TI-TI-TIMBERLAND

”En sitten varmana tuu koskaan pukemaan Timberlandin kenkiä jalkaan!”

IMG_6666l

IMG_6625z

…Vannoi Saija vielä lokakuussa. I know oon viimeisen vuoden aikana ”vannonut” näin parin muunkin asian kohdalla, nimittäin muun muassa vaaleansinisen värin, terveyssandaalien, hattujen yms. kohdalla tai no oikeastaan tämä lista olisi varmaan loputon. Näin kävi jälleen kerran näiden paljon hehkutettujen Timberland-kenkien kohdalla! Se on jännä miten mieli voi muuttua näitä kohtaan nopeasti vihasta rakkauteen

IMG_6663s

IMG_6641k

Kuten sanoin niin kyseessä on todella suosittu malli ja omistan hyvällä tuurilla suosituimman jalan koon eli näiden(kään) löytäminen ei ollut mistään helpoimmasta päästä! Mutta koska hyvää kannattaa odottaa niin en luovuttanut vaan jatkoin etsintöjä. Vihdoin ja viimein viime viikolla onnistuin aamulla kuuden aikaan bongaamaan oman koon Footwayn sivuilta Ps. Jos joskus on koot loppuu niin kannattaa aina aamuisin käydä niitä katsomassa! Nimittäin nämä kyseiset kengät oli taas iltapäivällä myyty loppuun…

IMG_6649l

IMG_6657s

En oo ehtinyt näitä vielä käyttää (jos eilistä puolen tunnin mittaista kotona kävelyä ei lasketa), mutta oon jo nyt innoissani näiden mukavuudesta! Vaikka yksi tärkeä kriteeri kengissä on ulkonäkö niin mukavuus sekä laadukkuus tulee perässä ja tässä kohtaa täyttyy kaikki kohdat helposti…  Kengät pitää muun muassa vettä, on ilmavat, kevyet sekä niiden luvataan pysyvän hyvässä kunnossa jopa kymmeniä vuosia – Kuulostaa aika hyvältä vai mitä? Nämä on tilattu siis Footwayltä ja hintaa oli 105€. Jos teitä kiinnostaa niin voisin esitellä nämä vielä paremmin jalassa vaikka seuraavissa asukuvissa!
Koska mä tykkään aina lukea teidän mielipiteitä ja oon 100%:sen varma, että nämä jos mitkä jakaa niitä niin kertokaa ihmeessä onko nämä teidän mielestä HOT vai NOT?

139 Responses to “TI-TI-TIMBERLAND”

 1. Emilia sanoo:

  Hot ehdottomasti <33 haluaisin nuo itselle myös :)<3 ja joo esittele ihmeessä seuraavissa asukuvissa!:)

 2. Oona sanoo:

  Näiden kanssa olisi kiva nähdä asu! :)

 3. Janni sanoo:

  Hot hot hot hot!! Hyvään hintaan vieläpä löysit! :) Noi on niin ihanat, houkuttais kyllä tilata…Noi kestää varmasti ja maksaa itsensä takaisin ja on vielä niin hyvän näköset! :)

 4. Anonyymi sanoo:

  näissä kuvissa on ehkä hieman liikaa lisätty väriä koska kengät näyttävät oransseilta..:D

 5. Ida sanoo:

  Ihmeessä asukuvia näitten kanssa! :)

 6. Anonyymi sanoo:

  Ehottomasti hot! :D asukuvia näitten kans? :)

 7. Anonyymi sanoo:

  Hothothot! Aivan ihanat ♥

 8. Karoliina S sanoo:

  HOT! niiin kivat!

 9. Saijis sanoo:

  Jei tosi kiva kuulla, että oot tuota mieltä :)! Mä tykkään kans älyttömästi ja voin suositella lämpimästi myös sulle :p <3

 10. Saijis sanoo:

  Hei mä voisin seuraavat asukuvat räpsiä näiden kanssa niin näkee vielä paremmin millaiset ne on ns. käytössä :)!

 11. jenni sanoo:

  hot! :) nuo näyttää niin kivoilta!

 12. emmi sanoo:

  Koskaan ei saisi sanoa ei ikinä :D mutta on kyllä superhienot popot, söpötkin vielä c: itse en ehkä käyttäisi, mutta sopivat sulle ihan varmasti! Taas kerran ihanat kuvat ♥

 13. Emilia sanoo:

  Niin ihanat kengät! Oon itekki miettiny nuita mutta mulla on tosi hyvät ruskeet talvikengät jo niin en ainakaa vielä tarvi niitä.. Tosin kyllä uskon että ne vielä tämän talven aikana kaappiini ilmestyvät..(;

 14. Emma sanoo:

  mullakin on noi kengät tai ainakin samanmalliset (taitaa olla niitä cittarin reiskamiehen feikkikenkiä mutta kuitenkin) jotka bongasin kirppikseltä :-D aivan täydelliset, sopii jokaiseen asuun vaikka värinsä puolesta voi aluksi vaikuttaakkin hankalalta! en kyllä todellakaan näiden jälkeen koske uggeihin :-D

 15. Lotta sanoo:

  Nää kuuluu niihin juttuihin, mitkä on muiden päällä HOT – mut sit ku kokeilee omaan jalkaan niin ne näyttää jotenkin vaan oudoille :D Eli pitäydyn ihastelemassa muiden jaloissa näitä popoja!

