My summer shopping haul

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua  Tänään blogin tageja muokatessani huomasin, että oon tehnyt edellisen ostospostauksen viimeksi tasan päivälleen kuukausi sitten… Sen jälkeen on tullut kasvatettua kesävaateiden saldoa muutamaankin otteeseen, joten ajattelin päivittää nämä ostokset nyt ajantasalle! Ehkä näistä kesävaatteiden katselemisesta saa jotain pientä inspiraatiota näiden sadepäivien keskelle ;-)

IMG_6409
Oon tänä kesänä innostunut kaikista erilaiseista kuoseista niin vaatteissa, kun kengissäkin. Tätä kuosia katselin jo Gina Tricotin nettisivuilla hameen muodossa, mutta jätin sen kuitenkin tilamaatta… Vaasassa shoppaillessa olin menossa Ginalla sovituskoppiin ja näin siinä edessä rekin, joka oli täynnä vaatteita ja sieltä välistä vilkkui tämä playsuit! Nappasin sen sovituskoppiin mukaan ja tuo kuosi olikin ihan eri näköinen livenä Lisäksi tämä oli vielä -50%:n alennuksessa eli hintaa tälle jäi noin 12.95€.

IMG_6375
Tämä ohut seilorihenkinen neule näkyikin jo asupostauksessa ja sen voi käydä lukemassa täällä! Otin vielä paremman kuvan tästä avoinaisesta selästä. Neule on muuten perus, mutta mun mielestä tämä selkä kruunaa sen!! Tuolla alla voi käyttää esimerkiksi biksuja tai rintsikoiden päällä bandeauta. Oon myös ajatellut kokeilla lähiaikoina itsestään kiinnittyviä rintsikoita. Ajattelinkin kysyä, että onko teillä jollain kokemuksia niistä? Jos on niin kertokaa ihmeessä! Tilasin tämän Gina Tricotin nettikaupasta ja hintaa oli 19.95€.

IMG_6384
Gina Tricotista on tullut tänä keväänä ehdottomasti yksi mun suosikki vaatekaupoista! Aina siellä käydessä mukaan tarttuu jotain ja tämänkin kuvassa näkyvän pitsisen hameen löysin Vaasasta viime viikonloppuna. Oon etsinyt juuri tälläistä valkoista pitsihametta koko alkukesän ja oli todella iloinen yllätys, että löysin sellaisen! Innolla odotan, että pääsen käyttämään tätä kesätoppien kanssa ja tämä tulee varmasti näyttämään hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Tämä oli 9.95€.

IMG_6361
Jatketaan alaosilla! Shortsit – mun suuri heikkous :-D Kaupoissa tulee useasti vastaan mitä toistaan ihanempia yksilöitä ja tässä näkyy kaikki tämän kesän löydöt! Mustat ohuet shortsit kultaisilla yksityiskohdilla on perus vaate, mutta multa puuttui sellaiset kokonaan. Lisäksi näissä on sivuilla halkiot eli ne on sivuilta aika ylös asti avonaiset ja nämä on H&M;:ltä hintaan 9.90€. Kukkashortsit onkin näkynyt täällä jo muutamaan otteeseen ja ne on Gina Tricotilta 24.95€. Samaisesta kaupasta löysin myös kauan ostoslistalla olleet leopadikuosiset rennot shortsit. Näiden tarkkaa hintaa en kuitenkaan muista. Oliskohan ollut jotain 14.90€? Korjatkaa jos oon väärässä! Viimeisenä myös Choiesilta saadut revityt farkkushortsit, jotka tuli viime viikolla postissa ja ne löytyy täältä. Ainut huono puoli oli vaan, että harmikseni noista tippui jo yksi nappi….

IMG_6402
Tämä mekko kiinnitti mun huomion sen yksinkertaisuuden vuoksi, mutta silti se ei ole tylsä. Edessä on kiva yksityiskohta ja materiaali on sellaista ”nukkamaista” kangasta. Oon käyttänyt tätä erilaisten tennareiden ja balleriinojen kanssa, mutta ulos lähtiessä tämä muuntautuu hyvin juhlavemmaksi lisäämällä esimerkiksi korun kaulaan ja laittamalla korkkarit jalkaan. Monikäyttöinen mekko siis! Tilasin tämän H&M;:ltä ja tämä oli 14.90€.

