Weekend in Helsinki

_MG_3029
Heii! Mites teidän viikonloppu sujui? Meidän viikonloppu Helsingissä oli todella onnistunut kaikin puolin Vaikka aina on kiva lähteä reissuun niin silti myös kotiin palaaminen tuntuu mieluisalta! Oon viettänyt tänään rentoa vapaapäivää nukkuen pitkään, siivoillen ja purkaen viikonlopun jäljiltä olevia laukkuja. Ajattelin nyt kuitenkin paeta siivoamista hetkeksi aikaa ja tulla kertomaan teille vähän meidän viikonlopun fiiliksiä!

10637703_10203905672873450_2045449246_n

_MG_2722

Eli me lähdettiin perjantaina aamulla neljän hengen porukalla kohti Helsinkiä ja yövyöttiin siellä pari yötä Kaisaniemen Cumuluksessa. Matka Helsinkiin sujui yllättävän nopeasti ja suurimpana syynä taisi olla illan tulevan Cheekin keikan odottaminen ja fiilistely hyvässä seurassa  Helsinkiin päästessä vietiin tavarat hotellille, jonka jälkeen lähdettiin etsimään ruokapaikkaa. Päädyttiin erääseen Thaimaalaiseen syömään ja pienen tankkaamisen jälkeen otettiin seuraavaksi suunta kohti Olympiastadionia!

_MG_2854x

_MG_2924f

_MG_2844
Tunnelma, joka valtasi Stadionin heti oli sanoin kuvailematon Cheek osasi kyllä yllättää varmasti jokaisen esiintymisellään! Illan mittaan taivas täyttyi monesti ilotulituksista, lavalle nousi monia vierailevia tähtiä sekä yleisö lauloi mukana jokaisen biisin kohdalla. Me oltiin D30-katsomossa ja oltiin kyllä todella iloisia siitä, nimittäin se oli älyttömän hyvällä paikalla! Siitä näki kokonaisuudessaan koko lavan eikä keikkaa tarvinnut koko aikaa seurata screenien kautta. Tästä tuli heti yksi ikimuistoisimmista illoista!

Untitled

_MG_3024d

_MG_3044d
Lauantai aamulla suunnattiin aikaisin hotellin aamiaiselle ja sieltä shoppailemaan! Saatiin aikaa kulumaan pelkästänsä shoppailuun reilut 7 tuntia :-D Siinä välissä käytiin tietysti Starbucksissa herkuttelemassa ja myöhemmin alkoi nälkä olla jo niin kova, että päädyttiin Hard Rock Cafen ravintolaan syömään. Olisitteko te muuten kiinnostuneita näkemään mun ostoksia kyseiseltä reissulta sekä muutamia muita viime aikaisia hankintoja?

_MG_2879

10617326_10203899227512320_1378550797_n
Ruuan jälkeen lähdettiin vielä käymään muutamassa kaupassa ja palattiin takaisin hotellille laittautumaan iltaa varten. Ilalla oli nimittäin tiedossa Helsingin yöelämän testaamista! Seuraavana aamuna herättiin jälleen kerran aikaisin aamiaiselle, pakkaamaan sekä luovuttamaan huoneet. Siitä alkoikin matka kotia kohden! Ihana irtiotto arjesta ja tälläisen viikonlopun voisi ottaa vaikka heti uusiksi

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Entä oliko teistä moni viikonloppuna kyseisellä Cheekin keikalla?


99 Responses to “Weekend in Helsinki”

 1. Mella sanoo:

  Lauantain keikalla olin! Iik! :D Aivan mahtava viikonloppu Helsingissä! Keikka oli koko loman lopettajaisen kohokohta, mutta sen lisäksi näin muutamaa bloggaajaakin! <3 En voi sanoin kuvailla miten fiiliksissä oon vieläkin, kun pääsi tuolla käymään. Ainut homma, että mulla jäi järkkäri meijjän majoituspaikkaan, mutta saan sen pian postissa ja voin julkaista kolme muuta postausta. :D Yks löytyykin jo "sneak peekkinä" blogista! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ…. joo ei voi mitään. Oli niin suuri kunnia päästä JHTn viimeiselle keikalle ja nähdä ne viimeiset ilotulitukset sekä se herkistely loppubiisissä… #TEAMCHEEK <3 Voisin kyllä lopettaa jo tämän hehkuttelun tänne kommenttiboksiin ja mennä halaamaan mun Kuka muu muka -fanihupparia. :)
  xoxo Mella

