Lifestyle renovation

Holaa ja terveellistä lauantai aamua Oon herännyt tänään jo seiskan jälkeen ja hoitanut kaikki pakolliset aamujutut niin, että jäljellä on enää paras kohta eli aamupala! Tässä samalla, kun vedän naamaan kaurapuuroa niin sain idean tulla kertomaan teille vähän mun elämäntavoista. Moni on toivonut multa liikuntaan sekä ruokavalioon liittyviä postauksia ja koska mä tein kaksi viikkoa sitten ”puolivahingossa” pienen elämäntaparemontin niin ajattelin, että tämä aihe voisi olla nyt ajankohtainen.
Tarkalleen ottaen maanantaina tulee täyteen kaksi viikkoa siitä, kun yhtäkkiä sain ajatuksen muuttaa hieman elämäntapoja terveellisempään suuntaan. Päätin kerralla jättää kaikki herkut pois, lisätä viikottaiseen liikuntaan vähintään kaksi uutta lenkkiä, panostaa nukkumiseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Ei mikään maailman helpoin tehtävä heti alkuun! Mutta mä oon aina ollut sellainen, että jos jotain päätän niin heittäydyn ja panostan siihen sitten täysillä.

PicMonkey Collage11

LIIKUNTA

Mun kiinnostuminen juoksemiseen on lähtenyt jo ala-asteen juoksukisoista ja edelleen se toimii mulle rentoumiskeinona. Asiana, johon mä pystyn purkaa mun stressin sekä se on mulle nukkumisen ja ruuan lisäksi yksi isoimmista energian lähteistä Vaikka mulla on lievästi sanottuna tosi kiireinen elämäntyyli niin pyrin juoksemaan vähintään kolme kertaa viikossa kunnon lenkin. Mitään pakkopullaa en halua liikunnasta tehdä, joten jos on fiilistä käydä viisi kertaa lenkillä viikossa niin miksi ei! Tietysti muistaen kropan palautuksen juoksujen jäljiltä.

PicMonkey Collage2

RUOKA

”Mitä sä syöt?” Taitaa olla blogin toiseksi kysytyin kysymys koko historian ajan, joten ehkä on aika hieman avata tätä aihetta! Eli mä syön aamupalaksi yleensä aina luonnonjugurttia myslin kanssa, kaurapuuroa, ruisleipää, hedelmiä tai itse valmistettua smoothieta. Välipalaksi menee useimmiten hedelmiä tai rahkaa. Ruuaksi lounaalla ja päivällisellä taas tulee syötyä paljon kanaa, lihaa, salaatteja, wokkia sekä ihan perus kotiruokia. Illalla iltapalaksi ennen nukkumaan menoa hapankorppua, rahkaa tai hedelmiä. Nämä vaihtelee päivittäin enkä oo koskaan pitänyt mitään ruokapäiväkirjaa, joten tarkkoja määriä on hankala arvioida.

PicMonkey Collage55

HERKUTTELU

Tämän parin viikon pienen elämäntaparemontin aikana ei oo tullut herkuteltua kertaakaan eikä oo itse asiassa tehnyt edes mieli. En oo koskaan ollut mitenkään riippuvainen sokerista ja oon vasta nyt aikuisena oppinut syömään suklaatakin aina silloin tällöin muutaman palan. Mutta kuitenkin jo niiden pienten herkutteluhetkien pois jättäminen on tehnyt mun kropalle ja mielelle pelkkää hyvää Tuntuu, että energiaa on paljon enemmän mitä vähemmän kroppa saa sokeria! Kuitenkin vaikka pyrin pitämään herkuttelut minimissään niin oon sitä mieltä, että sellaiset hetket on kuitenkin itselleen välillä sallittava ja kerranhan me täällä vain eletään! Tänään on lauantai, joten mä aion ainakin hyvillä mielin syödä vähän karkkia :)

