My weekdays and weekends

Mun kone on tullut viime aikoina täyteen erilaisista kansioista, jotka on ihan täynnä kuvia. Osa niistä on näkynytkin Instagramin puolella, mutta suurin osa on julkaisemattomia. Mä ajattelin nyt pitkästä aikaa tulla tekemään tälläisen kollaasi -postauksen, kun näitä kuvia on niin paljon. Nämä ovat suurimmaksi osaksi loka -sekä marraskuulta! Toivottavasti tykkäätte

PicMonkey Collage1
1. Käytiin lokakuun puolella katsomassa leffateatterissa Runner, Runner -niminen leffa, joka yllätti ihan täysin! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa vähän erilainen toimintaleffa :) 2. Homemade pizza, jonka kanssa salaattia ja raejuustoa, yum 3. Tämä kuva on viime perjantailta, jolloin aloitin kuvaamaan videopostausta 4. Ostin taas meidän sisustukseen sopivan keittiörätin. Myös meidän tiskiharja ja keittiöpyyhkeet on mustavalkoiset

PicMonkey Collage6
5. Aamiaisella Pressossa! Mikään ei voita kahvia kermalla ja tuoretta croissanttia  6. Eräs lauantai -ilta oli ihan mielettömän hieno taivas! Tämä on samalla varmaan ensimmäinen luontokuva täällä blogissa :-D Mutta omasta mielestä myös aika onnistunut sellainen  :-D 7. Footwayn paketti… Rakastan avata paketteja ja varsinkin jos ne sisältää kenkiä, laukkuja tai vaatteita 8. Viime aikoina on tullut vietettyä paljon aikaa erilaisissa kahviloissa. Sadepäivien pelastus!

PicMonkey Collage
9. Kokkasin meille perjantaina herkullista ja terveellistä salaattia 10. Lauantaina matkalla Vaasaan shoppailemaan ja viettämään isänpäivää 11. Lokakuulla myös satoi ensilumi. Mun reaktio oli varmaan näkemisen arvoinen, kun avasin aamulla Facebookin ja siellä oli niitä lumipäivityksiä. Tajusin, että mulla ei ollut talvirenkaita heh… 12. Voi aurinko paistoi näköjään tässä kuvassa

PicMonkey Collage3
13. Tyttöjen kanssa illallisella Amarillossa! Kaikilla sama jättimäinen annos,jotka yritettiin syödä loppuun asti, mutta pakko oli luovuttaa kun täytyttiin heti :-D 14. Oriflame -illasta saatu hunajan tuoksuinen käsirasva on ollut aktiivisessa käytössä  15. Torstain asua, mistä on tulossa varmaan parempia kuvia myöhemmin 16. Luomu Brie -juustoa ylempänä näkyvän salaatin kanssa tarjoiltuna!

PicMonkey Collage4
17. Lisää kuvia Coffee Housesta. Tuo suklaakahvi pääsi heti syksyn lemppariksi 18. Punainen huulipuna on ostamisen jälkeen ollut yllättävän kovassa käytössä 19. Vihdoinkin ostin kauan haaveilemani tehosekoittiminen! Tästäkin on tulossa myöhemmin postausta sekä eräs aamupala vinkki ;-) 20. Viime viikonloppuna täällä Seinäjoella oli jotkut messut areenalla, jossa käytiin pyörähtämässä ja löydettiin metrilaku -koju, mistä oli pakko ostaa muutama laku mukaan

PicMonkey Collage8
21. Tämä kuva on jo lokakuun alusta, jolloin illalla oli tarjolla viiniä, juustoja ja ruissipsiä tuorejuustolla 22. Weit 23. Okei lähti sieltä Vaasasta myös jotain mukaan itselle… Parempia kuvia näistä on tulossa varmaan vielä tällä viikolla 24. Tätä vähän terveellisempää juomaa on tullut juotua viime aikoina enemmän kuin laki sallii

PicMonkey Collage2
25. Lounaaksi salaattibuffet 26. Innostuin ostamaan näitä luomu energiajuomia, joista tulee luonnollista energiaa sekä ne sisältää huomattavasti vähemmän kaloreita, kun tavalliset energiajuomat 27. Lähetti soitti mulle aamulla kahdeksan aikoihin ja onneksi oli kotona, sillä hetken päästä ovelle tupsahti tälläinen 4 kilon paketti 28. Sateisena päivänä kuvaamassa asua ja kuvauksien jälkeen oli pakko tulla äkkiä autoon lämmittelemään