 2. Tiina sanoo:

  Woow aiva upeita kuvia Cheekin keikalta !! ♥

 3. Kata sanoo:

  Ihania kuvia, oot niin tyylikäs ♥ :)

 4. Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva!! :) Tuo oli kyllä niin ikimuistoinen keikka ja kiva nähdä hänen viimeiset hetken ennen taukoa. Voi ei tosi harmi, että sun järkkäri jäi sinne :s Mutta onneksi ne kuitenkin lähettää sen takaisin :)! Tuo keikka nostatti kylmät väreet pintaan ja oli kaikin puolin ikimuistoinen :) Sinne voisi lähteä vaikka heti uudestaan <3 Oi sä ostit sellaisen! Katoinkin, että siellä oli Cheekin tavaraa paljon myynnissä :)

 5. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisen paljon Tiina :) ♥!

 6. Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos paljon upeus<3 :)

 7. Anonyymi sanoo:

  Mieki olin lauantain keikalla ja ihan mieletöntä! Upee ilta oli (: ja postaus ostoksista kiinnostaa (: -Tiia

 8. Blogi Doggie sanoo:

  Jos vaan jaksat, niin tekisitkö postauksen niistä ostoksista, niitä on aina niin kiva katsoa :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Voii kuinka ihana postaus! Rakastan sun tapaa kirjottaa, sun kuvia ja koko sun blogia! Mä olin kanssa tuolla keikalla ja munkin mielestä huikee show ja unohtumaton! Oot mun lemppari bloggaaja, kiitos että jaksat kirjottaa ja päivitellä kaikkee näin usein, oot ihana <3

 10. inka sanoo:

  Ostospostaus kiinnostaa, kun niitä on aina niin kiva kattella :)

 11. neea sanoo:

  Olin lauantaina ja sitä tunnelmaa ei voi ees sanoin kuvailla! Kylmät väreet menee vaan kun ajatteleekaan koko iltaa – oli niin huikeaa!! :-)

 12. Anonyymi sanoo:

  Mäkin haluisin niistä ostoksista postauksen! <3

 13. Alina sanoo:

  Ihana postaus, odotinkin innolla tätä! :) Voi hitsi kun harmittaa etten pässyt tonne keikalle, se oli varmaan jotain niin ihanaa! ♥ Ostoksia ois kiva nähdä vaikka videon muodossa, jos vain mahdollista ;) Ihana postaus taas jälleen :–)

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 14. Sofia Sundell sanoo:

  Oi tää postaus oli niin fiilistä täynnä! Ja olis tosi kiva nähdä mitä oot ostanut ja voisitko myös kirjoittaa paikkoja ( esim kauppoja, ravintoloita tms.) mihin on pakko mennä kun on helsingissä?:)

 15. inka p sanoo:

  Mä olin perjantain keikalla ja niiku omaan blogiin kirjotinki, jokaisen ois päästävä kokemaan se fiilis mikä tuolla oli, sitä ei vaan voi sanoin kuvailla!♥ Ja muaki kiinnostais mitä ostoksia oot tehny!

 16. Natalia sanoo:

  Ihanan erilainen kuulumispostaus vaihteeksi sulta! :) missä kävitte lauantaina juhlistamassa ja mitä tykkäsitte paikasta? :)

 17. Anonyymi sanoo:

  Näyttääpä kivalta tuolla keikalla :) mitä kaikkia kauppoja täällä helsingissä on sellaisia, mitä sielläpäin ei ole? Teetkö ostoksista postausta? Ja ihania kuvia kaikki! Ja keitä sun kanssas olikaan mukana? :)

 18. Milja sanoo:

  Heiii missäs kaikkialla kävitte helsingin yössä? :)))) jos ois joukossa omia vakkaripaikkoja ! ;)

 19. Anonyymi sanoo:

  Minun mielestäni olisi mukava nähdä Helsigin ostoksia <3

 20. Anonyymi sanoo:

  Olisi kiva nähdä Helsingin ostoksia :)

 21. Annika sanoo:

  ooi kivoja kuvia oot ottanu tuolta keikalta ja juu esittele vaa niit ostoksii kun ne postaukset on aina niin kivoja :)!