IDKUVA

HEDELMÄT

Oon aina tykännyt hedelmistä ja varsinkin klementiinit, banaanit ja vesimeloni on mun lemppareita, mutta ajattelin tämän pienen remontin myötä syödä niitä entistä enemmän ja vielä säännöllisimmin. Oon pikkuhiljaa lisännyt niitä päivittäiseen ruokarytmiin ja joka aterian yhteydessä pyrin syömään vähintään yhden hedelmän. Lisäksi syön niitä aamupalalla ja tälläkin hetkellä mun lautanen on puuron lisäksi täynnä banaania :-D Sekä esimerkiksi iltapalaksi saatan joskus tehdä kunnon hedelmälautasen, josta saa tosi monipuolisen yhdistelemällä monia eri hedelmiä tai vaikka marjoja!

PicMonkey Collage5

JUOMINEN

Vettä mun tulee juotua päivässä 2-3 litraa ja vesipullo kulkee mukana joka paikassa. Kroppa ja varsinkin pää on selvästi tottunut mun ns. juomarytmiin, koska jos juominen unohtuu (eli vesipullo jää kotiin) niin seurauksena on äkillinen pääkipu ja levoton olo…. Veden lisäksi juon päivittäin kupillisen tai kaksi vihreää teetä sekä aina välillä Clipperin Detox-teetä, josta on tarkempi tuotearvostelu täällä. Nämä kummatkin juomat piristää sekä puhdistaa kehoa, mutta ne myös maistuu ihanan raikkaalta


Laittakaa ihmeessä mielipiteitä kommenttiboksiin, että mitä tykkäsitte tälläisestä erilaisesta postauksesta? Ja jos tulee jotain kysymyksiä näihin tai johonkin muuhun liittyen niin vastaan mielelläni. Nyt mä syön aamupalan nopeasti loppuun ja suuntaan töihin – Kivaa lauantain jatkoa kaikille

Kuvat: Weit

79 Responses to “Lifestyle renovation”

 1. Anonyymi sanoo:

  Tosi ihana postaus! Tykkään siitä, että teet välillä vähän erilaisia postauksia. Itsekkin käyn lenkillä 4-5 kertaa viikossa ja siitä tulee kyllä todella hyvä olo. Hyvää lauantain jatkoa sinullekin! :)

 2. emmi sanoo:

  Jouluna tulee herkkulakkoa täyteen tasan 5 kuukautta! Haha, olen ylpeä itsestäni, ennen nimittäin vedin 5 suklaalevyä viikossa.. :D Nykyään ei edes tee mieli herkkuja! Kaverini söi sipsejä ja haistoin niitä, hyi kun olivat tunkkaisen ja rasvaisen hajuisia :D Pelkään vaan että en enää pidä suklaasta, kun kuitenkin ollut 5kk ilman :/ Mutta ihana postaus, kuvat ovat vaan niin kirkkaita ja eloisia!♥ (ja herkullisia!) Osaat aina valita oikeat kuvat ja oijeat sanat, upea postaus! c:

 3. Anonyymi sanoo:

  Hei kun sulla on niin ihania kuvia mitä oot ottanu nii saanko mää ladata niitä ja käyttää esim mun taustakuvana? :-)<3 oot vaan niin hyvä kuvaa<3

 4. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus, ja kuulostaa tosi kivalta toi sun terveellinen elämäntapa. Pakko muuten vinkata että toi Clipperin luomu-vihreätee on IHANAA! :)

 5. Katariina sanoo:

  Oi rakastan kyllä niin sun blogia! Itsekin oon tota elämäntyyliä terveellisempään suuntaan muuttamassa, ja tästä sain hurjasti motivaatiota kiitos! :)

 6. Anonyymi sanoo:

  oi rakastan kyllä niin sun blogia! Tästä postauksesta sain hurjasti motivaatiota terveelliseen elämäntyyliin! <3

 7. Karoliina S sanoo:

  Olipa kiva postaus! Itekki oon ollut syömättä herkkuja jonkin aikaa ja sen huomaa heti, kuin parempi olo on! Myös vesipullo kulkee aina mukana ja kun on sellainen juomarytmi, niin janottaa tietyn aikavälein. Sitten miettii, että mitenkä sitä pärjäs päivän vuosi sitten kun en kuljettanu juomapulloa mukana. :-D

 8. Anonyymi sanoo:

  eikö toi vaikuta sosiaaliseen elämään aika paljon?

