Get some cash back

Kivaa joulukuun ensimmäistä kaikille! Nyt vihdoin alkaa kunnolla joulun odotus ja mä oon itse asiassa alottanut sen jo hyvin, nimittäin arvatkaa mitä oon tehnyt viimeiset pari tuntia? Shoppaillut joululahjoja, okei yhden itselleni… Koska en halunnut lähteä tuonne lumisateeseen niin oon maannut lämpimän peiton alla ja shoppaillut netissä  Ja tähän nettishoppailuun mulla olisikin teille eräs vinkki!

Saan aina välillä spostiin yhteistyötarjouksia ja oon tosi tarkka yhteistöistä mihinkä lähden. Mietin aina, että uskonko itse tuotteeseen/palveluun 100%:sesti ja jos en usko niin en ala yhteistyöhön. Muutenkin haluan pitää blogini juuri omanlaisena enkä täyttää tätä mainospostauksilla. Sain kuitenkin hetki sitten yhteydenoton yritykseltä nimeltä Ostohyvitys.fi. Moni teistä on lukenut tästä varmasti muista blogeista, mutta arvatkaa miksi innostuin kertomaan teille tästä? Nimittäin mä oon ollut heidän asiakas jo yli puolen vuoden ajan!! Oon aina ollut heidän palveluun enemmän kuin tyytyväinen, jonka takia haluan että te kaikki alkaisitte myös käyttämään tätä mieletöntä palvelua

IMG_1179 Mikä se sitten on? Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen Cashback -sivusto, jonka kautta kerätään bonuksia verkko -ostoksista eli ilmaista rahaa! Kun siirryt haluamasi verkkokaupan sivuille Ostohyvityksen kautta ja teet ostokset normaalisti niin saat siitä hetken päästä sähköpostiisi tiedon paljonko tienasit rahaa takaisin. Esimerkkinä jos tilaat Nelly.comista 100€:lla niin saat ostoksistasi tämän palvelun kautta takaisin 11.50€!

”Tavallinen käyttäjä voi säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostoksensa Ostohyvityksen kautta! Ostohyvityksen voi ajatella bonuskorttien ja kauppojen kanta-asiakasohjelmien sähköisenä vastineena.”

Miten tämä on mahdollista? Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.

Instagram-postaukset
Millaiset mun omat kokemukset on? Oon käyttänyt tätä palvelua aktiivisesti ja todennut tämän todella käteväksi. Esimerkkinä yläpuolella olevat Converset, jotka tilasin Nellyltä ja näillä oli hintaa 74.95€. Klikkasin itseni Ostohyvityksen kautta Nellyn sivuille ja sain näistä ilmaista rahaa takaisin 9.50€!!

ostohyvitys Enää ei tarvitse googlettaa erilaisia alennuskoodeja yms. vaan ostokset voi tehdä nopeammin tämän palvelun kautta ja säästää selvää rahaa!

Tätä kautta saa helposti varattua hotellin halvemmalla, säästettyä joululahjojen ostamisessa ja kannattaa muistaa, että pienistäkin ostoksista saa jo hyvitystä!

Meillä on nyt myös teille lukijoille yllätys! Eli, kun liityt palveluun blogin kautta TÄSTÄ ja kokeilet bonusten keräämistä vuoden loppuun mennessä niin saat ilmaisen Fazerin suklaalevyn!! Ilmaista rahaa ja suklaata.. I know, täydellistä eikö?

Toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa


22 Responses to “Get some cash back”

 1. Anonyymi sanoo:

  moikka ihanuus! <3 tää ei liity tähä postaukseen,mut mun oli pakko tulla kysyy sulta ku oot nii ihana ja kaikkitietäväinen c: onko sulla mielessä verkkokauppoja(mieluite suomalaisii) josta sais laukkuja,koulutarkotukseen sopivalla hinnalla?:) kiitos jo etukäteen,oon viettäny monta tuskallista tuntii konella,en vaan löyä mistään hyvää :( ps.sun blogi on huippu ;)

 2. Anonyymi sanoo:

  Oon monesti meinannut liittyä mutten olekkaan uskaltanut. Nyt taidan uskaltaa koska sun suosittelemat jutut on aina ollut ihan loistavia kun olen testannut <3 ;)