 22. Petra sanoo:

  Tosi kiva postaus ja olis kiva jos tekisit ostoksista postauksen! :)

 23. Onko sinulla postaus ostoksista, joita ostit laivalta? Jos on voisitko laittaa linkin tähän, jos ei niin voisitko kertoa vastauksessasi :)

 24. Anonyymi sanoo:

  Esittele ihmeessä uudet ostoksesi! :)

 25. Anonyymi sanoo:

  Esittele ihmeessä uudet ostoksesi! :)

 26. Anonyymi sanoo:

  Joo ehdottomasti ostos postausta! :)<3

 27. Johanna sanoo:

  Oi mitkä drinksut :-3 kiva postaus oli kyllä <3 !

 28. Saijis sanoo:

  Vähän kiva kuulla, että säkin tykkäsit keikasta! :)) Sellainen postaus voisi olla kyllä kiva :) Katsotaan jos tekisin sen:-)!

 29. Saijis sanoo:

  Sellainen näyttäisi kiinnostavan monia niin voisin kyllä tehdä! :> Tosi kiva, että oot tykännyt niistä postauksista! :)

 30. Anonyymi sanoo:

  Ostospostausta kehiin vaan ;>

 31. Anonyymi sanoo:

  Ootko ikinä harkinnu ottaa ripsienpidennyksii? :) ent mitä mieltä oot niistä!

 32. Emma sanoo:

  Oioi, todellakin teet sen ostospostauksen! ;-) ja ihana postaus, kuvista oikee näkyy et varmasti oli tosi mahti keikka! :) ♥

 33. Anonyymi sanoo:

  Ostoksia olis kiva nähdä! Voisitko tehdä joskus jotain videoo vaikka just ostostenesittelyä? :) Kiva että oli mukava viikonloppu sulla <3

 34. Eerika sanoo:

  Todella ihania kuvia ja näistä välittyy selkeästi miten kiva viikonloppu sulla oli!<3 Itse en ollut Cheekin keikalla, mutta olis varmasti ollut mieluisa kokemus ja muutenkin pitäisi vähän itsekin käydä Helsingissä shoppailemassa, sillä sieltä löytyy niin kivoja kauppoja. :-) Tee ihmeessä ostospostaus tuolta Helsingistä, niitä on aina kiva katsella! Ja ihanan klassinen tuo asu, mikä näkyy sulla tuossa kuvassa! :-) <3

 35. Melina sanoo:

  Oi vitsi miten ihana postaus taas kerran :)! Kirjotat aina niin hyvin ja sun kuvat on aivan ihania :)!!

 36. Anonyymi sanoo:

  Äääh, ompa ihania kuvia, oli varmasti kivaa <3 osaat ottaa niin hyviä kuvia ja oot kehittyny ihan silmissä kuvaamisessa ja tyylissäs :) sun blogis on mun ihan ehdoton lemppari, ollut jo pidemmän aikaa! Monet iltapäivät on pelastunu kun huomaa uuden postauksen putkahtaneen tänne :)<3 Sun tyylis muistuttaa kauheesti sellasta mitä mä ihailen hirveesti ja josta inspiroidun<3 Kiitokset kaikista ihanista postauksista Saija, kivaa loppuiltaa :)
  T. Puolitoista vuotta blogiasi lukenut :)

 37. Jutta sanoo:

  Vitsi teillä näyttäisi olleen ihan mahtava viikonloppu! :) Aivan ihania kuvia oot kyllä räpsinyt, tulee ihan ikävä Helsinkiä <3. Nyt kyllä harmittaa vielä enemmän, etten päässyt Cheekin stadionkeikalle, nimittäin noi kuvat antavat niin mielettömän kuvan koko tapahtumasta! Ja sun ostokset ois kyllä tosi ihana nähdä! Innolla odottelen tuon Zaran pussin siältöä, nimittäin se on niin ihana kauppa <33. Harmi vain kun itseni ollessa viimeksi siellä, Zarassa oli vain alennusmyynnit, joten mitään kivaa ei tarttunut mukaan ://. Mutta sun löydökset mä kyllä haluan ehdottomasti nähdä! :)

