulle tästä piristyksestä ja hyvää uuttavuotta myös sinne ♥!

 17. Saijis sanoo:

  Tuu ihmeessä!! Täällä olisi paljon eri karkkeja tarjolla :D Aw kiitos hurjasti! Ihana kuulla, että sä tykkäät meidän kodista ja tästä blogista :) ♥

 18. Saijis sanoo:

  Se on Epstorilla aivan Rosson vieressä ja kyllä se on hieman kalliimpi. Esimerkiksi kaikki erikoiskahvit ja kaakaot on vähän arvokkaampia, mutta ei kuitenkaan liian kalliita :)

 19. Julia sanoo:

  Tiedätkö ton Michael Kors laukun hintaa ?:) , toi laukku on ihan täydellinen <3

 20. Saijis sanoo:

  Voi teitä!<3 Aivan ihana kommentti ja vitsit miten paljon oot nähnyt tähän vaivaa :o Kiiitos hirmu paljon! Mikään ei ilahduta niin paljoa kuin kuulla, että joku on päättänyt tulla kommentoimaan ensimmäistä kertaa :) Se on musta hienoa, että jaksoit vaivautua ja nämä sanat ilahdutti mua paljon! Niin hienoa, että ajattelet noin tästä blogista ja on mukava nähdä, että oot seurannut tätä koko vuoden ajan :) Mä oon aina halunnut luoda tästä hyvän mielen paikan ja tehdä sellaisia postauksia, joista muut saa iloa sekä inspiraatiota omaan elämään. Ja sen vuoksi tämä palaute oli enemmän kuin mieluinen (: Myös aktiiviseen postaustahtiin mä haluan panostaa täysillä enkä osaisi kuvitella päivittäväni tätä kerran tai kaksi viikossa vaan tämä kuuluu mun päivittäiseen rytmiin:) Suuri kiitos sulle tästä !<3

 21. Anonyymi sanoo:

  Saija auta! Mä oon menossa huomenna isovanhempien luokse syömään serkkujen ja muun lähisuvun kanssa ja tunnetusti oon keskellä vaatekriisiä.. Ajattelin laittaa hiukset sotkuiseksi nutturalle ja päälle laittaa baby pinkin suhteellisen lyhyen collegen. Mulla ei kuitenkaan ole mitään hajua mitä laitan jalkaan/kengiksi ja sopiiko tollaiseen asuun paksu harmaa huivi? Olis ihanaa jos auttaisit, oot niin hyvä pukeutumaan että uskon sulla löytyvän neuvoja :) Ps.asun ei tarvitse olla kauhean juhlallinen pps. Oot paras blogaaja jonka blogia olen ikinä lukenut❤️

 22. Saijis sanoo:

  Voi ei ihana sinä! Suuret kiitokset näin kivoista kehuista :)<3

 23. Anonyymi sanoo:

  Siis ihan mahtavaa et vastaa kommentteihin ja oikeesti panostat niihin vastauksiin, koska kaikki ei ees vastaa

 24. Anonyymi sanoo:

  Kolmosen paremmalla puolella, 3,50> mut kantsii kokeilla! Perus kahvii saa tietty vähä halvemmalla:-)

 25. Emilia sanoo:

  Voii ihanainen hyvää lomaa :)<3 nautihhan :)<33

 26. Kristiina sanoo:

  Tosi kivoja kuvia! :)

 27. Voi ei nää sun postaukset on vaan niin ihania että! :3 Noi sun joululahjat oli vaan niin ihanat niinku jo kommentoinkin siihen postaukseen! Oot vaan niin kaunis että en kestä :o

 28. Sara sanoo:

  Vaikka oon jokaisen näistä jo instassa nähny, niin silti tykkään näistä puhelinkollaasi-postauksista paljon! :)

 29. henspe sanoo:

  Ihana postaus ja tosi kivoja kuvia! Tällaset postaukset on omia lemppareita :) ja äää tuli nälkä tosta nachosalaatti kuvasta! Pakko kokeilla asap!