PicMonkey Collage5
29. Ihana teksti! 30. Jälleen kerran ulkona syömässä, tällä kertaa Iriksen kanssa 31. Seinäjoen uusi ravintola Daddy’s Diner oli sisältä suloisen amerikkalais -henkinen 32. Metsästin tätä suklaata muutaman päivän ja lopulta löysin Citymarketista yhden ainoan kappaleen! En normaalisti tykkää tai syö suklaata, mutta tämä oli hyvää.

Olipas siinä paljon kuvia! Mutta jos kiinnostaa nähdä näitä vielä enemmän ja vähän useammin niin Instagramista nimellä saijis löytyy lisää. Sekä välillä kuvia löytyy myös blogin Facebook -sivuilta, minne pääset tästä.


77 Responses to “My weekdays and weekends”

 1. Anonyymi sanoo:

  voisikko tehdä sit postauksen sun joululahjatoiveista? olis kiva :)

 2. Anonyymi sanoo:

  Paljo tuo amarillon jätti annos maksaa? Ja mikä sen nimi on?:D näyttää niin herkulliselta<3

 3. Anonyymi sanoo:

  Oi, toi Marabou domino on kyllä niin herkkua <3

 4. Kaisa sanoo:

  Heei haluaisin kuulla miten arkes on sujunut kun ilmeisesti sinäkin inttilesken roolissa oot tällä hetkellä! Jos ei koko postausta niin joskus vähän kuulumisia siitäkin puolesta elämää ?:-)

 5. Anonyymi sanoo:

  onko tuollaiset erikoiset tiskirätit kalliimpia ja mistä ostit sen??:)

 6. Merkku sanoo:

  Hei mitä tykkäsit tuosta Daddy's Diner ravintolasta? Kun tekis mieli mennä syömään sinne :) olikos muuten kallis paikka? :) ihania nämä sun kuvapläjäykset ;)

 7. Anonyymi sanoo:

  Tälläset postaukset on tosi kivoja! Aivan ihania kuvia! Paras blogi ikinä! :) ♥

 8. Milla G sanoo:

  Mä oon kans muutama viikko sitten kokeillut tuota Little Miracles energiajuomaa. En ollu ennen törmänny noihin ja päätin ottaa makuna vihreen teen, oli ihan sikahyvää eikä ees maistunut energiajuomalta! :) Pitää kyllä kokeilla noita muitakin makuja! ♥

 9. Anonyymi sanoo:

  Sun blogia on niin kiva lukea ku teet kaikkia kivaa aina :) rakastan sun blogia <33

 10. Anonyymi sanoo:

  sulle sopii niin hyvin punainen huulipuna :3 vois kans ostaa kun näyttää niin kivalta ;;)

 11. Anonyymi sanoo:

  Toi banneri on nyt hyvä, paitsi toi fontti, se vois olla vaikka joku tosi simppeli vaikka times isoilla kirjaimilla ja välit kirjainten välissä siis n ä i n :)

 12. Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä juot vähän liikaa virvoitusjuomia ja syöt vähän liikaa amarillossa. Ymmärrän että jos ihminen on laiska tai ei osaa tehdä hyvin ruokaa niin täytyy saada jotain nopeaa ja hyvää, joten sillon mennään ravintolaan. Sun rahat kuluu ravintoloihi, limppareihi, VAATTEISII ja muuhunkin turhaan? Eikös tyttö nyt kannattas vähän hillitä tuon tuhlaamisen suhteen? :)

 13. Saijis sanoo:

  Kyllä voisin tehdä :) Kiva idea :>

 14. Saijis sanoo:

  Sen nimi on Open Chicken & Beef Burger ja se on niin iso, että huh huh :-D Mutta hyvää ♥ Ja se maksaa noin 18€ :)

 15. Saijis sanoo:

  Oli se ihan hyvää :)<3

 16. Saijis sanoo:

  Joo oon :) Voisin kyllä joskus jotain kuulumisia siitä kirjoittaa! :) Tosi kiva idea ja tämä myös varmaan kiinnostaa monia :)!

