New decoration Part. 1

Oikein hauskaa alkavaa pääsiäistä! Ollaan aloitettu pääsiäinen Tatun kanssa yhdessä laatuaikaa viettäen. Nautiskeltiin äsken eri juustoja, patonkia ja tuorejuustoa… Voin sanoa, että tätä paremmin ei voisi pääsiäinen edes alkaa!

Innostuin myös tänään päivällä siivoamaan koko asunnon, laittamaan tuoreita tulppaaneja esille sekä samalla napsin muutamia kuvia meidän uusista sisustusaiheisista hankinnoista! Pikku hiljaa alkaa koti olla vihdoinkin valmis *sydänsilmäinen emojihymiö*. Ainoastaan edessä on yksi Ikean reissu sekä parveke tulisi laittaa kesäksi kuntoon. Sen jälkeen pääsen kuvaamaan teille kokonaisen asuntopostauksen!! Jee oon siitä älyttömän innoissani En kuitenkaan malta olla esittelemättä ennen sitä näitä erilaisia uusia hankintoja ja moni teistä on itse asiassa tykännyt paljon sisustuspostauksista, joten mennään asiaan:

IMG_0240
Meillä on ollut jo pidemmän aikaa etsinnässä uusi tv-taso. Meidän hakukriteerit tuntui olevan vissiin liian korkeat, sillä oikeaa tasoa ei tuntunut millään löytyvän. Haluttiin sen sisältävän paljon säilytystilaa (että saadaan n. 300 leffaa mahtumaan johonkin), lisäksi sen tulisi olla matala sekä korkeakiilto valkoinen, joka sopisi meidän ruokapöydän kanssa silloin hyvin yhteen. Pitkä etsintä tuotti vihdoin tulosta ja löydettiin tämä kuvassa näkyvä yksilö. Yksinkertainen, mutta samalla kaunis!

IMG_1013
Vaaterekki sai myös pienen muutoksen, nimittäin siihen tuli uudet henkarit. Edelliset muoviset oli niin huonosti suunniteltu, että mun vaatteet tippui aina niistä. Vähän väliä sai olla lattialta nostamassa tippuneita vaatteita ja onnistuin mä jopa muutossa hajottamaankin yhden niistä muovihenkareista. Aluksi mun oli tarkoitus ostaa tähän mustat puuhenkarit, mutta silloin kun lähdin ostamaan niitä niin ne oli loppu. Tyydyin lopulta näihin perus valkoisiin, jotka oli kyllä huomattavasti parempi ratkaisu Nyt vaatteet pysyy tukevasti henkareilla ja rekki näyttää vielä kivemmalta!

IMG_0948
Ostettiin eteiseen pieni jakkara, joka on oikeasti ollut suuri pelastus. Me omistetaan Tatun kanssa kumpikin monet tennarit ja yleensä vähintään toisen täytyy sitoa kengännauhat ennen lähtöä. Tämän ostaminen on kyllä helpottanut meidän arkea huomattavasti :-D Nyt kengät on helppo sitoa nopeasti, kun on jakkara minkä päällä istua.

IMG_0932
Ostettiin viikko sitten meidän kaikkiin ikkunoihin valkoiset läpikuultavat purjerengasverhot ja tänään saatiin ne lyhennyksestä. Ne oli pakko päästä heti laittamaan ikkunaan ja vitsit miten hyvältä ne näytti. Meidän kummankin mielestä verhot tuo ihanaa kotoisuutta ja oli tuskaa olla jo kuukausi ilman niitä. Koti tuntui jotenkin täysin keskeneräiseltä ilman niitä.

IMG_0967
Keittiöön piristystä tuo uudet säilytyspurkit. Laitoin näihin aluksi vähän mitä kaapista löytyi. Kahdesta purkista tuli aika pasta painotteinen, mutta kahteen muuhun purkkiin on tulossa jotain ihan muuta.