IMG_6420
Oon saanut tästä kukkakuosisesta bomber takista paljon kysymksiä, että mistä se on, paljonko se maksoi jne. Niinpä ajattelin nyt laittaa sen vielä kerran tähän ja kertoa vähän tarkemmin siitä. Eli tilasin tämän about kuukausi sitten Gina Tricotilta ja tämä maksoi 24.90€. Ginalla on myynnissä kahta erilaista bomber takki mallia ja tämä on niistä se ohuempi sekä pehmeämpi malli. Tämä myös laskeutuu päällä ihanasti eikä tarvitse ollenkaan pelätä, että tähän tulisi ryppyjä! Suosittelen lämpimästä kokeilemaan kesäksi tälläistä ohutta ja rentoa takkia, joka pelastaa kylmät kesäillat

IMG_6388
Cubuksella oli iso pöytä täynnä eri värisiä ja kuosisia kesähousuja ja olisin voinut kokeilla niistä melkein kaikkia, mutta nämä yhdet oli kuitenkin ylitse muiden. Eli valkoiset housut hennolla vaaleansinisellä kukkakuosilla. Onnekseni oli vielä yksi mun koko jäjellä ja hintaa näillä housuilla oli 9.90€.

IMG_5818
Meillä on tiedossa huomenna juhlat sekä monet muut juhlat tänä kesänä. Nämä Seppälästä ostetut nilkkakorkkarit ostin kahdessa ”neutraalissa” värissä, joten ne sopii monen erilaisen mekon kanssa yhteen. Hintaa niillä oli 39.95€/kpl. Oltiin viime viikolla Iriksen kanssa kaupungilla pyörimässä ja käytiin pitkästä aikaa Mick’sissä pyörähtämässä! Sinne oli juuri edellisenä päivänä saapunut uusia espadrilloja ja kokeillessa tajusin, että ne on ehkä mukavimmat kengät jalassa ikinä! Tuo musta kärki sopii noihin älyttömän hyvin. Nämä on Vero Modan omat eli niitä löytyy varmaan monesta muustakin kyseistä merkkiä myyvästä liikkeestä! Ai niin ja nämä oli 19.95€.

IMG_6413
Viimeisenä vielä Gina Tricotilta löytynyt ihanan raikkaan värinen paisley kuosinen kesähuivi. En koskaan oo oikeen tykännyt sinisestä, mutta tänä vuonna mun mieli on muuttunut täysin! Tämä onkin ollut ahkerassa käytössä ostamisen jälkeen  Huivi maksoi 9.95€.

Mitäs tykkäätte mun kesän ostoksista? Entä löytyykö jotain erityisiä suosikkeja?


59 Responses to “My summer shopping haul”

 1. Saara sanoo:

  Aivan ihanai ostoksia oot taas tehny :) Nuo valkoiset korkkarit ovat kyllä niin mahtavat <3

 2. Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos paljon Saara:)!! Ne on munkin mielestä aivan ihanat ja ehdottomat suosikit tällä hetkellä :)<3

 3. Ella sanoo:

  Semmoset itsestäänkiinnittyvät rintsikat on kyllä ihan huiput! Suosittelen Seppälän omia! :)

 4. Janni sanoo:

  Ihania ostoksia, toi playsuit ja harmaa mekko oli mun lemppareita näistä! :) Myös noi valkoset ja mustat kengät nilkkaremmeillä on ihan täydelliset ja toimii monessa asussa ♥ Toi bombertakki löysi muuten tiensä munkin vaatekaappiin, sen verran hyvin se jäi mieleen kummittelemaan… :D Lisää asukuvia vaan äkkiä kehiin, kiva nähdä mihin noita kesäihanuuksia yhdistelet! :)

 5. Emma sanoo:

  ihanat noi cubuksen housut :-) oiskohan niitä vielä jossain, voisin kotiuttaa tollaset itsellenikin!