 17. Saijis sanoo:

  Tuo maksoi 3.80€ että kyllähän sillä saisi normaaleja ison pussillisen, mutta tuo näyttää kivemmalta ja on myös paljon kestävempi kuin normaalit :) Ja tuo kestää niin hyvin pesua :) Ostin sen Ideanallesta =)

 18. Saijis sanoo:

  Tykkäsin tosi paljon! :) Kannattaa mennä :) Niiden menu on tosi iso ja sieltä löytyy vaikka mitä syötävää ja iso määrä myös jälkkäreitä :) Limsat oli tosi halpoja ja ruoka on jostain 10€:sta ylös päin :) Ja ne annokset on tosi isoja :) Kiitos paljon! ;-)

 19. Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäät :) Hihi kiitos paljon♥ :)!

 20. Saijis sanoo:

  Noni vähän kiva! :) Mä törmäsin noihin ensimmäisen kerran kesällä ja ostin sen vaan nopeeta ja matkalla sit huomasin vasta, että hei tää on energiajuomaa :-D Ei maistunut yhtään siltä :) Mä oon maistanut nyt kolmea eri makua ja kaikki on ollut tosi hyviä, varsinkin tuo kirsikka :) Kannattaa maistaa♥ Mua kiinnostaisi tietää, että kuinkahan monta eri makua niitä on, kun joka paikassa on vähän eri maut myynnissä :)

 21. Saijis sanoo:

  Hihi tosi kiva kuulla :)! <3

 22. Saijis sanoo:

  Mäki tykkään siitä paljon :)! Välillä tuo kivaa vaihtelua meikkiin :> Joo osta ihmeessä, jokaisella naisella täytyy olla yksi punainen huulipuna ;-)

 23. Saijis sanoo:

  Se on vähän mielipide kysymys :) Hyvään ruokaan on ihan kiva joskus sijoittaa vähän enemmän, jos se kerran on oikeasti hyvää ja Amarillo kuuluu mun lemppareihin :) Toki nämä kuvat ovat loka -marraskuulta eli kahdelta kuukaudelta ja tehdään myös ruokaa paljon itse niin kuin tässä postauksessa muutama itse tehty ruoka näkyikin :) Mutta oon kyllä hilliintynyt tuhlaamisen suhteen paljon, mutta tietysti jotain parannettavaa aina löytyy :) Kiitos, kun tulit kertomaan mielipiteesi :)!

 24. Anonyymi sanoo:

  oliko tuossa isossa paketissa se taulu vai mitä siinä oli? :D kivoja tämmöset postaukset ku tulee sopivan harvoin niin niihin ei voi kyllästyä! :)

 25. Saijis sanoo:

  Joo se taulu tuli tuossa paketissa :) Oon sun kanssa samaa mieltä :)! Tykkään tehdä näitä harvemmin, että ei kyllästy ja musta on muutenkin kiva laittaa enemmän sitten kuvia kerrallaan :) Kiva kuulla, että pidit :-)!!

 26. Johzu sanoo:

  uu tosi kiva uus banneri♥ oot erityisen kaunis tuossa kuvassa missä sulla on huulipunaa, sopii sulle :-) ja domino-suklaa on parasta <3 !
  Seuraahan sieki minua Instassa "Johzu" mie oon jo seurannut sinua jo aika kauanki ;3

 27. Anonyymi sanoo:

  Häh eikö mun kommentti tullu perille? :0

 28. Saijis sanoo:

  Tässä on kaikki mitä on tullut :o Blogger varmaan taas vaihteeksi sekoaa niin pistä tulemaan se uudestaan :)!