IMG_0923
Myin meidän vanhan päiväpeiton netissä ja oltiinkin tosi kauan ilman päiväpeittoa. Tilasin tämän Luhdan päiväpeiton netistä ja niinhän siinä sitten kävi, että sieltä tuli väärä koko… Sen jälkeen se palautettiin ja tilalle tuli vihdoin oikean kokoinen puhtaan valkoinen päiväpeitto! Kuvasta ei ehkä huomaa, mutta peiton kangas on sellaista hieman ”rahisevaa” materiaalia. Tämän takia siihen ei myöskään tartu lika helposti. Ajattelin jossain välissä etsiä tähän uusia kivoja tyynyjä noiden mustien kaveriksi!

IMG_0997
Uusi hammasharjamuki sekä saippuapumppupullo edellisen hajonneen tilalle. Toivotaan, että tämä kestää vähän paremmin mun käsittelyä…

IMG_0976Tämä on vilahtanut täällä blogissa jo ennemmin eli meidän kylppäriin sopivat sisustustikkaat. Nämä tuo huomattavasti kivaa vaihtelua normi hyllykköön.

IMG_1028
Ja viimeisenä uusia mukeja, käsipyyhkeitä sekä keittiöliina.

Siinä olisi aikalailla kaikki mitä ollaan muuton jälkeen tänne pikkuhiljaa hankittu. En laittanut tähän erikseen mitään ostopaikkoja tai hintoja, mutta jos haluat tietää jostain esineestä/huonekalusta enemmän niin vastaan mielelläni kysymyksiin :)

Mitäs tykkäsitte välillä tälläisestä sisustuspostauksesta?

84 Responses to “New decoration Part. 1”

 1. Anonyymi sanoo:

  Rumaa… Liian valkosta ihan ku sairaala.

 2. Sisko- Liisa sanoo:

  Miks poistit sen synttärilahjapostauksen? :o oon niin oottanu sitä enkä kerennyt lukea!

 3. salla L sanoo:

  Ihanan vaaleeta ja kaunista teillä!!:)
  Mistä nuo viimeisessä kuvassa olevat mukit on?, ihania!!

  http://linssin-takana.blogspot.fi/

 4. Nea sanoo:

  aaa ihanan valkosta ♥

 5. Saijis sanoo:

  Ehkä näiden postauksessa olevien juttujen perusteella näyttää, että olisi paljon valkoista. Todellisuudessa tässä näkyy ehkä 1/5 osa koko asunnosta :D Mutta kyllä meillä on paljon myös mustaa, esimerkiksi iso musta nahkainen sohva, joka vie olohuoneessa kaiken huomion, ruokaryhmän mustat nahkatuolit yms. Sekä tuollaista "puun väristä" keittiössä :)

 6. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi on toi jakkara ja noi spagetti yms purkit ja mitä makso? :)

 7. Saijis sanoo:

  Pahoittelut tästä! :( En tajua mitä eilen tapahtui, mutta yhtäkkiä netti jäi paikoilleen ja olin siinä samalla saanut koko postauksen poistettua!! :'( Kirjoitan sen pian uudestaan ja julkaisen niin pääsette näkemään sen :)!

 8. Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos tuhannesti! :) Nuo mukit on Clas Ohlsonista :) Mustakin ne on aivan ihanat<3

 9. Emma sanoo:

  ihanat mukit <3 mistä ne on? :-)

 10. Julia sanoo:

  Teillä on ihan hirmu kaunista! Mä oon ihan rakastunu valkoseen sisustuksessa ja harmittaakin kun meillä on kaikki mustaa melkeempä, tai tummaa siis.. =(

 11. Janni sanoo:

  Ihanan näköistä, voi että! näitä sisustus ja asuntojuttuja oon kovin ootellu, kiva ihailla näitä kun oma maku tuppaa olemaan melkosen lähellä tätä, valkonen tuo avaruutta ja tilaa ja sitä on kiva piristää muilla väreillä, eli ei mun silmään ainkaan oo liian vaaleaa! :) hyvältä siis näyttää, kyllä teidän kelpaa! :)

 12. Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo kylppärin hyllykkö on ?

