My year!

Kysyin teiltä toissapäivänä, että olisitteko kiinnostuneita näkemään postauksen mun 2013 vuodesta! Idealle näytettiin heti vihreää valoa ja mä oon tykännyt itsekkin älyttömästi lukea muilta näitä postauksia! Mun oli alunperin tarkoitus kirjoittaa tämä eilen, mutta unohduin selailemaan vanhoja kuvia niin kauaksi aikaa, että oli aika jo mennä nukkumaan. Nyt aamulla sain kollaasit valmiiksi ja tässä tämä nyt tulee ♥ Toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti!
 

tammi

TAMMIKUU

Vuosi 2013 starttasi kavereiden kanssa aamuun asti juhlien! Tammikuun alussa jatkui koulu pienen joululoman jälkeen. Päätettiin luokan kanssa myös varata viimeisen yhteisen opiskeluvuoden kunniaksi laivaristeily Turusta Tukholmaan! En varmaan tuu koskaan unohtamaan tuota matkaa :-D Tähän talviseen kuukauteen kuului myös juoksemista pakkasessa, uuden iPadin ostaminen, sisustamista, koti -iltoja, nettishoppailua, kirjojen lukemista jne
 

helmi

HELMIKUU

Helmikuulla oli kavereiden uudessa kodissa tuparit, joissa teemana oli meksiko! Tähän kuuhun mahtui enemmänkin juhlia, nimittäin Tatun 19 -vuotissynttärit! Sen kunniaksi käytiin Amarillossa herkuttelemassa :p Blogissa nähtiin myös ensimmäinen ruokaohje! Muuten helmikuu meni koulussa käyden sekä opinnäytetyötä kirjoittaen. Löysin pitkän etsimisen jälkeen ”pakko saada” -nahkatakin H&M;:stä, kuvailtiin monesti asuja lumen keskellä sekä rakastuin farkkupaita + neule -yhdistelmään. Se oli vissiin ainoastaan tämän kuun villitys, nimittäin sen jälkeen kyllästyin jo siihen :-D
 

maalis
MAALISKUU
 
Maaliskuu oli myös juhlan aikaa, nimittäin oli vuorossa mun 19 -vuotissynttärit! Niitä juhlittiin täällä meillä kaveriporukalla skumppaa nauttien, herkkuja syöden sekä juomapeliä pelaillen. Koulusta alkoi myös viimeinen 12 -viikkoa kestävä työharjoittelu, tuli pidettyä Oriflame meikkikutsut, tehtyä blogiin kuvapostaus joka varmaan olisi uusimista vailla vai mitä mieltä olette? Kuvista näkee miten tummat mun hiukset oli vielä tuolloin, kunnes kävin kampaajalla lisäämässä hiuksiin vaaleita raitoja. Siitä lähtien hiukset on itsestään vaalentunut oikein kunnolla, mitä ihmettelen vielä itsekkin suuresti…
 

huhti

HUHTIKUU

Huhtikuulla alkoi jo hieman olla ajatukset kesässä… Nimittäin tuli shoppailtua shortseja ja muita erilaisia ja värikkäitä kesävaatteita Tuleva valmistuminen merkonomiksi alkoi myös lähestyä ja valmistujaismekon metsästys alkoi! Itse asiassa kengät löytyivät ennen mekkoa ja ne tulivatkin Nellyltä parissa päivässä. Lumi alkoi sulaa maasta, aurinko tuli esille ja huhtikuun lopussa koitti myös vappu!
 

touko

TOUKOKUU

Toukokuu oli kaikinpuolin kiireinen kuukausi, viimeiset työharjoitteluviikot ja tulevien valmistujaisjuhlien järjestely vei paljon aikaa. Sitä stressiä yritin lievittää pitkillä aamupaloilla sekä nauttimalla ensimmäistä kertaa sinä vuonna auringonotosta! Pitihän sitä juhliin saada hieman väriä pintaan ;-) Kuun viimeinen päivä valmistuminen vihdoin koitti ja sain merkonomin lakin päähän. Yllätyksenä vielä 100€:n stipendin! Pidettiin meillä sukulaisille juhlat ja illalla nähtiin vielä kavereiden kanssa!
 