  ❤: Lotta / My Happybubble

 16. Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti hot! Koska omistan itsekkin saman tyyliset kengät. Asupostausta näitten kanssa innolla odottelen :)

 17. Janette sanoo:

  HOT! Oon jo pitkään halunnut ostaa nuo kengät :-)

 18. Natalia sanoo:

  Ihan ehdottomasti HOT – itsekin muutamia vuosia sitten vielä inhosin näitä tosi 'poikamaisia' kenkiä, niin se maku vaan muuttuu. Timberlandit (tai omat H&M; feikkipoponi haha..) yhdistettynä valkoiseen pörrötakkiin = <3

 19. Anonyymi sanoo:

  mulla tulee noista ekana mieleen jotku työkengät joita käytetää jossai raksalla yms.. :D mutta kyllä nuo sitten joillakin näyttää ihan hyvältä jalassa :)

 20. Nea sanoo:

  Hot ehdottomasti! <3 olin itekkin vielä muutama kuukausi takaperin sitä mieltä että onpa kamalat kengät, mutta olen alkanut vakavasti harkitsemaan näiden ostoa. :D

 21. Anonyymi sanoo:

  aaaah, kuola valuuuu ♥.♥ ihanat! Meillä on muutenkin niin samanlainen kenkämaku mitä oon viimeaikoina kattellut :DD Ois kiva jos tekisit postauksen missä esittelisit kaikki esittelemisen arvoset kenkäs :d?

 22. veera sanoo:

  ennen pidin noita kenkiä ihan hirveinä kanssa, mutta nykyään noi näyttää ihan hyvältä silmään ja voisin pistää itsekkin jalkaan! :-D varsinkin mustina noi olis ihanat tosin en tiedä valmistetaanko noita siinä värissä. sanon hot kuitenkin!

 23. Anonyymi sanoo:

  tottakai sun mieli muuttuu ku nää on kerta nyt muodissa ja kaikilla on tälläset..

 24. Eerika sanoo:

  Oi Timberlandit on kyllä ihanat kengät, itsekin haluisin! :3

 25. Anonyymi sanoo:

  Hot ehdottomasti <3
  Hei saanko kysyä sellasen kysymyksen että miten saat Polyvorella tehdyt kollaasit sellasiksi että ne näkyy myös mobiiliversiossa normaalisti?
  Mulla nimittäi ne kuvat on ns. Niin isoja että niitä ei nää mobiiliversiossa melkeinpä yhtään..
  Toivottavasti sä tajusit mitä tarkoitin :)

 26. Anonyymi sanoo:

  Onks nimenomaan tolla mallilla joku nimi Timberlandin lisäksi? :) tosi kivat!

 27. Essi sanoo:

  Oon myös suunnitellut tilaavani nuo! Kerro ehdottomasti käyttökokemuksia yms! :) onko muuten noin oranssit mitä kuvissa on?

 28. Anonyymi sanoo:

  HOT HOT HOT noi on niin ihanat, mutta meillä päin kaikilla on tommoset nii en oo ainakaan vielä viittinyt hankkia:/

 29. Elppi. sanoo:

  Niin upeat ovat he! Ah, nyt alkoi tehdä mieli ostaa itselleenkin pieni joululahjus… :D

 30. Anonyymi sanoo:

  Itsekin tilailin kuukausi sitten brandokselta samanlaiset! Rakkautta jo nyt <3

 31. Emma sanoo:

  HOTHOTHOT!! ♥ Vitsit oon itsekin ihaillut noita alkusyksystä asti.. Ja asukuvia olisi tosiaankin kiva nähdä nuo jalassa :-)

 32. Nelli sanoo:

  HOT :) oon aina tykänny timberlandeista :) ois kiva nähä nää asukuvissa sun päällä ♥

 33. Anonyymi sanoo:

  Ihanat!! Itse kun etsin äskön footwayltä niin löytyi vaan 175 eurolla näitä :o

 34. Anonyymi sanoo:

  Hot! Oi, mä oon ite kuolannu noit nyt melkein puoli vuotta!♥♥ Ne on vaa nii ihanat♥♥

 35. FiaMaria sanoo:

  Mä oon unelmoinut just tollasista kengistä <3 Asukuvia ois tosi kiva nähä. :)

 36. Milla H sanoo:

  Todellakin HOT! Ootan innolla asukuvia joissa on mukana nuo ihanat kengät. Itselläni olisi tarkoitus myöskin ostaa jossakin kohtaa tuollaiset. Onko minkä tuntuiset jalassa:)?