 13. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ♥ Tykkään kans älyttömästi!! :)

 14. Saijis sanoo:

  Jakara on Jyskistä ja se oli 25€ sekä säilytyspurkit on Halpa-Hallista noin. 12€ :))

 15. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Ne on niin kivat munkin mielestä:)<3 Ja ne on Clas Ohlsonista (:

 16. Saijis sanoo:

  Oo kiitos hirmuisesti Julia<3 Joo niin mäkin! Valkoinen on ihanan raikas ja avartaa :) Voi höh :( Mutta pienillä valkoisilla yksityiskohdilla saa myös jo paljon aikaan :) Kannattaa testata vaihtamalla esimerkiksi tyynynpäälliset yms. ;-)!

 17. Saijis sanoo:

  Voi ei miten ihana kuulla, että oot odotellut näitä :)! Oi vähän kiva :) Se tuo kyllä ihanasti avaruutta ja tekee muutenkin kaikesta kivan valoisan :) Meillä on sen lisäksi mustaa eikä munkaan mielestä ole liian vaaleaa :)! Hihi niinpä, tykkään tästä kyllä niiiin paljon ♥ :)

 18. Saijis sanoo:

  Jyskistä :>

 19. Jansku sanoo:

  Nää on ihanii ! :) Koska sisustus on aivan ihanaa !!

 20. Anonyymi sanoo:

  Ihan tajuttoman ihanan näköistä <33 Oon kyllä niin kateellinen sulle !

 21. Anonyymi sanoo:

  miten sulla voi olla varaa kaikkeen shoppailuun ja sisustuksee? nuo ei varmaa oo ollu mitää halpoja juttuja O_o :o ootko rikkaasta perheestä?

 22. Anonyymi sanoo:

  Kaunista teillä ! Ja mun mielestä ois äly kiva sellanen postaus mihi lukijat sais lähettää kysymyksiä suhu ja poikaystävääs liittye ja valittisit niistä tietyn määrän ja Sitte vastailisitte yhessä niihin videolla :) !! Taikka sit sellane et poikaystäväs sais toteuttaa jonku postaukse !

  Ja sit epäonnistuneet kuvat postaus.

  Meikkivideo.

  Viikon ruuat postaus.

  Postaus poikaystäväs vaatteista .

 23. Anonyymi sanoo:

  Oon totaalisesti unohtanut esitellä teille mun synttärilahjat ja varsinkin Tatulta lahjaksi saadut kaksi tyttömäisen söpöä juttua. Lähiaikoina tullaan olemaan enemmänkin synttäritunnelmissa, sillä viikonloppuna on tulossa kauan odotettu postaus synttärijuhlista!

  Tatu ilmoitti mulle mun synttäreiden aikoihin, että tuun saamaan lahjani hyvin pian. Ehdin jo hieman jännittää sekä pari kertaa miettiä, että mitäköhän hän on keksinyt. Eräänä päivänä kierreltiin kauppoja ja mentiin Moda Aukian ohitse, jolloin Tatun vei mut myymälään sisään ja sanoi, että saan itse päättää oman lahjani. Voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olin ♥ Lahja tulisi olemaan samalla kiva yllätys, mutta silti oon saanut vaikuttaa sen valitsemisessa.

  Hetken aikaa kiertelin ja pyörin erilaisilla hyllyillä. Katselin erilaisia kodin sisustusjuttuja, laukkuja ja sitten mun huomio kiinnittyi erääseen "osastoon". Se suorastaan huusi mun nimeä söpöydellään ja herkullisilla väreillään!! Nimittäin Ted Bakerin osasto…. Ahh olisin voinut jäädä sinne moneksi tunniksi vaan ihailemaan ja näpräämään niitä tyttömäisiä ihanuuksia.

  Tässä kohtaa olinkin jo 99%:n varma, että haluan kotiuttaa sieltä jotain itselleni. Omistan entuudestaan Ted Bakerin mustan laukun, joten tällä kertaa keskityin enimmäkseen kaikkiin pieniin juttuihin, muun muassa puhelimenkuoriin, meikkilaukkuihin, kenkiin, lompakkoihin jne. Kuitenkin nämä kaksi oli ylitse muiden – Mun puhelimelle tarkoitettu kesäisen värinen puhelinkotelo sekä vaaleanpunainen isokokoinen meikkilaukku. Puhelinkotelossa on kultaiset yksityiskohdat ja meikkilaukussa on ruusukultaiset yksityiskohdat.