kesä

KESÄKUU

Kesäkuulla mulle ja Tatulle tuli kaksi vuotta täyteen seurustelua, käytiin hohtokeilaamassa, korkattiin myös kesäkuulla huvipuistokausi Powerparkissa, lähdettiin porukalla Provinssirockiin sekä otettiin Sannin kanssa yhteiset tatuoinnit käteen Näiden lisäksi toteutin blogiin toivotuimman postauksen eli asunnon esittelyn, postissa saapui uudet pidennykset Rapunzelilta sekä muuten kuukausi meni töitä tehden sekä ihanasta auringosta nauttien!
 

heinä

HEINÄKUU

Vietettiin heinäkuulla T:n siskopuolen aivan ihania häitä Tampereella, tyhjättiin samalla reissulla Ikea ja heinäkuun kahdeksas päivä alkoi mun inttileskeys. Sitä seuraavana päivänä lähdettiin Viroon viettämään äitin kanssa laatuaikaa Suunnattiin Helsinkiin ja sieltä Silja Europalla Tallinnaan! Tämä kuukausi oli todellakin tapahtumarikas, sillä ehdittiin noiden lisäksi käydä monta kertaa uimassa, juhlimassa Vauhtiajoissa, grillailemaan, näkemään kavereita, pyörähtämään Tangomarkkinoilla ja heräsin myös yksi lauantai aamulla neljän jälkeen, kun oli lähtö Kajaaniin T:n vierailupäiville!
 

elo

ELOKUU

Elokuulla tyhjensin koko vaatekaapin turhista vaatteista, varasin kirppispöydän ja parin viikon päästä pöytä olikin melkein tyhjä! Tuli myös istuttua liian monta kertaa Coffee Housessa ja tehtiin muutama shoppailureissu Vaasaan! Sieltä suunnattiin Iriksen synttäreille ja ilta jatkui vielä Seinäjoella Solar Sound -festareilla Alkukuusta mun vanha kone sanoi valitettavasti itsensä irti, minkä takia blogissa vietettiin hetken aikaa hiljaisuutta… Onneksi sen tilalle saapui viikossa huomattavasti miljoona kertaa parempi kone ja bloggailu jatkui entistä aktiivisempana! Tuo valkoinen kaunotar on tehnyt bloggaamisesta paljon helpompaa ja nopeampaa :)
 

syys

SYYSKUU

Syyskuulla testailtiin Iriksen kanssa erilaisia kuvauspaikkoja, joita näkyi blogin puolella paljon! Tällä kuulla kylmät smoothiet vaihtui kuumiin kaakaoihin ja H&M;:ltä lähti tilaukseen kasa erilaisia syysvaatteita Ihastuin myös erilaisiin pipoihin, mitkä näkyivätkin melkein jokaisessa asukuvassa mikä blogiin pääsi, oops :-D Tällä kuulla vietettiin myös tyttöjeniltaa, kokeilin erilaisia herkullisia salaatteja lounaaksi sekä koukutuin jälleen kerran aloittamaan Gossip Girlin alusta!
 

loka

LOKAKUU

Lokakuulla tykkäsin kokeilla meikeissä kaikkea uutta ja erilaista! Täällä blogin puolella näkyi meikkitutoriaali, missä oli oranssia luomiväriä sekä mun huulissa nähtiin ensimmäistä kertaa kirkkaan punaista huulipunaa. Ajattelin tänään illalla laittaa sitä pitkästä aikaa Sain myös Alexandralta kuvat kuvauksista, asuja tuli kuvailtua vesisateessa, mikä ei ollut kovin kivaa eikä lämmintä tekemistä :-D Lokakuulla tuli monta kertaa iltaisin käperryttyä peiton alle katselemaan erilaisia sarjoja ja leffoja, se voitti baari -illat 6-0!
 