 37. Anonyymi sanoo:

  Noi on kyllä täydelliset ♥ olis kiva jos esittelisit näitä uusia ostoksia myös sun päällä, eikä vain kuvattuna esim. lattialla :)

 38. Anonyymi sanoo:

  Hot! Itse ostin samantyyliset "timberlandit" stradivariuksesta! Ehdottomasti lempparikengät nykyään❤

 39. kirsikoo sanoo:

  Nää ihan samannöiset kengät oli kova juttu joskus ala-/yläasteaikoina! :) Niin ne asiat kiertää, ja aina palaa muotiin :)

 40. Anonyymi sanoo:

  Mää oon ite kans pitkään ollu noita kenkiä vastaan mutta alan pikkuhiljaa lämpenemään näille!! :) :DD

 41. noraa sanoo:

  Ite mietin ihan samaa, että jos tollaset hankin niin mustat tai valkoiset. No, sunnuntaina ostin sit ton tyyliset vaalean ruskeat, mut tosiaan eri merkkiset. Mulla ei ookkaan ollut näin mukavia talvikenkiä vuosiiiiin! :D Ihanat! ♥ Ja asukuvia odotellessa!

 42. Anonyymi sanoo:

  Täydelliset kengät ♥ Itse hurahdin ostamaan lähes saman malliset kengät Svealta, mutta sisällä siinä on lämmittävä karvavuori ja malli on ehkä hieman jykevämpi (?) tai jotain! Luulin että en koskaan tulisi maiharityyppisiä kenkiä vetämään jalkoihini mutta niin ne vaan tuli tilattu ja tykännyt olen ! :D

 43. Jutta sanoo:

  Noi on kyllä niin täydelliset kengät! Nyt oon kyllä vähän kateellinen, vaikka samalla oonkin tosi onnellinen ja iloinen sun puolesta – noista ei nimittäin kokoja helposti löydä! Ääks, nää kuvat vaan veti ihan sanattomaksi, nimittäin noi kengät näyttää noissa vielä täydellisimmiltä kuuin verkkokaupan sivuilla! <3

 44. Anonyymi sanoo:

  En itsekkään aluksi ollut niin paljoa näiden kannalla, mutta mieli muuttuu ja nyt sellaiset omistan.. :-) Minkä kokoinen jalka sulla muuten on? x)

 45. Julia sanoo:

  hot hot hot, ehdottomasti! <3 Itekki haluisin :)

 46. Essi Jensa sanoo:

  Sain itse hankittua noi kengät kun olin laivalla töissä ja siellä niitä kokoja olikin kivasti! Mutta noi kengät on siis maailman ihanimmat jalassa! Olin viikonloppuna Ruotsissa ja siellä tuli käveltyä kaksi päivää putkeen ja jaloissa ei tuntunut missään kun noi kengät tukee niin hyvin jalkoja! :)

 47. Sarita sanoo:

  HOT!! <3

 48. Anonyymi sanoo:

  Hot hot hot ja vielä kerran hot!! Ihanat♡♡

 49. Saijis sanoo:

  EIKÖ<3 Mä oon niin rakastunut näihin! Ja tuo on muuten totta, nämä ei ollut ollenkaan pahan hintaiset :) Voi osta ihmeessä, oon nimittäin täysin varma että nämä maksaa itsensä takaisin ja kestää moniamonia vuosia :p!

 50. Saijis sanoo:

  Katsotko blogia puhelimella? Kun yleensä tietokoneella värit näkyy normaalisti, mutta puhelimella Blogger usein muuttaa kuvien värit hieman oudoksi :D Mutta joo ei oo niin oranssit kuin miltä ne mahdollisesti näyttää :)!

 51. Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään niitä! Voisin räpsiä niitä jo loppuviikosta :)

 52. Saijis sanoo:

  Mahtava juttu, että oot tuota mieltä :) Mä nimittäin ajattelen samalla tavalla <3 Joo asukuvia on tulossa jo varmaan loppuviikosta :p

 53. Saijis sanoo:

  ….♥ Veit sanat mun suusta!! Ihana kuulla, että säkin pidit:)

 54. Saijis sanoo:

  Mä oon sun kanssa niiiiiin samaa mieltä! Ilahduttavaa nähdä, että sä pidät näistä!:)

 55. Saijis sanoo:

  Niin huippua kuulla, että sä Jenni tykkäät näistä!! :)

 56. Saijis sanoo:

  Niinpä! :D Mä kyllä vannon tämän jälkeen, että en enää ikinä sano noin…:D Kiitos sulle kovasti Emmi ♥ Ja mukava kuulla, että tykkäät näistä vaikka et ehkä itse käyttäisi :)!