 6. Elisabeth sanoo:

  Oi ihana blogi sulla Saija! :-)

 7. Anonyymi sanoo:

  Tuli tässä mieleen kun sanoit yhdessä postauksessa tuota tässä postauksessa ylintä olevaa vaatetta jumpsuitiksi ja joku tuli kommentoimaan että se on playsuit eikä jumpsuit. No et sinä väärässä ollut, koska ainakin Ginan nettikaupassa lukee että se on jumpsuit eikä playsuit :)

 8. Anonyymi sanoo:

  eikun se olikin näköjään eri vaate, huupsiis eipä sittenkään mitään :DD

 9. inka sanoo:

  Aivan ihania ostoksia! Ensimmäinen mekko ja valkoset korot on mun lempparit :)

 10. Ansku sanoo:

  Ihania vaatteita ja kenkiä ! ♥

 11. Anonyymi sanoo:

  Tämä ei liity aiheeseen millään tavalla,mutta voisitko tehdä postauksen siitä miten sinä ja Tatu tapasitte ? :) olis tosi kiva kuulla :)

 12. Nelli sanoo:

  mun suosikki näistä oli tuo ginan valkonen pitsihame, niin ihana :) ♥ ootankin jo siitä asukuvia! :)

 13. Lotta Kerttuu sanoo:

  Ihania ostoksia! :)) Mikä muuten tuon bannerin fontti on? :))

 14. Emilia sanoo:

  Apua miten ihania ja värikkäitä♡♡ mulla on kanssa tuo eka jumpsuit itsellä :) uusimmassa mun postauksessa se näkyy päälläkin :) tilasin myös sen minihameenkin :D tuo ihanan ginatricotin kukkakuosisen takin kun vielä saisi, ai että ♡

 15. Emma sanoo:

  uuui, ihania vaatteita, varsinkin tuo Ginan mekko :3 ♥

 16. Johanna sanoo:

  Yhyyy kävin tänää kattomas liikkeet läpi eikä ollu tullu vielä tänne h&m; tai ginaan oikein nuita playsuitteja :C pitää varmaan tilata netistä ku ei jaksa ootella..:-D Mut ihana toi minkä oot löytäny vieläpä Alesta <3 :-33

 17. Saijis sanoo:

  Onko! Voi vitsit täytyy käydä joku päivä Seppälässä ja ostaa ne testaukseen:) Kiitos paljon Ella tästä ! (:

 18. Niina sanoo:

  Ostin Seppälästä sellaset itsestään kiinnittyvät rintsikat, hintaa oli n. 20€. Otin ne paketista, testasin sormella sitä liimapintaa ja totesin että sinne meni rahat kankkulankaivoon. Kokeilin vielä varmuuden vuoks jos ne pysyis päällä jotenki ja yllätyin, ihan älyttömän ihanat!!! Suosittelen tosi lämpimästi. Pysy kuumasta kelistä ja hikoilusta huolimatta päällä ja sain viettää sen päivän rauhassa :) Ainii, ja tosi huomaamattomat päällä ♥

 19. Anonyymi sanoo:

  Hei! En löydä nordicfeelin sivuilta sitä miniatyyri bodymist pakkausta, missä tuli monta eri tuoksua.. :( Haluisin kovasti tilata, näin siis aiemmassa postauksessas sellasen! Osaatko auttaa? ♥

 20. Anonyymi sanoo:

  Ostin tänää ton sinisen huivin myös, tulee olee tosi ihana mm. farkkushortsien ja valkosen puseron kanssa :)

 21. Sirpale sanoo:

  UPEA HUIVI <3

 22. Anni Suvisuo sanoo:

  Ompa todella ihania vaatteita. Niin räikeitä.

 23. Anonyymi sanoo:

  Oi ootan innolla millaisia asuja sä näistä loihdit! Ja nuo kengät on upeat♥ näkyispä nekin asukuvissa;-)

 24. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Janni!! :) Oi vitsit oon sun kanssa smaa mieltä :) Nuo korkkarit toimii nimittäin niin monessa asussa – arkisessa ja juhlavemmassa :) Löysikö! Voi eikä vähän kiva!! :) Ihana kuulla, että odotat jo asupostauksia ja mä odotan myös innolla, että pääsen esittelemään nämä paremmin erilaisissa asuissa :) ♥!

 25. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä ihan täydelliset kesähousut :)! Oon nähnyt näitä samoja housuja ainakin Vaasan ja Tampereen Cubuksessa, joten luulisi että myös monessa paikkaa on näitä vielä saatavilla :p!

