MUST HAVE

Hei blogi ja te ihanat Pahoittelut muutaman päivän hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Oikeasti en oo kahteen päivään päivitellyt tänne mitään ja se tuntuu musta ikuisuudelta!! Oon pian puolentoista vuoden ajan postaillut melkein joka päivä. Sitten, kun oon hetken aikaa täältä pois niin tulee jo ikävä tätä kaikkea :-D Viime aikoina on tuntunut, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken… Onneksi nyt helpottaa ja pääsen takaisin tähän normaaliin postausrytmiin!

Tällä viikolla on postilaatikkoon tipahtanut monia nettikauppojen kuvastoja sekä sähköposti täytyy erilaisista kesäkampanjoista, alennuksista ja tietenkin niistä kesän uusista ihanista vaatteista, joita alkaa monien kauppojen vaaterekit olla pikkuhiljaa täynnä! Mä oon tietenkin ensimmäisten joukossa selaamassa niitä kuvastoja ja nettikauppoja. Niinpä oon vähän mielessäni jo ajatellut kaikkia kesäjuttuja, joita aion hankkia (oon myös monia jo hankkinut). Ajattelin nyt kertoa hieman teillekkin, että mitä mun päällä tullaan ensi kesänä näkemään ja tässä tulee tälläisiä kesän must have -listoja

gg

yläosat

Yläosat:

Peplumit – Okei oon käyttänyt näitä myös nyt talvella, mutta varsinkin kesällä ne on täydellisiä. Niitä saa yhdistettyä helposti niin arki -kuin juhlakäyttöön. Oon metsästänyt koko talven ajan tuollaista harmaata paitaa, jossa on valkoinen peplum-helma ja tällä viikolla vihdoinkin etsintä tuotti tulosta. Nyt sellainen on postissa tulossa mulle, jeee!!
Lyhyet paidat – Näitä tuli hamstrattua jo viime vuonna loppukesästä sekä tänä syksynä. Niitä siis löytyy jo kaapista, mutta siellä on tilaa myös parille uudelle ;-)
Printtipaidat – Näitäkin tuli osteltua jo viime kesänä ja tykkään niistä vieläkin älyttömästi
Narutopit – Näihin on tosi helppo pukeutua kesällä ja oon positiivisesti yllättynyt siitä suorasta kankaasta, mistä ne on yleensä tehty. Omistan sellaisen nimittäin mustana ja se pysyy suorana jopa laukun pohjalla. Lisäksi se on suora ja kuiva, kun sen ottaa pesukoneesta pois :-D Tykkään!
Bodyt – Ennemmin vannoin, etten tule koskaan käyttämään sellaista! (vauvaiän jälkeen :-D) Mutta jotenkin ”silmä on tottunut” niihin ja nyt on myös sellainen tulossa postissa. Innolla odotan, että pääsen kokeilemaan sitä ja yhdistelemään eri asuja sen kanssa! 

Untitled #37
Alaosat
Valkoiset farkut – Näitä on joka vaatekauppa tänä keväänä täynnä ja oon metsästänyt hetken aikaa uusia valkoisia housuja itsellekin. Haluaisin valkoiset Dr. Denimit, mutta joka paikasta on koot loppu…. Toivotaan, että niitä löytyy pian jostain!
Farkkushortsit – Nämä ei varmaan perusteluja kaipaa? Toimii joka kesä
Maximekot/hameet – Näitä en oo vielä paljon ehtinyt käyttää, mutta nyt mulla on jo erilaisia asuyhdistelmiä mielessä näihin liittyen!
Aztec-kuvioiset hameet – Multa löytyy jo valmiiksi viime kesältä yksi aztec-kuvioinen hame, siitä löytyy postaus täältä! Hetki sitten ostin myös uuden, mutta eri värisenä ja se pitäisi esitellä teille lähiaikoina.
Leopardikuvioiset housut  – Muistan, kun metsästin näitä viime kesänä ihan hulluna joka paikasta ja lopuksi löysin ne H&M;:stä ja vielä hyvällä alennuksella. Nyt ne odottaa vaatekaapissa käyttöön pääsyä!