marras

MARRASKUU

Marraskuulla pidettiin tyttöjen kanssa pikkujoulut, joissa kaikki avasivat ensimmäiset joululahjat Tarjolla oli erilaisia herkkuja mm. karkkia, sipsiä, kuumaa glögiä jne. Niin ihanaa laatuaikaa! Tatun armeija alkoi myös olla lopuillaan, jonka takia hän pääsi lomille melkein joka viikonloppu, postissa saapui uusi Aava Helsingin taulu, uudistin hieman meikkipussin sisältöä, otin vihdoin uggit käyttöön sekä löysin täydellisen talvitakin
 

joulu

JOULUKUU

Sitten tämä ihana joulukuu, joka saa päätöksensä tänään! Tällä kuulla mun inttileskeys koki loppunsa ja sain T:n vihdoin kokonaan kotiin Vietettiin ihana joulu perheen kesken, pidettiin monia leffailtoja kavereiden kanssa sekä matkustettiin kaksi kertaa Tampereelle. Toisella kertaa ostamaan joululahjoja ja toisella kertaa alennusmyynneille! Valitettavasti joulu vietettiin ilman lunta ja tämä uusivuosi menee samalla kaavalla… Huippu vuosi kuitenkin kaikin puolin takana, mutta toivotaan silti että ensi vuodesta tulee vielä parempi!

Tänään koittaa uusivuosi ja mulla on täällä vielä menossa vaatekriisi illan vaatteista. Mä yritän myös pitää kameran illalla mukana menossa niin saatte nähdä vähän fiiliksiä mun vuodenvaihteesta! Päivittelen Instagramia (saijis) myös illan mittaan aktiivisesti!
Aivan ihanaa uuttavuotta teille kaikille, pus
 


83 Responses to “My year!”

 1. Anonyymi sanoo:

  Hyvin jaksoi lukea loppuun :3 Ihana postaus ja hyvää uuttavuotta saija <3

 2. Emilia sanoo:

  Ihana postaus! :-) Ja hyvää uuttavuotta sullekkin!

 3. Johzu sanoo:

  yhtä sun toista ihanaa sul on tahpahtunut tänä vuonna ja sun blogia onkin ollut ilo seurata kun oot mun yks lempi bloggaajista ♥ loistavaa uuttavuotta sulle 2014 !!

 4. Kata sanoo:

  Ihana postaus! Mua harmittaa ettei mulla ollut näin paljoa kuvia joka kuukaudesta, joten jouduin tyytymään vain yhteen kuvaan per kuukausi tänä vuonna:( Nyt on järkkäi ja tulee kuvailtua enemmän, joten seuraavana vuonna sitten parempi vuosipostaus!:3 Hyvää uutta vuotta sinulle!♥

 5. Jutta sanoo:

  Sulle on kyllä tapahtunut vuoden aikana vaikka mitä ihanaa :) Hymyilin koko postauksen ajan, sillä tuntui olisit kertonut normipostauksissa noista kaikista ihan vasta! ;)) Hyvää uutta vuotta sullekin ♥

 6. Anonyymi sanoo:

  mitä meinaat tehdä uutena vuotena? :)

 7. Anonyymi sanoo:

  Sul on aivan ihana blogi ! ♥ Miten saat sun puhelimessa pinkiks noi facebookit ja kaikki? (:

 8. ella rinne sanoo:

  Taas aivan ihana postaus, sun blogis on ehdottomasti yks mun lemppareista♥ Oon liittyny lukijaks jo aikoja sitten, mut nyt vast oon parin kuukauden aikana alkanu lukemaan tarkemmin! Sain inspistä sun blogista tekemään oman ja oon kanssa tehny tälläsen vuosipostauksen :-) en oo varma luinko jostain, että kuvaat Canon Eos 1100D:llä (?), ja itellä sama kamera, mutta en saa kyllä yhtä tarkkoja ja valoisia kuvia! :( Onksulla joku eri objektiivi siihen sitte?
  No hyvää uutta vuotta kumminkin♥

  http://livewithella.blogspot.fi

 9. Hyvää uuttavuotta :) anni-suvi.blogspot.fi

 10. Anonyymi sanoo:

  Hyvää uutta vuotta <3 Ihania kuvia jälleen kerran :)

