Nordicfeel – Baby Lips & Victoria’s Secret

IMG_5612

Varoitus! Postaus sisältää paljon tyttömäistä hömppää uusista kosmetiikkatuotteista ;-) Nimittäin tämän blogissa sekä Instagramissa eilen nähdyn paketin sisällöstä. Sain kumpaakin kautta monia kommentteja, joissa toivottiin tarkempaa postausta näistä ja tässä tulee

Sain hetki sitten valita Nordicfeel-nimisestä verkkokaupasta muutaman tuotteen testaukseen ja kiinnostuin heti etusivulle mennessäni näistä uusista Baby Lips huulirasvoista! En kuitenkaan missään vaiheessa tiennyt tarkkaan, että mitä he mulle lähettävät vaan sisältö pysyi yllätyksenä avaamiseen asti. Avatessani sitä mun ilme oli varmaan näkemisen arvoinen – paketti oli nimittäin, kun mulle tehty.

IMG_5635

IMG_5671q
Näistä Baby Lips huulirasvoista on saanut lukea monen ulkomaalaisen bloggaajan postauksista sekä katsoa miljoonia kuvia Weheartista ja vihdoinkin ne rantautuu myös tänne Suomeen! Nämä ilmestyy kauppoihin vasta kesän jälkeen elokuussa, mutta Nordicfeeliltä niitä saa jo nyt. Vaikka oon lukenut näistä todella paljon hyvää palautetta niin halusin itse selvittää, että onko ne sen kaiken hehkutuksen arvoisia. Ja huulirasvakeräilyn pahimpana riippuvaisena näiden kokeileminen houkutti vielä enemmän!

Pienen kriittisyyden alaisena otin ne heti testaukseen ja nyt parin päivän käytön jälkeen voin sanoa, että en enää ihmettele yhtään sitä hehkutuksen määrää :-D Onhan nämä oikeasti aivan loistavia!! Laitoin tuosta vaalean lilan värisestä purkista huuliin rasvaa noin kolme tuntia sitten ja huulet tuntuu vieläkin samalta, kun niiden laiton jälkeen – eli pehmeys ja kosteus säilyy katoamatta mihinkään. Näiden onkin luvattu kosteuttavan huulia 8 tunnin ajan.

IMG_5645aNäitä tulee Suomeen myyntiin kuusi erilaista, joista kolme tuo kosteuden lisäksi myös väriä huuliin. Noista mun kolmesta huulirasvoista pinkki ja vaalea lila on yksiä niistä ja yläpuolella näkyy pientä esimakua siitä, miltä pinkki sävy näyttää huulissa. Ajatteletteko samaa, kun minä? Nimittäin näyttää ihan samalta, kun huulissa olisi huulikiiltoa tai huulipunaa – mutta silti kaikki huulirasvan tärkeät ominaisuudet.

Nämä kolme on sävyiltään:
Keltainen Intense Care – Kirkas väri, joka tuoksuu mantelille ja kirsikalle
Vaalea lila Peach Kiss – Sävyttävä ja tuoksuu samalla mehukkaalle persikalle
Pinkki Pink Punch – Sävyttävä ja tuoksuna eksoottinen passionhedelmä

Kaikki kuusi Baby Lipsiä löytyy täältä.

IMG_5702
Baby Lipsien lisäksi paketissa paljastui viiden pienemmän Victoria’s Secret body mistin pakkaus. Tähän yhteen pakettiin on kerätty kaikista suosituimmat tuoksut ja löysinkin heti näitä testaillessa uusia suosikkeja! Näitä pienempiä 60ml kokoisia body mistejä on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi pienessä laukussa ulos lähtiessä sekä tämä pakkaus on täydellinen idea lahjaksi!