 9. Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla, että tykkäät! Mä kans pidän erikoisista postauksista ja pyrin aina, kun mahdollista niin toteuttamaan niitä :) Voi se olo on kyllä ihan paras mikä tulee lenkin jälkeen! Kiitos sulle hirmuisesti :')

 10. Anonyymi sanoo:

  Teetkö myslin itse vai ostatko kaupasta? :) Jos et tee itse, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
  Oon seuraillut blogiasi jo pari vuotta ja tämä on edelleen mun ehdoton lemppari! Kirjoitat aina niin positiivisia postauksia ja sun kuvat on aivan ihania.
  Hyvää viikonloppua! :)

 11. Janita sanoo:

  Tätä oli mielenkiintosta lukea ! Voi kun omakin itsekuri riittäs tollaseen "herkkulakkoon" edes pariks kuukaudeks :D

 12. Tinja Emilia sanoo:

  Tosi hyvä postaus! Tuli paljon ideoita mitä voisin toteuttaa omassa elämäntavoissani :)

 13. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Ootko lopettanut kahvin juonnin kokonaan?:)

 14. Anonyymi sanoo:

  Tekopyhää

 15. Anonyymi sanoo:

  toi veden juominen on itsellenikin ihan pakollista, huomaan varsinkin että kasvoni kärsivät jos en juo tarpeeksi – se kuivuu ja tuntuu kiristävältä :-D oli muuten tosi kiva postaus, huomasin että meillä on aika samantapaiset elämäntavat :-)

 16. Nelli sanoo:

  kivan erilainen postaus :) !! ♥ pidätkö eväitä mukana töissä? :)

 17. Anonyymi sanoo:

  onks nää kuvat sun ottamia? :)

 18. Ilonaah sanoo:

  voi kun ihana postaus! ♥ mullakin on tällä hetkellä semmonen 'fitness & terveelliset ruokatavat' fiilis nyt! ♥ toi veden juonti on ainoo jota en oikeestaa vieläkään hallitse, kun ei sitä ikinä koskaan tule juotua! :D oisko sulla vinkkejä, miten saisin itteni juomaa vettä enemmän? :)

 19. Saijis sanoo:

  Oho vähän hyvä!! Saat olla kyllä ylpeä itsestäsi :) Tuo on nimittäin tosi pitkä aika? Ja oon kans huomannut, että mitä kauemmin on syömättä niin sitä vähemmän niitä herkkuja tekee edes mieli :) Voi kyllä mä uskon, että tykkäät ja suklaa voi itse asiassa maistua paremmalta pitkän tauon jälkeen :p Kiitos sulle hirmuisesti! Ihana kuulla, että tykkäsit tästä :) ♥

 20. Anonyymi sanoo:

  Tää postaus oli ihan superkiva! On kivaa saada tietää muidenkin elämäntavoista ja miten muut pitää itsensä terveenä! Sun blogi on yksi mun lemppareista ja tosi inspiroiva! ♥

 21. Saijis sanoo:

  Joo totta kai! Nämä kuvat on Weheartista (toki se lukee postauksen lopuissakin), mutta kaikki muut on vapaasti käytettävissä :) Aw kiiiitos <3!