 57. Saijis sanoo:

  Oi kiva kuulla, että pidät :) Hei tuo on muuten totta. Monia saman värisiä talvikenkiä ei tuu käytettyä, mutta nämä on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoiset ;-) Niin mukavat jalassa ja mikä tärkeintä niin ne näyttää hyvältä ♥ :p

 58. Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, ettet tykkää näistä :-(

 59. Saijis sanoo:

  Vitsit sä oot sitten tehnyt hyvän löydön :p! Mä kans mietin, että mitenköhän näitä osaa käyttää eri asujen kanssa, mutta luulen että yhdisteleminen on yllättävän helppoa :D Ihana kuulla, että sulta löytyy vain positivista sanottavaa näistä kengistä <3 Innolla odotan, että pääsen kans jo testamaan! :)

 60. Saijis sanoo:

  Eikä :D Mä uskon, että nämä näyttäisi myös sun jalassa hyvältä :p Mä olin aluksi näitä vastaan ja kans ajattelin, että nämä ei ikinä sopisi mulle mutta niin se mieli vaan muuttuu kokeilemisen jälkeen ;>

 61. Saijis sanoo:

  Oo tosi kiva, että sulta löytyy myös samantyyliset kengät:-) Nämä on nimittäin aivan ihanat! Ja mä voisin pukea nämä jalkaan heti seuraaviin asukuviin :)

 62. Saijis sanoo:

  Vautsi vähän kiva kuulla, että sä pidät näistä myös :) Voin kyllä suositella jo pelkän testaamisenkin jälkeen näitä lämpimästi :)!

 63. Saijis sanoo:

  Voi oon Natalia sun kanssa niin samaa mieltä! Aivan ihanat kengät ja mä kans inhosin poikamaisia kenkiä, mutta nyt omistan nämä sekä valkoiset Palladiumit ja ne jos mitkä on yhdet suosikit myös :) Voi tuo sun kertoma yhdistelmä kuulostaakin jo älyttömän kivalta :)<3

 64. Saijis sanoo:

  Mitäääh xD Ihana vertauskuva! Mutta onhan nämä vähän poikamaiset ja massiiviset, mutta uskon, että näistä tulee yhdet talven käytetyimmät kengät :)!

 65. Saijis sanoo:

  Ooh eikö ookkin<3 Hei et tiedä miten helpottavaa kuulla, että joku muu kans on aluksi vihannut näitä ja sitten myöhemmin rakastunut näihin :D Oon kyllä aika varma, että omistat nämä kans pian! Ainakin jos samalla tavalla käy, kun mulle ;-)

 66. Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :) ♥ Onko! Ilahduttavaa kuulla, että meillä on samanlainen maku ja tuo sun postausidea kuulostaa tosi kivalta! Musta on lyhyessä ajassa tullut kunnon kenkäfriikki, joten esiteltäviä juttuja riittäisi varmasti postaukseen jos toiseenkin :)

 67. Saijis sanoo:

  Jeee onneksi löytyy muitakin mielensä muuttaneita!! :D Mulle tuntuu nimittäin käyvän näin aivan liian usein… Haha, mutta ehkä se on ihan positiivista että mieli muuttuu :) En tiedä onko mustina (voi hyvinkin olla), mutta valkoisena ainakin (:

 68. Saijis sanoo:

  Se mieli ei muutu sen takia vaan yleisesti, kun jotain näkee tarpeeksi kauan aikaa (esimerkiksi näitä Weheartissa päivittäin) niin silmä tottuu siihen ja yhtäkkiä ne alkaa näyttää yllättävän hyvältä omaan silmään :)

 69. Saijis sanoo:

  Niin ilo nähdä, että sä Eerika tykkäät näistä <3 Ja hanki ihmeessä joskus, on kyllä hintansa arvoiset kengät ja varmasti pitkäikäiset! :)

 70. Saijis sanoo:

  Tosi kiva juttu, että oot tuota mieltä <3 Mä en itse asiassa tiedä ;o Mulla ne on nimittäin aina näkynyt selvästi mobiiliversiossa, mutta voiskohan tuo johtua siitä että oon asettanut koko blogin näkymään selvästi mobiiliversiossa? Koska silloinhan myös kollaasien "täytyy" näkyä kunnolla :o En osaa yhtään sanoa tätä varmasti, mutta kannattaa katsoa juuri nuo Bloggerin asetukset:)!

 71. Saijis sanoo:

  Joo eli mallin virallinen nimi on 6 In Prem Wheat :) Mukava kuulla, että tykkäät! :>

 72. Iina E sanoo:

  Nämä kengät oot taas näitä, jotka osaan mieltää tosi hyvin muiden päälle niiden näyttävän kivalta. :) Itse oon vaan ihan liian rajoittunut tai jotenki outo etten osais käyttää :D Toivottavasti joku päivä :)

 73. Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva! Suosittelen kyllä tosi paljon :) Ja voisin kertoa myöhemmin pienen testaamisen jälkeen näistä lisää. Ei oo niin oranssit kuin ne ilmeisesti muutamille näyttää :s Blogger näyttää kuvien värit joskus kuinka sattuu :(

 74. Saijis sanoo:

  NIIN ON…<3 Vitsit miten innoissani oon näistä! Ää voi eikä :s Tiedän kyllä mitä tarkoitat, nämä on nimittäin todella suositut tällä hetkellä… Toivottavasti kuitenkin saat vielä hankittua omasi!:)

 75. Saijis sanoo:

  Veit kyllä sanat mun suusta :) Sitä nämä nimittäin on! Ja hei tässä on hyvä idea omaan joululahjaan, kyllä sitä aina pitää vähän myös itseään hemmotella ;-)

 76. Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva! Ja hyvä, kun löysit kokoasi :) Samoilla linjoilla mennään myös täällä, niin i-h-a-n-a-t<3