IMG_5707
Pakkaus pitää sisällään Love Spell, Pure Seduction, Amber Romance, Coconut Passion ja Sheer Love nimiset tuoksut. Mun uudeksi suosikiksi nousi heti toisena vasemmalla oleva Pure Seduction! Tuoksu on ihanan kukkainen ja raikas 

Moni kyselikin eilen tietoja Nordicfeelistä ja oman käyttötilin tietoja tarkastellessani huomasin, että oon käyttänyt tätä nyt jo parin vuoden ajan eli ensimmäisen kerran oon tilannut täältä silloin, kun kuulin tästä verkkokaupasta vuonna 2012. Oon aina ollut tyytyväinen ja tämä on yksi niistä ainoista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista, joista uskallan tilata luotettavasti. Postikulut on noin 5€, paitsi yli 59€:n tilauksiin ne on ilmaiset. Lisäksi paketit tulee Mypack-palvelun kautta esimerkiksi lähimpään Siwaan noin 2-4 päivässä!

Huh tulipas tästä kilometripostaus! Toivottavasti saitte uutta tietoa ja kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte postauksesta? Entä meinaako moni testailla uusia Baby Lipsejä?


55 Responses to “Nordicfeel – Baby Lips & Victoria’s Secret”

 1. Kristiina sanoo:

  Itsekin oon katsellut tuota VS-body mist pakkausta ja tämän luettuani olen entistä varmempi siitä, että mun täytyy itsekin tuo paketti hankkia! Nuo Baby Lips-huulirasvat houkuttelee kyllä myös! :) Tosi hauska sattuma muuten tuo, että muutettiin asuntoon, jonka vieressä oot asunut! :D

 2. heidimaaria sanoo:

  ää voi ei mitä ihania tuotteita!! Selailin heti sivuja, ja päätin tilata noista huulirasvoista ton liilan ja pinkin. Ja noista vs.n kysyisin, että mikä/mitkä hajuvedet on sun lempparit? Haluaisin kesäksi jonkun tuoksun, mikä olisi ihanan raikas ja tyttömäinen, ja jota ensi talvena tuoksutellessa tulisi tämä kesä mieleen :) ja koska vs.n tuotteet ei ole mulle tuttuja, aattelin kysyä sulta neuvoa!

 3. Jessica sanoo:

  Kuten sanoin Instagramissa, aloin lukee sun blogia ihan vasta äskettäin, ja nyt oon täysin lumoutunut! Katson varmaan tunnin välein onko tullut uutta postausta ja nyt kun auringonoton jälkeen näin tämän, niin jeeee! Aivan ihania juttuja oot tilaillut, itelläni ei ole yhtäkään Victoria's Secretin tuoksua, mutta onneksi heinäkuun laivareissu pelastaa! ;) Susta on tullut ihan mun lempibloggaaja, selasin eilenkin pari tuntia sun postauksia, ne on vaan niiin mahtavia! <3 Anteeksi ylipitkästä kommentista! ;D

 4. Oona sanoo:

  Silmät kiiluen menin heti tonne sivuille :D

 5. Anonyymi sanoo:

  ääh oon niin kateellinen! :D mäkin ottaisin mielelläni tollaisen paketin ;) mutta ehdottomasti täytyy noita huulirasvoja kokeilla kohan niitä Suomeen tulee :)

 6. inka sanoo:

  oioi kun noi victoria's secretin tuotteet himottelis! :o

 7. Anonyymi sanoo:

  Ihanasti Saija kirjoittelet tuotteista! <3 Sopisiko mielestäsi tuo VS än body mist pakkauksen tuoksut 14 v neidille? Täytyy tyhmä kysymys esittää, ovathan body mistit ihan normaaleja hajuvesiä/tuoksuja?

 8. Janni sanoo:

  Apua, en voinut olla tilaamatta noita babylipsejä (ja samalla vähän nuutalin krhmm) myös testiin! :D Tän postauksen värit ja kuvat on taas kerran ihan täydellisiä – ihanaa miten täysillä tähän blogiin panostat! :)

 9. ELLEN sanoo:

  Sulle ois haaste mun blogissa:)
  rakkauttakameraan.blogspot.fi

 10. Janette sanoo:

  Miten sä saat otettuu noin hienoja ja valoisia kuvia? :) Ihana postaus! :)

 11. Virvas Way sanoo:

  Mulla on love spell,enkä oo käyttäny sitä yhtään,jotenki se ei iske muhun ;D mutta rakastan such a flirt:tiä ♥ ja pure daydream!