 22. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ja mukava kuulla näin positiivista palautetta! Mä oon kans tosi tyytyväinen tämän hetken ruokavalion terveyteen :) Ooh mä kans niin rakastan sitä ja kaikkia muita Clipperin makuja… Ne on aivan liian hyviä ;-D <3

 23. Saijis sanoo:

  Ei vitsit mikä ihana yllätys, kun tulee katsomaan onko täällä uusia kommentteja ja näkee näin iloisen vastaanoton :) Kiitos sulle paljon Katariina! Ja mahtavaa, että sait tästä uutta motivaatiota :) Kiva aina nähdä jos postauksesta on jollekin apua :)!

 24. Emma sanoo:

  Kiva postaus! :) Tsemppiä sulle! <3

 25. Saijis sanoo:

  Eikä! Et tiedä miten iloiseksi mut teit <3 Kiitos tuhannesti ja huippu juttu, että sait tästä motivaatiota terveellisempään elämäntyyliin :)!!

 26. Saijis sanoo:

  Kiitän :) Oi miten kiva kuulla, että sä oot ollut myös syömättä herkkuja ja huomannut muutoksen olossa! Hei tuo on muuten totta :-D Kun on opettanut kropan siihen juomiseen niin se tietyin väliajoin muistuttelee siitä juomisesta :p Ja se on ihmeellistä miten sitä ei yhtäkkiä osaa elää ollenkaan ilman vesipulloa :-D!

 27. Saijis sanoo:

  Millä tavalla tarkoitat? Ei mulla ainakaan vaan käyn normaalisti kaverien kanssa kahvilla tai syömässä :) Ja Tatu on mun kanssa yhdessä vähentänyt herkkujen syömistä, joten ollaan yhdessä myös valmistettu eri ruokia, joita kumpikin syö :)

 28. Saijis sanoo:

  Ostan kaupasta :) Mutta oon monesti miettinyt tuota! Se voittaisi nimittäin mennen tullen kaupan oman :p Mitä sä yleensä laitat siihen? Tai onko sulla jotain erityisiä suosikkeja? Voi vitsit miten kiva, kun vaivauduit kommentoimaan tämän <3 Piristi paljon mun päivää ja kiitos samoin :')!

 29. Saijis sanoo:

  Mikä? :o Asia vai siitä postauksen tekeminen? Mun mielestä tässä ei oo mitään tekopyhää, koska aihe on mulle sekä varmasti muille ajankohtainen :)

 30. Anonyymi sanoo:

  Kaurahiutaleita, erilaisia siemeniä ja pähkinöitä, kuivattuja mansikoita tai banaaneja, rusinoita… Laitan aina vähän sen mukaan, mitä kaapista löytyy :D Itsetehdyssä myslissä on parasta just se, kun siitä saa sellaista mitä haluaa. Ajattelin esim. nyt joulun alla maustaa myslini kanelilla :)

 31. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana postaus taas, niinku sulla aina on! Oothan tietonen että hedelmät sisältävät myös paljon sokeria, eli niitäkään ei kannata älyttömästi nauttia. Toki ne on paljonpaljonpaljon terveellisempii ku joku teollinen karkki :'D Pakko viel todeta että paras puoli on just nää erikoisemmat postaukset, tai kun niitä on kaikkien seassa. Sun blogis on ihanan monipuolinen ja sun panostus kyl näkyy postauksissa. Jatka samaan malliin, näitä on ilo lukea!<3

 32. Sara sanoo:

  Ihana postaus, niin pirteä ja jotenkin vaan niin kiva! :)

  http://sara–says.blogspot.fi/

 33. Anonyymi sanoo:

  ihanan piristävä postaus! Tästä sai inspiraatioo myös omiin elämäntapoihin :) pitäs nimittäi tota vettä rueta juomaan enemmän..en vaan ikinä muista :-D -jenna

 34. Anonyymi sanoo:

  hei sinä anonyymi, älä tule haukkumaan muiden postauksia jos sinulla ei ole perusteluja:) kritiikki on toki sallittua , mutta sekin pitää osata perustella:)

 35. Saijis sanoo:

  Oo voi miten mukava nähdä, että pidit tästä :)! Mä en tiedä mistä mulla riittää, mutta nyt ei tee edes tiukkaa :p Toki jouluna on sitten varmaan vaikeampaa :D Mutta tarpeeksi vaan tahdonvoimaa niin kyllä se siitä :)!