 3. Mia K. sanoo:

  Heipsan! Miten oot saanu tonne välilehden kohdalle tollasen sydämmen, normaalin bloggerin-logon sijasta.. Oon yrittäny etsiä sellasta kohtaa asetuksista mistä sen vois muuttaa, mutten oo löytänyt! Viittisitkö vähän helpata? :)

  http://mmylifebymia.blogspot.fi/

 4. Anonyymi sanoo:

  tätä täytyy kyllä käyttää hyväksi kun seuraavan kerran shoppailen :) kuulostaa hyvältä kun siellä on nuo hotelli mahdollisuudetkin :3

 5. Anonyymi sanoo:

  Pitää kyllä käyttää tätä joku kerta hyväksi sitten kun nettishoppailen :)

 6. Minnuska sanoo:

  Löysin sun blogin tänään ja rakastuin heti <3 Jäin ihan koukkuun ;D Oot kyllä sairaan kaunis ja elämäs vaikuttaa täydelliseltä <3 Pääsit heti lemppari blogeihin <3 :)

 7. Kaisuliina K sanoo:

  Blogisi linkki löytyy nyt täältä ! Olet siis yksi top 5 blogeista ! (:
  http://kaisakristiina.blogspot.fi/2013/12/top-5-parhaat-blogit.html

 8. Saijis sanoo:

  Moi toinen :)<3 Joo eli perus Nelly, Zalando, Gina Tricot, Bubbleroom, Brandos, Ellos, Halens, Spartoo, H&M;, Boozt, Lindex, KappAhl :) Siinä muutamia, toivottavasti noista edes löytyy :) Ja muista ostaa laukkusi ostohyvityksen kautta niin saat rahaa takaisin ;-) Oi ihana kuulla, että tykkäät! Kiitos paljon=)!

 9. Saijis sanoo:

  Aijaa hei joo liity ihmeessä nyt :)! Tuo on luotettava eikä liittyminen velvoita mihinkään :) Ihana kuulla ♥!

 10. Saijis sanoo:

  Joo totta kai! :) Eli mene Blogger – Ulkoasu ja siellä ylhäällä vasemmalla näkyy kohta, että Favicon ja klikkaa sitä :) Sitten lataat siihen haluamasi kuvan ja muista, että kuvan täytyy olla kokonaan neliö eli kummatkin sivut yhtä suuret ja sitten tallennat :) Se tulee blogiin näkyviin kunnolla vasta joskus päivän päästä, että älä ihmettele! (: Toivottavasti tästä oli apua :)!

 11. Mia K. sanoo:

  Joo oli apua. Kiitos tosi paljon! :)

 12. Saijis sanoo:

  Kyllä kannattaa :)! Kun sitä rahaa kerran tulee aina takaisin ja nuo hotellit on kyllä tosi kiva juttu =)

 13. Saijis sanoo:

  Noni kannattaa kyllä!! :)

 14. Saijis sanoo:

  Voi kun ihana kuulla :) Tälläiset kommentit piristää aina! :> Kiitos hirmu paljon ♥

 15. Saijis sanoo:

  Hyvä :-) Ei mitään! :)

 16. Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, kiitti! :p

 17. Nomi sanoo:

  Toi on kyllä kuulostaa hyvältä, mutta jostain syystä en oo koskaan alkanut sitä käyttämään :/ Monessa blogissa on tosiaan tosta ollu juttua!

 18. Anonyymi sanoo:

  Mikä ipad sulla on?(:

 19. Saijis sanoo:

  Mä oon ainakin jäänyt tuohon koukkuun siitä lähtien, kun joskus googlessa siihen törmäsin :) Kannattaa kokeilla, toimii! :)

 20. Saijis sanoo:

  iPad 2 ja niistä se Wi -Fi 3G -versio :)!

 21. Pieni enkeli sanoo:

  IHANa ulkoasu sulla :).. Tykkään noista kuvista. Odotan innolla videpostausta jostain joululeivonnaisesta. =).. Olisko sulle jotain vinkkejä mulle ? =) Mun blogiin pääsee täältä.
  http://ssusuuu.blogspot.fi/2013/12/3-luukku.html

 22. Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon!!:) Ihana kommentti :) Hei katsotaan jos saisin jonkun postauksen tehtyä joululeivonnaisista :-) Hihi :)!

Kommentoi