 12. Jutta sanoo:

  Mä en kyllä malta edes odottaa, että noi babylipsit rantautuvat elokuussa Suomeen (vaikken tätä kesän loppumista odotakaan – kaikella kivalla on aina varjopuolet) ! Aivan ihanasti oot kirjoitellut näistä ♥ Pakko kyllä itsekin päästä ostamaan noita ensimmäisten joukossa :)

 13. Janni sanoo:

  (muutakin* :D)

 14. Oona sanoo:

  Mäkin laitoin Nordicfeelille menemään tänään tilausta, jossa oli paketti Babylips- huulirasvoja ja just noi samat VS:n bodymistit! :D

 15. Ansku sanoo:

  En voinut olla tilaamatta noita babylipsejä, pakko päästä testaamaan niitä ! Ihana postaus taas jälleen kerran :) <3

 16. Saijis sanoo:

  Suosittelen lämpimästi hankkimaan :) Siinä voi testailla kaikkia tuoksuja ja sitä kautta löytää myös omat suosikki tuoksut :)! Nuo Baby Lipsit on aivan ihania myös, onneksi saadaan ne myös Suomeen<3 Niin on :D Luin sun postausta suu auki ja mietin, että voiko olla totta:D Meistä olisi tullut muuten naapurit! :)

 17. Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä :) Nuo on nimittäin niin ihania tuotteita kaikki ♥ Oi vähän kiva :) Mä vähän luulen kans, että tulee tilattua itsekkin ne loput kun nuo oli niin hyviä huulirasvoja :)! Hei kiva, kun tulit kysymään :) Eli ehdottomasti jos vähäänkään tykkää kookoksen tuoksusta niin Coconut Passion! <3 Se on ehdoton suosikki ja herkullinen tuoksu on myös Sheer Love ja jos tykkää mansikan tuoksusta niin Strawberry & Champagne :) Siinä on mun kolmen kärki ja ihastut varmasti noista jokaiseen :)!!

 18. Saijis sanoo:

  Voi ei! Ihan huippu ihana kommentti! Oikeasti oon ihan sanaton :) Sait mut hyvälle tuulelle sun Instagram kommentilla ja nyt ehdottomasti lisää tällä :) Aivan ihana kuulla tälläistä palautetta :)! Tästä saa niin paljon lisäpotkua bloggaamiseen ja inspiraatiota lisää :) Oot ihana, kiitos vielä kerran tuhannesti ihanista sanoista <3!! :)

 19. Saijis sanoo:

  Se on niin koukuttava sivu! :D Siellä voi viettää tunteja selaillen kaikkia ihania tuotteita ja samalla vähän tilata ;-)

 20. Saijis sanoo:

  Oli kyllä aivan ihana paketti :) <3! :) Joo kannattaa :) Nuo on niin iso hitti ympäri maailmaa ja kosteuttaa tosi hyvin huulia :) Lisäksi tuo pinkki tuoksuu taivaalliselta! :p

 21. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä yksi ehdottomia kestosuosikkeja :) Niin hyviä ja tuoksu säilyy pitkään<3 Niitä selaillessa tulee aina suuri valinnan vaikeus ja tekisi mieli tilata kaikki :D!

 22. Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :) Kiitos älyttömästi <3 Oo joo sopii :)! Mä tiedän monia sen ikäisiä ja vähän nuorempia, jotka käyttää näitä :) Ja nämä sopii tosi hyvin oikeastaan kaiken ikäisille :) Joo on :) Ne on tarkoitettu suihkutettavaksi ympäri vartaloa eli voi käyttää esimerkiksi heti suihkun jälkeen ja tuoksuu samalla tavalla, kun normaalit hajuvedet! (: Suosittelen kyllä lämpimästi noita body mistejä ♥

 23. Saijis sanoo:

  Eikä ihana sinä :D Noita ei kyllä voi vastustaa! :) Onhan nuo super söpöjä ja oikeasti vielä hyviä huulirasvoja ;> Oo kiitos tuhannesti ihanista sanoista Janni!! :)

 24. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :)! Oon joskus tuon tehnyt, mutta katsotaan jos innostuisin tekemään uudestaan :p