 36. Saijis sanoo:

  Iso kiitos! Ihana kuulla, että löysit tätä kautta uusia ideoita itsellesi :))!

 37. Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva, että postaus oli mieluinen :) En oo vaan oon vähentänyt sitä aika paljon. Juon yhden kupin aamulla ja yhden päivällä, kun ennen saatoin juoda kolme tai neljä kuppia :)

 38. Saijis sanoo:

  Vitsit miten näinkin pieni palaute voi piristää niin paljon! Kiitos hurjasti :)

 39. Anni sanoo:

  Aivan ihana postaus :) Itselle ajankohtainen aihe sillä oon itsekin yrittänyt vähentää herkkuja, nukkua ja liikkua enemmän ja ylipäätään syödä ja elää terveellisemmin ja samalla latailla akkuja ensi kevään pääsykoerutistusta varten. Olen jopa ruvennut käyttämään iphonen terveys- appia jonka avulla on kiva ja helppo seurata esim unenmäärää, painoa ja salilla kulutettuja kaloreita (en laske kaloreita, mielummin pitäisin kirjaa urheiluun kulutetusta ajasta mutta appi ei sitä mahdollista, en myöskään mieti painoa liikoja sillä tärkeintä on olla tyytyväinen siihen miltä kehossa tuntuu ja miltä näyttää eikä vaaka kerro koko totuutta siitä) ja näin saan samalla jonkinlaista kuvaa siitä miten elämäntapamuutokseni etenee :)

 40. Anonyymi sanoo:

  Juotko alkoholia? :–)

 41. Anonyymi sanoo:

  Sun postauksissa on aina parasta kun ei ikinä arvaa millainenpostaus on seuraavaksi tulossa :3 olen aktiivisesti seurannut siitä asti, kun sulla oli bannerina sun kuva florida-printtisessä paidassa, eli aikas kauan sitten :-D Oot ainoa bloggaaja, jonka postaukset on PAKKO lukea aina! Sulla on niin positiivinen asenne että se tarttuu :-) ! Oot kehittyny niin paljon ja kehitys varmasti jatkuu..! Sun kaikki vanhatkin postaukset on jo selattu moneen kertaan… hyvää loppuviikkoa sulle! :-)

 42. armi owo sanoo:

  vautsi! :-) musta on hienoa lukea jonkun blogista et syö hedelmiä! :-D nykyään kauhean moni "pelkää" niitä hedelmäsokerin takia. en ymmärrä!
  mulla itsellä rikkoontui isänpäivänä 9kk herkkulakko. otin ehkä kaksi ruokalusikallista jäätelöä ja puolikkaan digestiven ja enempää ei tehnyt mieli :-D raakaherkkuja tosin syön oikein mielelläni ;-) raakasuklaa on pop meidän perheessä!
  jotenkin oli tosi kiva ja pirteä postaus tämä! :-) ihanaa joulunodotusta! <3

 43. Anonyymi sanoo:

  Moikka! voisitko tehdä tässä ennen joulua jotakin jouluaiheisia postauksia? :-) Esimerkiksi: Lahja ideoita tai vaikka ohje kivoihin joulukynsiin :-)

 44. Anonyymi sanoo:

  Hei tää ei liity mitenköön tähän postaukseen mutta osaaks sanoo yhtään minkä hintaisia ne beach house companyn lakanat on? :D

 45. Anonyymi sanoo:

  Heippa Saija! Toivon todella paljon että vastaat kysymykseeni :)

  Jos ostaisit uuden kamera, ottaisitko Canon Eos 1200D (paranneltu versio nykyisestäsi kamerasta) vai Canon eos M? Jos harkitsen jonkun ajan päästä uutta mieti noita ja voisitko pliis vastata mulle, googleta vaikka nuo molemmat gigantista esimerkiksi..