 29. Saijis sanoo:

  Voii vitsit kiitos paljon ihanuus

 30. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus <3 näistä saa niin kivasti selville mitä kaikkea teet :33

 31. hnna sanoo:

  mitä tuohon sun tekemään salaattiin kuului? :)

 32. Nelli sanoo:

  ihania ruokakuvia, tuli nälkä :p

 33. Anonyymi sanoo:

  mikä on sun lempikauppa vaasassa? :)

 34. Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Totta :) Tykkään itsekkin tehdä näitä, kun lukijat pääsevät vähän paremmin selville mun menoista ja tekemisistä :)

 35. Saijis sanoo:

  Ruukkusalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, punasipulia, tonnikalaa, mozzarella -palloja sekä vähän fetaa :) Ja päälle vähän salaatinkastiketta :)

 36. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus, näitä kuvia jaksaa kyllä katella vaikka ois suurempikin määrä :) ! Säkin kun tilaat sieltä oriflamelta niin ootko kokeillu tota milk&honey; vartalovoidetta? Jos et niin kokeile ihmeessä, se on ihan sika hyvää ! :) olet ihana <3

 37. Saijis sanoo:

  Voii kiva! :) Tulee kyllä itsellekkin, kun kattoo näitä kuvia uudestaan :p

 38. Saijis sanoo:

  Varmaan BikBok :))

 39. Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla, että tykkäät :) Kiitos paljon toinen ihana :)

 40. Elli sanoo:

  Story of my life on myös laulu one directionilta! :) aika uus, kannattaa käydä kuuntelemassa! :)

 41. Anonyymi sanoo:

  Jep, olin just kommentoimassa samaa ;-) ♥ Mitä mieltä oot muuten Saija One Directionista? (-:

 42. Anonyymi sanoo:

  Mä tykkään niin paljon näistä postauksista ja musta on kiva että laitat paljon kuvia kerralla :) oot huippu <3

 43. Mirror sanoo:

  Oi, asutkin Seinäjoella(Tai ainakin lähellä)! Ajattelin että olet helsinkiläinen tai jonkun muun "suurkaupungin" asukas kun olen blogiasi vasta vähän aikaa seuraillut, mutta asutkin näin lähellä :D Terveisin Ilmajokelainen :D ♥

 44. Anonyymi sanoo:

  mitä sun pitsassa oli? :)

 45. Ella sanoo:

  Sulla on tosi kiva blogi:)
  Tosta Novellen juomasta,nuo ei ole oikeasti terveellisiä.
  Siinä sinkki-juomassa (siis se oranssi) on jotain ainetta (en nyt muista nimeä) on jopa terveydelle epähaitallista… :) Jokin hedelmän oma sokeri-aine,joka on vielä 'huonompaa' kuin tavallinen sokeri!:)

 46. Anonyymi sanoo:

  Äkkiä noista vaasan ostoksista postaus !:"D haluun jo nähdä ne<33

 47. oi miten ihania kuvia :3

 48. Anonyymi sanoo:

  millä kadulla tuo uus ravintola on?

 49. Saijis sanoo:

  Täytyy käydä kuuntelemassa! :) Tykkään kyllä ihan niiden musiikista, esim. se yksi aika uusi laulu oli kyllä hyvä :) En vaan muista sen nimeä :

 50. Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten ihana kuulla :)! Kiitos hirmu paljon ♥

 51. Saijis sanoo:

  Joo asun :)! Aa voi ei :-D! Heii vähän kiva tietää vähän millaisia lukijoita sieltä ruudunpuolelta löytyy :) Hihi♥

 52. Saijis sanoo:

  Vähän kinkkua, sitten herkkusieniä, aurajuustoa ja normaalia juustoa :)

 53. Anni S. sanoo:

  On kyllä todella ihania kuvia. Tulee vaan surku, että mulla ei oo enään instagramia. Ja toi banneri on kyllä todella kiva :)

 54. Saijis sanoo:

  Kiitti Ella :)! Ouu :o Voi ei :s Mut kiva, kun kerroit :)!

 55. Saijis sanoo:

  Oo kiva, että odotat :) Niistä tulee varmaan vielä tällä viikolla ♥

 56. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon!=)

 57. Saijis sanoo:

  Kalevalankadulla :) Vanhan Gringos Locosin tilalla :-)

 58. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Anni! (: Aijaa miks ei oo :(

 59. Girl Power sanoo:

  Taas täydellinen postaus! On kyllä ihan yksi lemppari blogeista, tämä sinun!:D. Muuten olen huomannut että ruokasi näyttävät aina todella hyviltä/terveellisiltä :D. Tai että olet asetellut ne kauniiksi, kuin ruokalehdissä on tapana. Ja sama, kaikki kuvasi näyttävät tosi hyviltä!!;) Itse silti pidin sinusta enemmän bloggaajana/kuvissa kun vloggaajana/videossa :D . Mutta olit sinä siinäkin hyvä!!!:)