  En voi sanoin kuvailla miten onnellinen ja kiitollinen oon näistä ♥ Kummatkin on päässyt heti ahkeraan käyttöön! #loveit

  Tuossa tuo postaus, kopion sen bloglovinista kun se siellä vielä näkyy! Että jos olisit muuten kirjoittanut uudestaan, anteeksi jos vaikutan liian innokkaalta.. Ja voit poistaa tämän kommentin, ajattelin vaan jos olisit sattunut tarvitsemaan niin ei tarvii kokonaan uudestaan kirjoittaa!

 24. Anonyymi sanoo:

  Teidän kämppä on ihana! *sydänsilmäinen emojihymiö* en malta oottaa että teet sen kokonaisen asuntopostauksen!

 25. Anonyymi sanoo:

  Omg teijän asunto on ihan unelma, jotain niin täydellistä! En malta oottaa asuntopostausta! :) <3

 26. Taru sanoo:

  ihana kämppä! haluun samanlaisen :D

 27. Lotta sanoo:

  Ihanan avaraa ja valkoista! <3 Oot taitava sisustaja! :)

 28. Emma sanoo:

  ihana kämppä teillä! odotan innolla tulevia sisustuspostauksias :-) ! ja noi teidän kylppärin sisutusportaat on tosi mukavan näköiset :3

 29. Julia sanoo:

  Oon ihan innoissaan oottanut sulta kämppäpostausta! Itselläkin on asunnonetsinnät menossa, niin ihana katsella toisten koteja :) Mistä oot muuten ostanut nuo pastapurnukat? Just tollasia oon etsinyt tovin :)

 30. Laura sanoo:

  toi on ku suoraan jostain sisustus lehdestä! <3

 31. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania ostoksia ja uskon että kämppä kokonaisuudessaan on vielä hienompi! :) ihana blogi sulla! :3

 32. Anonyymi sanoo:

  Upean näköistä:) haluaisin kysyä, että pölyyntyykö vaatteet vaaterekissä?:) olen itse myös harkinnut ostoa:p

 33. Pinja sanoo:

  Tosi upea asunto! Vaikuttaa just sun tyyliseltä! :)

 34. Saijis sanoo:

  JEEE!! OOT IHANA <3 Wau! En voi tarpeeksi kiittää miten onnellinen oon, kun sain tämän tekstin :) Mulla on kyllä ihan parhaat lukijat! :) Kiitos sulle älyttömästi :) Täytyy kirjoittaa tuo postaus uudestaan joku päivä :)!

 35. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät:)! Hihi <3

 36. Anonyymi sanoo:

  Teillä on kyllä tosi kaunis koti! En jaksais oottaa että itekkin pääsen sisustamaan oman kodin!

 37. Saijis sanoo:

  Wau kiitos paljon:)<3 Höpö höpö, ihan turhaa oot!

 38. Saijis sanoo:

  Valitettavasti raha-tai perheasiat ei kuulu tänne blogin puolelle :s Toivottavasti ymmärrät :)!

 39. Saijis sanoo:

  Kiitoksia :)! Oo tosi kivoja ideoita :) Tatu voisi kyllä jonkun postauksen toteuttaa joskus yksin ja tuo video kuulostaa myös hauskalta! (: Nuo muutkin ideat on kivoja, kiitos näistä ♥

 40. Saijis sanoo:

  Aw kiitos hirmu paljon

 41. Saijis sanoo:

  Voi ei kiitos sulle tuhannesti :) Niin ihanasti sanottu ja kiva kuulla, että odotat jo sitä! <3 (:

 42. Saijis sanoo:

  Kiitos superisti ! (: Oo vähän ihana kuulla, että tykkäät tästä! :)

 43. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Lotta!! :) Ihanasti sanottu, piristit kyllä päivää tällä kommentilla<3