 77. Saijis sanoo:

  Äää mä oon niin samaa mieltä sun kanssa Emma ♥ Aivan liian ihanat ja niin mukavat jalassa =) Kiva juttu, että olisit kiinnostunut näkemään asukuvia näiden kanssa! Mä voisin ensi kerralla pukea nämä jalkaan :-)

 78. Saijis sanoo:

  Vähän kiva, että sä oot aina tykännyt näistä :) Mä jotenkin nyt vasta "löysin" nämä, mutta ihastuin kyllä heti ♥ Mä voisin napsia asukuvia nämä jalassa jo lähiaikoina! ;)

 79. Saijis sanoo:

  NIIN ON!! Ehkä vähän liiankin ihanat :D<3 Siellä on taas näköjään vaan sitä yhtä toista samantyylistä mallia saatavilla :s Tämä kyseinen malli loppuu sieltä nimittäin koko ajan :/ Toivottavasti onnistut kuitenkin saamaan nämä!:)

 80. Saijis sanoo:

  Ootko! Voi eikä ♥ Nämä on niin kivan näköiset ja erityisesti tuo malli miellyttää mua :) Toivotaan, että saat kans omasi ♥

 81. Saijis sanoo:

  Eiii mä niin toivon, että sä saat kans omasi <3 Näitä täydellisempää mallia ei varmaan edes oo! Ja asukuvia on tulossa muuten ihan lähiaikoina:)

 82. Saijis sanoo:

  Niin kiva nähdä, että näin moni tykkään näistä kengistä enkä kyllä yhtään ihmettele, että kyseessä on suosittu malli :) Oi hanki ihmeessä! Ehdottomasti jokaisen pennin arvoiset ja jalassa niiiiin mukavat! Tuntuu kuin ei olisi edes kenkiä :D Niin kevyet ja varmasti kestävät :)

 83. Saijis sanoo:

  Kiva juttu, että sä pidät myös näistä! :) ♥ Ja joo kiva idea! Nämä tulee varmasti näkymään blogin puolella vielä monissa asukuvissa ja tarkoitus olisi pian räpsiä ensimmäiset kuvat :)

 84. Saijis sanoo:

  Voi sulla on kyllä sitten tosi hyvä maku ;-) Mä vähän kans luulen, että näistä tulee myös mun lempparit jo parin käyttökerran jälkeen ♥ :D

 85. Saijis sanoo:

  Joo nämä on itse asiassa valmistettu ensimmäisen kerran jo moooonia vuosia sitten ja se on hassua miten muoti kiertää :D Niin moni vanha klassikko palaa takaisin muotiin :p!

 86. Saijis sanoo:

  Hei kohtalontoveri! Hauskaa, että löytyy myös muita jotka on aluksi ollut näitä vastaan, mutta myöhemmin ihastunut :D Ikinä ei saisi olla mitään vastaan, kun kuitenkin lopuksi niihin ihastuu :)

 87. Saijis sanoo:

  Oooh kuulostaa niin hyvältä!!:) Nämä on myös tosi kiva valkoisena ja omistan vähän samanlaiset, mutta Palladiumilta. Ja ihanaa nähdä, että sulla on noin positiivisia mielipiteitä näistä :) Mä luulen kans, että näistä tulee koko talven käytetyimmät kengät ikinä :D Niin jo houkuttelee päästä käyttämään näitä ♥

 88. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin… Oon iloinen, että vihdoin löysin näistä kokoja ♥ Oi ne kuulostaa kans tosi kivalta ja tuo lämmin karvavuori on varmaan aika luksusta talvella :) Heh mikähän siinä on, että aina se mielipide jotenkin muuttuu? Mulle kävi täysin samalla tavalla eikä ollut ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta :D

 89. Saijis sanoo:

  Wow kiitos hirmu paljon ihanaihana Jutta<3 Sä osaat sitten ilahduttaa mua näillä sun sanoilla joka kerta ja arvostan sun aktiivisuutta:) Oot oikeassa, näistä ei nimittäin tunnu kokoja olevan oikeastaan koko Suomessa enää, mutta onneksi sain omani vihdoin ja viimein :) Aw miten ihanasti sanottu! Toivon, että kengät pääsee oikeuksiinsa näissä kuvissa:)

 90. Saijis sanoo:

  Heh "hyvä", että myös muilla on käynyt näin :) Aina se mieli jotenkin muuttuu! Mun jalka on 37 :-)

 91. Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten ihana kuulla, että sä oot tuota mieltä :) Ja nämä on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoiset kengät! Menee nimittäin jokaisena päivänä asun kuin asun kanssa<3 :)

 92. Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva! Sä vältyit tältä inhottavalta kokojen etsinnältä :)! Vautsi miten kiva kuulla tälläistä palautetta näistä!<3 En oo päässyt vielä testaamaan, mutta nämä on varmasti kaiken palautteen arvoiset. Ja nyt jo testailun jälkeen huomaa, että nämä tukee muuten tosi hyvin jalkoja :)!