 38. Anonyymi sanoo:

  Repäise vähän normaalista ja tee hesan ostokset videolla! Oi vitsi ku oisin päässyt tuonne keikalle olis ihan varmana ollu unohtumaton ilta!! :-)

 39. Anonyymi sanoo:

  Arvaa mitä! Cdon.com myy vs :n rasvoja j body mistei. Olisitko niin ihana, että menisit sinne sivulle ja painasit jotain vartalotuoksuu vaikka.(siis et tulee sen tuotteen iso kuva) Mulla olis pari kysymystä:
  -Saatko selville tarkottaako se et toimitus nordicfeeliltä et ne tulee sieltä suoraan mulle kotiin? Vai tuleeko ne cdon:in paketissa muiden tuotteiden kanssa esim kirjojen?
  -Siinä mainitaan myös rahtiluokka 2. Kun siitä klikkaa tulee rahti hintoja.Tarkotetaanko siinä tapauksessa rahdin hinnalla toimituskuluja?Jääkö tuotteet tulliin vai miten? En saanu yhtään sieltä sivuilta selville mitään :D Toivottavasti sie Saija osaiait auttaa!! :))) Sulla on ihana blogi.Olis ihana jos tekisit myös videoita! <3 Toivottavasti vastaat tähän.

 40. Anonyymi sanoo:

  Mitä vs:n tuoksuja suosittelet? :))

 41. Nelli sanoo:

  ihana postaus saija ♥ & ihana asu, jotenkin ihan erilainen tunnelma noissa asukuvissa, kun on normaalista poikkeava kuvaustausta :-D niistä ostoksista ois ihan mahtavaa saada erillistä postausta :) ♥

 42. Anonyymi sanoo:

  Ostokset kiinnostaa aina :-)

 43. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon niin ihanista sanoista!! :) Tosi kiva kuulla tälläistä palautetta! Tästä saa niin paljon uutta inspiraatiota blogia kohtaan :) Kiitos itsellesi vielä kerran kivasta päivän piristyksestä <3 :)

 44. Saijis sanoo:

  Niin kiva huomata, että sellainen postaus olisi mieluinen! :) Katsotaan jos sellaisen kuvaisisin tänne :p

 45. Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä!! Se oli jotain sellaista minkä jokaisen tulisi kokea joskus…<3 Tunnelma veti sanattomaksi! (:

 46. Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että olisit kiinnostunut sellaisesta postauksesta :)<3!

 47. Saijis sanoo:

  Vitsit miten ihana kuulla, että odotit jo tätä postausta ja että tykkäsit tästä :) Voi eikä :s Tosi harmi, ettet päässy tuonne keikalle :/ Se oli kyllä niin onnistunut ja yllätti täysin ♥ :) Katsotaan jos tekisin ostoksista pian jonkun postauksen :) Kiitos tuhannesti ihana! :)

 48. Saijis sanoo:

  Oo kiitos paljon Sofia:)! Hei kuulostaa kivalta :) Ostospaikkoja voisin ainakin esitellä sekä teen varmaan myös ostoksista pian oman postauksen! (:

 49. Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta ♥ Se oli juuri sellainen keikka ja se tunnelma oli sellainen, jonka jokaisen pitäisi olla itse kokemassa :) Niin uskomattoman hyvä ilta! Kiva kuulla, että olisit kiinnostunut sellaisesta postauksesta! :-)

 50. Saijis sanoo:

  Totta muuten :) Tälläisiä postauksia on kiva tehdä välillä! :) Meidän piti mennä aluksi Kaivolle, mutta sinne meno vähän jäi ja päädyttiin johonkin Shottibaariin ja sieltä Baarikärpäseen :)! Harmittaa vähän, että Namu jäi näkemättä tällä kertaa :-/ Mutta ensi kerralla sitten! :)

 51. Saijis sanoo:

  Sitä se myös oli! Ehdottomasti kokemisen arvoinen keikka :)! Siellä on Zara ja yleisesti koko Stockman sellaisia mitä täällä päin ei ole lähelläkään :) Kyllä mä teen ostoksista oman postauksen, kun niin moni sitä toivoi :) Meitä oli minä, Tatu, Sanni ja hänen poikaystävä :)!