 11. Ilonaah sanoo:

  oi ihanaa ! ♥ tää on varmaa ihanin postaus minkä oot ikinä tehny! ♥ tää oli niin monipuolinen ja ihana sinä ! ♥ hyvää uutta vuotta sullekki ! ♥

  ilonabloggaaa.blogspot.fi

 12. Anonyymi sanoo:

  Mullakin on vaatekriisi xD Pidä hauskaa ja ihanaa alkavaa vuotta :)

 13. Anonyymi sanoo:

  Vautsi miten ihana postaus :) Oot munkin lempibloggaaja <3 Hyvää uutta vuotta <3 ;P

 14. Anonyymi sanoo:

  mikä puhelin sulla on? :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Tää on ehkä paras postaus minkä oon koskaan lukenu, oot vaa yksinkertaisesti paras bloggaaja! Hyvää uutta vuotta sulle ja T:lle! ♥

 16. Emmu sanoo:

  Ihana postaus ja hyvää uutta vuotta!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

 17. Todella upeat noi punaiset lasit tammikuu kuvakollaasissa:)

 18. Reea & Linda sanoo:

  Haha täälläkin pienoinen vaatekriisi meneillään:-D Mahtavaa uutta vuotta sinnekin!

 19. Emma sanoo:

  Ihana postaus ja hyvää uutta vuotta myös sulle! ♥ :-) ja kompaten erästä anoa, sun blogisi on aivan paras :3

 20. Jansku sanoo:

  Onneks tutustuttiin silloin kesällä baarissa, en ois muuten löytäny näin kivaa blogia! :D

 21. Anonyymi sanoo:

  Tää nyt on aika pieni(ja turha) asia, enkä tiiä olinko ainoa, mutta mua häiritsi ku olit kirjottanu noi "helmikuulla" "tällä kuulla", koska sehän kirjotetaan "helmikuussa" "tässä kuussa" :D mutta muuten oli kyllä kiva postaus, ja hyvin sai selville pääpiirteittäin mitä sulle vuoden aikana kerkesi tapahtua, joka oli kiva ku oon aika uusi lukija! :-)

 22. Saijis sanoo:

  Oho hups totta :-D Kirjoitin muutaman kuukauden yöllä silmät ristissä niin en tullut ajatelleeksi tuota :D Mut eiköhän siitä selvää silti saa:) Oi kiitos ja kiva, että pidit :) Tämä on kyllä tosi kiva postaus myös teidän uusien lukijoiden kannalta, kun tästä näkee niin hyvin tekemisiä vuoden ajalta !(:

 23. Saijis sanoo:

  Kiva kuulla :) Oo kiitos paljon<3!

 24. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon ihana! (:

 25. Anonyymi sanoo:

  Vitsi miten kiva postaus <3 Oot kyllä ihan ehdottomasti mun lempi bloggaaja ! :)

 26. iikku sanoo:

  Ihana vuosi takana! Kaikkee kivaa ja unohtumatonta on tullu tehtyä mutta tänää nollataa tää vuosi, ens vuonna lisää ihania hetkiä sun kans <3

 27. Anonyymi sanoo:

  Niin suloinen postaus :3 Täällä on kans yksi joka on samaa mieltä et oot lempparibloggaaja ja ehdottomasti hyvä ottamaan kuvia ja kirjoittamaan:) keep going girl ;)) <3

 28. Anonyymi sanoo:

  Oho ompa sulla paljon bikineitä :D Kivoja kuvia :) Hyvää uuttavuotta <33

 29. Anonyymi sanoo:

  mistä tuo essien lakka on?? :)

 30. Senja sanoo:

  Aivan ihana postaus! :)

 31. Venzta sanoo:

  Ihana postaus!