Untitled #36


 Kengät / Laukut/ Korut / Asusteet

Kesäkengät – Kesällä mun jalassa näkyy erilaisia balleriinoja, tennareita, loafereita, korkkareita, varvastossuja jne.
Kirjekuorilaukut – Nämä on tosi käteviä kesällä! En muuten tykkää kovin värikkäistä laukuista, mutta kirjekuorimallissa ne menee minkä värisenä vaan.
Aurinkolasit – Oon suuri aurinkolasihullu!! Kiinnitän aina kaupoissa heti huomiota aurinkolaseihin ja tykkään että on paljon valikoimaa, josta voi sitten valita mieleisensä. Tämän kesän ensimmäiset aurinkolasit paljastui tänään haetusta paketista ;-)
Ohuet huivit – Käytän huiveja joskus myös kesällä, mutta paksut kaulahuivit saa jäädä huivilaatikkoon ja käyttöön pääsee ohuemmat versiot. Nämä tuo myös pientä piristystä asuun!
Siltä näyttää aikalailla mun kesän pukeutuminen! Löytyykö teidän ostoslistalta samoja juttuja? Entä mitä tykkäsitte tästä postauksesta?

49 Responses to “MUST HAVE”

 1. Anonyymi sanoo:

  mäkin just kirjoittelin blogiini, että päivästä tuntuu tunnit loppuvan kesken, vaikkei kiire olisikaan :-D outoa, haha! mun kesäpukeutuminen näyttää muuten aika samalta – oon suunnitellut hamstraavani aztec-kuvioisia hameita, kukkakuvioisia toppeja, naruolkain toppeja, clutcheja ja valkoisetkin farkut on olleet omalla ostoslistallani älyttömän kauan. :-D toivottavasti löydetään molemmat tarvitsemamme haha

 2. ♕ Riikka sanoo:

  ooh, mistä toi kukka kuvioinen toppi on? :) kivoja kollaaseja!

 3. Anonyymi sanoo:

  Korallit pikinit oikee alakulma toi vieres vasemalla kukka (?) Paita mist se on?

 4. Reetta sanoo:

  Tosi kivoja vaatteita oot koonnut tähän ja tulee vielä malttamattomampi fiilis odotella kesää :)

  Valkoiset farkut olis kyllä niin unelmat, pakko saada itsellekin :)

  reetta-s.blogspot.fi

 5. Nelli sanoo:

  ihana postaus ♥

 6. Anonyymi sanoo:

  hei kattelin tota kollaasia niin näytti tutulta noi jotku vaatteet jotenpa siis ootko ikinä tilannut ginan nettikaupasta ? :) niin miten ne toimitukset siellä, siis muistatko kuinka monta päivää meni ? :)

 7. Ilonaah sanoo:

  oi ihana postaaaaus ♥ ihana saijaaaa ♥

 8. Saijis sanoo:

  Aijaa vähän kiva:-D Ne tuntuu oikeasti loppuvan! :D Oii kuulostaa tosi hyvältä ;-) Toivotaan, että löydetään haluamamme ihanat kesäjutut<3 :)

 9. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon!! :) Se on Newlook.comista :)

 10. Saijis sanoo:

  Se on Newlook.comista :))

 11. Saijis sanoo:

  Oo kiitti Reetta:) Niinpä! En millään malttaisi odottaa :p Ne olisi kyllä unelmat

 12. Saijis sanoo:

  Kiitos ihana♥ :)

 13. Saijis sanoo:

  Joo oon monesti :) Tänään viimeksi tuli paketti sieltä :D! Ja toimitukseen meni nyt ainakin vaan 2 päivää! :) Ja muutenkin ne on aina tullut nopeasti ja maksaa vaan 3.90€ :)

 14. Saijis sanoo:

  Aw kiitos superisti:) ♥

 15. piisamirotta sanoo:

  Hei mä oon varmaan yleissivistymätön,mutta miten noita bodyjä niinku käytetään? :D taisiis millasten vaatteitten kanssa ja näi…oon pudonnut kärryiltä:D

 16. Anonyymi sanoo:

  Mistä noi mustat aurinkolasit tossa asustekollaasin oikeessa alanurkassa on? :3

 17. Anonyymi sanoo:

  tää ei nyt liity tähän mutta haluisin kysyä että miten lisäät kuviinn valoisuutta jo kamerassa kun siitä yhdessä kommentissa mainitsit:) ja itelläkin 1100d enkä löytänyt mistään sellasta! :D

 18. Anonyymi sanoo:

  Hei Saija <3 Oot ihanan positiivinen ja energisen tuntunen ihminen, tuun aina tosi hyvälle tuulelle lukiessani sun blogia! Oon meinannu jo monta kertaa kysyä, ja nyt saan aikaseksi, oliko sulla millanen todistus ku menit kauppikseen? Millasta sielä oli? Tykkäsitkö olla sielä :)
  Pysy just tollasena <3! ihana ihminen olet :)

 19. Kata sanoo:

  Samaltapa näyttää melkein munkin kesän must have jutut!<3

 20. Anonyymi sanoo:

  taisin viime kollaasipostaukseen jotain sen tapaista kommentoidakin, että ois kiva saada enemmän tekstiä. Nyt sitä oli, ihanaa! Inspiroiva postaus muutenkin, mutta ilahduttaa suuresti että bloggaaja oikeasti ottaa lukijoiden palautteesta oppia, kun joskus jos huomauttaa jotain negatiivisensävyistä saa vaan tiuskintaa vastaukseksi. :) Ja niin, ne pari postauksetonta päivää oli täälläkin ikuisuus! :D

 21. tykkäsin paljon paljon paljon tästä postauksesta:) ihania juttuja<3

 22. Saijis sanoo:

  Joo niitä on vaikea sen ulkonäön takia tajuta miten niitä käytetään, kun se on niin outo :-D Mutta siis sellainen puetaan päälle ja sen kanssa esim. farkut, shortsit tai hame :) Se body näyttää siltä, kun normaali paita olisi laitettu housujen sisään :) Mutta, kun body on niin tiukka niin se pysyy tiukkana koko ajan eikä tarvi miettiä, että mistä paita repsottaa ja onko se nyt hyvin :) Tätä oli vaikea selittää :D Mutta toivottavasti ymmärsit :)!

 23. Saijis sanoo:

  Ne on Raybanit :) Samanlaisia myydään myös Ginassa ja Cubuksessa esimerkiksi!(:

 24. Saijis sanoo:

  Eli valitse esimerkiksi asetus P, sitten siihen aukee se valikko mistä voit muokata aukkoa, arvoja jne. Sitten niiden alapuolella näkyy sellainen jana, missä on numeroita. Siinä on sellainen liikkuva kohde, jota liikuttamalla oikealle päin tulee kuviin lisää valoa :) Kannattaa aina siirtää sitä vähän ja ottaa testikuva :) Sitten jos tarvii lisää valoa niin siirtää sitä taas :> Toivottavasti tästä oli apua!:)

 25. Saijis sanoo:

  Ää voi eikä miten ihana kommentti<3!! :) Mun yläasteen keskiarvo oli 7.45 eli ei mikään parhaimmasta päästä, mutta siellä oli tosi kivaa :) Tykkäsin älyttömästi ja ryhmätöitä oli paljon ja myös työharjoitteluita :) Suosittelen! :) Hihi aww ihana sinä<3

 26. Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva! :) Kesää odotellessa <3

 27. Saijis sanoo:

  Joo se oli tosi hyvä idea, kiitos siitä :) Mun mielestä on tosi tärkeää ottaa lukijoiden mielipiteet huomioon ja mä ainakin arvostan niitä mielipiteitä :) Kiva kuulla, että muistakin se tuntui ikuisuudelta :-D