 93. Saijis sanoo:

  ….Word!<3 :)

 94. Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niiiiiiiin samaa mieltä… Vitsit miten ihanat kengät voikaan olla :)<3

 95. Saijis sanoo:

  Voi eikä :s Tosi harmi kuulla, että itsellä et osaisi kuvitella näitä :s Mutta kannattaa ihmeessä joskus kokeilla näitä jalkaan! Mun nykyinen mielipide näistä vaan vahvistui sen jälkeen, kun testasin näitä jalkaan. Sopisi varmasti myös sulle!:)

 96. Anonyymi sanoo:

  Haha mulla kävi toisinpäin ensin pidin näistä kovasti mutta sitten aloin miettiä että miksi kukaan haluaisi tuollaisia työmies kenkiä ja lähinnä nauran näille hehkutuksille. Mutta pääasia että itse tykkää

 97. Kajsa sanoo:

  Ehdottomasti HOT! Vihan ja rakkauden rajahan on usein melko häilyvä :D Aika usein oon ostanut vaatteita, jotka aluksi näyttää silmään ihan kamalalta, mutta kun pukee päälle ja hetken ihmettelee, alkaa peilikuva näyttääkin yllättävän kivalta! Eikös anyway tärkeintä oo herättää edes jonkinlaisia tunteita :)

 98. sarimoi sanoo:

  Voi epäreilua! Mä oon noista kengistä haaveillut monta vuotta, mutta on mulle aika hintavat..kaikki rahani ja mieheni rahat menevät meijän pikku prinsessan :) ja kissaan! Mutta enköhän mä viel joskus noi saa!

 99. Essi sanoo:

  Vielä hetki sitten mä ajattelin IHAN samalla tavalla! :-D Mut sen jälkeen kun näin noi yhen bloggaajan päällä asukuvissa, taisin kans rakastua… Tosin niihin rusehtaviin versioihin! Jos vaikka paljastuis joulupaketeista, jos ei niin täytyy tilata itse ;-) Ihanat!

 100. paula sofia sanoo:

  oihhh noi onn niiiin ihanat !!!<3 mieki niitä kovasti harkitsin, mut päädyin sitte halpaverisoon.. yhyy ehkä jonain päivänä saisin aidot hommattua :D

 101. Anonyymi sanoo:

  Kuinka lämpimät kengät on eli meneekö talvikengistä? :) Itseäkin houkuttelisi nämä popot, mutta ehkä jossain muussa värissä…

 102. Anonyymi sanoo:

  paljon maksoit noista? :-) ois kantsinu tilata calirootsilta black friday aleen, mulla jäi junnukoossa alen jälkeen hintaa 69e! junnukoot menee kuitenki noissa siellä 40 kokooon asti :D

 103. Anonyymi sanoo:

  Mulla on samanmalliset kengät valkoisena, toki ne on vain nellyn "kopiot" :) Melkein voisin sanoa, että ne on niin rumat, että ne on jo niiiin ihanat! Haha :D

 104. aino r sanoo:

  Hot! Ostin meinaan juuri itsekin samanmoiset vaikka aluks hirvittikin niiden ulkonäkö, mutta kummasti sit vaan kuitenkin…. :D ja partioaitassa oli -50e ni se oli sit siinä :P ja en oo katunu ollenkaan! Sopii hyvin melkein minkä vaatteen kanssa vaan ja on ihan uskomattoman hyvä kävellä, siis todella tukevat, lämpimät ja mukavat! Plussana vois sanoo vielä, et en muista prosentteja mut kengissä on käytetty suureksi osaksi kierrätysmateriaalia, esim muovipulloja ja kalaverkkoja, ja yhtiö on vähentänyt hiilidioksidipäästöjäänki ja liputtaa muutenki uudelleenkäytön puolesta. Et täähän on vähän kuin ekoteko :D Mulle suositeltiin vahaamaan kengät, jotta loskakeleillä pysyy jalat lämpimänä. Väri tummu ehkä asteen, mut hyvältä näyttää ja ei oo tarvinnu kävellä kaatosateellakaan märin jaloin :) Hyvä ostos siis kaikin puolin! Ei tarvii paljo miettiä kummat oli mukavammat talvikengät, nämä vai viimetalviset Uggit…..

 105. Anonyymi sanoo:

  Hei kysyisin sulta että mikä kokoisia kuvia lisäät tänne sun blogiin ja kuinka leveä tämä sun blogi on :) Kiitos jos autat ja vastaat!!

 106. Anonyymi sanoo:

  Muokkaat kuvien värejä ihan liikaa, silmiä ihan särkee kun niissä on liian epäluonnollisen kirkkaat värit… Ei kiva! :(

 107. Saijis sanoo:

  Ouu noinkin voi näköjään käydä :-D Haha, mutta niinhän se menee että mielipide muuttuu puolin ja toisin :) Joo mä tykkään kyllä tosi paljon! Nyt on vaan satanut 2 päivää putkeen vettä niin en oo päässyt testaamaan näitä vielä :

 108. Saijis sanoo:

  Äää mä oon täysin samaa mieltä<3 Ja oot kyllä niin oikeassa :D Se on jännä miten ihmisen tunteet pelkästänsä kengissä voi vaihdella niin paljon…:) Ja mulle kans käy tosi usein noin! Mutta niin kuin sanoit se on tosi hyvä, että ihmisiltä löytyy monia eri tunteita jotka vaihtelee :) Elämä on silloin paljon mielenkiintoisempaa!:p

 109. Anonyymi sanoo:

  Nyt tulin vaan piakisesti kommentoimaan että:

  Kuinka pitkiä lenkkejä yleensä juokset ja minkälaisissa maastoissa?