 26. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät! :) Kiitos hirmuisesti(:

 27. Saijis sanoo:

  Hei mulle on kans tämä vielä vähän epäselvää, kun esimerkiksi osa ihmisistä kutsuu housumallisia haalareita jumpsuiteiksi ja shortsimallisia playsuitiksi, mutta silti Ginan nettisivuilla jotkut tälläiset shortsimalliset on jumpsuitteja ja jotkut taas playsuitteja :-D Vieläkin mietin, että miten asia virallisesti sanottuna oikein on :D Mutta menköön nämä lyhyet haalarit nyt playsuitteina ja pitkät jumpsuitteina :)!

 28. Saijis sanoo:

  Ei se mitään :)! Vastasin sulle ylempänä paremmin (:

 29. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ihana Inka:) Oi kiva, että löysit lemppareita :)!

 30. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Ansku!! :) ♥

 31. Saijis sanoo:

  Ollaan tavattu jo ensimmäisen kerran päiväkodissa, mutta katson jos saisin siitä postauksen kirjoitettua :) Oon myös suunnitellut jotain postausta, jonka Tatu saisi teille toteuttaa yksin :p!

 32. upeat löydöt. varsinkin ne valko/vaaleansiniset cubuksen housut! IHANAT <3

  http://bettinaw.blogspot.com

 33. Saijis sanoo:

  Se on ehdottomasti munkin yksi suosikki :) Niin ihanan värinen ja tuota pitsiä on juuri sopivasti :)! Voisin kyllä pian kuvata asukuvia se päällä ;-) ♥

 34. Saijis sanoo:

  Oii kiitos paljon:) Fontti on nimeltään Sacramento! (:

 35. Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :)! Oi vitsit vähän kiva! :) Tuo hame on niin ihana kesäksi ja valkoinen väri ruskettunutta ihoa vasten, täydellistä <3 Sellainen vielä tilaukseen Ginalta niin kesän must have-vaatteet alkaa olla koossa ;-)!<3

 36. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Emma :) Ihana kuulla, että tykkäät :) ♥!!

 37. Saijis sanoo:

  Eikö! :( Voi ei :/ Toivottavasti ilmestyy pian myös kauppoihin :) Mutta kannattaa ainakin katsoa Ginan nettisivuilta, kun niillä on niin nopea toimitus niin ei tarvi kauaa odotella ;> Eikö ookkin :) Niin ihanan raikas tuo kuosi siinä<3 :)!

 38. Saijis sanoo:

  WAU! Sait mut kyllä niin vakuuttuneeksi niistä, että mun on pakko käydä joku päivä hakemassa ne!:) Kuulostaa nimittäin niin hyvältä ja Ella tuolla yläpuolella kehui kans noita Seppälän omia, joten ne lähtee ehdottomasti testaukseen :) Kiitos sulle paljon tästä vinkistä, siitä oli suuri apu!♥

 39. Saijis sanoo:

  Heippa :) Siitä on tosi moni kysellyt ja se ilmeisesti loppui heti sen postauksen jälkeen, kun niin moni innostui siitä :) Mutta niitä tulee pian varmasti lisää, joten kannattaa aina välillä käydä selailemassa sivuja :) Toivottavasti oli vähän edes apua :)♥

 40. Saijis sanoo:

  Se on kyllä aivan ihana!! :) Oi vitsit osaan jo kuvitella mielessäni tuon asun, niin ihana <3

 41. Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Aivan ihanaihana<3!!

 42. Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että tykkäät! :))

 43. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että odotat jo niitä innolla!! :) Itse asiassa oonkin suunnittelut, että kuvaisin nuo kengät myös pian asukuvien merkeissä :) Joten pian ne näkyy myös siinä muodossa ;)♥

 44. Saijis sanoo:

  Voii kiitos hirmuisesti (: Ne on kyllä kesän yhdet parhaimmat housut :) Niin raikas tuo kuvio ja ihanat värit <3 :)!

 45. Anonyymi sanoo:

  Tuo sininen huivi on kyllä ihana :o Juuri sellainen jolla saa helposti väriä asuun.
  Ei liity postaukseen, mutta missä olet töissä/opiskelet?:)

 46. Ilonaah sanoo:

  ääää niin ihania kaikki! ♥ apua, löytäisimpä mäkin yhtä ihania vaatteita! ♥ meinasin myös ostaa nuo samat farkut ja nyt kyllä kaduttaa etten ostanu :( omaa silmää miellyttää eniten noista tuo playsuit ja toi bomber takki! ♥

 47. Anonyymi sanoo:

  Hei! Olen tässä ostamassa uutta läppäriä ja muistaakseni sulla oli joku söpön näköinen ja tyylikäs kannettava. Minkä merkkinen se on ja mistä ostit/tilasit sen? Millainen se on käyttää ja mitä olet itse tykännyt? Entä paljon siinä oli hinta? :) kiitos jos jaksat auttaa siitä olisi paljon apua!!