 28. Saijis sanoo:

  Vitsit miten ihana kuulla, että tykkäsit !:) Kiitos paljon<3

 29. Ansku sanoo:

  Tosi hyvä idea tällänen kesän must have-postaus ! :) Tykkäsin ♥ Mullakin on aika samat jutut ostoslistalla, varsinkin nuo valkoset farkut on pakko saada ! ♥

 30. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ! :) Olis kiva saada semmonen "salaiset kauneusvinkkini" postaus :) Eli just että jos tulee kiire aamu,mitä teet että oot aina yhtä upee jne. :)

 31. viola sofia sanoo:

  Millä yleensä teet noit asukollaaseja? Sulla on tosi ihana blogi ja kiva postaus!:-)

 32. ihana postaus! ♥
  ootan kesää niin innolla, sillon on kiva pukeutua värikkäisiin ja pirteisiin vaatteisiin, talvella jotenkin masentaa… :D

 33. Emilia sanoo:

  ostoslistalta löytyy myös samoja juttuja :) mieti, en omista yhtiäkään farkkushortseja :DD
  Ihana postuas <3 mä aijon tänä kesänä käyttää paaaaaljon värejä, etenkin turkoosia ja pinkkiä :)

 34. Anonyymi sanoo:

  mistä tilasit sen harmaan paidan pitsihelmalla?!:O

 35. Anonyymi sanoo:

  Ihan blogi sulla !<3
  Miten sä saat tehtyä noita kollaaseja tai millä ohjelmalla teet ne ja mistä semmosen oot ladannu ?
  Kiits jo etukäten avusta <3

 36. Anonyymi sanoo:

  Heij ihana blogi <3 Kuinka muuten tuolta Newlookista tilaus onnistuu? Onko ollut ikinä mitään ongelmia saapumisessa tms, entä kuinka kauan toimitus on sinulla kestänyt? Näyttää olevan niin ihania juttuja siellä alesaa, että kai pakko tehdä pientä tilausta :)

 37. Anonyymi sanoo:

  ihania juttuja!♥
  -jenna♥

 38. imlacking sanoo:

  Ihania noi biksut, tykkään ihan hirveästi tumman- ja vaaleansinisistä, turkooseista tai mintunvihreistä biksuista. Toki muunkin värisistä, etenkin punaisista tai pinkeistä. Mä tykkään siitä että biksut on yksiväriset, mutta kuitenkin värikkäät :).

 39. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit♥ Oi vähän kiva:)! Joo valkoiset farkut on kyllä kesän ehdoton must have-juttu :)!♥

 40. Saijis sanoo:

  Kiitän:)! Oo vähän kiva idea:) Voisin tuon kyllä toteuttaa, kiitti ideasta! =))

 41. Saijis sanoo:

  Teen ne Polyvore.com sivustolla :)! Oi vitsit kiitos superisti :)!!

 42. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ♥ Joo sama! :) Kesällä on niin kaikkia ihania raikkaita värejä ja saa pukeutua shortseihin ja hameihin yms.:) Niinpä! Talvi on ärsyttävää aikaa pukeutumisen kannalta:D

 43. Saijis sanoo:

  Noni vähän kiva:) Mitä? Oho :DD Aika hyvin ;-) Kiitos hirmu paljon <3 Kuulostaa tosi hyvältä! :p

 44. Saijis sanoo:

  Ginalta :))

 45. Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömästi :)<3 Teen ne Polyvore.com sivustolla :) Tosi helppo käyttää ja saa tehtyä erilaisia kollaaseja jne. :)! Suosittelen:p

 46. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon =)<3 En valitettavasti osaa sanoa, kun en oo koskaan tilannut :( Siellä on kyllä kaikkea kivaa ja tekisi mieli tilata kans joskus sieltä :)!

 47. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :)! ♥

 48. Saijis sanoo:

  Joo mäki tykkään kans tosi paljon :) Yksiväriset on kyllä tosi kivoja ja näyttää hyvältä päällä :)!

 49. Veera sanoo:

  Oi, täykkyjä juttuja oot keräilly! Bodyt on aivan ihania :)

Kommentoi