 30. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Aivan liian i-h-a-n-a <3 Se oli noin 160€ :)

 31. Siru sanoo:

  Nämä "puhelin tyhjäksi" -postaukset ovat aina niin ihania piristyksiä! Saanko muuten kysyä mitä sun käden tatuoinnissa lukee? :)

  PS. Nyt tekee mieli Amarillo-safkaa ja kello melkeen puoliyö :D

 32. Saijis sanoo:

  Sun suunnitelmat tähän asti kuulostaa jo tosi hyviltä ja juuri sellainen rento sotkuinen nuttura toimii varsinkin collegen kanssa hyvin :) Onko sulla beigeä huivia? Jos on niin se sopii mun mielestä älyttömän hyvin baby pinkin kanssa ja sitten siihen mustat housut + saappaat. Tai jos sulla on beiget housut niin ne näyttäisi kans kivalta :p Harmaa sopii myös hyvin yhteen ja niiden kanssa sitten jotkut tummat housut ja jalkaan sopii niin saappaat kuin nilkkurit :) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua ja hahmotit mitä tarkoitin! Aww voi eikä kiitos älyttömästi !♥

 33. Saijis sanoo:

  Mahtavaa, että sä osaat arvostaa sitä! Mä en nimittäin pystyisi olla vastaamatta näihin vaan mulle tulisi heti huono omatunto :D Tämä on mun mielestä niin kivaa ja haluan jatkossakin vastata kaikkiin tulleisiin kommentteihin henkilökohtaisesti :')

 34. Saijis sanoo:

  Emilia…:* Kiiiiiitos sulle kovasti! Aion nauttia täysillä koko viikosta, ah en malta odottaa tätä pientä lomaa :) <3

 35. Saijis sanoo:

  Oi kiitoksia Kristiina! (:

 36. Saijis sanoo:

  Oli niin kiva huomata, että sä olit tullut kommentoimaan:) Arvostan suuresti sun aktiivisuutta täällä! Kiitos hirmu paljon sulle kivasta kommentista ♥ :)

 37. Saijis sanoo:

  Voi miten kiva kuulla! Mä en tiedä mikä siinä kans on, että vaikka osan näistä kuvista jakaa jo Instagramin puolelle niin silti tälläisiä postauksia on kiva kirjoitella :)

 38. Saijis sanoo:

  Kiitoksia hurjan paljon :) Vitsit vähän kiva nähdä, että juuri nämä on sun lemppareita. Mä tykkään kans näistä ja nämä on myös mun yksiä ehdottomia lemppareita kaikista postauksista. Haha eikä :D Nyt vaan äkkiä vielä kaupasta hakemaan tarvikkeet siihen ;>

 39. Saijis sanoo:

  Joo totta :) Perus kahvi on varmaankin alle 3€, mutta esim kaikki erikoiskahvit ja latet on juurikin yli tuon 3,50€. Mutta moni niistä on myös sen arvoisia :p

 40. Saijis sanoo:

  Vautsi! Huippua, että tykkäät näistä :) Joo saa kysyä, multa löytyy toisesta kädestä tatuointi valtimon päältä sisäranteesta ja toisen käden sivusta, mutta tarkoitat varmaan sitä :) Eli siinä lukee pienellä Promise.

  Eikä :'D Okei munkin vähän ja nyt on aamulla kello kahdeksan… :-D!

 41. Anonyymi sanoo:

  Kiitos kamalasti ihana, tästä oli apua ❤

 42. Emma sanoo:

  Sulla on niiin ihania kuvia, puhelimella otetut kuvat niihin mukaanlukien :-) ♥ nää "puhelimen kuvatyhjennykset" onkin mun lemppareita ! :)♥

 43. Saijis sanoo:

  Eikä mikä kommentti ♥ Sä sait mun päivän näillä sanoilla heti hyvin käyntiin :) Kuvista on niin kiva saada palautetta ja varsinkin, kun se on näin iloista :) ♥

 44. Saijis sanoo:

  Mahtava juttu :) Ja kiva kuulla, että auttoi ♥

Kommentoi