 44. Saijis sanoo:

  Hih kiitos hirmu paljon Emma! :) Oi ihana kuulla :) Ajattelin tehdä näitä sisustuspostauksia lisää, kun täytyy esitellä Ikean ostokset, parvekkeen jutut yms. niin tämän postauksen jatkosia tulee myöhemmin lisää ;> Niin on :) Ne on kyllä munkin mielestä tosi kivat ja sopii meidän kylppäriin hyvin :p

 45. Saijis sanoo:

  Eikä miten ihanaa, että oot odottanut! :) Ajattelin välillä tehdä tälläisiä sisustuspostauksia ja "ennakkokatsauksia" :) Sit hetken päästä pääsen tekemään kokonaisen asuntopostauksen :) Nuo purkit mä löysin ihan sattumalta Halpa-Hallin sellaiselta osastolta, jossa on kaikkia ihania säilytysjuttuja :) Mäki oon etsinyt jo hetken aikaa, enkä oo missään muualla noita nähnyt :

 46. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana asunto! :–)
  Mulle iskee kyllä ehdottomasti tuo valkoinen väri, eikä sitä voi olla mun makuun koskaan liikaa, vaikka kaikki eivät siitä niin pidäkkään. :p

 47. Anonyymi sanoo:

  Onko tv-taso Sotkasta? Oon ite etsinyt vastaavaa! :)

 48. Saijis sanoo:

  Ää apua miten ihanasti sanottu :)! Kiitos tuhannesti<3

 49. Veera sanoo:

  Aivan ihanan näköinen asunto, hurjan kiva värimaailma!! :)

 50. Ulla Saari sanoo:

  Aivan hullun ihana asunto teillä, mitä tähän asti nähnyt näitä kuvia. Todellinen unelma! Tykkään tosi paljon <3

 51. Ilonaah sanoo:

  Aivan ihana kaikin puolin, oon rakastunu <3

 52. Anonyymi sanoo:

  Vitsi kuin ihana kämppä, ootan innolla! Ehkä itteäni häiritsi hieman noi kolme tyynyä tossa sängyllä, tyynyhamstraajana noita on musta aivan liian vähän. :D

 53. Saijis sanoo:

  Joo näistä näkyy ehkä 1/5 osa asunnosta :p Hihi kiiiitos hirmuisesti!! :)

 54. Saijis sanoo:

  Kiitän! (: Kyllä ne ihan vähän, mutta ei mitenkään näkyvästi tai niin, että se haittasi:)! Ja nuo puuhenkarit kerää huomattavasti vähemmän pölyä (jos edes yhtään), kun vertaa edellisiin :)! Suosittelen kyllä lämpimästi ostamaan tuollaisen ;)!

 55. Saijis sanoo:

  Kiitti paljon Pinja! :) Joo niin on:) Mä rakastan tätä ja en voisi olla onnellisempi tämän suhteen!! <3 :)

 56. Saijis sanoo:

  Oi kiitos sulle paljon! =) Voi vitsit se on kivaa :)! Omaa kotia on ihan paras sisustaa :)

 57. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon:)! Joo mulla sama! Rakastan valkoista väriä sisustuksessa ja myös vaatteissa ♥ Eikä munkaan makuun voi olla koskaan liikaa ;-) Nämä on kans vähän makuasioita :) Kiva kuulla, että sä tykkäsit :)!

 58. Saijis sanoo:

  Se on Jyskistä :) Sotkassa oli myös samantyylinen, mutta se eli meidän makuun vähän liian korkea :) Ihana kuitenkin niin, kun kaikki tuon tyyliset <3 Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Jyskistä, siellä oli muutamakin tuollainen samantyylinen!:)

 59. Saijis sanoo:

  Oo voi vitsit kiitti paljon Veera! (: Me ollaan kans niin hurahdettu tuohon värimaailmaan :) Se on mun mielestä ihanan valoisa ja kaunis :)!