 52. Saijis sanoo:

  Meidän oli tarkoitus aluksi mennä Kaivolle, mutta päädyttiin johonkin Shottibaariin ja sieltä Baarikärpäseen :) Oltaisiin menty Namuun, mutta ikäraja oli silloin 24v. Vähän harmittaa, kun se jäi näkemättä tällä kertaa :-/ Ensi kerralla sitten! :) Siellä päin on muutenkin paljon baareja, joissa olisi kiva joskus käydä :)

 53. Saijis sanoo:

  Vautsi kiva kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään niitä! =) Katsotaan jos pian tekisin esittelypostauksen niistä ♥

 54. Saijis sanoo:

  Niin mukava huomata, että se kiinnostaa niin monia :)!! Mä taidan toteuttaa sen jo ihan pian ;>

 55. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Annika! (: Joo voisin kyllä pitkästä aikaa esitellä uusimpia hankintoja :) Mä taidan toteuttaa tämän postauksen hyvinkin pian :)!

 56. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit tästä :) Voi olla, että teen sellaisen postauksen ihan lähipäivinä jo, kun niin moni sitä toivoo! :-)

 57. Saijis sanoo:

  Joo oon yhden postauksen :) Ihan lähipäivinä on tulossa uusi ostospostaus, jossa näkyy loput laivan ostokset :) Niin kannattaa pysyä kuulolla ;-) Mutta täällä on tämä ensimmäinen osa:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/08/last-summer-shopping-vol-1.html

 58. Saijis sanoo:

  Voisin kyllä esitellä ne hyvinkin pian! :)

 59. Saijis sanoo:

  Vastasin sulle tuohon ylempään kommenttiin :)

 60. Anonyymi sanoo:

  Laita sun asuista kuvia ja etenkin baariasusta ;)

 61. Saijis sanoo:

  Aw niin kiva, että olisit kiinnostunut sellaisesta postauksesta<3 :)

 62. Saijis sanoo:

  Joo ne oli Cosmopolitanit :)! Kiitos paljon Johanna<3

 63. Anonyymi sanoo:

  Oi saija ihana postaus!♥ ja todellaki haluun nähä sun ostokset!! Olis iha huippuu jos pystyisit tekee sen videolla :) janii ohmama sun hiukset on täydellisen väriset ♥ (näin sut siis tänää :p) -j

 64. Elina sanoo:

  mäkin oli perjantaina tuolla, meillä oli kanssa paikat D katsomossa ja tosi hyvät paikat oli! aivan mahtava konsertti, haluisin niin takasin tonne!!

 65. Anonyymi sanoo:

  Kannatan todellakin videota!! :D

 66. vilme sanoo:

  voiiii meille oli lauantaina hard rockiin ihan sikapitkät jonot, toivottavasti oli sen odottamisen arvoset safkat :-D t. baarimikko

 67. Saijis sanoo:

  Hihi tosi kiva, että sitä toivotaan paljon! :) Mä taidan tehdä sellaisen pian ;>

 68. Saijis sanoo:

  Kyllä mä joskus oon, mutta oon tällä hetkellä tyytyväinen omiin ripsiin :)! Kyllä mä tykkään ja varsinkin sellaisista, jotka näyttää luonnollisilta :)

 69. Saijis sanoo:

  Voisin kyllä tehdä pitkästä aikaa sellaisen! ;) Oi kiitos tuhannesti ihana :) Sä osaat sitten kirjoittaa aina niin ihanan piristäviä sanoja ♥ :)

 70. Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että ne kiinnostaa :) Mä oon niin huono puhumaan kameralle, mutta katsotaan jos joskus uskaltaisin tehdä! :) Oli kyllä oikein onnistunut viikonloppu, toivottavasti myös sullakin<3 :)

 71. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisen paljon Eerika :)! Viikonloppu oli kyllä todella onnistunut ja voisin palata siihen vaikka heti uudestaan..<3 Helsingissä on ehdottomasti parhaimmat shoppailumahdollisuudet ja niitä kivoja kauppoja on joka lähtöön :)! Voisin tehdä ihan lähipäivinä niistä ostoksista esittelypostauksen, kun se näyttää kiinnostavan monia :) Kiitos vielä kerran ihanasta kommentista :) Ihanaa, kun jaksat olla niin aktiivinen<3 :)

 72. Saijis sanoo:

  Ää voi kiitos paljon Melina! :) Sun kommentti oli aivan ihanasti kirjoitettu, piristit mun iltaa :)!