 110. Saijis sanoo:

  Eiii niin ikävä kuulla, ettet oo vielä saanut näitä :( Mutta teillä on sun miehen kanssa kyllä paljon ihanempi rahan menon kohde.. Omaa prinsessaa on ihana hemmotella<3 Toivotaan kuitenkin, että saat vielä omasi!:)

 111. Saijis sanoo:

  Oikeasti! Ihan mahtavaa, että löytyy muitakin joilla mielipide muuttuu nopeasti :) Joo ne ruskeammat on myös tosi kivat :p Ja vitsit mä toivon sun puolesta, että pukki osaisi ne sulle tuoda ;-) Nämä on nimittäin niiiiin ihanat<3

 112. Mira Muuronen sanoo:

  Aivan ihanat noi Timberlandit!! Mulla oli kans vielä pari kuukautta sitten vihasuhde noihin kenkiin, en sitten sietänyt niitä.. Tällä hetkellä puolestaan kuolaan noiden perään ja aion ehdottomasti kotiuttaa nuo! :) Kuinka kauan tuossa toimituksessa kesti, että sait noi? :)

 113. Mira Muuronen sanoo:

  Ja anteeksi nyt vielä, kun kyselen näin paljon, mutta onko noissa minkään näköisiä vuoria? :)

 114. Saijis sanoo:

  ….<3 Eikö ookkin! Vitsit, että oon innoissani kun löysin kokoja näistä :-) Voi ne on varmasti myös tosi kiva! Onko hyvät jalassa? Mutta mä pidän peukut pystyssä, että saat vielä haluamasi aidot joku päivä:)

 115. Saijis sanoo:

  Joo kyllä on tosi lämpimät! Nämä on sellaiset ns. "välikausi" – talvikengät. Eli näissä ei oo vuorta, mutta materiaali on todella paksua ja suunniteltu niin, että lämpö pysyy koko ajan kengän sisällä. Tälläisillä keleillä nämä on vielä jopa liian kuumat, joten odotan innolla talven pakkasia :)

 116. Saijis sanoo:

  105 :) Voi eikä! Miksei kukaan kertonut tuosta?? :o Mä yritin saada näitä Black Fridayn aikaan monesta paikkaa, mutta koot oli aina loppu :/ Ei nämä kuitenkaan onneksi kovin kalliit ollut ja varmasti hintansa arvoiset :>

 117. Saijis sanoo:

  Voi vitsit ne Nellyn valkoiset on myös tosi kivat:) Mullakin on samanlaiset valkoiset Palladiumilta. Haha älä muuta sano xD Noin se juuri menee :p

 118. Saijis sanoo:

  Oooo eikä miten hyvällä alennuksella sä sait nämä :o Oon kyllä pikkusen kateellinen ;-) Mä odotan jo niin innolla, että pääsen käyttämään näitä ensimmäistä kertaa kunnolla! Voi en tiennytkään noin tarkasti tuosta ekologisuudesta, mutta tosi hyvä juttu<3 Tämä menee aivan ekoteosta ;-) Ja kiitos vinkistä! Täytyy ostaa näihin vahaa, koska en millaan malttaisi olla käyttämättä näitä loskakeleilläkään :D Ihanaa kuulla, että sä oot ollut tyytyväinen hankintaan! Ja oon kyllä 99%:n varma, että niin oon myös mä :p

 119. Saijis sanoo:

  Blogin leveys on 1090 pikseliä ja sivupalkki 360 :) Kuvien leveydet on noin 640 x 427. Toivottavasti tästä oli vähän apua!:)

 120. Saijis sanoo:

  Voi ei tosi harmi kuulla, että et tykkää :s Toki värit näkyy ihan erilailla esimerkiksi koneella ja puhelimella, mutta kiitos mielipiteestäsi. Mä voin ensi kerralla kiinnittää asiaan huomiota enemmän :)

 121. Saijis sanoo:

  Mä juoksen noin 6-11 kilometriä ja meillä on yllättävän hyvät mahdollisuudet tässä keskustassa päästä juoksemaan niin puistossa, metsässä, hiekalla, ylä-ja alamäkiä, joten tosi monipuolisesti. Tietysti myös pelkällä asfaltilla, mutta pyrin aina lenkillä vähintään kerran vaihtamaan maastoa :)

 122. Saijis sanoo:

  Loistavaa, että myös sun mielipide on muuttunut :) Se on niin jännä miten se muuttuu niin nopeasti vihasta rakkauteen :-D Mulla kesti noin neljä arkipäivää :)! Ei oo mitään erillistä vuorta, mutta materiaali on tosi paksua ja nämä on suunniteltu niin, että lämpö säilyy kengän sisällä koko ajan eli tosi hyvät talven pakkasille. Eikä haittaa yhtään, että kyselet vaan päinvastoin näihin on kiva vastata :)!