 60. Saijis sanoo:

  Aww kiitos älyttömästi ihanuus :') Niin ihana kuulla, että tykkäät tästä ! <3

 61. Saijis sanoo:

  Hihi kiitos ihanuus!! :) <3

 62. Saijis sanoo:

  Oii kiitos paljon! :) Joo niin mäki oon! :D Ja mua häirittee kans tosi paljon… Tuo mustavalkoinen tyyny on lähtemässä kaverille ja tuohon jää ainoastaan nuo kaksi mustaa eli todellakin liian vähän! :D Kirjoitin tekstiinkin, että tarkoitus olisi ostaa noiden kaveriksi uusia tyynyjä, mutta mitään hienoja ei oo tullut vielä vastaan :/ Aion kuitenkin ostaa siihen vähintään kaksi tyynyä lisää ;-)

 63. Ansku sanoo:

  Teidän koti näyttää tosi raikkaalta ! ♥ Tykkäsin tästä postauksesta, en malta odottaa sitä koko kämpän esittelyä ! :)

 64. Milla sanoo:

  Ihanalta näyttää! Mukavan raikasta ja "puhtaanoloista"! :))

  Milla / millamainen

 65. Saijis sanoo:

  Voi iso kiitos ihanuus ♥! Ihana kuulla, että tykkäät :) Odotan kans itsekkin, että pääsen jo kuvaamaan sen teille!! :)

 66. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Milla <3 Joo mä niin tykkään puhtaan valkoisesta sisustuksesta ja siihen väriä vähän mustalla yms. :)!

 67. Anonyymi sanoo:

  Mistä oot hankkinu tuon vaaterekin? :) haluaisin itse myös sellaisen, mutta en oo oikee löytäny mistää D:

 68. Anonyymi sanoo:

  Mieletön sisustus! Yksinkertaisuus ja valkoinen on kaunista! Oon iha sanaton :o en tuu ikinä saamaa noi hienoa huonetta:-(

 69. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi pomegrante rätti on? :)

 70. Saijis sanoo:

  Se on Jyskistä :) Siellä on ainakin muutamakin erilainen :) Kannattaa käydä katsomassa:p Noita on kyllä tosi vaikea löytää! :(

 71. Saijis sanoo:

  WAU kiitos sulle älyttömästi <3 Niin ihanasti sanottu :) Höpö höpö älä oo noin varma :) Unelmista kannattaa pitää kiinni niin ne voi toteutua!! :)

 72. Saijis sanoo:

  Halpa-Hallista:)

 73. Nelli sanoo:

  Teillä on kaunis koti, ihanan uudet kaikki tasot ja lattiat oi että! Ja nuo mukit on kyllä söpöjä, itelläki nuo vaaleanpunaset ;)

 74. Saijis sanoo:

  Oo kiitos älyttömästi Nelli! :) Mäki tykkään älyttömästi <3 Hihi vähän kiva ;-)!

 75. Anonyymi sanoo:

  niin mistä toi päiväpeitto on?:)

 76. Saijis sanoo:

  Hobby Hallista tilasin :))

 77. Anonyymi sanoo:

  Paljon sillä suunnilleen oli hintaa?(:

 78. juulii sanoo:

  ihan mahtava asunto:) muuttaisin tonne koska vaan näiden ja aikaisempien kuvien perusteella:)!

 79. Saijis sanoo:

  Aww voi eikä ihana sinä! :) Tosi kiva kuulla, kiitos hirmuisesti <3:)

 80. voi että miten ihana asunto! just samanlaisesta sisustuksesta tykkään itekki, ehkä sulla on vähän liian vaaleeta mun makuun mut tykkään just et on yks pääväri ja sitä piristetään muilla yksityiskohdilla. voi kun sais omankin asunnon ton näköseki. tällä hetkellä suurin osa on poikaystävän hankkimia ''halvinta mitä löytyi'' – periaatteella :-D lottovoittoa odotellessa.. oot kyllä ihan huippu ja ootan niitä tulevia asuntopostauksia ♥

 81. Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ostanut nuo sisustus tikkaat? ;)

 82. Anonyymi sanoo:

  Mistä olet ostanut nuo sisustustikkaat? :)

 83. Saijis sanoo:

  Jyskistä :)!

 84. Anonyymi sanoo:

  Hei, Mistä hankit valkoiset verhot. Yritän löytää juuri tuollaisia valkoisia, läpikuultavia purjerengasverhoja. Samoja ei varmaan enää löydy, mutta jospa pääsisin oikeille jäljille :)

Kommentoi