 73. Saijis sanoo:

  Eikä miten sanattomaksi ja onnelliseksi teit mut..<3 Osasit kyllä kirjoittaa ihan mahtavan kommentin ja hymyissä sun täällä vastailen sulle :) Niin ihana kuulla, että oot tykännyt tästä ja vielä seurannut noin kauan! Wau :) Mä tykkään kans paaaaljon enemmän tästä nykyisestä tyylistä ja mun mielestä siitä on tullut klassisempi ja aikuisempi :) Kiitoskiitos vielä kerran sulle ihanasta kommentista ja kivaa loppuiltaa myös sinne! :)<3

 74. Saijis sanoo:

  Se oli kyllä niin onnistunut kokonaisuudessaan :)! Sama täällä, voisin vaikka heti lähteä takaisin Helsinkinn<3 Ää voi eikä :s Tosi harmi kuulla, ettet päässyt sinne :/ Se keikka oli älyttömän hyvä ja ehdottomasti kokemisen arvoinen, mutta onneksi näistä kuvista näet vähän illan tunnelmaa :)! Ooo vähän kiva, että odotat jo sitä :) Zara on niin ihana kauppa ja tuo sisältö oli vielä ihanempi <3 Voi eikä :s Toki siellä oli nytkin paljon alennusvaatteita rekit täynnä, mutta muutamia uutuuksia oli jo tullut syksylle :) Tuon pussin sisältö onkin itse asiassa yksi syksyyn liittyvä juttu ja odotan jo, että pääsen esittelemään sen teille ;-)!

 75. Saijis sanoo:

  Ää mä oon niin huono puhumaan videolla :D Mutta ehkä mä vielä joskus uskaltaudun taas :)! Tuo oli kyllä tosi ikimuistoinen ilta :) Sitä tunnelmaa ei osaa edes sanoin kuvailla ! :>

 76. Saijis sanoo:

  Joo mä kävin katsomassa enkä tiennytkään, että ne on ruvennut tekemään yhteistyötä Nordicfeelin kanssa :o Mutta mä luulen, että nuo tuotteet tulee Nordicfeelin kautta omassa paketissa :)! Rahtihinnat tarkoittaa tässä kohtaa toimituskuluja, koska Nordicfeel toimittaa Ruotsista :) Sieltä tullessa ei paketit jää ollenkaan tulliin vaan ainoastaan Euroopan ulkopuolelta tulevat voi jäädä :) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :)! Tuolla sivuilla oli kyllä huonosti tietoa, enemmän tietoa löytyy Nordicfeelin sivuilta :) Kiitos tuhannesti niin ihanasti sanoista ja toivottavasti osasin edes vähän auttaa<3 :)

 77. Saijis sanoo:

  Ehdottomasti Pure Seduction, Sheer Love ja Strawberry & Champagne-tuoksuja :)!

 78. Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömästi ihanainen :) Joo tuo tausta eroaa kyllä huomattavasti muista, kun on noin paljon ihmisiä :) Kiva kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään sellaisen postauksen! :) Katsotaan jos pian sen toteuttaisin ♥

 79. Saijis sanoo:

  Oo mä pidän tuon mielessä! :))

 80. Saijis sanoo:

  Mulla ei valitettavasti oo baariasusta yhtään kuvaa :-( Mutta mä voisin joskus ottaa niistäkin kuvia, kun tulee seuraava kerta!:)

 81. Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos hirmuisen paljon :)!! Tosi kiva huomata, että ostosten näkeminen kiinnostaisi :) Mä oon niin huono puhumaan videolle :D Mutta ehkä mä joskus uskaltaudun taas tekemään jonkun videon :)! Aw ihana sinä :)♥

 82. Saijis sanoo:

  Olitko! Vähän kiva :) Tuo D-katsomo oli tosi hyvä!! :) Ja konsertti kokonaisuudessaan vielä parempi :) Tuon voisi kyllä kokea koska vaan uudestaan! :)

 83. Saijis sanoo:

  Se ei haitannut meitä yhtään!! :) Meillä kului aika yllättävän nopeasti ja ruoka oli odottamisen arvoista ;> Jos en väärin muista niin taisin muuten nähdä sut siellä :)!