 123. Anonyymi sanoo:

  Notnotnot!!! En oo koskaan tajunnut tommosia miehekkäitä työmiskenkiä.. mun mielestä kamalat:/

 124. Saijis sanoo:

  Ääh eikä, tosi harmi kuulla ettet pidä :s Toki mäki ajattelin aluksi aivan samalla tavalla, mutta niin se mieli vaan muuttuu :D

 125. sarimoi sanoo:

  Joo niin on, varsinki ku on eka joulu tulos ♡

 126. Mira sanoo:

  Okei, no kiva kun kerroit! On nimittäin paljona apua tuosta :) Laitan itse heti kun vain palkka tulee tilille niin nuo tilaukseen ♥ Olenkin jo pitkään haaveillut ja tuolta sivulta kerta tulevatkin suht nopeasti ja varmasti :)

 127. Anonyymi sanoo:

  Oon ite tilaamassa noita Timberlandin sivulta ja mietin, että mikä koko kannattaisi ottaa? Oma jalankoko on 35-36 (yleensä 35 korkkareissa ja consseissa, muissa 36), niin kannattaako mun tilata 35 vai onko kengät niin pienet, ettei ne sitten mahu jalkaan? :)

 128. Anonyymi sanoo:

  Not ja hot! :D Nämä kenkulit jakavat mielipiteitä jopa ihan oman pääni sisällä. Itse en pukusi noita kenkiä ikinä jalkaani, joten not. mutta toisaalta taas noi on kyllä tosi hienot ja ihanan väriset joten hot. Sopii aivan varmasti sulle ja pakko nähdä asukuvia näiden popojen kera.

 129. Saijis sanoo:

  Ota ihmeessä 35! :) Mulla on normaalisti 37, mutta nämä on sen verran "tilavat" kengät että tänne mahtuu hyvin myös esimerkiksi alle paksu sukka. Joten jos mietit noiden kahden välillä niin suosittelen ehdottomasti tuota 35:sta :)

 130. Saijis sanoo:

  Haha nämä on kyllä niin jännät kengät, että ne on samalla niin hienot :D Ja jakaa varmasti aina mielipiteitä, mutta se on vaan kiva :) On ainakin erilaiset kengät! Ja mä kans tykkään erityisesti tuosta väristä…

 131. Saijis sanoo:

  Oo ihana kuulla! Joo tuo sivusto on ainakin luotettava ja nopea :) Kiva, että musta oli apua ja toivottavasti saat omasi pian :p ♥

 132. Anonyymi sanoo:

  Todellakin hot! Itekkin onnistuin löytämään sellaset parinsadan euron mallit alennuksesta 140€ ja en oo katunut hetkeäkään! Niin tukevat jalassa eikä tarvi pelätä että vesi tulee läpi!

 133. Saijis sanoo:

  Mitä! Vitsit sä oot tehnyt kyllä niin hyvän löydön :) Mäki kävelin näillä eilen sellaisessa ärsyttävässä loskasäässä eikä tarvinnut pelätä, että jalat kastuu :p

 134. Anonyymi sanoo:

  IHANAT! olen itsekkin ajatellut hankkia samanlaiset! Kuinka hyvin noi kestää vettä tai lunta?

 135. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano!!<3 Kestää tosi hyvin :) Kävelin näillä viime lauantaina loskasäässä eli välillä taivaalta sato kunnolla vettä ja välillä lunta eikä nämä reagoinut siihen mitenkään. Piti jalat kyllä niin lämpöisenä :)

 136. Löysin tän ku googlasin Timberlandeja ja ihmettelin hintaa, mut sit bongasin noita Timberlandin junnukenkiä tol hinnal. Kysymys kuuluu et oliko nää ne juniorit (ei kyllä oo mainintaa siitä sivulla) vai ihan naisten vai alesta bongattu? Mietin vaan ku junnui ja aikuisii löytyy samois koissa, mutta hinta on tupla naisten omissa. Kiitos vastauksesta jos tiedät/muistat :)

 137. En tiedä hävisikö aiemmin kirjoittamani kommentti niin kirjoitetaan lyhyesti uusi: Moi, onko nää ns. Junior-versiot? Footwayssä ja monissa muissakin nettikaupoissa on kahtia kenkiä, kahdella hinnalla, joista toisessa lukee naiset ja toisessa lapset/naiset ja jälkimmäinen vaikuttaisi olevan saman hintainen mitä mainitsit :)

 138. Saijis sanoo:

  Se voi olla, että kommentti katosi :s Mutta hyvä, kun laitoit uudelleen :) Ja nämä on naisten. Mutta jos löydät halvemmalla lasten puolelta niin ehdottomasti kannattaa ottaa – Eroa ei tuskin ole paljoa :)!

Kommentoi