  Ja voisitko joskus tehä whats on my phone videon :)

 46. Anonyymi sanoo:

  Sun uusimassa ig kuvassa taustalla näkyy aivan ihana valkoinen joulukuusi! <3 mahdatko muistaa mistä se on hankittu? :-)

 47. Johanna sanoo:

  hedelmät ja marjat on hyvää herkkua <3 ;-) ja mieki ruukaan juosta ainakin 3 kertaa viikossa! :-D

 48. Anonyymi sanoo:

  Laitoin jo aiemmin kommenttia. Mutta osaatko sanoa niiden beach house companyn lakanoitten hintoja?

 49. Anonyymi sanoo:

  Eiiiii et kai ole siirtymässä takasin englanninkielisiin otsikoihin :-D eieiei

 50. Saijis sanoo:

  Oiii kiitti kovasti :) Ja loistavaa, että sait tästä inspiraatiota omiin elämäntapoihin! On aina niin lämmittävää kuulla, että joku saa näistä postauksista konkreettista apua :) Joo suosittelen. Sen muistaminen on aluksi tosi vaikeaa, mutta kun tarpeeksi kauan opettelee sitä rytmiä niin kyllä se elimistö siihen sitten tottuu. Tsemppiä juomiseen! :)

 51. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon Anni! On niin ilo nädä, että aihe on ajankohtainen sulle :) Vitsit miten hyvältä sun muutosten kohteet kuulostaa! Ja varsinkin tuo nukkuminen on sellainen, josta huolehtiminen unohtuu valitettavan usein :-( Hei mun oli pakko mennä heti katsomaan tuota terveys-appia ja täytyy varmaan itsekin alkaa käyttämään sitä! Vaikuttaa nimittäin niin mielenkiintoiselta! Siitä näkisi kivasti miten elämäntapamuutos etenee ja kehittyy. Kiitos sulle tästä vinkistä! :)

 52. Saijis sanoo:

  Tosi harvoin nykyään. Eilen join pitkästä aikaa muutaman, mutta sitä edellisestä kerrasta oli kulunut reilusti yli kuukausi eli juon ehkä kerran kahdessa kuukaudessa pari :)

 53. Saijis sanoo:

  Eikä! Vitsit miten iloiseksi mä tulin :) Niin mahtavaa kuulla, että oot seurannut noin kauan aikaa, koska kyseinen banneri taisi olla yli 1,5 vuotta sitten :)! Musta on myös aivan ihana kuulla, että oot huomannut kehityksen ja että tykkäät lukea tätä :) Iso kiitos ja sulle myös ihnanaa loppuviikkoa! Tälläinen kommentti piristi niiiiiin paljon<3

 54. Saijis sanoo:

  JOO! Mä rakastan niitä :D <3 Ja mä en ainakaan mieti tuota, koska suurin osa hedelmistä on kuitenkin terveellisiä ja osana terveellistä ruokavaliota ei mitkään hedelmäsokerit haittaa :) En oikeastansa oo koskaan asiaa edes miettinyt. Ohoh! Sä oot ollut kauan herkkulakossa ja voin vaan kuvitella miten sen jälkeen ei tee yhtään mieli mitään :) Elimistö on jo tottunut herkuttomaan elämään! Kiitos sulle kovasti ja mukavaa joulunodotusta myös sinne <3

 55. Saijis sanoo:

  Joo tarkoitus olisi tehdä muutamiakin jouluaiheisia postauksia ja jakaa ainakin erilaisia lahjaideoita :) Mutta tuo viimeinen idea kuulostaa myös kivalta! Mä katson jos toteuttaisin myös sen:)

 56. Saijis sanoo:

  Katsoin Room21:sen verkkokaupasta niin yhdellä sellaisella harmaalla pussilakanasetillä, joka mulla on niin on hintaa 146€ :)