 60. Anonyymi sanoo:

  Mua ärsyttää tosi paljo nää tälläset kommentit… Ei nyt mitenkää eri paljo musta noita juomia taikka ruokia kulu mut er varmaa okaista vesilasia yms kuvaa niiku näitä erikois pulloja ..:D ja ulkona on mukava käydä syömässä jo senkin takia että tapaa ystäviä sekä tavan vuoksi, mulla ainenkii on taoana käydä n kerra kuussa ystävien kanssa syömässä :) ja mitä se muilta on pois jos toinen omalla rahalla ostaa uusia juttuja taikka käy ravintoloissa ?? Taitaa olla kyse vaan siitä ettei itsellä ole rahaa tälläseen ni pitää laukoo näitä kateellisia kommentteja ;)

 61. Anonyymi sanoo:

  Äääw taas super ihana postaus ! Näitä lukiessa tulee kyl tosi iloselle mielelle ja ootan aina uusia postauksia nii lujaa♥ Oon tosi ihana persoona ois niin mukava tutustuu suhun !:)

 62. Anonyymi sanoo:

  "Oot piti kirjottaa, näköjään ois nukkumaa meno aika xd

 63. Anonyymi sanoo:

  Niin että tykkään tosi paljon tosta uudesta bannerista, paitsi toi fontti ehkä pistää vähän silmään. Olis ihan mahtavan näkönen jos laittaisit fontiksi siihen vaikka tines new roman isoilla kirjaimilla ja välit kirjaimiin eli siis näin: S A I J I S :):)

 64. Anonyymi sanoo:

  Mitää eikö taaskaan kommentti tullut?

 65. Julia(: sanoo:

  minne tuo daddy's dinner on avattu? :O

 66. Anonyymi sanoo:

  :( ei sitten

 67. Saijis sanoo:

  Kyllähän sun kommentti tuli? :) Tuo tuossa ylempänä :) En vaan ehtinyt vielä julkaista sitä :) Ja toi fontti idea on tosi kiva :> Voisin kokeilla sitä ;-) Kiitti vinkistä<3

 68. Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos hirmu paljon:)! Tosi ihana kommentti :> Ja mä tykkään asetella ruokia esille ja pyrin syömään terveellisesti :)! Mäki tykkään enemmän tehdä normaaleja postauksia, mutta ehkä niitä videoitakin välillä tulee :)

 69. Saijis sanoo:

  Hhaha ei se mitään :-D Vahinkoja sattuu :)! Niin ihana kuulla tälläistä :) Hihi kiitos hirmuisesti ♥! :)

 70. Saijis sanoo:

  Kyllä tuli jos tarkoitit fontti -kommenttia? :) Se on tuolla ylempänä :>

 71. Saijis sanoo:

  Kalevalankadulle :) Se tuli Gringos Locosin tilalle siihen matkahuoltoa vastapäätä :)

 72. Saijis sanoo:

  Tuo on totta, että ei tuu jokaista vesilasia tosiaan kuvattua eikä jokaista itse valmistamaa ruokaa, mutta ravintolassa on kiva viettää läheisten ja ystävien kanssa aikaa sekä ikuistaa se hetki kameralle :)!

 73. Saijis sanoo:

  Toi on kyllä kiva idea :) Kiitos :>!

 74. AstaNasta sanoo:

  Aiiivan ihana blogi sulla!
  Oon niin kateellinen ihmisille kekkä jaksaa ottaa kuvia ja saa niistä hienojakin vielä! ♥

  http://happygoluckyblogg.blogspot.fi/

 75. Saijis sanoo:

  Ooo kiitos hirmu paljon! :) Olipas piristävä kommentti :)!

 76. Eveliina S sanoo:

  sul on ihan hirmu kivsuja tavaroita oon niin kateellinen ! ♥

 77. Saijis sanoo:

  Aww kiitos paljon ♥ Ihan turhaa oot kateellinen! :)

Kommentoi