  Mikä kone sulla on? Oon itte ettiny jo kauan valkoista windows 8.

  Hyvää uutta vuotta teillekkin :)

 32. Julia sanoo:

  Ihana postaus <3
  Ois myös kiva sellainen sun tän vuoden lemppari asuista postaus! Et millasia on vuoden aikana ollu nii samaan postaukseen :)

  Hyvää uutta vuotta teillekkin <3

 33. Helmi sanoo:

  Ihana postaus! <3
  Tosi hyvää uutta vuotta teillekkin <3 :)

 34. Ansku sanoo:

  Aivan ihana postaus ! ♥ Tää sun blogi on jotain niin parasta :-) Hyvää uutta vuotta ! :>

 35. Anonyymi sanoo:

  Hyvää uutta vuotta! Kiitos että kirjoitat näin ihanaa blogia <3 :)

  Ja muistatko yhtään mitä Bikbokin farkut joita olet ostanut maksoivat? :) lauantaina olisi tarkoitus mennä ostoksille ja ajattelin niitä katsastaa kun kuullut niistä paljon hyvää :)

 36. Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon niin ihanasta kommentista! :) Tosi kiva kuulla:) Oot huippu ♥

 37. Taru sanoo:

  Ihana postaus! Sun vuosi kuulostaa tosi kivalta:) ihanaa uutta vuotta <3

 38. Girl Power sanoo:

  kiva postaus !!:) luin kokonaan, ja ihania kuvia :3

 39. Saijis sanoo:

  Kiitti ihana :)! Aa voi eikä :< Mä ainakin tykkäsin siitä sun postauksesta ♥ Noni voi järkkäri on kyllä niin kiva, kun tulee napsittua paljon kuvia :)!

 40. Saijis sanoo:

  Aws vähän ihana kuulla :)! Kiitos hirmuisesti Jutta ♥! :)

 41. Saijis sanoo:

  Oltiin juhlimassa porukalla yhden kaverin luona !(:

 42. Saijis sanoo:

  Oo kiitos hirmuisesti <3! :) Ne saa ladattua sovelluksesta nimeltä Cocoppa :)!

 43. Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kommentti :) Niin kiva kuulla, että pidät :> Kiitos superisti♥! Joo kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja mulla on ihan se perus objektiivi mikä siinä on mukana:) Oon kyllä ajatellut ostaa jonkun uuden :) Mutta mä käytän yleensä kuvatessa Av, P tai M -asetuksia ja niillä tulee mun mielestä tarkimmat kuvat =)! Sekä lisään kamerasta valoa kuviin lisää :) Toivottavasti tästä oli jotain apua ja kysy vaan, jos on jotain niin mä vastailen mielelläni :) Kiitos paljon ♥

 44. Saijis sanoo:

  Oi kiitos! (=

 45. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon :)♥

 46. Saijis sanoo:

  Voi eikä miten kiva kuulla :)! Kiitos älyttömästi ihanuus ♥ :)!

 47. Saijis sanoo:

  Eikä xD Se tulee aina näin uudenvuoden aikaan :-D Kiitos paljon! (:

 48. Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten kiva, että pidit :) Niin ihanasti sanottu, kiitos sulle! :)<3

 49. Saijis sanoo:

  iPhone 5 :))

 50. Saijis sanoo:

  Oi miten sait hymyn mun huulille :) Wau ihana kuulla :)!! Kiitos kummankin puolesta ♥ :)

 51. Saijis sanoo:

  Hihi kiitos paljon! :>

 52. Saijis sanoo:

  Ne on normaalit skumppalasit, missä on punaista skumppaa :)! Tykkään kyllä itsekkin niistä paljon :)

 53. Saijis sanoo:

  Voi eikä :-D! Kiitos paljon :)!