 25. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon :)! Muutama hyvä vinkki on, että kuvaa luonnonvalon aikaan eli keskipäivällä suunnilleen valkoista taustaa vasten ja lisään yleensä kameran asetuksista lisää valoa niin kuvista tulee kirkkaita :) Ja tarvittaessa koneella vielä kirkkautta ja varjostuksia :) Toivottavasti tästä oli apua <3

 26. Saijis sanoo:

  Aijaa voi ei :/ Se on ehkä vähän voimakkaampi, kun kaikki muut :o Oi joo ne on aivan ihania!! :) Ootko kokeillut Coconut Passionia? Se on kaikista paras, suosittelen kokeilemaan jos et oo vielä!;>

 27. Saijis sanoo:

  Sama täällä! :) Yksi hyvä asia kesän loppumisessa on :p Nimittäin nämä ;)! Kiitos super paljon Jutta ♥! :) Joo kannattaa olla ajoissa silloin ostamassa, kun luulen että nämä viedään varmaan käsistä heti kun ne tulee :D!

 28. Saijis sanoo:

  Laitoitko <3 Voi vitsit vähän kiva :) Voin sanoa, että et tuu pettymään ;-)! Tuo paketti on niin hyvä, kun siinä tulee monia eri tuoksuja ja voi vaihdella vaikka joka päivälle oman:)

 29. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että näin moni innostui näistä :)! Kiitos älyttömästi ihanista kommenteista, ne piristää aina :) <3!

 30. ★ Ansku sanoo:

  Oon ihan samaa mieltä noista babylipseistä, tosi ihania! :-) Ja VS:n body mistit: pure perfection. ♥ Ja tosi kiva postaus, kuten aina! <3

 31. Saijis sanoo:

  Oi ne on kyllä aivan ihania :) Joo! Yllätyin siitä miten hyvältä se tuoksui :) Kiitos hirmu paljon ja ihana kuulla, että tykkäsit ♥! :)

 32. Elina H sanoo:

  Oooi vitsi ku kuulostaa ihanilta noi Baby Lipsit ♥ meen kyllä heti ostaan ku ilmestyy kauppoihin!

 33. Nelli sanoo:

  ihanaa, et babylipsit tulee vihdoinki suomeen ♥ aion ehdottomasti hankkia noita ainakin kolmin kappalein! :-D ♥ ja ehkä innostun myös tilaamaan tuolta nordic feeliltä jotain, haluisin nimittäin myös testata VS:n tuotteita :) ♥

 34. Anonyymi sanoo:

  saija mun on pitäny jo pitkään laittaa tää kommentti että voisitteko te tatun(?) vai apua mikä sen sun poikaystävän nimi oli? :o kanssa tehdä sellasen postauksen missä kerrottas teijän tarina, miten tapasitte, miten yms.? se olis aivan ihana postaus ja uskon että tosi moni muuki tykkäis!! :) + saija sun blogi on ihan älyttömän ihana ja sä oot vaan niin ihana ja kaunis persoona!♥

 35. Anonyymi sanoo:

  mitä luulet oisko teistä tullut hyviä ystäviä kristiinan kanssa, jos ette olisi muuttaneet pois? tehän oisitte voinu ottaa toisistanne esim. päivänasu-kuvia! se olis ollu just siistii ku oisitte tutustuneet! :D:)

 36. Anonyymi sanoo:

  Kävin vähä aikaa sit espanjassa ja ostin kans tota baby lipsiä! Oon kyl samaa mieltä et nuo on ihaihaihanaa <3

 37. Saijis sanoo:

  Ne on aivan ihania ja ehdottomasti suosittelen ostamaan :)! Ja tekee pehmeiksi huulet sekä niissä älyttömän ihana tuoksu ♥! :)

 38. Aivan ihana lukea että onko nämä niin hehkutetut Babylipsit niin hyviä, ja nyt sitten kuumotetaankin että pääsisi itsekkin testaamaan:D Tuo VS Pure seduction on munkin mielestä aivan huippu, ja sen hajuvetenä itselleni laivalta nappasin!
  Nää sun postaukset on aina niin ilosia, tulee aina hyvä mieli lukiessa:)!