 48. Anonyymi sanoo:

  Miten sä noin paljon käytät rahaa vaatteisiin? :o

 49. Saijis sanoo:

  Mäki ihastuin tuossa ensimmäisenä noihin ihaniin väreihin :)! Ja piristää kivasti kaikkia asuja <3 En valitettavasti halua puhua täällä tarkemmin, mutta käyn töissä :)

 50. Saijis sanoo:

  Voi eikä ihana oot:)♥ Ää höh :/ Kannattaa käydä hakemassa ennen, kun kaikki koot loppuu :s Oi vitsit ihana kuulla, että löyty suosikkeja ♥ :)!!

 51. Saijis sanoo:

  Heippa! :) Joo tosi kiva, kun tulit kysymään :) Eli mulla on Samsung Ativ Book 2 ja se on tilattu Verkkokauppa.comista :) Hintaa sillä oli vähän päälle 400€ :) Ja mä oon tykännyt tosi paljon, tässä on Windows 8 jonka opetteleminen oli aluksi hieman vaikeaa. Mutta nyt en osaa enää käyttää edes muista normaaleja käyttöjärjestelmiä :D Enkä vaihtaisi sitä mihinkään :) Tämä on myös tosi nopea kone ja kaikki onnistuu helposti, esimerkiksi kuvien siirtäminen, tekstin kirjoittaminen jne. :) Suosittelen kyllä lämpimästi tätä <3

 52. Saijis sanoo:

  Välillä käytän vähän enemmän ja välillä taas vähemmän :) Nyt esimerkiksi kesän alkaessa on tullut shoppailtua enemmän kesävaatteita yms. :)

 53. Julia tiainen sanoo:

  ihana blogi sulla, mutta miten sait ton otsikon alleviivattua? :)

 54. Anonyymi sanoo:

  hui melkee 240 euroa on menny noihinki vaatteisiin :OOOOO

 55. ne itsestään liimautuvat rintsikat no mun mielestä aika huonot:d mulla oli sellaset kerran yhden isoselkäsen mekon kanssa ja vaikka kuinka niissä oli muka push up efekti, niin ainoo mitä ne tekee niin jooo sen "tissivaon" kyllä, mutta vetää mun mielestä niitä hirveesti alaspäin sen up efektin sijaan:D Ihan kivat siis esim jonkun mekon kanssa, jossa on löysä etupuoli, mutta kireen yläosan kanssa ei näyttänyt kauheen hyvältä:( Ne mun oli tosin semmoset Lindexin versiot, että voi olla et ne esim nellyllä myytävät 50e vois olla vähän paremmat.

 56. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Julia! :) En valitettavasti muista enää miten se meni :( Mutta googletin, että blogin otsikon alleviivaus niin tuli muutamia hyviä ohjeita :)!

 57. Saijis sanoo:

  Välillä shoppailen vähän enemmän ja välillä taas vähemmän :) Riippuu vähän :) Tällä kertaa tuli tehtyä löytöjä paljon kerralla (:

 58. Saijis sanoo:

  Onko! :s Voi eikä :/ Tosi harmi, ettet tykännyt niistä :( Tuota mäkin oon pelännyt, että yläosa näyttää sitten tosi tyhmältä niiden kanssa :s Moni suositteli Seppälän omia, joten ehkä rohkenen kokeilemaan niitä :) Kiitos sulle paljon tästä kommentista! (:

 59. Anonyymi sanoo:

  moikka! :) saanko kysyä, että minkä kokoisena ostit tuon bomber takin, koska itse jouduin ostamaan kokoa 40 koska oli ainoa jäljellä ollut alekoko vaikka itse vastaankin kokoa 34 ja takki jää ainakin hihoista aika reilusti pussittamaan; ihan vaan lähinnä siis siksi kysyin kun sääkin näytät niin pienikokoiselta niin ois vaan kiva tietää ostinko oikeasti ihan liian ison. :)

Kommentoi