 57. Saijis sanoo:

  Joo mä kävin vähän tutustumassa näihin malleihin ja vaikka ne on aika samanlaiset niin suosittelen ottamaan tuon Canon EOS M-mallin, koska siinä on kuvanvakain. Se on aina plussaa ja helpottaa huomattavasti kuvaamista niin normaaleissa kuvissa kuin myös videoissa :) Kiva idea! Katsotaan jos sitten tekisin, kun oon ladannut lisää sovelluksia puhelimeen (:

 58. Saijis sanoo:

  JOOO<3 Ostettiin se juuri toissa päivänä Halpa-Hallista. Vihdoin pitkän etsinnän jälkeen löydettiin täydellisen värinen ja kokoinen kuusi :)

 59. Saijis sanoo:

  Niin on :p Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon<3 Oi vähän kiva! Juoksemisesta tulee niin hyvä tunne ja siihen pystyy purkaa kaiken stressin yms. :-)

 60. Saijis sanoo:

  Vastasin sulle tuohon ylempään kommenttiin, mutta katsoin Room21-nimisestä verkkokaupasta niin siellä sellainen samanlainen harmaa setti yhdelle maksaa 146 :)

 61. Saijis sanoo:

  Eiii en oo! :-D Mä yleensä otsikoita miettiessäni kokeilen kummallakin kielellä ja se kumpi kuulostaa paremmalta niin se päätyy blogiin. Eli käytän edelleen molempia (:

 62. Saijis sanoo:

  Sama mulla! Mä huomaan kans ihan samoissa asioissa sekä väsymyksen tunteessa :) Kyllä se vesi vaan näyttää olevan todella tärkeää ja varsinkin siitä juomisesta huolehtiminen :) Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että meiltä löytyy samanlaiset elämäntavat. Musta on hienoa, että näihin postauksiin pystyy samaistua! :)

 63. Saijis sanoo:

  Oo kiitos paljon ihanainen ♥ Joo kyllä pidän! Syön yleensä hedelmiä, rahkaa, jugurttia, salaattia yms. :)

 64. Saijis sanoo:

  Ei oo vaan niin kuin postauksen lopussa lukee niin nämä on otettu Weheartista :)

 65. Saijis sanoo:

  Ooh kiitos paljon :) Ilahduttavaa kuulla, että tämä aihe on nyt ajankohtainen monelle :) Mä suosittelen juomaan vettä yhden lasillisen heti ensimmäisenä, kun herää ja sitten aina esimerkiksi ruuan jälkeen ja taas seuraavan ruuan jälkeen. Näin sitä alkaa muistamaan juomisen ja lopuksi se juominen tulee jo itsestään :) Toivottavasti tästä oli vähän apua ♥ :)

 66. Saijis sanoo:

  Jee niin kiva kuulla, että tämä oli mieluinen :-) Mua kans kiinnostaa muiden elämäntavat ja on kiva nähdä, että muutkin tykkää lukea mun omia :) Aww ihanasti sanottu! Kiitos paaaaljon ♥ :)

 67. Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisesti Emma ilahduttavista sanoista :') <3

 68. Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon :) Joo kyllä oon tietoinen! Sen takia mä pyrin syömään niitä aina ruuan yhteydessä ja muutenkin sopivia määriä :) Oi vitsit miten kiva kuulla, että oot tuota mieltä :) Mä tykkään itsekin älyttömästi tehdä erikoisia postauksia mahdollisimman paljon, joten tälläinen palaute oli enemmän kuin mieluista :) <3

 69. Anonyymi sanoo:

  Tuli mieleeni, onko sinulla tallella vanhoja bannereitasi? Olisi kiva postaus "bannerit aikojen saatossa" ekasta bannerista nykyiseen, mitä mieltä itse olet niistä, mitä parannettavaa jne (: toivottavasti ymmärsit :D mutta sun blogi on niin täydellinen, en löydä mitään korjattavaa♥

 70. Anonyymi sanoo:

  Vähän aiheesta poiketen, mitä mieltä oot tästä miesten kellosta? :) http://nlyman.com/fi/vaatteita-miehille/asusteet/kellot/river-island-2715/bezel-ken-watch-274928-14/ sulla on niin hyvä maku että pakko kysyä!