 54. ella rinne sanoo:

  Ai voiks siinä ite kamerassaki muutella niitä valoja? Sain kyllä sellasen kirjan sen kameran mukana, mut en osaa silti yhtää käyttää mitään erikoisjuttuja :D

 55. Saijis sanoo:

  Oii vitsit kiitos älyttömästi ihana <3 Niin kiva kuulla, että tykkäät !:p

 56. Saijis sanoo:

  Voii oli kyllä kiva, että tutustuttiin :)!

 57. Saijis sanoo:

  Ää eikä miten kiva kommentti :) Kiitos superisti :p<3

 58. Saijis sanoo:

  Niin on kyllä, hihi :)! Tehdään ensi vuodesta vielä parempi :)<3!

 59. Saijis sanoo:

  Oo voi ei :)! Niin ihania kommentteja tulee teiltä :) Hihi kiitos sulle <3! :)

 60. Saijis sanoo:

  Hieman on kertynyt :-D Kiitos paljon! :) <3

 61. Saijis sanoo:

  Mä sain sen joululahjaksi:) Mutta luulen, että Anttilasta, Citymarketista tai Kicksistä :) Siellä noita ainakin myydään :>

 62. Saijis sanoo:

  Kiitos Senja =)!

 63. Saijis sanoo:

  Kiitän:)! Ja myös Tatun puolesta :) Mulla on Samsung Ativ Book 2 :) Suosittelen kyllä sitä :)!

 64. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti <3 Tuo on tosi kiva idea:) Katsotaan jos sellaisen tekisin :)!

 65. Saijis sanoo:

  Hihi voi miten ihana kuulla :3 <3!

 66. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon kummankin puolesta :)! <3

 67. Saijis sanoo:

  Kiitos ihanainen ♥ :)!

 68. Saijis sanoo:

  Aww kiitos paljon!:p <3 Ne on tosi hyvät farkut, oon ihan rakastunut niihin :)! Niillä on hintaa 19.95€ (:

 69. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon:) Ihana kuulla, että pidit :)<3

 70. Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että tykkäsit =)! Kiitti paljon :>

 71. Tykkään kyllä niin kovasti siun tyylistä kirjoittaa ja tehdä postauksia! jatka samaan malliin.

 72. Saijis sanoo:

  Joo voi :-)! Eli siinä kuvan manuaaliasetuksia muuttaessa näkyy sellainen viiva ja numeroita niin sitä säädellessä kuvan valoitus muuttuu :)

 73. Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla :)! Kiitos paljon !(:

 74. Anonyymi sanoo:

  tuli ikävä tota sun kroppaas ennenku kuihdutit ittes tolleen … :s

 75. ella rinne sanoo:

  Ei vitsi – niihä se muuttuuki!! KIITOS ihanaaa ♥

 76. Saijis sanoo:

  Aijaa voi ei :o Ei mun kroppa niin paljon mun mielestä ole muuttunut :/

 77. Anonyymi sanoo:

  Sul näyttää olleen hyvä vuosi! :3 Piristystä päivään nää ssun raikkaat postaukset, kiitos siitä! <3

 78. Saijis sanoo:

  Oli kyllä kaikinpuolin hyvä vuosi :) Voi sait hymyn huulille, kiitos hirmu paljon :)! <3

 79. ella rinne sanoo:

  Hei pakko vielä kysyy, onko sulla jotain kamerajalustaa, millä otat kuvia? Jos on, niin mikä ja paljon maksoi? :) ja tietenkin mistä ostettu!

 80. Saijis sanoo:

  Voi vähän hyvä, että tajusit mun aika kehnoista selityksistä :) Hihi autan mielelläni :)! ♥

 81. Saijis sanoo:

  Ei ole ollenkaan kamerajalustaa :/ Sellainen olisi myös tosi tarpeellinen, mutta tähän asti oon hyvin pärjännyt ilman sitä:)

 82. ella rinne sanoo:

  ottaako aina sit joku muu nuo uvat? :-)

 83. djkatsyyy sanoo:

  Tykkään tosi paljo sun tyylistä ja noista kuvista! ihan superhienoja :)

Kommentoi