 39. Saijis sanoo:

  Olis varmaan :)! Ja olis kyllä ollu kiva ottaa yhdessä asukuvia ja muita blogiin liittyviä juttuja esim. postauksia:) Ei se tutustuminen olisi vielä myöhäistä ;)!

 40. Anonyymi sanoo:

  Paljon noi maksaa?:o

 41. Anonyymi sanoo:

  Heeei saija! :D Osaakko yhtää sanoa et onko noi bodymistit sillai ns riittosia :D varmasti vaikea arvioida, mut olis mahtavaa tietää :)

 42. Emma sanoo:

  Ihana blogi sulla! Osaakko sanoo että kauanko tossa tilauksessa suurinpiirtein kesti?:)

 43. Saijis sanoo:

  Niinpä! :) Vitsit niitä on jo odoteltukin ♥ Ihana sinä :-D!! Joo ehdottomasti kannattaa, tuolla on niin hyvä tuo VS:n valikoima, että iskee ihan valinnanvaikeus, kun tekisi mieli tilata kaikki :D ♥

 44. Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että tulit nyt kommentoimaan :)! Joo Tatu se on ja sun idea kuulostaa tosi kivalta :) Oonkin monesti miettinyt, että voitais joskus tehdä Tatun kanssa yhdessä postauksia tai laittaa sen tekemään joku postaus yms. :) Voi eikä, kiitos älyttömästi piristyksestä ihana ♥!! :)

 45. Saijis sanoo:

  Oi vitsit vähän kiva :)! Nuo on aivan ihania, ei voi millään vastustaa :)<3

 46. Saijis sanoo:

  Joo nuo on todella hyviä ja kosteuttaa niin ihanasti huulia :) Ehdottomasti kannattaa testailla, kun ne saapuu Suomeen :p! Oi joo se tuoksu oli kyllä positiivinen yllätys :) Voi kiitos tuhannesti :) Niin kiva kuulla, että tulee hyvä mieli näistä :) Wau kiitos vielä kerran <3

 47. Saijis sanoo:

  Jos tarkoitit Baby Lipsejä niin ne on 4.50€/kpl :))

 48. Saijis sanoo:

  Joo on tosi riittoisia :)! Hankala sanoa aikaa, mutta jos joka päivä käyttää niin reilusti yli puoli vuotta kestää :)!

 49. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Emma :)! Mulla meni muistaakseni 3 päivää(:

 50. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! <3 Ajattelin kysäistä noista victorias secretin body misteistä että käytetäänkö niitä normaalien eu de toilette tuoksujen tapaan? Olen itse huomenna lähdössä silja serenadelle josta löytyy itämeren suurin victorias secret valikoima ja nuo body mistit himoittaisivat kovasti, sillä hintakin taitaa olla suht edullinen (11-15e) :)

 51. Nomi sanoo:

  Mää löysin täältä Thaimaasta noita huulirasvoja ja menin ehkä hieman hulluksi kun hintaa on vähän yli euro.. :p

 52. Henna sanoo:

  Hei osaatko sanoo,miks en löytäny tota body mist pakkausta tuolta?/: haluaisin nimittäin tilata(:

 53. Anonyymi sanoo:

  Moi Saija sulla on tosi ihanan kuuloinen blogi ja haluan mielelläni liittyä lukijaksi!:) Tuli sellainen kysymys mieleen mistä löysit tuon testijutun, että sait ilmaiseksi VS än bodypakkauksen? :) Kiitos jos vastaisit ♡Ja onko se enään voimassa? :D

 54. Anonyymi sanoo:

  sama täällä!! haluaisin kovasti tuon pakkauksen mutta en löydä sitä tuolta sivuilta!:(

 55. Anonyymi sanoo:

  Saako noita tollasia vs pakkauksia tilattua sieltä? Oon selannu noita sieltä nyt pari päivää mutta en oo huomannu tollasta pakkausta. Niitä tuoksuja on niin paljon etten millään osaisi päättää joten olisi kivaa tuollainen paketti tilata.

Kommentoi