 71. Saijis sanoo:

  On mulla tallella varmaan kaikki :) Kuulostaa tosi kivalta idealta! Mä voisin joskus tehdä tälläisen postauksen, koska se voisi olla mielenkiintoinen :) Ja saisi muistella vanhoja aikoja! Aw miten ihana sinä, kiitos sulle ♥

 72. Saijis sanoo:

  Mä ainakin tykkään! Ja myös Tatun suusta kuului, että "vähän hieno" eli suosittelen :) Tykkään muutenkin kultaisen ja mustan yhdistelmästä ja se toimii myös tuossa tosi hyvin! (:

 73. Erikaxer sanoo:

  Ihan super postaus! Aika jännä juttu, mutta aina kun mä luen sun postauksen, niin luen myös sen kaikki kommentit, vaikka niitä olisi sata. Piristyn itsekin lukijana muiden ja sinun positiivisista kommenteista, ja sitten päätän itsekin kommentoida jotain positiivista. Hieno ketjureaktio ��

  Mä oon nyt ollut herkkulakossa puoli vuotta ja mua alkaa oksettaa rasvan haju sipseissä ja nyt sokeri maistuu jotenkin inhottavalta kun ei ole sitä puoleen vuoteen syönyt. Jos esim johonkin ruokaan tai leipään yms on lisätty sokeria, niin mä tiedän sen jo heti suussa, enkä syö enenmpää.
  Toi on kyl mun mielestä aika jännä juttu, kun vuosi sitten söin herkkuja oikeesti ihan mielettömiä määriä, ja nyt sokeri saa mut melkein oksentamaan! ��

 74. Jenna sanoo:

  tosi kiva postaus! treenaaks muuta, ku vaan juoksua? :) joku ruokapostaus olisi ihana joskus<3

 75. Ilonaah sanoo:

  oi kiitos paljon, oli apua! ♥

 76. Anonyymi sanoo:

  Eikä en nähnyt tota vaikka rämmin kaikki nää kommentit läpi. Sori että häiritsin sua moneen kertaan :D

 77. Saijis sanoo:

  Vautsi!! Niin mahtavaa kuulla, että sä ilahdut myös näistä ihanan positiivista kommenteista joita tänne sataa :) Mä niin arvostan jokaista kommenttia ♥ Niin ihana kuulla, että se aiheuttaa ketjureaktion!

  Oi miten hyvä! Sä oot pysynyt tosi pitkään herkkulakossa :) Joo mä oon huomannut saman! Maistoin pari ranskalaista, jossa oli suolaa niin hyi että ne maistui pahalta kun ei oo pitkään aikaan syönyt :o Se on niin jännä juttu, että kroppa alkaa ällömään niitä mitä se ei saa :D Mutta tsemppiä sulle herkkulakon jatkuun ♥ :)

 78. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Jenna:) Joo voisin tehdä jonkun ruokapostauksen jossain välissä, vaikka ruokapäiväkirjan :) En treenaa tällä hetkellä, mutta tarkoitus olisi alkaa treenaaman myös jotain muuta :)!

 79. Ihana postaus, niin kannustava sillä pyrin itsekin terveellisempään elämäntapaan! Oon aina ollut sohvaperuna luonteeltani eikä urheilu ole kiinnostanut, mutta nyt ostin kuntosalijäsenyyden ja ilokseni huomasin sen olevan (sittenkin) mukavaa :-) tänään lepopäivä mutta huomenna pyrin menemään uudelleen johonkin jumppaan :-)

Kommentoi