 84. Anonyymi sanoo:

  Pakko kysyä, että minkä nimiset nuo Starbucks juomat ovat ensimmäisessä kuvassa? Näyttää niin herkulliselta :)

 85. Saijis sanoo:

  Nuo kaksi vasemmanpuoleista on Caramel Frappucinot, pahvimukissa oli kaakaojuoma sekä oikeanpuoleinen juoma on joku jugurttijuoma, jonka nimeä en valitettavasti tiedä :s Mutta nuo oli kyllä todella herkullisia :p

 86. Nomi sanoo:

  Vitsi toi keikka oli varmasti huippu! :)

  Nomi

 87. Anonyymi sanoo:

  Tee ehdottomasti ostosten esittely- postaus:)) ne on aina ihan parhaita, niistä saa itsekkin ideoita ja inspiraatiota:)

 88. Anonyymi sanoo:

  Pliis pitkästä aikaa ostokset videolla!! tai joku video edes :3

 89. Amanda Eskola sanoo:

  Oii teijän viikonloppu kuulosti niin kivalta!! Ite en ollu cheekin keikalla, vaikka oisin kyllä halunnu :'( ja ois tosi kiva jos esittelisit ostoksia!!:)

 90. Eveliina ida sanoo:

  olisko sulla vinkkejä blogin mainostamiseen? Mulla on aika uusi blogi, joten olis kiva saada lisää seuraajia!:)

  eveliinaida.blogspot.fi

 91. Anonyymi sanoo:

  IHAN HUIPPU KEIKKA OLI!!!!! CHEEEK<3

 92. Saijis sanoo:

  Se oli kyllä niin uskomaton!! :)

 93. Saijis sanoo:

  Oo vau mukava kuulla, että niistä saa inspiraatiota!! :) Voisin sellaisen tehdä hyvinkin pian :>

 94. Saijis sanoo:

  Oon niin huono puhumaan kameralle omasta mielestä :D Haha, mutta enköhän mä taas joskus uskalla tehdä videon :) Ainakin muutama idea olisi mielessä tulevaisuutta ajatellen :p!

 95. Saijis sanoo:

  Oli kyllä tosi onnistunut viikonloppu ja ihana "miniloma" :)<3 Voi eikä, tosi harmi ettet päässyt sinne :s Mutta onneksi sen fiiliksiä voi seurailla netistä ja Youtubesta :)! Oi joo voisin kyllä esitellä ne, kun niin moni on kiinnostunut ;)

 96. Saijis sanoo:

  Heippa :) Kannattaa lisätä ainakin blogi Blogilistalle, Blogkeeniin, Blogloviniin sekä päivitellä se muutenkin ahkerasti niin se näkyy erilaisilla blogikanavilla :) Mutta käy ihmeessä lukemassa nämä mun ohjeet uusille bloggaajille, jos niistä löytyisi jotain vinkkejä!! :)

  http://saijis.blogspot.fi/2014/01/10-blogging-tips.html

  http://saijis.blogspot.fi/2014/05/10-blogging-tips-part-two.html

 97. Saijis sanoo:

  NIIN OLI! Ihan mieletön ilta <3 :)

 98. Anonyymi sanoo:

  Olin molemmilla noilla keikoilla ja molempina päivinä fiilis oli HUIKEA! Lauantaina oli ehkä hieman enemmän tunnetta, ja niinkun Cheek itse sanoikin siellä, se oli se "pääpäivä" ja lisäsi latausta :) Mahtava meininki kyllä stadikalla, siihen tuskin toinen kotimainen artisti pystyy.

 99. Erika sanoo:

  Olin Cheekin keikalla ja oli kyllä uskomaton!

Kommentoi